Vi, ved Dansk Dyreværn Aalborg, tilbyder en del forskellige ydelser. Vi er en godt team, med en masse kompetencer i mellem os. Vi kan derfor klare det meste, som har med hunde at gøre.

Når vi arbejder med hundene, er det altid på deres præmisser, og vi gør alt vi kan, for at alle oplevelser med os, skal være positive og sjove.

Her under kan du læse noget af hvad vi kan tilbyde dig og din hund.

Husk også, at hver gang du benytter en af vores ydelser, er du med til at støtte og hjælpe vores hunde, for pengene går nemlig til dem.

 • Internat: Vi har en internat afdeling, hvor man kan indlevere sin hund, hvis man ikke længere kan have den. Vi får en del hunde fra private, men også hunde fra poltiet, når hundene er løbet væk, og deres ejer ikke kan findes. De hunde vi får ind, vil vi finde nye hjem til, når de er godkendte ved dyrlægen.
  Læs mere om vores internat her.
  Hundene der er klar til nye hjem, kan findes her.
 • Pension/hundehotel: Vores pension/hundehotel har vi som hovedindtægt, den betaler for vores internat del.
  Vi er så glade for, at få lov til at passe alle de dejlige hunde, der kommer i pensionen, og vi gør alt vi kan, for de får et rigtig godt ophold hos os. Rigtig mange af vores kunder/hunde, kommer tit på ferie her, og nogle kommer forbi hver sommer eller hver nytår.
  Du kan læse mere om vores pension/hundehotel her. 

Her kan du finde vores booking formular, hvis du allerede ved du skal bruge en booking.

 • Bad: Vi tilbyder luksus bad til hunden, enten når de er i pensionen, men også hvis man kommer udefra. Vi vasker hundene med økologisk B&B shampoo og balsam. 2 gange med shampoo og 1 gang balsam. Hunden vil blive tørret med en blower, som er en kraftig hårtørre, som blæser løse hår ud af pelsen.
  Priserne kan ses her
 • Adfærdsbehandlinger: Vi tilbyder også adfærdsbehandlinger, hvis man har nogle problemer, man ikke selv kan overskue, eller hvis man kan se der er noget under opsejling, og vil tage fat på det inden det løber fra en. Man kan også god bare få hjælp til at få et sundt overblik over hunden og dens liv. Et besøg af vores adfærdsbehandler kan bruges til mange ting, og man kan tale om lige det du ønsker. Læs mere her

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk