Alle hunde på denne side har fået nyt hjem.Tryk her for at se hunde der søger nyt hjem


Luna


Alder: 3 år


Tæve


 

Luna har fået nyt hjem.

Luna er den sødeste lille hund. Hun er lidt stille og forsigtig indtil hun lige har set folk lidt an. Derefter søger hun masser af tryghed og er meget kærlig.


Luna kan med andre hunde. Hun er renlig og kan være alene hjemme.


Luna har været gadehund i Spanien, men det mærkes ikke.


Luna koster 3500 kr., da hun har fået ordnet tænder.

Pete

Alder: 5 år

Han

Race: Ruhåret gravhund


Pete har fået nyt hjem.

Pete er en glad lille gravhund. Han har et ubeskriveligt humør og går lige i hjertet på alle. Han er renlig, kan være alene hjemme og vant til at køre med i bilen. Pete er rigtig god med andre hunde og godt opdraget.

Pete har grå stær på det ene øje, men kompenserer rigtig fint for det med det andet øje. Med tiden forventes det at han bliver helt blind på det dårlige øje, men hvornår kan man ikke sige hvor lang tid der kommer til at gå. Vi ønsker for Pete , at han får et godt hjem, hvor der er forståelse for hans skavank med synet.

Pete koster 3500 kr., da han har fået ordnet tænder.


Chico:

Alder:  3 år.

Race: Chihuahua/Papillion

Vægt: 5  kg


Chico har fået nyt hjem.

Chico er en sød, nem og dejlig lille dreng. Han er en lille smule forsigtig, men tør hurtigt op. Han er glad for hans mennesker og uddeler gerne kærlighed til dem. Det skal dog siges, at han er lydfølsom, til nytår og ved torden.


Chico er renlig og kan være alene hjemme. Han kan ikke lige andre hunde, og fortæller dem det gerne, hvis de kommer for tæt på. Katte er heller ikke et hit. Han kan køre med i bilen og kan gå fri og komme ved kald.


Vi søger et hjem til Chico, hvor der ikke er børn, eller nogen på vej, så man skal være over 40 år, for at komme i betragtning. Chico er her hos os, fordi han ikke kan håndtere børn, han bliver stresset og knurrer af dem.  Der må heller ikke være hund eller kat, da det heller ikke er hans kop the.

Bailey (tæve):

Alder:  1 år.

Race: Gadehund fra Portugal

Vægt: 17  kg


Bailey har fået nyt hjem.

Bailey er er super sød og venlig hund. Hun er glad for alle mennesker og hunde, alle skal kysses og krammes.


Bailey er en hund som snakker meget, hun pludrer og pylrer tit og fortæller meget gerne, hvordan hendes dag går. Hun er en følsom pige, som er mild og skal behandles mildt.


Bailey kan ikke være alene hjemme, så vi søger et hjem til hende, hvor man har rigtig god tid til at arbejde med dette, så man skal nok påregne 2-3 måneder, hvor der er en hjemme med hende, eller man kan tage hende med sig. Hun skal trænes helt fra start. Her hos os, går det fremad, men der er stadig en del klynken, når hun kan høre os, men ikke komme til os. Når vi går, eller sidder helt roligt et sted, falder hun til ro.


Bailey er renlig, hun kan godt køre med i bilen, men pylrer.


Hun er en meget kærlig hund og har behov for meget kærlighed, så hun hænger gerne op af en, så snart der er mulighed for det, så der skal være overskud til dette og hun mener ikke selv, hun er for stor til at sidde på skød.


Hun er vant til børn, men skal kun ud til større børn, da han ikke endnu er helt klar over hendes størrelse, og kan komme til at vælte små børn.


Man skal ikke regne med at hun kan lære at gå løs, da hund har en super god næse og et aktivt jagtinstinkt.

Bodil:

Alder:  1 år.

Race: Fox terrier blanding

Vægt: 8,5  kg


Bodil har fået nyt hjem.

Bodil er en fantastisk hund, med masser af glæde og godt humør.

Bodil er en livlig hund, med et behov for et aktivt liv. Hun er super god med andre hunde, og defor søger vi gerne et hjem, med en anden hund.

Hun er vant til og god til børn i alle aldre

Bodil er renlig, hun kan være alene hjemme og er vant til at være med i bilen.


Bodil er en nem hund, men en hund der kræver aktivering. Hun skal derfor ud til den aktive familie, gerne med børn og anden hund. Hun skal ikke i lejlighed og heller ikke ud til ældre mennesker.


Micro:

Alder:  3,5 mdr.

Race: Dansk/Svensk gårdhund

Vægt: 4  kg


Micro har fået nyt hjem.

Micro er en helt speciel hund. Hun er nemlig blind ( vi mener hun kan se lidt lys og skygger). Hendes øjne er underudviket i fosterstadiet. Vi har overvejet nøje, hvad vi mente der var bedst for hende, og er kommet frem til, at hun godt kan få et godt liv, som blind, bare hun kommer i det helt rigtige hjem. Vi ved der kan være delte meninger om dette, men tror på vi har taget den bedste beslutning for Micro.

Micro kræver selvfølgelig en del mere, end en almindelig hund, ny ejer og hjem, skal leve op til en del krav, for at komme i betragtning.


Micro bor i pleje, hos en af vores frivillige, og plejemor fortæller:

Mirco følger med rundt i hjemmet og hun er meget nem at styre med rundt med stemmen. Hun er ikke bange eller usikker, men har mod på livet og er virkelig udadvendt og tillidsfuld. Hun går ikke ind i store ting, det virker som om hun kan se/fornemme møbler, vægge og lign., men ligger der noget småt på gulvet, opdager hun det ikke. Hun er rigtig trænbar, og er ved at lære at "Pas på", betyder at der er noget længere fremme.

Hun er en meget rolig hund, og alt foregår i et roligt tempo, og hun elsker at putte i arm, hun finder hendes tryghed hos mennesker.  Hun er næsten renlig, men er ikke vant til at være alene. Hun er en virkelig sød, mild og kærlig pige, som bare smelter hjerter.


Vi søger et hjem til Micro, som helst har erfaring med blinde hunde. Der skal være en der går hjemme i et stykke tid med hende, for at lære hende at begå sig i verden. Hjemmet skal være ryddelig, og der skal ikke pludselig stå ting på gulvet. Der skal ikke være børn i hjemmet, for at gøre alting mere forudsigeligt.

Der må gerne være en anden hund, bare den er en ældre og rolig hund, der er god til at "tåle" andre hunde der er lidt anderledes.

Hjemmet skal være roligt, med rolige og tålmodige mennesker.

Det er vigtigt, at man træner med Micro, og det er ikke bare almindelig træning, men træning for blinde hunde. Vi er med på sidelinien, i det omfang der er behov for det. Hun skal trænes, hvor lyd/ord, er eneste guide, og så skal hun have træning i at styre ved lugt.

Hun skal ikke bo inde i en stor by, pga alle de støjende forstyrrelser, som vil påvirke hende for meget, men mindre byer er fint.


Man skal forstå, med en blind hund, kan man ikke helt de samme ting, som med en seende hund, men Micro har de samme behov, og sikkert lidt flere..

Micro vil aldrig kunne komme i hundeskov, eller løbe løs, hun vil altid skulle føres i snor. Hun kan sagtens lære at begå sig fint i hendes hjem og have, men hvert nyt sted hun kommer hen, skal hun have hjælp af ejer, med at undersøge.


Molly:

Alder:  7 år

Race: Tidligere gadehund fra Slovakiet

Vægt: 16 kg


Molly har fået nyt hjem.

Molly er en skøn, rolig, kærlig og mild hund. Hun er lidt forsigtig med nye mennesker, især mænd, men det er hurtigt overstået, for hun er også ret nysgerrig.

Molly er tidligere gadehund, men kom til Danmark, da hun var ca 1 år, så der er ikke meget tilbage af gadehunde, i hende.

Molly kan godt være alene hjemme, men ikke i små rum, hun skal have hele hjemmet, eller kan hun finde på at gnave i døren der lukker hende inde. Hun er renlig, og kan køre med i bilen.

Molly er kommet til os, forbi hun har snappet ud efter tidligere ejers 14 mdr barn. Tidligere ejer, sige dog, at det ikke var Mollys skyld, de hørte Molly give et piv, hvorefter hun så snapper ud. Man mener at barnet har haft fat i hende, og hun forsvarede sig, på eneste måde en hund kan. Normalt har der ikke været noget med børn.  Men under alle omstændigheder, skal kun ikke i hjem med børn. Hun kan ikke med andre hunde

Molly er en rolig og kærlig hund, og vil passe ind i de fleste hjem, og vi tænker at hun især vil være fin hos nogle pensionister, som har en masse tid til at give hende kærlighed og gode gåture.

Vi beklager billedet, det er hun ikke god til. : )

Rolex:

Alder:  1 år og 9 mdr år

Race: Korthåret hønsehund

Vægt: 27 kg


Rolex har fået nyt hjem.

Rolex er en super lækker dreng, han er meget følsom, mild, kærlig og kontaktsøgende.

Rolex er skudræd, og skal derfor ikke ud til en jæger, men han skal være familie hund, og det egner han sig også bare helt fantastisk til.

Rolex er renlig, kan være alene hjemme og er super god med andre hunde.

Rolex har gået til træning, hele hans liv, så han er godt opdraget, og vil gerne lære nyt. Han er vant til at være med i bilen.

Vi søger et hjem til Rolex, som har masser af plads i hjertet og i familien, til en følsom hund, som altid er i underskud af kærlighed. Rolex skal ud til den aktive familie, som vil bruge ham til noget, gerne træning eller anden sjov aktivitet. Han skal ikke i lejlighed.

Parma:

Alder:  9 mdr

Race: Boxer

Vægt: 25 kg - lidt for tynd


Parma har fået nyt hjem.

Parma er en utrolig sød og kærlig pige. Hun er meget mild og lidt forsigtig. Tidligere ejer beskriver hende, som meget aktiv, men det ser vi ikke en masse til her.

Parme kommer fra landet, og har været vant til at være ude i stalden og i huset.

Fordi hun har boet en del ude i stalden, er hun ikke rigtig renlig, og det vides ikke om hun kan være alene i et hus, så ny ejer skal have tiden til at træne dette med hende.

Parma er vant til andre hunde, men er lidt forsigtig, så hvis der er anden hund i hjemmet, skal den kunne respektere at hun er lidt forsigtig i starten. Katte er hun også vant til.

Parma har ikke oplevet en masse af verden, så ny ejer skal være klar på at vise hende verden, og alle de sjove ting, som den består af. Heldigvis er hun ret nysgerrig, og vil gerne opleve, hvis det er i hendes tempo.

Luna:

Alder:  3,5 år

Race: Grand Danois

Vægt: 60 kg


Luna har fået nyt hjem.

Luna er en sød, kærlig og venlig kæmpe. Hun er en nem og velopdraget pige, med kærlighed og tillid til alle.

Luna er en stor pige, som kræver en hel del plads, og hun er slet ikke klar over hvor stor hun er.

Luna har styr på det meste i livet, hun kan være alene, hun er renlig, hun kan med andre hunde og katte, hun er vant til børn. I virkeligheden en dejlig og nem pige, for dem der har plads til hende.

Vi ønsker et hjem til Luna, hvor der er god plads, både inde og ude, så ikke i lejlighed. I det nye hjem, må der gerne være børn, men ikke små børn, da hun nemt kommer til at vælte dem. Der må også gerne være anden hund, men heller ikke en lille hund, for hun er lidt vild, når hun leger, og kommer nemt til at bruge poterne for hårdt.

Luna vil koste 3500 kr, fordi hun har fået rykket 2 tænder ud.

Ludvig:

Alder:  1 år +3 mdr

Race: Frengle - beagle og fransk bulldog

Vægt: 18 kg


Ludvig har fået nyt hjem.

Ludvig er en dejlig, kærlig og puttesyg dreng, som trænger til et godt hjem, med tålmodighed og forståelse.


Ludvig er kommet til os, fordi han var oppe og slås, med hunden han boede sammen med, over noget legetøj. Ludvig kan egentlig godt lide nogle andre hunde, men ikke alle,  hvis de lader ham komme, for han er lidt usikker med nye hunde. Men fordi han får ejerfornemmelse over mad og legetøj, skal han ikke bo sammen med andre hunde.

Ludvig kan være alene, han er renlig.

Ludvig har nogle usikkerheder, som man skal bruge tid på at arbejde med. Han gør af fremmede mennesker, også her hos os, men bruger man lige 5 min med godbidder, tør han hurtigt op og er klar på en gåtur. Er man først kommet ind i varmen, bliver man der også. Det er primært mænd, som han reagere på, men også de når ind, med godbidder og lidt tålmodighed.  Det er blevet en del bedre med ham, bare på den tid han har været her, fordi han ofte møder fremmede.

Han er ikke vant til børn, og derfor er de også lidt farlige. Han skal ud i et hjem uden børn, men gerne et sted hen, hvor man vil arbejde med hans usikkerhed med børn.

Han er ret nem at arbejde med, da han altid vil have en godbid, og vælger den frem for hans usikkerhed.


Ludvig er en hund der trives bedst i faste trygge rammer, så han skal i et hjem, hvor der ikke sker en masse omkring ham, men stadig et sted, som vil arbejde seriøst med de opgaver der er med ham, for så får man den mest fantastiske hund man kan forestille sig.

Møffe:

Alder: 3 mdr

Race: Lab/golden

Vægt:


Møffe har fået nyt hjem.

Møffe er en skøn og sjov lille dreng, som er som hvalpe er flest. Han er livlig, legesyg og kærlig.

Der er jo selvfølgelig det med Møffe, som der er med alle hvalpe, han kan ikke være alene endnu og han er ikke renlig.

Møffe er ikke skudræd, ind til videre, så der er mulighed for at han kan blive en god jagthund. Nytårslarm, syntes heller ikke at genere ham, og pt. bor han i pleje inde i Aalborg.

Hvis man gerne vil besøge Møffe, skal man lave en aftale, da plejemor også lige skal kunne ankomme.

Vi ønsker et hjem, til Lille Møffe, hvor man har mulighed for at gå hjemme og træne renlighed og alene hjemme, den første tid. Møffe skal gerne på landet, eller i hus med have, for det er en del energi i den lille mand. Hvis man vil gå til træning med ham, ville det være en stor fordel.

Baloo:

Alder: 5  år

Race: Dansk/svensk gårdhund

Vægt: 21 kg


Baloo har fået nyt hjem.

Baloo er en super sød og kærlig hund, men dog ret forsigtig over for nye mennesker.. Han tør op til mennesker, hvis han får lov at komme i hans tempo, og man er tålmodig med ham.


Baloo er en nem hund, da alt det basale er på plads. Han kan være alene (kan finde på at hyle, lige når man går.), han er renlig og er vant til børn fra 2-8 år. Han kan gå fri og komme ved kald. Vant til at køre med i bilen.

Her hos os, er han dog ikke begejstret for andre hunde, men tidligere ejer siger at han ellers er glad for dem.


Baloo er en meget tryghedssøgende hund, og er vant til at ligge i møblerne med sine mennesker

Vi ønsker et hjem til Baloo, som har god tid til ham, og hvor der ikke er for mange fremmede der kommer hele tiden.  Vi forestiller os en pensionist ville hitte hos Baloo. Og pga mulig hylen når man lige går, skal han ikke i lejlighed.

Tidligere ejer ønsker at Baloo skal syd for fjorden, for at undgå de og børnene tilfældigt løber på ham.

Maja:

Alder: 7  mdr.

Race: Labrador/hønsehund

Vægt: 21 kg


Maja har fået nyt hjem.

Maja, som vi har døbt hende, er en lidt forsigtig hund. Hun boede i en lade, sammen med hendes mor, og har aldrig været ude og opleve verden, så der mangler en del socialisering med verden. Hun er hurtig til at have tillid til nye mennesker, men er mere forsigtig i nye situationer og steder. Hun er virkelig kærlig og kontaktsøgende. i forhold til den manglende socialisering, er hun faktisk rigtig modig.

Fordi Maja ikke har boet i et hus, er hun heller ikke helt renlig, men søger gerne ud for at besørge, hvis hun har den mulighed. Hun har heller ikke prøvet at være alene i et hjem, så det skal der være tid til at træne også, men hun har det dog fint her, når vi går fra hende.

Hun har været vant til at gå med hendes mor, men hun er ikke meget for andre hunde, hvis de er for påtrængende. Hvis de lader hende være, lader hun også dem være, og med tiden, vil hun gerne lege.

Vi søger et hjem til Maja, som er klar på den opgave der ligger foran, med socialiseringen, alene hjemme og renlighed. Hun er en meget blød og mild hund, og man skal have overskud til at lære hende verden at kende, på hendes præmisser. Hun skal ikke i lejlighed.

Tjalfe:

Alder: 13  mdr.

Race: Berner sennen/labrador/Dk+Sv gårdhund/Rottweiler

Vægt: 24 kg


Tjalfe har fået nyt hjem.

Tjalfe er en rigtig mild og sød hund, men han har dog en masse energi, som han skal have brugt. Han vil blive en kanon træningmakker, for hundeejeren der vil gå til hundetræning af en art.

Tjalfe er rigtig god, med de fleste hunde han møder, men enkelte andre hunde, skal lige have en lille skideballe, når han ser dem gennem tremmerne, her hos os, dette er kun intakte hanhunde.

Tjalfe er vant til at bo med børn, men han er for vild, til børnene syntes det er sjovt, så hvis han skal i et hjem med børn, skal de være helt store børn, på 15 +..

Han kan også være alene hjemme, er renlig og kan fint køre med i bilen.

Tjalfe er ikke helt færdig opdraget, han trækker i snoren og er bare lidt for vild, men han er super trænbar og kontaktbar.


Tjalfe er for den aktive familie, som gerne bruger tid på at aktivere og træne med sin hund. Han skal ikke i lejlighed, men i hus, gerne på landet.

Kaiser:

Alder: 2  år.

Race: Rottweiler

Vægt: 45 kg


Kaiser har fået nyt hjem.

Kaiser er en rigtig venlig og tillidsfuld dreng, han er rigtig glad for mennesker, og meget kærlig.

Kaiser er ikke en masse vant til andre hunde, men her hos os, reagere han kun negativt, hvis den anden hund gør det. Vi har ike haft ham løs sammen med andre, men på gangene, er han helt okay med de andre hunde.

Kaiser er renlig og kan være alene hjemme. Han er vant til katte, kan køre med i bilen.

Kaiser er en god dreng, men han er jo stor, så vi søger et hjem til ham, hvor man er vant til rottweiler, og forstår at opdrage på dem. Kaiser har nemlig et lille problem, på gåturen. Han går ret pænt i snoren, indtil lige pludselig, hvor han mener at han skal lege med snoren, og begynder at hive i den, så den er svær at holde.

Kaiser skal ikke i lejlighed, men i hus eller på landet.

Fnuggi:

Alder: 8  mdr.

Race: Papillion/chihuahua

Vægt:  kg


Fnuggi har fået nyt hjem.

Fnuggi er en super tillidsfuld lille mand, han vil give kys og knus til alle der kommer forbi. Han er en ret selvstændig og modig hund, som ikke lader sig stoppe af noget.

Fnuggi er vant til at være alene, men ikke mere end 4-5 timer af gangen. Han er renlig, vant til børn og andre hunde.

Fnuggi er en nem lille hund, som har det mest basale på plads, han er god til at indfinde sig, og kræver ikke en masse mere end kærlighed, god aktivering og lufteture.

Django:

Alder: 8  mdr.

Race: Boxer

Vægt:   kg


Django har fået nyt hjem.

Django er et rigtig livstykke, som boxere nu er, han er så glad for alle mennesker og hund, han er livlig og fuld af kærlighed.

Django kan være alene hjemme, han er renlig og er vant til at køre med i bilen.

Django er vant til at omgåes børn, men man skal dog stadig tænke på at han er ret livlig, så derfor skal han ikke ud til små børn.

Der mangler stadig noget opdragelse hos Django, han er ret slem til at hoppe op, og trække i snoren, men han er til gengæld rigtig god til at finde sig i at blive undersøgt og rørt ved alle steder.

Tidligere ejer, har konstateret at Django ikke fungerer godt i lejlighed, så derfor skal han selvfølgelig i hus eller på landet, og vi vil foretrække at man har erfaring med boxer, da de kræver en del aktivering, for at fungere godt.

Massa:

Alder: 8 mdr.

Race: Boxer

Vægt: 26 kg


Massa har fået nyt hjem.

Massa er en dejlig livlig og glad dreng, som bare elsker livet. Han trænger til noget opdragelse, men han er rigtig villig til at lære. Han trækker i snoren, og hopper op.

Massa er ikke vant til at være alene hjemme, så man skal påregne tid, til at træne dette med ham.

Han er renlig, vant til at køre med i bilen, og er rigtig glad for at komme i hundeskoven.

Massa er vant til børn, men grundet hans meget energi, skal han ikke ud til små børn, men  15+ børn.


Vi ønsker et hjem til Massa, som har tiden til at træne ham, og meget gerne har kendskab til boxer, da de er en ret krævende race, mht til træning og aktivering. Massa skal ikke i lejlighed, og ikke ud til små børn.

Vega:

Alder: 4-5 mdr.

Race: Ukendt

Vægt: 19 kg


Vega har fået nyt hjem.

Vega kom til os, efter hun blev fundet alene ude i skoven. Finder afleverede hende selv her hos os, så vi ved intet om hendes baggrund.

Vega har været i pleje hos en af vores frivillige, i et stykke tid, så vi kunne lære hende at kende. Dyrlægen vurderer at Vega ca. er 5 måneder, muligvis lidt yngre. Hun vejer 19 kg nu, så hun bliver en rigtig stor hund.

Det vi ved om Vega:

Hun er ikke helt renlig, men det går den rigtige vej. Hun er rigtig god til at være alene, men med anden hund, så man skal forvente noget tid til at træne hun kan være alene uden anden hund, dog har hun absolut ingen problemer med det her hos os.

Vega er vant til at køre med i bilen, går fint i snor og er yderst trænbar. Hun er god til andre hunde, men vild. Hun er en meget selvstændig hund, men er overraskende rolig.. Hun er vagtsom og en bestemt dame, men på ingen måde aggresiv

Hun er også meget kærlig, legesyg og vant til at sove i seng og sofa. Hun elsker at være ude.

Vega ødelægger aldrig noget. Hun er meget madglad, og har lidt en tendens til at vogte mad over for andre hunde.


Krav til Vegas nye familie:

Vi ønsker et hjem til Vega, hvor der ikke er børn eller andre hunde. Dette er primært fordi hun ikke er god til at dele livet med andre hunde, og sikkert heller ikke børn. Hun er glad for andre hunde, men det virker ikke for hende at bo med dem. Hun har ikke mødt en masse børn, og vi tror ikke det ville være et problem, men hun er ikke god til at være i et hjem med uro, så har hun svært ved at slappe af.

Familien skal have erfaring med store og vagtsomme racer, og man skal ønske at gå til hundetræning med hende.

Hun skal bo på landet/hus med have, med masser af plads og hundevenlige omgivelser.

Merle:

Alder: 2,5 år.

Race: Flatcoated retriver

Vægt: 28 kg


Merle har fået nyt hjem.

Merle er en fantastisk sød og venlig hund. Hun er en nem hund, som er opdraget godt, og kan alle de almindelige ting. Hun kan gå fri og kommer ved kald, men trækker dog i snoren, og kan finde på at hoppe op.

Merle kan være alene hjemme, hun er renlig og er vant til at køre med i bilen.

Hun er vant til andre hunde og børn.


Merle er en aktiv hund, som skal ud i et hjem, hvor hun skal være mere end en sofahund, hun skal bruges til noget, både fordi hun gerne vil, og fordi hun har noget energi der skal bruges.


Felix:

Alder: 10 mdr.

Race: Er registreret som pomeranien, men ligner langt mere Japansk Spids.

Vægt: 8 kg


Felix har fået nyt hjem.

Felix er en meget energisk dreng, hvor der bare gerne skal ske noget. Han er meget kærlig og tillidsfuld ved mennesker han kender, men lidt skeptisk ved nye mennesker.

Felix kommer oprindeligt fra Serbien, men er kommet til Danmark som hvalp. Han har haft endnu et hjem, end hos dem der afleverede ham her.


Felix er en hund, som kræver lidt at man starter forfra med ham. Han er næsten renlig, men der kan ske uheld. Han kan ikke være alene, uden at lave lidt ulykker, så det skal trænes. Han er ikke vant til verden udenfor, og er lidt lidt usikker når han møder nye ting. Andre hunde er spændende, men også lidt farlige, så han skal socialiseres.


Felix er ikke så godt til at køre med i bilen, uden at hyle/klynke en del, så det skal også trænes.


Felix er en super sød og dejlig hund, til den familie som har tiden til at arbejde med de småting der er med ham. Så vi søger et hjem, hvor man vil gå all in, for Felix, og give ham et hjem for resten af hans dage.

Jenny:

Alder: 6 år

Race: Dk/Sv gårdhund

Vægt: 7 kg


Jenny har fået nyt hjem.

Jenny er en rigtig sød og kærlig, men meget livlig hund. Hun er meget knyttet til de mennesker hun kender, men reserveret ved fremmede, og skal lige se dem an. Der er fart over feltet, men vil også rigtig gerne putte, når der er tid til det.

Jenny er kommet ind sammen med hende søster Luna, men vi har valgt de skal ud hver for sig, da de ikke enes særlig godt. De bor i hver sin boks, her hos os, og det klarer de fint.


Jenny er vant til katte, børn og køre med i bilen. Hun er ikke super begejstret for andre hund, da hun hurtigt bliver overrumplet af dem.

Hun kan være alene hjemme og er renlig (dog sker der smuttere her om natten)

Hun er godt opdraget, og kan gå fri og komme ved kald.


Vi ønsker et aktivt hjem til Jenny, hvor man vil aktivere hende, men også hvor hun kan få en masse hygge sofatid.


Luna:

Alder: 6 år

Race: Dk/Sv gårdhund

Vægt: 7 kg


Luna har fået nyt hjem.

Luna er en skøn og glad pige, som bare har det bedste humør. Hun er altid glad og imødekommende, for de mennesker hund kender. Hun er , som hende søster, skeptisk ved fremmede, men tør op, hvis han lige får lidt tid.

Luna er kommet ind sammen med hende søster Jenny, men vi har valgt de skal ud hver for sig, da de ikke enes særlig godt. De bor i hver sin boks, her hos os, og det klarer de fint.

Luna er vant til katte, børn og køre med i bilen. Hun er ikke super begejstret for andre hund, da hun hurtigt bliver overrumplet af dem.

Hun kan være alene hjemme og er renlig (dog sker der smuttere her om natten)

Hun er godt opdraget, og kan gå fri og komme ved kald.


Søstrene minder meget om hinanden i sind, men Luna er knap så forsigtig som Jenny.


Vi ønsker et hjem til Luna, hvor man er aktiv med hende, og får brugt hendes energi på en god måde.

Trille:

Alder: 6 måneder

Race: Fox terrier/gravhund/dk+sv gårdhund

Vægt: 7,5 kg


Trille har fået nyt hjem.

Trille er en meget meget kærlig og tillidsfuld hund. Hun vil aller helst sidde på skødet af et menneske, og alle mennesker duer. Andre hunde er også en hit.


Trille er kommet til os, fordi tidligere familie havde en anden hund, som bare syntes at Trille var alt for meget. Så hvis den nye familie har en anden hund, skal denne hund være med på vild leg, og ikke var for gammel eller for forsigtig.


Trille en en virkelig sød og god hund, men der er stadig nogle opgaver med hende. Hun er ikke vant til at være en masse alene, og den smule hun har været vant til det, var med en anden hund, så man må påregne alene hjemmetræning. Hun er heller ikke helt renlig, men er ved at forstå budskabet.

Hun er vant til børn.


Trille kan godt bo i lejlighed, men man skal være obs på hun kræver en hel del aktivering, da hun er meget energisk. Træning og mentalopgaver, ville være super godt for hende.

Otto:

Alder: 7 mdr.

Race: Puddel mix

Vægt: 14 kg


Otto har fået nyt hjem.

Otte er en rigtig dejlig og sjov hund, med masser af puddel humør og fjollerier. Han er en glad og kærlig hund.

Otte har været ret forsømt, i tidligere hjem, og derfor har vi været nød til at klippe hans pels helt ned, derfor ser han lidt sjov ud i øjeblikket, men pelsen skal nok vokse flot ud igen.

I tidligere hjem, har Otto ikke oplevet ret meget, så derfor skal man betragte ham som en 8 uger hvalp, og være klar til at starte helt forfra med ham. Han er ikke renlig, han kan ikke være alene hjemme (dog er en renlig her hos os, og har det fint med vi går) og han mangler en del socialisering med omverden.

Her hos os, har vi haft ham sammen med en del hunde, og det går godt, bare de ikke er for voldsomme med ham.


Vi søger et hjem til Otto, hvor man går hjemme den første tid, for at træne alene hjemme, og renlighed. Ny ejer skal ikke være ældre mennesker, da der er rigtig meget energi i ham. Man skal bruge tid til at socialisere ham og opdrage ham. Han er ikke vant til børn, så han skal heller ikke i en småbørnsfamilie. Den nye familie, skal også være klar på en hel del pelspleje, da pudlen kræver meget på det område.

Otte har haft svamp i ørene, som vi har måtte behandle, og dette har desværre resulteret i at vi ikke længere kan få lov at røre hans øre, hvis han fornemmer at det er mere end kæl,  uden han snapper efter os. Ny ejer, skal være opmærksom på at dette skal trænes af ham igen, så man fremover kan få lov at komme til hans øre, ved pelspleje.  Vi hjælper selvfølgelig alt det vi kan, med denne træning.