Om Dansk Dyreværn Aalborg

Det hele startede for omkring 70 år siden. Dengang hed det "Dyrenes Dags Komité", men i 1962 skiftede det navn til Dansk Dyreværn Aalborg. Fra 1970erne havde vi til huse på Mester Eriksvej i Hasseris, men i 1991 flyttede vi til bedre og mere landlige omgivelser på Råhøj 40, hvor vi stadig har adresse.

Dansk Dyreværn Aalborgs hundehotel og dyreinternat har i alt 23 bokse. Hundene bor i opvarmede bokse, hvor de fleste har udgang til egen løbegård.


Dansk Dyreværn Aalborg består af tre afdelinger, politiafdeling, internat og hundehotel.Politiafdeling

I vores politiafdeling kan Falck og politiet døgnet rundt indlevere og få afhentet herreløse og bortløbne hunde. Alle disse hunde tjekker vi for øretatovering eller chipmærkning, for er de mærket, kan vi hurtigt finde frem til ejeren. De hunde, der ikke er mærket, bliver fremlyst af politiet, og hvis de derefter ikke bliver afhentet, overdrages hunden til vores internat, hvor vi finder den et nyt og kærligt hjem.


Hundeinternat

I vores Hundeinternat indtager vi hunde, som folk ikke længere har mulighed for at beholde. Det kan skyldes f.eks. skilsmisse, flytning eller allergi. Disse hunde får alle lavet en journal, om hvad de er vant til, om de kan omgås børn, være alene hjemme osv. Udfra disse oplysninger og vores erfaring med hunden, kan vi finde det helt rigtige nye hjem. Vores bestyrer af dyreinternatet er uddannet adfærdskonsult og står altid klar til at vejlede og rådgive nye hundeejere i forbindelse med et køb af en internathund. Alle hunde fra dyreinternatet bliver tilset og godkendt af en dyrelæge og vi sørger for at de er vaccineret og chipmærket

.Læs mere her

På årsbasis finder vi nye hjem til ca. 70 hunde.


Pension/Hundehotel

På vores hundehotel har folk mulighed for at få passet deres hund. Vi tager imod hunde for kun en enkelt overnatning og op til 3-4 uger, når hundeejere har behov for længerevarende pasning.

Hundene må selvfølgelig gerne have deres egen kurv, tæppe og legetøj med. Der må også gerne selv medbringes foder. Vi fodrer selv med kvalitetsfoder fra Hills.

Vores eneste adgangskrav til hunden, er at den har en gyldig vaccinationsattest - herunder vaccination mod kennelhoste, og medlemskab af foreningen. Læs mere her


 

Foreningen

For os har det en stor betydning med mange medlemmer, både økonomisk, men også for at få en så stor kontaktflade som muligt. Dette er specielt vigtigt i sager med misrøgt af dyr. Her er det nemlig vigtigt, at så mange som muligt kender til os, så man ved, at man kan kontakte os, hvis man bemærker noget usædvanligt vedrørende dyr.

Derudover kan det også have en forebyggende effekt. Blive medlem, tryk her


Bestyrelsen

Foreningens bestyrelse består af syv medlemmer. Vi er bl.a. repræsenteret af en dyrlæge og en advokat. Med denne sammensætning mener vi, at vi har de bedste forudsætninger for at hjælpe dyr. Alle medlemmerne af bestyrelsen arbejder frivilligt.


Har du spørgsmål til bestyrelsen eller vores arbejde, er du velkommen til at kontakte os - og HUSK
INGEN ER SÅ FATTIG SOM

ET DYR I NØD!

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk