Dansk Dyreværn Aalborg

Alle hunde på denne side har fået nyt hjem.
Tryk her for at se hunde der søger nyt hjem

Hazchico

Alder: 1 år

Tæve

Lille blanding

 

Hazchico har fået nyt hjem.

Hazchico er den sjoveste og sødeste lille hund. Hun er fuld af energi og en rigtig hoppebold. Hazchico er uopdragen og trænger til lidt faste rammer. Hun er så kærlig, men en lille bandit. Vi har en fornemmelse af at der kan være terrier i hende. Så man skal ikke forvente en stille og blød hund. Hazchicos pels er strid og kræver pleje ofte. Hazchico er utrolig legesyg og kan med alle andre hunde – store som små. Hazcicho er renlig og kan være alene hjemme. Hun er vant til at ligge i møblerne. Vi ser meget gerne at hun kommer i hus med have, da hun elsker at være udendørs. Hazchico hinker på sit venstre bagben. Denne ”lidelse” er typisk for terriere, især jack russel terriere. Det har ingen betydning og kræver ikke behandling (ifølge specialist i ortopædkirurgi, som har undersøgt Hazchico). Man kan evt. give kosttilskud i form af glucosamin, hvis man vil passe lidt ekstra godt på hendes led.


Loui

Alder: 3,5 år

Han - kastreret

Gravhund blanding


Loui har fået nyt hjem.

Loui er den sødeste og sjoveste lille fyr med masser af personlighed.

Loui kan med andre små hunde, men kan være dominerende.

Han er renlig, kan være alene hjemme og er vant til at køre med i bil.

Loui er en puttetrold og er vant til at være i møblerne.

Det er vigtigt at ny ejer har forsvarligt indhegnet have og aldrig lader Loui gå løs, da han stikker af, så snart han ser sit snit til det.

Viggo

Alder:  4 måneder

Han

Vægt: 4 kg.

Race: Puddel blanding

 
Viggo har fået nyt hjem.

Viggo er en herlig lillefyr. Han er som hvalpe er flest - glad, fjollet, legesyg og nysgerrig. Han er super lærenem og vi ser gerne, at ny ejer vil gå til træning med ham, han vil f.eks. være den perfekte agility-hund. Viggo er snaksagelig, og fortæller gerne med grynt, hvor det er dejligt at blive nusset. Han er allerede nu en lille bestemt herre, som har selvtillid, og gerne fortæller, hvis der er noget han er utilfreds med. Da Viggo endnu ikke er så gammel, skal man sætte tid af til at lære ham at være alene hjemme samt træne renlighed. Tidligere ejer fortæller, at han kan være alene i 3 timer, men det har vi ikke erfaring med, da han pt. er i pleje.

Viggo er utroligt social og kan lide alle mennesker samt rolige hunde.

 

Vi ønsker en familie til Viggo, som har tid til at tage ham til træning, da puddler ofte har meget energi og er utroligt lærenemme. Ny ejer skal være indstillet på, at det er en hvalp man får, som skal lære hele verden at kende. Derudover skal man være indstillet på pelspleje.


Diesel

Alder: 9 mdr.

Han

Vægt: 26 kg.

Golden Retriever

 
Diesel har fået nyt hjem.

Diesel er en fantastisk unghund. Han er sød og deler lystigt ud af kærlighed og kys. Dog skal han lige se nye mennesker an, men der går ikke længe før han bliver tryg. Da Diesel stadig er unghund skal man være klar på at der er masser energi. Han kan være voldsom og især over for børn. Vi ønsker at Diesel kommer i et hjem uden børn. Diesel har gået til lydighedstræning og det vil vi fortsat anbefale. Han er renlig, går pænt i snor og kører fint med i bilen. Diesel er også vant til at være alene hjemme i hvad der svarer til en almindelig arbejdsdag. Det er helt sikkert at man får en skøn hund i Diesel hvis blot man forstår hans bløde sind og får ham opdraget med kærlighed og faste trygge rammer.
Zuma

Alder: 3 år

Han – kastreret

Vægt: 25 kg.

Labradoddle


Zuma har fået nyt hjem.

Zuma er en skøn og glad hund. Han er rolig indenfor, men vil rigtig gerne lege og lave aktiviteter udenfor. Han ønsker sig derfor en familie, der kunne tænke sig at gå til træning med ham, da han bare synes det er det fedeste. Han går rigtig pænt i snor og elsker at gå tur. Han er ret lydig og vant til at være alene hjemme en normal arbejdsdag. Som hvalp er Zuma opereret for en lille ledmus samt et lille brud på det ene bagben. Han har ingen mén af det og fungerer helt normalt. Dog forventer vi at kommende ejer vil hjælpe ham, ved at holde ham slang og eks. supplere med glucosamin og fiskeolie, for at give leddene de bedste betingelser.

Da Zuma er halvt puddel oplever vi ikke at han fælder, men grundet hans krøller, skal man være obs. på ørepleje, da han skal have ”plukket” og evt. renset ører efter behov.

Nikki

Alder: 2 år

Han – kastreret

Vægt: 8 kg.

Chihuahua/papillon

 
Nikki har fået nyt hjem.

Nikki er en speciel hund på både godt og ondt. Han er en frisk og sød lille fyr, når man har vundet hans hjerte. Han er meget utryg ved fremmede mennesker og skal se dem an og lære dem lidt at kende, før han bliver tryg. Hvis han bliver presset, bliver han tydeligvis utroligt bange og vil snappe i forsvar. Igen skal det siges at Nikki er den gladeste og sødeste hund, når man først lærer ham at kende stille og roligt. Det skal foregå i Nikkis tempo for ikke at stresse og presse ham. Nikki kan være alene en almindelig arbejdsdag. Han er renlig og vant til at ligge i sin kurv, men også i møblerne. Nikki er vant til at køre med i bil og går pænt i snor. Han er okay med andre små og rolige hunde. Nikki skal ikke ud i hjem med børn, han skal have sig et roligt hjem, hvor der ikke kommer og går mennesker hele tiden. Dette er for at tilgodese Nikkis behov. Vi ser meget gerne, at Nikki kommer i hus med have, da det er det, han er vant til. Nikki er overvægtig og vi anbefaler at han fodres med tørkost specielt udviklet til hunde med overvægt indtil, han er normalvægtig igen.

Dalton

Alder: 2 år

Han – kastreret

Race: Jack Russel Terrier


Dalton har fået nyt hjem.

Dalton er en meget glad og livlig lille hund. Han er fuld af selvtillid og meget aktiv og derfor ønsker han sig et hjem med en aktiv familie, der evt. vil gå til træning med ham. Han er meget lærnem.

Dalton kommer fra en familie med børn. Han er vant til andre hunde. Katte er ikke umiddelbart et hit hos Dalton. Han er vant til at køre bil, men kan godt blive lidt køresyg.

Dalton er renlig og kan være alene hjemme. Han skal ikke bo i lejlighed

Gerda

Alder: 1 år

Boxer

Tæve


Gerda har fået nyt hjem.

Gerda er en glad boxer, med hvad det indebærer i forhold til racen. Hun er rigtig god til andre hunde, men pga. af hendes høje stressniveau ser vi helst, at hun ikke bor med andre hunde. Hun er super kærlig, men er ikke klar over hendes egen størrelse. Gerda har været ude i et nyt hjem, men kom tilbage, da ny ejer og Gerda havde misforstået hinanden. Da var hun meget stresset og overstimuleret og bliver nemt hidsig og det viser sig ved hun hopper op af én og bider efter armene og hun bider hårdt, hvis man ikke får hende dæmpet inden hun bliver hidsig.

Heldigvis er Gerda meget madfikseret, så hun er nem at kontrollere med godbidder. Vi har arbejdet meget med hende og der er sket store forandringer - dog er der et stykke vej endnu.

Hun er det mest kærlige og sjove væsen, hun skal bare have lært at styre sit temperament i samarbejde med en erfaren hundefører, som har masser af tid og lyst til at træne med hende.

Du skal være rolig og tålmodig, da hun kan være en mundfuld og du skal besidde en indsigt i adfærd. Der må ikke være børn i hjemmet, og hun skal i hus med have.

Chuck 

Alder: 6,5 år

Han

Schæfer 


Chuck har fået nyt hjem.

Chuck er den mildeste og sødeste schæfer, man kan ønske sig. Han er rolig og meget kærlig. 

Chuck er vild med at gå tur og han går meget pænt i snor. Tidligere ejer har fortalt, at han kan gå fri og kommer ved kald. 

Chuck er renlig, kan være alene hjemme, er vant til at køre med i bilen og så er han vant til at ligge i møblerne. 

Han er vant til børn i alle aldre. I forhold til andre hunde oplyser tidligere ejer, at han er ok med store hunde. Små hunde bryder han sig absolut ikke om. Når han er i snor og ser en anden hund trækker han hårdt til og vil meget gerne beskytte sin fører. Vi forventer at ny ejer formår at træne dette, så Chuck føler sig tryg ved, at føreren har styr over situationen og at han ikke behøver at være overbeskyttende.

Da Chuck har en stor pels med meget underuld, skal man være indstillet på pelspleje. 

Drømme-scenariet er, at Chuck kommer på landet, hvor der er masser af plads til en stor hund som ham. Ellers skal han som minimum i hus med have.

Foxy

3,5 år

Tæve

Tysk Jagtterrier

Foxy har fået nyt hjem.

Foxy er en rigtig sød og charmerende lille hund. Hun er virkelig nem og fuld af kærlighed. Foxy er vant til børn i alderen 3-5 år. Foxy er renlig, kan være alene hjemme en hel arbejdsdag og er god til at køre med i bilen. Foxy kan ikke lide andre hunde, især ikke tæver. Hun kan med nogle hanner, men vil meget gerne bestemme. Foxy er vant til at ligge i møblerne og er generelt en rigtig puttehund. Hun kan finde på at bide bamser i stykker, ellers ødelægger hun ingenting. Foxy jagter alt, der jagtes kan. Dvs. katte, fasaner, rotter, mus, høns osv., men kan ikke bruges til jagt, da hun er skudræd. Vi ser meget gerne at Foxy kommer i hus med indhegnet have, da hund er en aktiv hund.

Alvin

7 år

Han – kastreret

3,5 kg.

Shih-tzu


Alvin har fået nyt hjem.

Alvin er en rigtig sød lille hund. Han er en rigtig puttehund, men nyder også at være ude. Alvin kan være lidt reserveret overfor nye mennesker, men viser rimelig hurtigt interesse. Han er vant til andre hunde og nyder at være sammen med andre, så længe de er små og ikke for livlige. Alvin mistede for 9 mdr. siden sin ”storebror”, som han har gået sammen med siden han var hvalp. Herefter har Alvin haft alvorlig seperationsangst og har på ingen måde kunne være alene hjemme. Her hos os er han ok med at være i sin boks og det er helt sikkert fordi han har de andre hunde omkring sig. Derfor søger vi et hjem til Alvin med en anden lille og rolig hund, hvor han kan nyde sit otium. Hvis Alvin skal lære at være alene hjemme, skal der afsættes meget god tid til dette og ny ejer skal være indstillet på, at det måske aldrig bliver helt godt. Vi er dog ret sikre på at Alvin sammen med en anden hund godt kan være alene hjemme, som han kunne i tidligere hjem. Alvin skal i et hjem uden børn, da han er meget forsigtig og nemt bliver utryg ved små børn. Alvin er renlig og vant til at køre med i bilen.

Tank

6,5 mdr.

Han

Kleiner Münsterländer


Tank har fået nyt hjem.

Tank er en glad og frisk dreng. Han er stadig hvalp og har ikke lært eller set ret meget i sit korte liv. Man skal derfor være indstillet på, at opdrage en hvalp samt vise Tank vejen frem i livet.

Da Tank kom ind til os, var han en meget usikker og reserveret hund. Han har udviklet sig meget og nyder kontakt. Vi træner dagligt med Tank og han er fantastisk trænbar og vil gøre alt for en godbid. Man vil få en rigtig god træningsmakker, hvis man som minimum har sat sig ind i racen og ved hvad det indebærer at have en hund som Tank. Han gearer hurtigt op og stresser nemt. Det er derfor ligeså vigtigt at lære Tank at være i ro. Vi forventer at ny ejer vil gå til træning med Tank. Hvis man presser Tank ud over hans grænser, har han ikke meget selvkontrol og markerer hurtigt. Dette skal man respektere og være villig til at arbejde sig langsomt frem i at gøre Tank tryg.

Tank er god til børn og har boet med børn i alderen 8-14 år. Han er vant til at køre med i bilen samt bus og tog. Tank er renlig og kan være alene hjemme. Dette skal man dog nok forvente at træne igen, da han jo er så ung. Tank kan godt lide andre hunde så længe de ikke er for voldsomme mod ham.

Tank skal ikke i hjem med kat, da han ifølge tidligere ejer vil jagte dem.

Tank skal i hus  med have – meget gerne på landet med masser af plads.

Palle

5 år

Han – kastreret

Fransk Bulldog


Palle har fået nyt hjem.

Palle er en skøn fransk bulldog dreng. Han er typisk fransk bulldog – en rigtig bulldozer og et ”snorketræ”. Han er glad for at sove, men også glad for en god leg indimellem. Han er også dygtig til at lave tricks og synes, det er sjovt at være sammen med sine mennesker. Generelt er han bare rigtig glad for menneskekontakt. Palle er født døv og han skal derfor guides med håndtegn, hvilket på ingen måde er et problem. Palle skal i et roligt hjem uden børn og andre dyr. Han stresser enormt nemt ved for mange ydre påvirkninger. Han kan godt finde på at stresstisse lidt når han møder nye mennesker og bliver glad. Palle er overvægtig og er på slankediæt hvilket han skal fortsætte med. Palle er god til at køre med i bilen og er vant til at sidde i sele. Han er renlig og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag.Sunny

5 år

Han – kastreret

5 kg.

Bichon Havanais


Sunny har fået nyt hjem.

Sunny er den skønneste lille hund når først man kommer ind på livet af ham. Han er meget skeptisk overfor fremmede og skal have tid til at tø op. Når du har vundet hans hjerte, er han utrolig kærlig, legesyg og glad. Han er glad for kontakt med de mennesker han kender og er tryg ved, og han er en rigtig hyggehund. Han er også meget glad for sine gåturer i snor. Han er renlig og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag. Han er vant til at være i bryggers når han er alene hjemme. Sunny er ikke vant til andre hunde eller andre dyr. Han er heller ikke vant til at køre i bil og giver gerne udtryk for sin utilfredshed. Sunnys udfordring er børn. Han er nervøst anlagt og børn stresser ham enormt meget. Han skal derfor heller ikke ud til børn, da han kan finde på at lave udfald overfor børn. Vi ønsker at Sunny kommer i et roligt hjem, hvor der hverken er børn, børnebørn eller andre dyr.

Pluto

Alder:  3 år

Han

Boxer


Pluto har fået nyt hjem.

Pluto er en super dejlig dreng, som savner et nyt hjem. Vi ved desværre ikke en masse om ham, udover at han er renlig og dygtig til at køre med i bilen. Herude hos os elsker han at være ude, men deltager gerne i det i vi nu foretager os.

Pluto trækker noget i snoren, når man er på tur. Det er selvfølgelig noget vi træner, men også noget ny ejer skal kunne håndtere (og fortsætte træning med). Vi ved desværre ikke om han kan være alene hjemme, men herude ligger han sig til at sove, når vi går. Derfor må der påregnes noget træning i forhold til alene hjemme.

Vi ønsker for Pluto et hjem, hvor der er indhegnet have, samt en familie, der er aktiv.

Alvin

7 år

Han – kastreret

3,5 kg.

Shih-tzu


Alvin har fået nyt hjem.

Alvin er kommet tilbage til os, da han ikke kunne med kattene i den nye familie. Vi søger derfor et nyt og kærligt hjem til Alvin. Alvin er en rigtig sød lille hund. Han er en rigtig puttehund, men nyder også at være ude. Alvin kan være lidt reserveret overfor nye mennesker, men viser rimelig hurtigt interesse. Han er vant til andre hunde og nyder at være sammen med andre, så længe de er små og ikke for livlige. Alvin mistede for 9 mdr. siden sin ”storebror”, som han har gået sammen med siden han var hvalp. Herefter har Alvin haft alvorlig seperationsangst og har på ingen måde kunne være alene hjemme. Her hos os er han ok med at være i sin boks og det er helt sikkert fordi han har de andre hunde omkring sig. Derfor søger vi et hjem til Alvin med en anden lille og rolig hund, hvor han kan nyde sit otium. Hvis Alvin skal lære at være alene hjemme, skal der afsættes meget god tid til dette og ny ejer skal være indstillet på, at det måske aldrig bliver helt godt. Vi er dog ret sikre på at Alvin sammen med en anden hund godt kan være alene hjemme, som han kunne i tidligere hjem. Alvin skal i et hjem uden børn, da han er meget forsigtig og nemt bliver utryg ved små børn. Der må heller ikke være katte i Alvins nye hjem. Alvin er renlig og vant til at køre med i bilen.

Marley

Alder: 11 mdr.

Han - kastreret

Weimaraner/Rhodesian Ridgeback

 

Marley har fået nyt hjem.

Skønne Marley er en super glad hund, som er fuld af energi. Grundt hans unge alder, og manglende opdragelse, er der noget at arbejde med. Herude arbejder vi med at man ikke må springe op, samt gå uden at trække i snoren. Vi oplever en fantastisk træningsmakker, som er på og opmærksom. Han er virkelig lærenem, og vi oplever store fremskridt fra da han kom.

Grundet Marleys høje energiniveau, ønsker vi en familie til Marley, som vil gå til træning med ham, samt gerne har noget racekendskab. Da Marley er super kærlig og ikke endnu helt kan styre sig selv, skal han ikke ud til en familie med børn (Han bliver simpelthen for vild). Vi oplever at kastrationen har hjulpet lidt på dette. Derudover ser vi helst at Marley kommer til en familie, som ikke har andre hunde, da disse kan stresse ham. Hos os er han renlig, god til at køre med i bilen og kan være alene.

Da Marley lige er blevet kastreret koster han derfor kr. 3.500,-

Luffe

1 år

Han – Kastreret

Tibetansk Spaniel


Luffe har fået nyt hjem.

Luffe er den sødeste og mest morsomme hund. Han er utrolig kærlig og elsker at putte med både børn og voksne. Luffe kan med alle hunde når de er fri, men desværre udviser Luffe aggressivitet overfor andre hunde når de er i snor. Han laver udfald og gøer af dem. Tidligere ejer havde påbegyndt klikkertræning, hvilket Luffe responderede rigtig godt på. Det er noget ny ejer skal fortsætte med. Dog håber vi Luffe kan finde et hjem udenfor alt for meget stress og larm fra en storby. Luffe viser en smule tegn på alene-hjemme problemer. Han bliver ked af det når man går, så det skal også trænes grundigt fra bunden af, så han bliver tryg. Luffe kan som sagt fint fungere sammen med børn, han er renlig og dygtig til at køre med i bilen. Da Luffe er langhåret kræver det pelspleje, han er dog ikke super glad for at blive børstet, men igen er det noget man kan træne og gerne med klikkeren. Alt i alt er Luffe en skøn og nem hund, hvis blot man er klar på at træne hans udfordringer.

Tjarko

Alder: 4 år

Han – kastreret

Kleiner Münsterländer


Tjarko har fået nyt hjem.

Tjarko er en skøn dreng – glad og fuld af kærlighed. Han er meget mild og deler meget gerne ud af sin kærlighed til folk. Hos os er han meget blid og nem at have med at gøre. Han er renlig og god til at køre med i bilen. Tjarko er ikke god til at være alene hjemme. Efter børnene i Tjarkos tidligere familie kom til, begyndte han at ødelægge ting og blive frustreret. Herude hos os har han ikke ødelagt ting, men en ny familie, skal træne alene-hjemme forfra, så han bliver tryg ved at være alene igen. Tjarko boede i tidligere hjem sammen med to andre hunde, men hos os er han meget forsigtig og lidt nervøs over de andre hunde. Vi ønsker et hjem for Tjarko, hvor der ikke er børn. Ny familie skal meget gerne gå til træning med ham, så han kan få brugt sit hoved og opbygget selvtillid. Tjarko kan ikke bruges til jagt, da han er skudræd. Han skal i hus med have.

Koda

Alder: 1,5 år

Han- kastreret

Cane Corso/Old English Bulldog/Bull Terrier/Labrador


Koda har fået nyt hjem.

Koda er en herlig dreng med krudt i måsen, der kan få en leg ud af alle situationer. Han er kommet til os pga. sygdom fra ejers side, så der er intet adfærdsmæssig grundlag for, at han søger nyt hjem. Han er rigtig god med andre hunde og er vant til at komme i hundeskoven. Han er god og kærlig overfor børn og alle mennesker han møder. Han kan dog være lidt vagtsom når han møder en fremmed, men tør hurtigt op. Koda kan være alene hjemme, men han har ikke været meget alene, så man må påregne at starte forfra. Han er meget aktiv og kræver en del motion og aktivering, så træning og en stor indhegnet have er et must. Koda er ikke en hund for førstegangsejere og det er vigtigt, at man sætter sig ind hvad det er for nogle racer han er blandet af, så man har indsigt i hans adfærd.


Alba

1,5 år

Tæve - steriliseret

Tysk Jagtterrier/dansk-svensk gårdhund/gravhund


Alba har fået nyt hjem.

Alba er en rigtig sød og kærlig, men meget forsigtig pige. Hun er glad for mennesker, men skal se dem an først nogle gange inden de bliver lukket ind i varmen. Alba kan med andre hunde. Hun er ikke vant til børn og skal derfor ikke i et hjem med børn under 12 år. Alba er renlig og god til at køre med i bilen. Hun er vant til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag. Alba er skudræd og er ikke glad for tordenvejr. Tidligere ejer oplyser at Alba kan gå fri og kommer ved indkald. Alba er energisk og elsker at være ude, så vi er sikre på hun vil blive den perfekte gå- og putteven. Alba er vant til at ligge i møbler.

Rico

6 år

Han

Schæfer/labrador


Rico har fået nyt hjem.

Rico er den sødeste og gladeste hund. Han er utrolig lydig og vil rigtig gerne arbejde. Samtidig er han en rigtig hyggehund, der elsker at blive kælet og nusset. Rico er renlig, kan være alene hjemme en almindelig arbejdsdag og kører uden problemer med i bilen. Tidligere ejer oplyser at Rico kan gå fri og kommer ved kald. Han trækker lidt i snoren på tur, men det vil sagtens kunne trænes, da Rico gør alt for en godbid. Han er vant til andre hunde, men er ikke så god til små hunde. Han er fra tidligere hjem også vant til kat.


Rico har fået en tandbehandling og koster derfor kr. 3.500,-

Nala

1,5 år

Tæve

Husky/labrador


Nala har fået nyt hjem.

Nala er den skønneste pige. Der er fart over feltet, men Nala er samtidig utrolig kærlig og kælen. Nala er vant til andre hunde og også katte. Hun er også vant til børn. Nala kan desværre ikke være alene hjemme. Hun hyler og bliver meget ked af det når man forlader hende. Det er derfor noget, der skal sættes god tid og tålmodighed af til, at arbejde med helt fra starten. Nala er renlig og god til at køre med i bilen. Nala er vant til at ligge i møblerne og det er tydeligt at hun elsker menneskekontakt.  

Balder og Trille

7,5 år

Han – kastreret og tæve – steriliseret

Pudler


Balder og Trille har fået nyt hjem.

Støvring Hundesalon har doneret en GRATIS klipning til hver af hundene, når de har fundet deres nye hjem. Vi er så taknemmelige for denne flotte gestus, og glæder os til at kunne overlevere den til deres nye ejere.


Balder og Trille er kommet ind til os pga. sygdom. De er søskende fra samme kuld og har altid boet sammen og skal derfor også i nyt hjem sammen. De er de skønneste og sjoveste hunde. Utrolig venlige og kærlige. Elsker alle mennesker, dog kan Trille godt være lidt tilbageholdende, men tør hurtigt op. De kan som udgangspunkt med de fleste hunde og er vant til at komme i hundeskov. Trille siger dog fra overfor hanhunde, der ikke er kastrerede. De er meget intelligente og kan åbne døre, så det skal man være opmærksom på. De er vant til at være i både møbler og seng. De er begge renlige, kan være alene hjemme en normal arbejdsdag og er gode til at køre med i bilen. I forhold til børn, er de kun vant til de børn, de har mødt i hundeskoven. Pudler er allergivenlige, men kræver pelspleje. De skal klippes og har ingen underuld. Derfor er det nødvendigt at give dem dækken på om vinteren og i regnvejr. Vi ser gerne de kommer i hus med indhegnet have.Balder og Trille koster kr. 3.500,-/stk. da de har fået lavet tandbehandlinger.

Bongo

4 år

Han – kastreret

Labrador blanding


Bongo har fået nyt hjem.

Bongo er en glad og helt fantastisk makker. Han er god som dagen er lang, meget tålmodig og lærenem. Bongo vil gerne arbejde og gør alt for en lækker godbid. Bongo kommer fra en familie, der desværre blev ramt af svær sygdom. Han var meget elsket og søger et nyt hjem med ligeså meget kærlighed. Bongo bryder sig ikke om andre hunde, især ikke hanhunde. Han kan heller ikke lide katte. Bongo er vant til børn fra 10 år og op, han kan være alene hjemme en normal arbejdsdag, er renlig og dygtig til at køre med i bilen. Bongo er vant til at ligge i møblerne og det er tydeligt at han er en rigtig puttehund. Bongo trækker i snoren på gåtur, men det er selvfølgelig noget, der kan arbejdes med. Han er som før skrevet meget lærenem og opmærksom på sin fører. Tidligere ejer oplyser også at Bongo kan gå fri og kommer ved kald. Bongo søger et kærligt hjem med have, hvor der ikke er andre hunde eller katte.

Rico

1,5 år

Han

Rohdesian Ridgeback blanding


Rico har fået nyt hjem.

Rico er en fantastisk hund. Meget kærlig og glad, men også meget aktiv. Rico søger et hjem med masser af tid til træning og andre aktiviteter. Han er rigtig sød og meget glad for menneskekontakt. Han trækker desværre rigtig meget i snoren og kræver en fører med god fysik og tålmodighed til at træne dette. Tidligere ejer oplyser at Rico også kan gå fri og kommer ved kald. Rico kan ikke med andre hunde og katte skal spises, mener Rico. Rico er vant til at være alene hjemme i sit bur. Han har altid sit bur til at stå åbent når der er nogen hjemme og han bruger det meget og er glad for det. Rico kan være beskyttende på egen matrikel når der kommer fremmede. Vi søger et hjem til Rico med have og meget plads. Et hjem, hvor ejer er aktiv og har lyst til at træne med Rico og give ham masser af kærlighed.

Tyzon

1,5 år

Han

Siberian Husky


Tyzon har fået nyt hjem.

Tyzon er en fantastisk husky dreng, der leder efter sit sidste hjem. Tidligere ejer havde pga. job ikke længere tiden, der kræves til at have ham, så der er intet adfærdsmæssigt grundlag for, at han søger nyt hjem. Tyzon har boet sammen med en anden hund og det ønsker vi meget gerne han kommer til igen. Han er mild og kærlig overfor alle hunde og mennesker og er en rigtig nem dreng. Han er meget racetypisk, så det er et krav, at man har indsigt i, hvad det vil sige at have en husky og raceerfaring er helt klart en fordel. Tyzon er en aktiv hund, der kræver motion og aktivering. Han er vant til at komme i hundeskov og vant til at tidligere ejer løb lange ture med ham hver dag. Vi ser meget gerne han kommer et sted hen med meget plads og en lukket have. Tyzon er vant til børn, er renlig og god til at køre med i bilen. Han trækker i snoren på gåtur og er stærk, derfor er en god fysik hos ny ejer også nødvendigt.Bertha

7 måneder

Tæve

Labrador


Bertha har fået nyt hjem.

Bertha er den skønneste og gladeste hundepige. Hun er kommet ind til os på grund af allergi i familien. Bertha er meget tillidsfuld, fuld af spilopper og legesyg. Hun mangler dog noget træning, så en familie, der har tid og lyst til at gå til hundetræning ville være at foretrække. Bertha er vant til andre hunde, men er noget vild. Hun er vant til små børn. Vi ved ikke om hun kan være alene hjemme, da hun kun har været det sammen med en anden hund, som dog er gået fint. Desværre oplyser tidligere ejer at hun ødelægger ting når hun er alene såsom børnenes legetøj og andre ting, der ligger løst i huset. Hun er ikke helt renlig, men det kommer helt sikkert med træning. Bertha skal i hus med have, da hun er en frisk og aktiv hund.

Mille

9 år

Tæve

Tibetansk Spaniel


Mille har fået nyt hjem.

Mille er en sød og mild pige. Hun er frisk og rørig og vil rigtig gerne ud på tur. Mille søger dog et hjem uden for byen, da al byens larm og tumult gør hende usikker. Hun kan finde på at gø ad fremmede når hun er i snor på tur. Hun er vant til at bo sammen med tre andre hunde og vi ved derfor ikke om hun kan være alene hjemme uden en anden hund. Mille er renlig, god til at køre med i bilen og generelt bare en sød lille puttehund, som selvfølgelig også har været vant til at ligge i seng og møbler. Mille skal lige se nye folk an, men så snart man har hendes tillid er der masser af kærlighed at hente.

Mille har fået renset tænder og koster 3500,00 kr.

Luke

2 år

Han - kastreret

Labrador blanding


Luke har fået nyt hjem.

Luke blev fundet bare 4 dage gammel i en plasticpose i Portugal. Heldigvis var der nogle gode mennesker, der tog sig af ham og i dag er Luke en fantastisk hund. Luke er en glad og livlig fyr. Han søger et nyt hjem, hvor familien er aktiv og gerne vil træne med ham. Han er utrolig lærenem og har en fantastisk kontakt. Han gør alt for en godbid. Tidligere ejer fortæller at Luke gør udfald mod andre hunde, især hanhunde. Hos os virker han meget interesseret i de andre hunde. Det er dog ikke alle hanhunde han kan lide. Luke er vant til børn, han kan være alene en normal arbejdsdag og er renlig.

Canto

1,5 år

Han

Labrador


Canto har fået nyt hjem.

Canto er en stor glad gadedreng, som møder verden med et smil. Han kan med alle mennesker og hunde, men kan til dels være lidt voldsom, fordi han bliver så glad. Canto kan være alene hjemme og er renlig. Han er meget glad for legetøj, men kan blive meget vild i leg og især når det angår bolde. Canto er vant til at blive luftet i skoven og byen, men trækker en del i snoren, så det skal ny ejer være indstillet på at træne. Samt skal der trænes at finde ro, da Canto har svært ved dette. Canto siger intet til nytår eller torden og generelt en rigtig god dreng.

Tulle

1 år

Tæve

Old english bulldog blanding

Tulle har fået nyt hjem.

Tulle er den sødeste pige. Der er fuld fart over feltet og hun elsker alle mennesker og er meget tillidsfuld. Hun er meget nem at træne, især klikkertræning giver god mening for hende. Hun er vild med at blive udfordret med diverse lege og aktiviteter. Hun kan med andre hunde, men skal lære dem at kende, da hun nemt bliver udfarende hvis hun bliver usikker. Tulle lider af separetionsangst og bliver meget ked af det når hun separeres fra mennesker. Hun kan hoppe over høje hegn og bryde ud igennem små huller og revner samt åbne døre. Det er noget, der skal arbejdes rigtig meget med. Hun skal også lære at være tryg i eget selskab, således hun kan lære at være alene hjemme. Man skal være indforstået med at tryghed er det første, der skal arbejdes med og derefter alene-hjemme træning helt forfra. Vi er begyndt at arbejde med disse ting og det kommer til at kræve meget arbejde og tålmodighed fra ny ejers side. Vi ønsker at Tulle kommer i et hjem, hvor hun ikke skal være alene eller hos nogle, der har mulighed for at være hjemme i en lang periode og som har lyst og overskud til at træne alt dette med Tulle. Tulle skal ikke i et hjem med børn, da al fokus skal ligge hos Tulle. Ikke fordi hun er aggressiv overfor børn, men fordi der skal være tid og overskud til Tulle.

Hugo

3 år

Han

Fransk Bulldog


Hugo har fået nyt hjem.

Hugo er en rigtig sød og kærlig buller når man først lærer ham at kende og han har tillid til dig. Hugo er vant til andre hunde, men foretrækker små tæver. Katte er bestemt et no-go for Hugo. Hugo er vant til børn i alderen 2-3 år. Ifølge tidligere ejer kan Hugo ikke være alene og han ødelægger sine bamser. Her på internatet har vi ikke set noget til den adfærd. Hugo er glad for at komme ud og gå tur og er en rigtig krudtugle og legesyg. Hugo er renlig. Han er kemisk kastreret, men hvilken virkning det har haft vides ikke. Hugo er kommet ind til os, da han viser udadreagerende adfærd når han bliver usikker eller presset. Hugo er ikke en førstegangshund. Vi foretrækker en familie til Hugo med racekendskab samt tålmodighed og forståelse for Hugos forhistorie.

Harley

5 år

Tæve

Labrador/springer spaniel


Harley har fået nyt hjem.

Harley er en sød og glad, men lidt forsigtig hundepige. Hun skal lige se folk an, før de lov for til at hilse på, men når hun først stoler på en, er hun så kærlig. Harley er super trænbar og gør alt for en kiks. Hun kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag, er renlig og er sød til at køre bil. Harley er vant til børn fra 3 år og op, katte og andre hunde, men søger ikke deres selskab. Harley siger ingenting til nytår eller torden.

Harley søger en familie med overskud til lange gåture og sjov træning.

Hector

1 år 9 måneder

Han

Boxer

 

Hector har fået nyt hjem.

Hector er boxer med stort B. Han er stor og stærk og fuld af energi. Hector kommer fra landet, hvor han har været vant til at gå løs på matriklen. Han er rimelig lydig og kan de basale kommandoer. Han skal dog lære at være i ro. Hector trækker meget i snoren på gåtur, da han ikke er vant til at gå i snor. Det kan helt sikkert trænes, da han er meget glad for godbidder og tilbyder fin kontakt. Hector er renlig og god til at køre bil. Hector kan dog ikke være alene hjemme i huset og ødelægger ting, hvis man lader ham være alene. Han har været vant til at være lukket inde i soveværelset om natten sammen med familien og ellers har han været vant til at være alene i sin hundegård når familien skulle noget. Det fungerede fint for Hector, han løb selv derud når der blev gjort tegn til han skulle være alene. Hector er vant til katte. Han bryder sig ikke ret meget om andre hunde, slet ikke hanhunde. Hector skal i et hjem uden børn, da han er meget vild og ikke har nogen fornemmelse for sin størrelse.

Buller

6 år

Han

F.T. Springer spaniel


Buller har fået nyt hjem.

Buller har været gårdhund og har boet ude med adgang til garage sammen med en anden hund. Han er derfor slet ikke vant til et liv inde i huset. Buller er som udgangspunkt renlig, men han tisser når han bliver glad eller utryg, hvilket er en del. Buller er en utrolig glad og venlig hunde. Han er meget tillidsfuld og elsker mennesker, men har ikke prøvet ret meget i sit liv. Han er derfor meget utryg i nye situationer, men vil utrolig gerne behage. Buller er vant til andre hunde, men bliver skræmt hvis de er vilde eller gøer. Han er vant til børn og katte. Buller skal på landet igen, hvor der er ro. Vi ved ikke om han kan være alene hjemme inde i huset, men hos os virker han ikke ked af det når vi går. Buller er ikke vant til at gå i snor, men er vant til at gå løs på matriklen og kommer når man kalder. Vi søger et hjem på landet til Buller, hvor der er tid til at lave nogle gode øvelser med ham, så han finder tryghed i sig selv og omverdenen.

Bongo

4 år

Han

Labrador blanding

Bongo har fået nyt hjem.

Bongo er desværre kommet retur til os pga. sygdom hos ejer. Bongo er en glad og helt fantastisk makker. Han er god som dagen er lang, meget tålmodig og lærenem. Bongo vil gerne arbejde og gør alt for en lækker godbid. Bongo var meget elsket og søger et nyt hjem med ligeså meget kærlighed. Bongo bryder sig ikke om andre hunde, især ikke hanhunde. Han kan ikke lide katte og andre smådyr – jagtinstinktet er simpelthen for stort. Bongo er vant til børn fra 10 år og op, små børn stresser ham meget. Han kan være alene hjemme en normal arbejdsdag, er renlig og dygtig til at køre med i bilen. Han er meget sensitiv overfor torden og andre høje lyde samt byens støj. Bongo er vant til at ligge i møblerne og det er tydeligt at han er en rigtig puttehund. Bongo trækker i snoren på gåtur, men det er selvfølgelig noget, der kan arbejdes med. Han er som før skrevet meget lærenem og opmærksom på sin fører. Bongo søger et kærligt hjem med have, helst på landet, hvor der ikke er andre hunde eller dyr.

Konrad

1 år

Han

Cocker spaniel


Konrad har fået nyt hjem.

Konrad er lidt forsigtig, men jordens sødeste hundedreng, når man først lærer ham at kende. Han er glad, fjollet og vil mægtigt gerne lege og træne. Han elsker mennesker og skal nok gøre opmærksom på, hvis fokus ikke er på ham. Han elsker at være sammen med andre hunde, så længe de ikke er for voldsomme. Konrad er renlig og kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag. Han er vant til større børn. Er der børn i hjemmet skal de være +10 år, da Konrad stadig bare er en stor hvalp med masser af energi. Vi ønsker os en familie til Konrad, som har masser af tid og som har lyst til at gå til træning med ham. Konrad er kryptokid, hvilket vil sige det kun er den ene sten, der er faldet ned i pungen.

 Mie

7 år

Tæve

Dansk/svensk gårdhund

Mie har fået nyt hjem.

Mie er kommet ind til os, da hendes ejer desværre er gået bort. Mie er en sensitiv lille pige. Der er rigtig meget lyd på hende og hun kan nemt blive utryg. Hun er dog hurtigt blevet tryg og mere stille overfor personalet hos os efter hun har lært os at kende. Hun er rigtig sød og meget frisk. Hun trækker i snoren på tur. Vi ved ikke om Mie kan være alene hjemme. Mie bryder sig absolut ikke om katte, men har vist fin adfærd overfor de andre hunde hos os. Hun er meget interesseret og vil gerne snakke. Mie skal ikke i et hjem med børn.

Django

4 år

Tæve

Labrador/ruhåret hønsehund


Django har fået nyt hjem.

Django er en rigtig sød og mild pige. Hun er lidt forsigtig overfor fremmede, men tøer hurtigt op hvis du har kiks med. Django er vant til børn, er renlig og kan være alene hjemme en almindelig arbejdsdag. Django er vant til andre hunde og er interesseret i dem, men de skal ikke være for vilde. Hun er ikke vant til katte. Django trækker lidt i snoren på gåtur, men ellers er hun meget rolig og en nem hund. Hun er pt. på slankekost, da hun er lidt rund.

King

5 år

Han - kastreret

Fox terrier

King har fået nyt hjem.

King er en glad hundedreng, som bare gerne vil kløes på maven. Han kan dog ikke så meget, så at gå pænt i snor og diverse signaler findes ikke i hans ordbog. King er dog sød og venlig overfor alt og alle, og så elsker han mad, så træning burde ikke være et problem med de rette kiks. King har boet med en anden lille tæve og nyder andre små hundes selskab. Så et hjem med en anden sød lille hund ville være ideelt til King. Han er dog ikke helt renlig, hvilket stammer fra, at han desværre ikke har haft mulighed for at komme ud så meget. Dette kan dog sagtens rettes op på med træning, masser tid i haven og gåture. King er også på slankekur, da han er en del for tyk. Dette skal fortsættes hos ny ejer.

Aslan

4 år

Han

Broholmer/Rhodesian Ridgeback/Golden retriever


Aslan har fået nyt hjem.

Aslan, den skønneste store hundebamse, søger sit nye hjem. Han er en kærlig dreng, som nogle gange kan være en anelse reserveret i starten. Han elsker dog at blive kløet og nusset, når han først har lært en at kende. Aslan er altid frisk på en lang gåtur, men kan også sagtens putte i sofaen en lørdag aften. Han er renlig og kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag. Han er sød til at køre bil og er ok til nytårsaften. Aslan er dog ikke så god med alle hunde – primært hanhunde, så et hjem uden andre hunde er et krav. Aslan vil nyde at være i centrum, det fortjener han også. Aslan er vant til børn, og vil fint kunne trives i en børnefamilie. Aslan er alt i alt en rigtig skøn hund.

Cuba

4 år

Han

Lille blanding


Cuba har fået nyt hjem.

Cuba er kommet til os, da hans ejer ikke længere kunne tage vare på ham. Vi er dog ikke i tvivl om at han har haft det godt, vi ved dog ikke så meget om hans fortid. Han er super sød og kærlig. Han er rigtig god sammen med tæver. Umiddelbart virker han ikke til at være ked af at være alene. Han er renlig. Cuba har boet i lejlighed og det ville han sagtens kunne igen, da han er ret rolig. Cuba har desværre løse knæskaller. Det er det man kalder grad 1-2, som man ikke gør noget ved og som han sagtens kan fungere med.


Luke

2år

Han

Labrador blanding


Luke har fået nyt hjem.

Luke er desværre kommet tilbage til os, da han ikke kunne være alene hjemme. Vi er sikre på at det kan læres med rette træning og tålmodighed. Ny ejer skal være indstillet på at kunne holde fri den første tid sammen med Luke og starte træningen langsomt, så han bliver tryg ved at være alene.

Luke blev fundet bare 4 dage gammel i en plasticpose i Portugal. Heldigvis var der nogle gode mennesker, der tog sig af ham og i dag er Luke en fantastisk hund. Luke er en glad og livlig fyr. Han er aktiv hund, som skal stimuleres meget. Han søger hans sidste hjem, hvor familien er aktiv og vil træne med ham. Han er utrolig lærenem og har en fantastisk kontakt. Han gør alt for en godbid. Luke er vant til børn, men er meget energisk stadigvæk og derfor er det vigtigt, hvis der er børn i familien, at de er lidt større og vant til hunde. Luke gør udfald mod andre hunde, især hanhunde. Hos os leger han med jævnaldrende tæver, og det har fungeret rigtigt godt. Luke er renlig, er sød til at køre bil og klarer fint nytår og torden. Luke gør desværre udfald mod køretøjer og cykler. Dette gør dog også, at vi søger et hjem til Luke lidt uden for byen, så ny ejer har ro og mulighed for at træne videre på dette.

Zico

1 år

Han

Podenco/American Akita


Zico har fået nyt hjem.

Zico er en super sød og utrolig kærlig hund, der elsker at kramme og kysse. Han er unghund og meget aktiv – han ville være den perfekte makker til agility eller rally. Kommende ejer skal være indstillet på at gå til træning med ham, men også lære ham at være i ro i eget selskab. Zico kan overhovedet ikke være alene hjemme, men vi er sikre på, at han kan lære det. Kommende ejer skal være indstillet på at have tid og tålmodighed til at gå hjemme i lang tid og træne det helt fra bunden. Zico er glad for andre hunde og kan også med katte. Han er god til at køre i bil og har også været vant til at køre i både bus og tog. Tidligere ejer oplyste at Zico ødelagde ting, han har dog ikke ødelagt en eneste ting hos os eller gjort tegn til det. Zico er ikke vant til børn og vi foretrækker en familie med teenagebørn eller ingen børn. Han skal i hus med have.

Foxi

5 år

Tæve

Jack Russell Terrier


Foxi har fået nyt hjem.

Foxi er helt igennem en klassisk Jack Russel Terrier. Hun er meget egenrådig og kan ikke med alle hunde. Når det er sagt, er hun super sød og meget menneskeglad. Hun er kærlig og vil rigtig gerne nusse og kæle. Foxi skal til en familie uden børn, da hun nemt bliver stresset over disse. Hun trænger til ro omkring sig og til at være i centrum. Foxi er som udgangspunkt renlig, men kan have uheld om natten. Foxi er god til at køre i bil og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag. Vi ser gerne at Foxi kommer i hus med have og ud til en aktiv familie, som har lyst til at gå tur og måske træne med hende.

Foxi koster 3500,-

Angel

1,5år 

Tæve

Schæfer/rottweiler blanding

 
Angel har fået nyt hjem.

Angel er en dejlig og kærlig hund med masser af energi. Hun er altid glad og elsker at møde andre mennesker og hunde, som hun rigtig gerne vil snakke med. På gåture kan hun godt finde på at gø af andre hunde, men kun fordi hun er ivrig efter at hilse på dem. Hun er en dygtig og hund som er frisk på at lære en masse nye spændende ting. Hun har lært de basale kommandoer.

Angel er vant til at omgås med andre hunde i hundeskov og får lov til at løbe frit, dog vil hun ikke altid komme tilbage til ejer når hun har gang i leg.  Hun kan godt være en stor mundfuld for små hunde, da hun gerne vil lege og kan virke voldsom.

Hun elsker at putte og er vant til at komme i sengen og sofaen. Hun forstår et nej, hvis hun ikke må komme op, men prøver selvfølgelig alligevel igen, for at sikre sig at det var et nej. 

Ny ejer skal være frisk på hundetræning da hun er en hund med meget krudt i. Hun er meget lærenem og glad for mad, så hun lærer nemt nye ting. Angel kan være alene hjemme og er renlig. Hun er dygtig til at køre med i bilen. 

 

Angel er pt. i behandling for udslæt.

Pasha

3 år

Han

Husky

Pasha har fået nyt hjem.

Pasha er, som husky er mest. Han er aktiv, fjollet og glad for lange gåture. Han trækker lidt i snoren, men det er primært i starten af gåturen. Han er venlig og hilser gladeligt på alle mennesker – dog hopper han gerne lidt op for at sige hej. Han elsker også at ligge i arm og blivet kløet på maven. Pasha kan ikke med voldsomme hanhunde. Han leger rigtig godt med tæver og vores store labdradorhvalp her på internatet. Så et hjem uden andre hunde, eller muligvis en sød tæve, er at foretrække. Pasha er renlig og kan være alene hjemme. Han siger intet til nytår og torden.
Pasha skal ud til en aktiv og raceerfaren familie, som kan give ham det luksus liv han fortjener.

Teddy
1 år
Han
Labrador/Border Collie


Teddy har fået nyt hjem.

Teddy kommer fra en pige i Norge, som desværre ikke kunne give Teddy det luksusliv længere, som han var vant til. Vi søger et nyt hjem til Teddy som indeholder mindst lige så meget kærlighed og forståelse for en hund som ham. Teddy er en meget følsom dreng med typisk bordercollie sind. Han er nervøst anlagt og meget lydfølsom. Han laver udfald mod alle slags køretøjer. Detter blevet blevet bedre, men af den grund ønsker vi at Teddy kommer på landet og bo uden en masse støj og trafik. Teddy har gået til både hvalpe- og unghundetræning og han er super trænbar og elsker at komme ud og gå. Teddy er renlig og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag. Teddy er ikke vant til børn og skal i børnefrit hjem – også pga. sit følsomme sind. Han er interesseret i andre hunde og er blevet luftet i hundeskov. Han er typisk collie i sind omkring andre hunde, så han hyrder dem gerne. Teddy er rigtig glad for menneskekontakt og er utrolig kærlig når man lærer ham at kende. Han kan være lidt reserveret i starten, men det går hurtigt over. Teddy skal ud til en aktiv og racerfaren familie. Teddy er ikke en førstegangshund.

Buster
9 måneder
Han
Labrador/Golden Retriever


Buster har fået nyt hjem.

Buster er en usleben diamant. Han er hvalp som hvalpe er flest. Desværre var han understimuleret og har ingenting lært, så ny ejer skal være indstillet på at starte lidt fra bunden og træne meget. Buster er renlig og fungerer fint med at være alene herude. Han havde ry for at splitte ting ad, men herude har han kun tygget lidt i hans legetøj. Buster er super sød og kærlig, men med masser af energi. Derfor søger vi en familie, som ønsker at gå til træning og som ved hvad det kræver at have en stor hvalp, som vil forblive aktiv. Buster har boet sammen med små børn, men han er voldsom og vil gerne hoppe op ad mennesker, så et hjem med lidt større hundevante børn er at foretrække. Han ville være det oplagte emne til jagt. Han elsker vand, er super trænbar og har et gåpåmod uden lige. Han er alt i alt en rigtig skøn hundedreng, som bare mangler den rette familie og de rigtige rammer.


Mie

7 år

Tæve

Dansk/svensk gårdhund

Mie har fået nyt hjem.

Mie er kommet ind til os, da hendes ejer desværre er gået bort. Mie er en sensitiv lille pige. Der er rigtig meget lyd på hende og hun kan nemt blive utryg. Hun er dog hurtigt blevet tryg og mere stille overfor personalet hos os, efter hun har lært os at kende. Hun er rigtig sød og meget frisk. Hun trækker i snoren på tur og løber gerne som en tosset, når hun er løs. Vi ved ikke om Mie kan være alene hjemme. Herude er der dog ingen problemer og hun er helt renlig. Hun kan dog komme til at tisse, hvis hun bliver usikker. Mie bryder sig absolut ikke om katte. Hun har vist fin adfærd overfor de andre hunde hos os og leger rigtig godt med andre hunde. Mie skal ikke i et hjem med børn, da hun som beskrevet er meget sensitiv. Hun skal ud til en familie der vil tage tingene i hendes tempo og bruge tiden på, at gøre hende tryg ved dem.
Mie koster 3500,-

Bimmer

8 måneder

Han

Cavalier King Charles Spaniel

Bimmer har fået nyt hjem.

Bimmer er den skønneste hvalp. Han elsker mennesker og vil bare gerne være sammen med dem hele tiden. Han er god til at lege med andre hunde, så længe de ikke er for voldsomme overfor ham. En god løbetur på marken eller i haven er et hit. Bimmer er helt renlig, kan fint være alene hjemme 6 timer og er vant til at køre bil. Han ødelægger intet og er generelt meget nem. Da han stadig er meget hvalpet, ligger der en del træning i ham endnu. Han er super trænbar og vil rigtig gerne prøve nye ting.
Bimmer har overbid, og dette gør at man fremadrettet skal være opmærksom på hans tænder.
Bimmer skal ud til en familie, som vil knuselske ham og vil bruge en masse tid sammen med ham.


Paw

7,5 år

Han - kastreret

Tibetansk spaniel

Paw har fået nyt hjem.

Paw søger sit sidste hjem. Paw er en putteglad, men frisk hundedreng. Paw kan være lidt tilbageholdende i starten, men han tøer rimeligt hurtigt op. Paw er ok til at køre bil, men han bryder sig ikke så meget om at komme i bur. Han kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag og er helt renlig. Han kan fint med andre hunde, så længe de ikke er for vilde og voldsomme. Han vil rigtig gerne lege med dem, når de har lært hinanden at kende. Paw bryder sig ikke om, at mennesker er for utilregnelige omkring ham, så derfor er et hjem med større børn, eller ingen børn, at foretrække. Paw søger et hjem med ro og hvor han kan være i centrum.
Paw er blevet opereret for cherry-eyes og koster 3500,-

Willa

4 år

Tæve

Cocker Spaniel

Willa har fået nyt hjem.

Willa er kommet ind til os pga. alvorlig sygdom hos ejer. Willa er utrolig sød, dog fortæller opdrætter at hun har haft udfald mod både andre hunde og mennesker. Willa er en smule usikker og ikke vant til at blive håndteret indenfor faste rammer. Man skal derfor være rolig omkring Willa og respektere hendes grænser. Gør man det, er hun utrolig sød, kærlig og en meget nem hund. Willa kan hos os på ingen måde lide de andre hunde og hun er heller ikke vant til katte. Willa er vant til at ligge i både kurv og møbler. Hun kan være alene hjemme en normal arbejdsdag og er renlig. Willa trækker i snoren på gåtur. Vi søger til Willa en familie uden børn og andre dyr. Familien skal have hundeerfaring og være nogle, der er rolige og som kan vise Willa vejen.

Willa har fået renset tænder og koster 3500 kr.

Lux

5 år

Tæve

Alaskan Malamut

Lux har fået nyt hjem.

Lux er en meget sød, men lidt forsigtig pige. Vi leder efter hendes absolut sidste hjem, da dette bliver hendes 4. hjem. Lux elsker at gå lange ture. Hun er ret lydig og trækker ikke i snoren på tur. Lux er ikke vant til at være meget alene og kan hyle/snakke når hun er alene. Hun har prøvet at være alene i ca. 3 timer. Lux er vant til at ligge i både møbler og kurv. Hun kan være en smule reserveret og man skal lade hende komme selv, høje lyde og hurtige bevægelser bryder hun sig ikke om. Lux kan ikke lide andre hunde og andre dyr. Hun er vant til børn, men vi ønsker et hjem til Lux, hvor der ingen børn er eller i hvert fald store børn pga. hendes lidt forsigtige sind. Et hjem på landet med plads og ro, vil blive højt prioriteret. Lux er vogtende overfor sin mad og bliver aggressiv hvis man vil tage det fra hende eller der er andre dyr i nærheden.

Lux har fået renset tænder og koster 3500 kr.

Cæcar

8 år

Han – kastreret

DK/SV gårdhund


Cæsar har fået nyt hjem.

Cæsar er blevet overdraget til os efter at hans ejer desværre gik bort. Han er den mest friske og glade lille fyr. Der er altid godt humør og fuld fart over feltet når man er sammen med Cæsar og man mærker bestemt ikke hans alder. Der er masser af gode år i Cæsar endnu. Vi ved desværre ikke en hel masse om Cæsar såsom om han kan være alene hjemme og i så fald i hvor lang tid, så det er noget man skal forvente at træne. Han er ikke så glad for at køre bil, men det går ok når han sidder i bur. Cæsar er ikke vant til børn, men han er rigtig god til andre hunde og han er renlig. Han trækker lidt i snoren på gåtur. Alt i alt er Cæsar en utrolig sød og nem hund, men aktiv og det skal ny ejer være indstillet på.

Wilma

1 år

Tæve

Cavalier King Charles Spaniel/Pekingeser


Wilma har fået nyt hjem.
Wilma søger sit nye hjem. Hun er en kærlig, men forsigtig hundepige. Wilma skal se folk an og føle sig tryg, før hun lader sig nærme. Når hun stoler på en, kravler hun gerne selv på skødet og deler ud af hendes kærlighed, eller tager en løbetur med rundt på græsplænen i fuld firspring. Wilma er renlig, kan være alene hjemme og kan fint med andre hunde, så længe de ikke er for vilde og nærgående. Wilma har underbid, men dette er bare kosmetisk og har ingen betydning ellers.
Wilma er kommet til os, da hun ikke fungerede med at bo i lejlighed. Hun blev for stresset af lydene og miljøet, hvilket kom til udtryk ved at hun gøede, når naboer gik forbi. Derfor søger vi et hjem til Wilma, hvor hun kommer i hus med have. Et hjem uden børn er at foretrække, da hun ikke bryder sig om hurtige bevægelser omkring sig. Evt. med en rolig hund, som hun ville kunne vokse op med, lege med og støtte sig hos. Vi søger en familie til Wilma, som kan give hende tryghed og vise hende verden i et tempo, hvor hun kan være med.
Wilma har været i sin første løbetid herude.

Jasmin

9 år

Tæve – steriliseret

Labrador/Flatcoated retriever


Jasmin har fået nyt hjem.

Jasmin er en ældre, men utrolig frisk dame. Hun er rigtig sød, men lidt reserveret indtil man lærer hende at kende. Så deler hun meget gerne ud af kys. Jasmin er rigtig glad for at komme ud på gåtur og elsker lange ture i skoven. Hun er ikke vant til børn. Som udgangspunkt er hun ikke interesseret i andre hunde. Hun trækker sig og vil helst gå for sig selv. Jasmin kan på ingen måde være alene hjemme, hun lider af seperationsangst og man skal være indstillet på at være hjemme ved hende eller kunne tage hende med.
Jasmin skal i hus med have og allerhelst ude på landet.

Aslan

4 år

Han

Broholmer/Rhodesian Ridgeback/Golden retriever

Aslan har fået nyt hjem.

Aslan er desværre kommet retur til os, grundet aggressionsproblemer i forbindelse med fremmede hunde på gåture. Dette trænes der på og vi ser fremskridt, men det forekommer stadig.
Aslan er den skønneste store hundebamse, som søger sit sidste hjem. Han er en kærlig dreng, som nogle gange kan være en anelse reserveret i starten. Han elsker dog at blive kløet og nusset, når han først har lært en at kende. Aslan elsker en lang gåtur, men favoritaktiviteten er at ligge på ryggen og blive kløet på maven. Han er renlig og kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag. Han er sød til at køre bil og er ok til nytårsaften. Aslan fungerer allerbedst med tæver. Hanhunde som er for frembrusende, bryder han sig ikke om, og dette kommer til udtryk ved kraftig gøen og udfald.
Man skal have forståelse for at hans beskytter/vogter-gen er meget fremtrædende grundet hans mix af racer i sig. Aslan vil gerne passe på sin familie, og dette skal man kunne vise ham ikke altid er nødvendigt. Aslan er vant til børn, og vil fint kunne trives i en rolig børnefamilie med lidt større børn, da han stadig gerne vil sidde på skødet eller læner sig meget op ad en. Vi ser gerne, at han kommer udenfor byen og bo i et hjem uden andre hunde eller med en rolig tæve. Aslan er alt i alt en rigtig skøn hund, men ikke en førstegangshund.

Takoda

2,5 år

Han – kastreret

Australian Sheperd

Takoda har fået nyt hjem

Takoda er kommet til os, da han ikke trivedes i sin familie, hvor der var 3 mindre børn. Han var højt elsket af hele familien og vi ønsker et hjem til Takoda, hvor han vil blive ligeså elsket og hvor der er mere tid til træning og aktivering. Takoda har et højt energi-niveau og har brug for aktivering i form af en god blanding af hjerneaktivering samt motion. Han har brug for at bruge sit hoved og løse opgaver, men har også brug for at bruge energi. Han vil rigtig gerne lege, men på tur trækker han rigtig meget i snoren og det skal der arbejdes med. Takoda boede på landet og gik her løs og kunne fint dækkes af ved behov. Han er utrolig klog og kan lære alt. I forhold til andre hunde stresser Takoda meget. Han kan ikke med andre hanhunde, men viser interesse for tæver. Dog kommer hyrdeinstinket op i ham og han kan finde på at nappe dem bagi for at hyrde – det samme gør sig gældende ved børn. Derfor skal børnene også være 12+, hvis der skal være børn i Takodas nye familie. Takoda er renlig og god til at køre med i bil. Han er lidt ked af at blive ladt alene og kan finde på at ødelægge ting, men det er vi sikre på kan trænes. Takoda er ikke første-gangs hund og vi ser helst han kommer i et hjem, som har erfaring med racen eller andre hyrdehunderacer.

Koka

12 år

Han

Jack Russel Terrier

Koka har fået nyt hjem.

Koka er kommet til os, da hans ejer desværre gik bort. Selvom Koka er seniorhund er han vældig frisk og glad. Han er altid frisk på en god gåtur og en god nussetur. Han er selvfølgelig godkendt hos dyrlægen uden anmærkninger. Han er utrolig venlig og faktisk også lidt forsigtig over for nye mennesker. Han har kun vist venlige toner overfor de andre hunde hos os og trives fint med at gå sammen med andre på tur. En Jack Russel som Koka har mange gode år i sig endnu, men der skal selvfølgelig tages højde for, at han er en ældre herre. Så vi ønsker en familie med større børn, eller ingen børn, med forståelse for at han skal have en god seniortilværelse

Kurt

7 år

Han

Rottweiler


Kurt har fået nyt hjem.

Kurt er en glad stor dreng, som en rottweiler skal være. Han er venlig overfor mennesker og elsker at komme på lange gåture. Kurt kan ikke med andre hanhunde, men enkelte tæver fungerer han med. Han vil dog gerne mosle, når han leger og det er ikke alle, der kan acceptere dette. Derfor skal Kurts nye hjem være uden andre hunde og dyr.
Kurt er vant til at bo på landet og skal på landet igen i nyt hjem. Han skal til en familie uden børn, da han ikke er vant til børn. Desuden er det et krav at ny ejer har erfaring med racen eller lignende racer. Kurt er renlig og sød og nem at have med i bilen. Vi ved ikke om Kurt kan være alene hjemme, men hos os er han helt tryg og rolig, når vi går. Han ødelægger ikke legetøj eller tæpper hos os.

Molly

10 måneder

Tæve

Schæfer


Molly har fået nyt hjem.
Molly er den sødeste hundepige. Hun er utryg, indtil hun lærer en at kende, men når hun er tryg ved én, er hun glad og imødekommende. Molly elsker at komme med på gåtur, og hendes yndlingsleg er at kaste bold eller frisbee. Molly bryder sig ikke om andre hunde. Hun skælder ud og bliver usikker, så hos ny familie skal hun være ene-hund. Molly søger en familie med raceerfaring, som vil træne og bruge hende for det elsker og har hun brug for. Molly kan stadig være ret vild og trænger til generel opdragelse, så derfor søger hun et hjem uden børn, hvor der kan være fokus på hende og hendes træning. Hun er meget trænbar og vil rigtig gerne. Hun hopper dog op ad mennesker, trækker en del i snoren og er ret stærk, så ny ejer skal have en god fysik og forståelse for træning af dette.
Molly er renlig og kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag. Molly bryder sig ikke om at køre bil, hun hyler og er meget urolig.

Frodo

5,5 år

Han - kastreret

Labrador

Frodo har fået nyt hjem.

Frodo er kommet til os grundet manglende tid hos tidligere ejer. Han er den sødeste dreng med et klassisk labrador-sind. Han elsker mennesker og han elsker mad. Frodo er renlig og er vant til at være alene – dog er han vant til at være i hundegård, når han har været alene. Frodo er rigtig god til at køre med i bilen. Han hopper selv ind i buret og lægger sig.
Frodo er ikke så vant til andre hunde. Han er ikke bange for dem, men han er heller ikke opsøgende. Derfor søger vi en familie, hvor Frodo igen kan være ene-hund og få alt den kærlighed han fortjener. Vi søger et hjem i landlige omgivelser, som Frodo er vant til fra tidligere hjem. Frodos nye familie skal være aktiv og meget gerne have lyst til at bruge Frodo til en form for træning. Han er super trænbar og gør alt for en godbid. Frodo har været trænet til jagt, men kan på ingen måde koncentrere sig og jagter vildtet, så det er han ikke født til.

Django

3 år

Han - kastreret

Fransk bulldog/Old english bulldog

Django har fået nyt hjem.

Django er kommet til os, da han ikke trivedes i sin familie, hvor der også var en anden hund. Det var med tungt hjerte at Django blev indleveret og han var højt elsket. Vi søger et hjem til Django hvor han vil blive lige så højt elsket og hvor han kan være enehund og få al opmærksomhed. Django knytter sig meget til en person, men er venlig overfor alle. Han er fin med andre hunde og er vant til at komme i hundeskov. Dog skal han som sagt bo alene i nyt hjem, da han ikke bryder sig om at dele opmærksomheden. Django er rigtig god til at køre med i bilen og til at være hos dyrlægen. Han er renlig og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag. Django er vant til at være i møbler og seng. Han er god til at gå i snor og glad for at komme med på tur.


Bongo

5 år

Han - kastreret

Broholmer/labrador

Bongo har fået nyt hjem.

Bongo er en helt igennem skøn hund. Han er god og glad som dagen er lang overfor mennesker. Han bryder sig dog ikke om andre hanhunde og katte. Bongo er desværre kommet retur til os. Ikke pga. ham, men af personlige årsager hos ejer. Vi søger Bongos sidste hjem fyldt med kærlighed. Bongo er glad for at gå tur og han gør alt for en godbid. Dog skal snacks begrænses pt. da Bongo er i gang med vægttab og skal fortsætte dette hos ny ejer. Han er rigtig dygtig til at køre med i bilen og til at være hos dyrlægen. Han er renlig og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag. Vi søger et hjem til Bongo, hvor der er hjerterum og tid samt en familie med hus og have – meget gerne udenfor byen, da det er det han er vant til. Der må gerne være børn i Bongos hjem hvis det er større børn.

Tonto

1 år

Han

Stor blanding


Tonto har fået nyt hjem.

Tonto er fuld af energi og der er virkelig noget at arbejde med her. Han er utrolig sød og kærlig og vil meget gerne nusse og kysse. Tonto ville blive en fantastisk træningsmakker i de rette hænder. Han har virkelig brug for at bruge både sin fysik og sit hoved. Tonto skal ud i en aktiv familie, som ønsker at gå til træning med ham. Tonto er vant til børn, men vi ser gerne at evt. børn i en ny familie er 10+, da han er noget vild og utrænet. Tonto er vant til andre hunde, men er meget vild i leg. Han kunne have glæde af en afbalanceret legekammerat i nyt hjem. Ifølge tidligere ejer kan Tonto være alene hjemme, dog hyler han når man forlader ham, så vi anbefaler at man starter forfra med alene-hjemme træning, så Tonto kan finde tryghed i nyt hjem og i eget selskab. Tonto trækker i snoren på gåtur og han hopper op ad mennesker. Tonto bryder sig ikke om at køre i bil og hyler når man kører. Tonto er vant til både at ligge i kurv og møbler. Han elsker legetøj, men bider det helst i stykker så snart legen er slut.  Tonto skal i hus med have og gerne på landet. Han har dog en del jagtinstinkt, så man skal ikke forvente at han kan gå løs.

Buster

1 år

Han – kastreret

Rottweiler


Buster har fået nyt hjem.

Buster er stor glad dreng, som søger sit nye hjem. Han elsker at gå ture, kaste bold, lege med vand og træne. Buster kan ikke med andre hanhunde. Nogle tæver er ok. Han kan til dels blive usikker på mænd. Det bliver bedre, når han har mødt dem nogle gange, men han kan stadig være utryg. Buster trænger til at komme i faste rammer hos en familie med forståelse for rottweiler og erfaring med denne race. Han skal trænes og lære at falde til ro omkring mennesker. Buster kan ikke være alene hjemme. Han ødelægger bløde dyner og bamser, men bolde og lign. ødelægger han ikke. Desværre ville han spise dørkarme og lister i tidligere hjem. Så hans nye familie skal have tid til at træne alene hjemme og give ham den stimulering han har brug for. Buster er renlig og sød til at køre med i bilen.
Buster er blevet kastreret herude, da han var kryptokid

Zako

11 måneder

Han

Brun labrador/hønsehund

Zako har fået nyt hjem.
Zako søger sit nye hjem. Han er ankommet her til os sammen med Amigo, men da Zako er noget mere vild end Amigo, søger vi 2 separate hjem til drengene. Begge hunde kommer fra et miljø med at bo i telt eller på forsorgshjem, så de er ikke vant til at bo i et almindeligt hjem.
Zako er en frisk og ovenud glad dreng. Han er sprængfuld af energi og kan næsten ikke være i sig selv af glæde. Vi søger et hjem til Zako med masser af fokus på træning, men også ro. Zako er enormt trænbar og læringsvillig. Han vil blive en fantastisk træningsmakker. Dog skal man også som ny ejer passe på ikke at overstimulere ham, da han er så ivrig. Zako er renlig og virker ikke trist eller hyler når vi går fra ham her. Vi kan selvfølgelig ikke garantere han kan være alene hjemme, så det skal ny ejer også have god tid til at træne. Zako er meget glad for andre hunde – både hanner og tæver. Han leger ret vildt, men har et virkelig godt hundesprog og er venlig. Han elsker også alle mennesker på sin vej og deler gerne kys ud. Han er rigtig god til at køre med i bilen og var dygtig og venlig hos dyrlægen.

Amigo

3 år

Han

DK/SV Gårdhund blanding


Amigo har fået nyt hjem.

Amigo er den skønneste og blideste dreng, som søger sit nye hjem. Han er ankommet med en anden hund, men da deres energi-niveau er meget forskellige, søger vi 2 separate hjem til dem. Begge hunde kommer fra et miljø med at bo i telt eller på forsorgshjem, så de er ikke vant til at bo i et almindeligt hjem.
Amigo er legesyg, putteglad og elsker en lang gåtur. Han kan fint med andre hunde, så længe de ikke leger for vildt eller er for voldsomme, det bryder han sig ikke om. Amigo har hos os været renlig fra dag 1. Han hyler ikke når vi går og virker ej heller bekymret, men vi kan selvfølgelig ikke garantere at han kan være alene hjemme, så det skal man som ny ejer have tid til at træne fra bunden. Amigo skal tø op overfor fremmede. Han er ikke usikker, men springer heller ikke i armene på folk han ikke kender. Dermed sagt, at når han først stoler på en, har du alt hans kærlighed. Amigo søger et hjem, hvor han kan være i centrum, gerne hos et voksent par, uden alt for travlt i hverdagen. Så vi søger et hjem uden børn og evt. med en anden hund, hvis den har samme energi-niveau og tilgang til leg, som Amigo.

Buster

6 måneder

Han – kastreret

Dk/sv gårdhund

Buster har fået nyt hjem.

Buster et lille energibundt. Der er fart over feltet konstant og han skal fremadrettet lære også at være i ro. Han er en utrolig sød og godmodig lille hund. Han er en smule uopdragen og har brug for faste og trygge rammer. Buster har brug for en familie, som er aktiv og har lyst til at træne med ham mentalt, men som også kan tilgodese hans fysiske behov. Vi søger et hjem til Buster med tid og kærlighed. Er der børn i familien skal de være 12+, da Buster er en smule voldsom og gerne hopper op ad mennesker. Han har mødt større børn, men er ikke som sådan vant til børn. Tidligere ejer fortæller at Buster ikke er så glad for byens larm og støj, så et hjem lidt udenfor byen med indhegnet have vil være at foretrække. Buster er rigtig god med andre hunde, men det er tydeligt han søger menneskers opmærksomhed fremfor andre hunde. Han bryder sig ikke om katte og vil jagte dem. Buster er renlig og har været alene hjemme nogle timer en gang imellem, så ny ejer skal forvente at træne alene-hjemme. Buster er vant til at være i møbler og seng.

Django

3 år

Han - kastreret

Fransk Bulldog/Old English Bulldog

Django har fået nyt hjem.

Desværre er Django kommet retur til os efter kort tid pga. personlige omstændinger hos ny ejer. Det har altså intet at gøre med Django. Django er oprindeligt kommet til os, da han ikke trivedes i sin familie, hvor der også var en anden hund. Det var med tungt hjerte Django blev indleveret og han var højt elsket. Vi søger et hjem til Django hvor han vil blive lige så højt elsket og hvor han kan være enehund og få al opmærksomhed. Django knytter sig meget til en person, men er venlig overfor alle. Han er fin med andre hunde og er vant til at komme i hundeskov. Dog skal han som sagt bo alene i nyt hjem, da han ikke bryder sig om at dele opmærksomheden. Django er rigtig god til at køre med i bilen og til at være hos dyrlægen. Han er renlig og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag. Django er vant til at være i møbler og seng. Han er god til at gå i snor og glad for at komme med på tur.

Karla

1,5 år

Tæve

Rottweiler/Labrador/Golden retriever

Karla har fået nyt hjem.

Karla er mild og lidt forsigtig hundepige indtil hun stoler på sine mennesker. Hun er reserveret og tilbageholdende i starten, men når man først har hendes tillid, er hun den mest kærlige, sjove og legesyge hund, som er med på den værste. Hun vil gerne give mysser og kravler gerne helt op på skødet for at give dem. Karla er renlig og kan være hjemme en alm. arbejdsdag. Hun elsker lange gåture, men også at sidde og blive nusset i timevis. Karla søger en familie uden børn eller andre dyr, evt. et voksent par som vil give alt deres kærlighed og tid til hende. Karla er god til at køre bil, kan fint med rolige hunde og går pænt i snor.

Hedvig

6 måneder

Tæve

Dansk svensk gårdhund/papillon

Hedvig har fået nyt hjem.

Hedvig er en charmerende lille hundepige med krudt i måsen. Hun er aktiv, legesyg og en spilopmager – præcist som en hvalp skal være. Hun elsker alle mennesker og andre hunde. Hun kan dog godt blive usikker på hunde, som er alt for nærgående. Hedvig er helt renlig. Hun kan tisse af glæde, når hun ser en, men ellers er der ingen uheld. Hedvig er rigtig god til at køre bil. Hun lægger sig til at sove i sit bur. Hun er vant til at være alene hjemme ca. 4 timer, hvor hun har været vant til at være i gangen. Hun ødelægger ikke noget, heller ikke hendes legetøj. Hun elsker tyggestænger og mad generelt. Hedvig er meget social og nyder mennesker og andre hundes selskab. Hun er vant til børn fra 2 år og op. Hedvig søger en aktiv familie, med tid og forståelse for at træne og aktivere hende. Man skal være indstillet på en aktiv hund, både nu som hvalp, men også når hun er voksen

Max

2,5 år

Han – kastreret

Dansk svensk gårdhund

Max har fået nyt hjem.

Max er glad hundedreng. Max kan være sky overfor fremmede (mest ved mænd), men tøer stille og roligt op. Han er kærlig, legesyg og elsker gåture. Han er vant til andre hunde og vil rigtig gerne lege med dem. Max vil gerne træne og han vil næsten gøre alt for en godbid. Han er god til at køre bil, men kan nogle gange blive lidt urolig. Max kan være alene hjemme en normal arbejdsdag og han er helt renlig. Han trækker lidt i snoren, så dette skal der trænes på. Max skal i en lukket have, da han kan finde på at jagte smådyr, såsom kaniner, fugle eller katte, hvis han går løs. Max er vant til børn i alle aldre.
Max søger en aktiv, træningsglad familie, med lidt større børn og evt. en anden hund. Der må ikke være katte eller andre smådyr, da Max som sagt vil jagte dem

Vitus

9 år

Han

Chihuahua

Vitus har fået nyt hjem.

Vitus er en rigtig sød, men forsigtig lille hund. Vitus søger nyt hjem, da han desværre ikke fungerer med anden hund i hjemmet. Vi søger et hjem til Vitus, hvor der er ro og ingen andre dyr eller børn. Gerne hos en enlig, som er meget hjemme og som kan give Vitus den opmærksomhed og kærlighed han har brug for. Vitus har brug for tryghed og brug for en ejer, som kan give ham tid til at få tillid. Vitus er nervøs når han skal gå tur, han skal altid være i snor og sele, da han gerne vil stikke af. Vi ser derfor også gerne, at Vitus får en indhegnet have. Vitus får grundet nervøsitet indimellem løs mave og derfor fodres han med Royal Canin gastrointestinal. Zoolac eller noget lignende kan bruges som tilskud ved løs mave. Han har fået lavet tandrensning og trukket nogle tænder ud hos os. Vitus var rigtig dygtig og nem hos dyrlægen. Han er renlig og god til at sidde i bur når han kører med i bilen.

Freja

1 år

Tæve

Labrador/Berner Sennen

Freja har fået nyt hjem.

Freja er en enormt sød, venlig og glad hundepige. Hun har haft en lidt hård start på livet og levet i en stald som hvalp. Freja er kommet til os, da hun ikke trivedes med den tidligere families børn. Freja skal i nyt hjem uden børn og andre husdyr, da hun har en hel del jagtinstinkt. Hun skal i hus med have og til en ejer, som forstår en hund med Frejas drive. Freja er enormt klog. Hun har brug for at blive mentalt udfordret og arbejder rigtig gerne. Desuden er hun også en meget aktiv hund, som har brug for fysisk udfoldelse. Freja er glad for andre hunde, men er ret voldsom. Derfor er det vigtigt at Freja lærer at falde til ro og ikke hele tiden kører i højeste gear. Freja kan ikke være alene hjemme. Hun bliver ked af det og ødelægger ting. Ny ejer skal være indstillet på at træne alene-hjemme med Freja helt fra bunden. Hos os har hun dog ikke ødelagt ting og er ikke ked af det når vi går. Freja er renlig og god til at køre med i bilen. Hun har dog tidligere haft tendens til køresyge. Hun er nogenlunde til at gå i snor, men kan dog godt finde på at trække i snoren og da hun er ret stærk, kræver det en god fysik hos ny ejer. Freja er vant til at ligge i møbler.

Lille Fix

5 år

Han – kastreret

Grand Danois

Lille Fix har fået nyt hjem.

Skønne Lille Fix er den sødeste og mildeste GD-dreng. Han elsker at nusse og går gerne og læner sig op ad en på gåturen, for at blive snakket med. Han bryder sig dog ikke om andre hunde, så derfor søger han et hjem, hvor han kan være alene-hund igen og rigtig være i centrum. Lille Fix søger en familie med GD-erfaring. Gerne en familie med store børn, da han med hans størrelse nemt kan vælte eller træde på folk. Man skal også have en god fysik, da han kan finde på at trække lidt i snoren. Dette er blevet meget bedre allerede, og han går pænt det meste af turen. Han søger et hjem med en lukket have. Lille fix kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag og er god til at køre bil. Han er rigtig god til børn og elsker generelt mennesker. En helt igennem god dreng, der søger de rigtige rammer.

Mille

6 år

Tæve

Schæfer

Mille har fået nyt hjem.

Mille er den sødeste hundepige, som søger sit sidste hjem. Hun er kælen, elsker at blive nusset og elsker at lege. Mille er nem og mild, hun elsker alle mennesker. Mille kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag og er god til at køre bil. Mille er ikke så god til andre hunde. Nogle rolige hunde kan være ok. Mille er skudræd og bryder sig ikke om nytårsaften. Mille går ret pænt i snor, men kan trække lidt en gang imellem. Mille er overvægtig og er på slankekur herude. Dette skal fortsættes ved ny ejer. Mille har ingen sygdomshistorik og herude trives hun og elsker sine daglige gåture. Mille er alt i alt en skøn og sød hund, som søger en lige så skøn familie.

Paw

3 år

Han

Labrador

Paw har fået nyt hjem.

Paw er en stor og glad dreng, som søger sin nye familie. Han har masser af energi og, da tidligere ejer ikke længere kunne følge trit med hans behov, er han kommet til os. Paw er venlig, elsker mennesker og andre hunde. Paw søger en aktiv familie, som vil bruge ham og træne ham, da han elsker dette. Han er dog kun vant til større børn, og derfor ønsker vi en familie med større og hundevante børn. Paw kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag. Han er vant til at være i køkkenet og har aldrig lavet ulykker. Paw er renlig. Han er dog meget hanhund og tisser for at markerer. Bl.a. indendørs hos dyrlægen.
Han bryder sig ikke så meget om at køre med i bilen, men med lidt godbidder og tålmodighed er det okay. Paw håndterer fint skud og torden, og er ok nytårsaften. Paw er alt i alt en skøn hund, som søger nogle skønne rammer, at være hund i.

Merle

2,5 år

Tæve

Fransk Bulldog blanding

Merle har fået nyt hjem.

Merle er en charmerende hundepige, som søger sin nye familie. Merle er kommet til os, da hun ikke kan være alene hjemme. Hun bliver ked af det og stresset. Dette kom til udtryk ved at hun desværre ødelagde ting. Herude har Merle dog intet ødelagt, men bliver stadig stresset, når vi forlader hende. Dette trænes der på, og jo mere hun falder til og bliver tryg ved os, jo bedre bliver det. Merle er meget aktiv, vil gerne træne og elsker at gå ture. Hun nyder også at rulle i græsset og lege med legetøj. Merle kan med nogle hunde. Hun bryder sig ikke om hunde der er for nærgående eller voldsomme og hun siger meget hurtigt fra, hvis de bliver det. Merle er god til at køre med i bilen. Hun kan blive lidt utryg og kan komme til at tisse lidt, men hun er nem at berolige. Hun er sød ved dyrlægen og tilgiver meget hurtigt, hvis man giver kiks og nusser hende på maven. Merle er vant til børn og elsker alle mennesker. Hun siger intet til nytår og torden.
Merle er en rigtig sød og god familiehund, som søger en familie med tid og forståelse for hende.

Leo

3 år

Han

Sort blanding

Leo har fået nyt hjem.
Leo er en skøn hund, som elsker alle mennesker. Han er rigtig sød at have med på tur, god til at køre med i bilen og have med hos dyrlægen. Han er renlig og ødelægger ikke ting. Leo har været vant til at være alene hjemme i 4-5 timer ad gangen. Leo er importeret fra Slovakiet i år. Vi ved derfor ikke alverden om ham. Dog er han helt sikkert ikke socialiseret og derfor ikke god til andre hunde, især ikke hanhunde. Han jagter katte og andre smådyr. Leo er heller ikke vant til børn og bliver utryg ved dem. Han er en anelse sensitiv overfor lyde og bryder sig ikke byens larm og støj ifølge tidligere ejer. Vi oplever Leo som en glad og ret nem hund. Han er meget aktiv og har brug for et hjem med aktivitet for både hjerne og krop. Vi er sikre på han ville være mester til agility. Drømmehjemmet for Leo er en aktiv familie uden børn og andre dyr. Gerne på landet med ro og masser af plads til at boltre sig på eller som minimum i hus med indhegnet have.
Leo har en løs knæskal på venstre bagben. Dette har dog ingen betydning for ham.


Max

2,5 år

Han – kastreret

Dansk svensk gårdhund

Max har fået nyt hjem.

Max er desværre kommet retur, da han var svær at holde hjemme.
Max er glad hundedreng. Max kan være sky overfor fremmede (mest ved mænd), men tøer stille og roligt op. Han er kærlig, legesyg og elsker gåture. Max er vant til børn i alle aldre. Han er vant til andre hunde og vil rigtig gerne lege med dem. Max vil gerne træne og han vil næsten gøre alt for en godbid. Han er god til at køre bil, men kan nogle gange blive lidt urolig. Max kan være alene hjemme en normal arbejdsdag og han er helt renlig. Max skal i en godt hegnet og lukket have, da han kan finde på at ville stikke af. Vi er sikre på, at når Max først falder til ro og bliver stimuleret og aktiveret ordentligt, vil han finde sin base og hvor han hører til. Han er en meget aktiv hund og skal bruge næse og hjerne. Max har et stort jagtinstinkt, så han jagter smådyr, såsom kaniner, fugle eller katte, hvis han går løs.
Max søger en aktiv, træningsglad familie, med lidt større børn og evt. en anden hund han kan lege med. Ny familie skal have tid og forståelse for, at han er en aktiv hund, som skal bruges og trænes. Der skal være tid til at han falder til og at man kan træne ham i at blive hjemme. Der skal være daglig træning og aktivering, så han kan få ro i sin krop og stillet sine behov.

Karlo

4 år

Han

Rottweiler

Karlo har fået nyt hjem.

Karlo søger sit nye hjem, hvor der er tid og energi til ham. Han er sød, forsigtig, legesyg og glad. Karlo bryder sig ikke om fremmede. Han brummer og trækker sig væk. Han tager tid om at tø op, men når han først er tryg ved en, er han den mest kælne og sjove hund. Man skal ikke presse eller prøve at forcere noget med ham, men give ham den tid han har brug for. Karlo er en sensitiv hund. Han bryder sig ikke om hurtige og uforudsete armbevægelser. Derfor søger han et hjem uden for meget uro i hverdagen. Når det så er sagt, så elsker han at lege og løbe rundt som en tosset. Han leger med bamser, bolde, reb og dæk. Karlo kan ikke med andre intakte hanhunde. Han viser stor interesse for de milde og legesyge hunde, og hilser venligt på de hunde, der hilser på ham. Han vil rigtig gerne lege med de andre hunde, men respekterer pænt et nej. Karlo kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag og er helt renlig. Han er ligeglad med nytår og torden og rigtig god til at køre med i bilen.
Karlo søger en familie med raceerfaring, tid og forståelse for ham og for at det vil tage lidt tid, før han bliver helt tryg. Karlo søger et hjem i landlige omgivelser.

Paw

3 år

Han

Labrador


Paw har fået nyt hjem.

Paw er desværre kommet retur til os, da ny ejer ikke kunne holde ham på gåture.
Paw er en stor og glad dreng, som søger sin nye familie. Han har masser af energi og, da tidligere ejer ikke længere kunne følge trit med hans behov, er han kommet til os. Paw er venlig, elsker mennesker og andre hunde. Paw søger en aktiv familie, som vil bruge ham og træne ham, da han elsker dette. Han er dog kun vant til større børn, og derfor ønsker vi en familie med større og hundevante børn, da han stadig kan være lidt legesyg og virke voldsom. Paw har været vant til at være alene en gang imellem. Han har været vant til at være i køkkenet og har aldrig lavet ulykker. Paw er renlig. Han er dog meget hanhund og kan tisse for at markerer. Bl.a. indendørs hos dyrlægen. Han gør det ikke inde i huset. Paw håndterer fint skud og torden, og er ok nytårsaften. Han trækker en del i snoren, og dette trænes der på herude, men det skal fortsættes ved ny familie. Paw er alt i alt en skøn hund, som søger nogle skønne rammer, at være hund i, med en ejer med god fysik og indstilling på at træne ham.

Zigga

3 år

Tæve

Labrador


Zigga har fået nyt hjem.

Zigga er en forsigtig, men glad hundepige. Hun er kommet til os, da hun ikke kunne med husets anden tæve. Zigga har ikke oplevet meget i sit 3-årige liv, men hun har en appetit på livet og hun elsker at udforske. Man skal derfor forvente at starte lidt forfra med Zigga. Hun kan lidt basale signaler, men hun trænger meget til træning og socialisering. Zigga kan være reserveret overfor fremmede, men bløder hurtigt op, hvis man er blid og giver lidt kiks. Hun er kærlig og legesyg, når hun først stoler på en, men kan gø ad nye mennesker. Zigga kan ikke med tæver. Hun trives fint med nogle hanhunde, men siger fra, hvis hun ikke gider mere. Zigga bryder sig ikke om at være alene. Hun hyler det første stykke tid, når man forlader hende. Hun ødelægger dog ikke noget, hverken bamser eller ting i huset. Zigga er renlig, sød til at køre med i bilen, hvor hun stresser en smule i starten, men falder til ro efter lidt tid.
Vi søger et hjem til Zigga med racerfaring, tid og forståelse. Hun skal som udgangspunkt i hus med lukket have og hos en familie uden børn. Der må derudover ikke være andre dyr, da hun kan finde på at jagte køer/heste/katte og lign.

Sally

1,5 år

Tæve

Jack Russell/Dansk Svensk Gårdhund


Sally har fået nyt hjem.

Sally er kommet til os, grundet hendes høje aktivitetsniveau og tidligere ejer desværre ikke kunne følge med mere. Sally er venlig, glad, legesyg og fjollet. Hun kan med stort set alle hunde, og elsker at lege. Hun har meget gåpåmod, og vil gerne lege med de store hunde også. Sally er vant til en ældre og rolig kat, hun synes blot han var spændende, men hun jagtede ham aldrig. Sally er vant til at være lidt alene hjemme. Hun har haft 4-5 timer i bryggers med adgang til udendørs løbegård. Derfor er hun heller ikke 100% renlig, men hos os har hun ingen uheld haft – heller ikke om natten. Hun er ok når vi går, men man skal forvente at starte lidt forfra med alene hjemme-træning, så hun bliver helt tryg. Sally er vant til børn, men grundet hendes aktivitetsniveau og fordi hun til tider kan blive lidt vild og overgearet, søger vi en familie med større børn, som er vant til hund. Det skal derudover være en aktiv familie, som vil træne med hende, da hun elsker det og har brug for det.

Cali

2 år

Tæve

Schæfer blanding

Cali har fået nyt hjem.

Cali er den sødeste hundepige. Hun er kommet til os grundet manglende tid og overskud i hverdagen. Cali er glad og venlig. Hun elsker mennesker og børn, og er generelt et rigtigt nusseøre. Hun har meget pels, og fælder derfor en del, men hun synes det er rart at blive børstet. Cali er ikke så god med andre hunde. Nogle små hunde fungerer hun godt med, men hun skælder ud på de store hunde. Cali kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag. Hun er sød til at køre med i bilen. Hun kan blive en smule urolig på længere ture, men kan nemt beroliges. Cali knytter sig meget til sine mennesker. Cali er glad for at træne og søger også en familie der vil træne hende og aktivere hende. Hun trækker dog lidt i snoren, så dette skal man være indstillet på at træne. Cali søger en familie, hvor hun kan være enehund igen og få al opmærksomheden.

Kaiko

2 år

Han

Schæfer blanding

Kaiko har fået nyt hjem.

Kaiko er kommet til os grundet flytning. Han er en aktiv dreng, som har meget energi. Han er kærlig og legesyg. Kaiko er meget social og nyder selskabet af sine mennesker. Kaiko kan fint være alene hjemme. Han har været vant til at have hele huset og ødelægger ikke noget og han er helt renlig. Kaiko bryder sig ikke om at hoppe ind i bilen. Dette træner vi på og han finder mere og mere ro i det. Han er dog god til at køre med i bilen og ligger roligt i sit bur hele turen, når han først er med. Kaiko trækker i snoren, så dette skal man være forberedt på kræver træning. Derudover kan han stadig finde på at hoppe op af folk. Han kan med de fleste hunde. Intakte hanhunde kan være et problem, hvis de er for frembrusende. Han nyder dog at lege og lægger gerne selv op til det. Kaiko søger en familie med schæfer-erfaring og med et ønske om at ville træne. Han ville være det oplagte emne til spor, nosework eller lign. Kaiko søger en familie uden små børn, da han som sagt kan være voldsom og stadig hopper op.

Buster søger nyt hjem1

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk