Alle hunde på denne side har fået nyt hjem.Tryk her for at se hunde der søger nyt hjem

Hazchico

Alder: 1 år

Tæve

Lille blanding

 

Hazchico har fået nyt hjem.

Hazchico er den sjoveste og sødeste lille hund. Hun er fuld af energi og en rigtig hoppebold. Hazchico er uopdragen og trænger til lidt faste rammer. Hun er så kærlig, men en lille bandit. Vi har en fornemmelse af at der kan være terrier i hende. Så man skal ikke forvente en stille og blød hund. Hazchicos pels er strid og kræver pleje ofte. Hazchico er utrolig legesyg og kan med alle andre hunde – store som små. Hazcicho er renlig og kan være alene hjemme. Hun er vant til at ligge i møblerne. Vi ser meget gerne at hun kommer i hus med have, da hun elsker at være udendørs. Hazchico hinker på sit venstre bagben. Denne ”lidelse” er typisk for terriere, især jack russel terriere. Det har ingen betydning og kræver ikke behandling (ifølge specialist i ortopædkirurgi, som har undersøgt Hazchico). Man kan evt. give kosttilskud i form af glucosamin, hvis man vil passe lidt ekstra godt på hendes led.


Loui

Alder: 3,5 år

Han - kastreret

Gravhund blanding


Loui har fået nyt hjem.

Loui er den sødeste og sjoveste lille fyr med masser af personlighed.

Loui kan med andre små hunde, men kan være dominerende.

Han er renlig, kan være alene hjemme og er vant til at køre med i bil.

Loui er en puttetrold og er vant til at være i møblerne.

Det er vigtigt at ny ejer har forsvarligt indhegnet have og aldrig lader Loui gå løs, da han stikker af, så snart han ser sit snit til det.

Viggo

Alder:  4 måneder

Han

Vægt: 4 kg.

Race: Puddel blanding

 
Viggo har fået nyt hjem.

Viggo er en herlig lillefyr. Han er som hvalpe er flest - glad, fjollet, legesyg og nysgerrig. Han er super lærenem og vi ser gerne, at ny ejer vil gå til træning med ham, han vil f.eks. være den perfekte agility-hund. Viggo er snaksagelig, og fortæller gerne med grynt, hvor det er dejligt at blive nusset. Han er allerede nu en lille bestemt herre, som har selvtillid, og gerne fortæller, hvis der er noget han er utilfreds med. Da Viggo endnu ikke er så gammel, skal man sætte tid af til at lære ham at være alene hjemme samt træne renlighed. Tidligere ejer fortæller, at han kan være alene i 3 timer, men det har vi ikke erfaring med, da han pt. er i pleje.

Viggo er utroligt social og kan lide alle mennesker samt rolige hunde.

 

Vi ønsker en familie til Viggo, som har tid til at tage ham til træning, da puddler ofte har meget energi og er utroligt lærenemme. Ny ejer skal være indstillet på, at det er en hvalp man får, som skal lære hele verden at kende. Derudover skal man være indstillet på pelspleje.


Diesel

Alder: 9 mdr.

Han

Vægt: 26 kg.

Golden Retriever

 
Diesel har fået nyt hjem.

Diesel er en fantastisk unghund. Han er sød og deler lystigt ud af kærlighed og kys. Dog skal han lige se nye mennesker an, men der går ikke længe før han bliver tryg. Da Diesel stadig er unghund skal man være klar på at der er masser energi. Han kan være voldsom og især over for børn. Vi ønsker at Diesel kommer i et hjem uden børn. Diesel har gået til lydighedstræning og det vil vi fortsat anbefale. Han er renlig, går pænt i snor og kører fint med i bilen. Diesel er også vant til at være alene hjemme i hvad der svarer til en almindelig arbejdsdag. Det er helt sikkert at man får en skøn hund i Diesel hvis blot man forstår hans bløde sind og får ham opdraget med kærlighed og faste trygge rammer.
Zuma

Alder: 3 år

Han – kastreret

Vægt: 25 kg.

Labradoddle


Zuma har fået nyt hjem.

Zuma er en skøn og glad hund. Han er rolig indenfor, men vil rigtig gerne lege og lave aktiviteter udenfor. Han ønsker sig derfor en familie, der kunne tænke sig at gå til træning med ham, da han bare synes det er det fedeste. Han går rigtig pænt i snor og elsker at gå tur. Han er ret lydig og vant til at være alene hjemme en normal arbejdsdag. Som hvalp er Zuma opereret for en lille ledmus samt et lille brud på det ene bagben. Han har ingen mén af det og fungerer helt normalt. Dog forventer vi at kommende ejer vil hjælpe ham, ved at holde ham slang og eks. supplere med glucosamin og fiskeolie, for at give leddene de bedste betingelser.

Da Zuma er halvt puddel oplever vi ikke at han fælder, men grundet hans krøller, skal man være obs. på ørepleje, da han skal have ”plukket” og evt. renset ører efter behov.

Nikki

Alder: 2 år

Han – kastreret

Vægt: 8 kg.

Chihuahua/papillon

 
Nikki har fået nyt hjem.

Nikki er en speciel hund på både godt og ondt. Han er en frisk og sød lille fyr, når man har vundet hans hjerte. Han er meget utryg ved fremmede mennesker og skal se dem an og lære dem lidt at kende, før han bliver tryg. Hvis han bliver presset, bliver han tydeligvis utroligt bange og vil snappe i forsvar. Igen skal det siges at Nikki er den gladeste og sødeste hund, når man først lærer ham at kende stille og roligt. Det skal foregå i Nikkis tempo for ikke at stresse og presse ham. Nikki kan være alene en almindelig arbejdsdag. Han er renlig og vant til at ligge i sin kurv, men også i møblerne. Nikki er vant til at køre med i bil og går pænt i snor. Han er okay med andre små og rolige hunde. Nikki skal ikke ud i hjem med børn, han skal have sig et roligt hjem, hvor der ikke kommer og går mennesker hele tiden. Dette er for at tilgodese Nikkis behov. Vi ser meget gerne, at Nikki kommer i hus med have, da det er det, han er vant til. Nikki er overvægtig og vi anbefaler at han fodres med tørkost specielt udviklet til hunde med overvægt indtil, han er normalvægtig igen.

Dalton

Alder: 2 år

Han – kastreret

Race: Jack Russel Terrier


Dalton har fået nyt hjem.

Dalton er en meget glad og livlig lille hund. Han er fuld af selvtillid og meget aktiv og derfor ønsker han sig et hjem med en aktiv familie, der evt. vil gå til træning med ham. Han er meget lærnem.

Dalton kommer fra en familie med børn. Han er vant til andre hunde. Katte er ikke umiddelbart et hit hos Dalton. Han er vant til at køre bil, men kan godt blive lidt køresyg.

Dalton er renlig og kan være alene hjemme. Han skal ikke bo i lejlighed

Gerda

Alder: 1 år

Boxer

Tæve


Gerda har fået nyt hjem.

Gerda er en glad boxer, med hvad det indebærer i forhold til racen. Hun er rigtig god til andre hunde, men pga. af hendes høje stressniveau ser vi helst, at hun ikke bor med andre hunde. Hun er super kærlig, men er ikke klar over hendes egen størrelse. Gerda har været ude i et nyt hjem, men kom tilbage, da ny ejer og Gerda havde misforstået hinanden. Da var hun meget stresset og overstimuleret og bliver nemt hidsig og det viser sig ved hun hopper op af én og bider efter armene og hun bider hårdt, hvis man ikke får hende dæmpet inden hun bliver hidsig.

Heldigvis er Gerda meget madfikseret, så hun er nem at kontrollere med godbidder. Vi har arbejdet meget med hende og der er sket store forandringer - dog er der et stykke vej endnu.

Hun er det mest kærlige og sjove væsen, hun skal bare have lært at styre sit temperament i samarbejde med en erfaren hundefører, som har masser af tid og lyst til at træne med hende.

Du skal være rolig og tålmodig, da hun kan være en mundfuld og du skal besidde en indsigt i adfærd. Der må ikke være børn i hjemmet, og hun skal i hus med have.

Chuck 

Alder: 6,5 år

Han

Schæfer 


Chuck har fået nyt hjem.

Chuck er den mildeste og sødeste schæfer, man kan ønske sig. Han er rolig og meget kærlig. 

Chuck er vild med at gå tur og han går meget pænt i snor. Tidligere ejer har fortalt, at han kan gå fri og kommer ved kald. 

Chuck er renlig, kan være alene hjemme, er vant til at køre med i bilen og så er han vant til at ligge i møblerne. 

Han er vant til børn i alle aldre. I forhold til andre hunde oplyser tidligere ejer, at han er ok med store hunde. Små hunde bryder han sig absolut ikke om. Når han er i snor og ser en anden hund trækker han hårdt til og vil meget gerne beskytte sin fører. Vi forventer at ny ejer formår at træne dette, så Chuck føler sig tryg ved, at føreren har styr over situationen og at han ikke behøver at være overbeskyttende.

Da Chuck har en stor pels med meget underuld, skal man være indstillet på pelspleje. 

Drømme-scenariet er, at Chuck kommer på landet, hvor der er masser af plads til en stor hund som ham. Ellers skal han som minimum i hus med have.

Foxy

3,5 år

Tæve

Tysk Jagtterrier

Foxy har fået nyt hjem.

Foxy er en rigtig sød og charmerende lille hund. Hun er virkelig nem og fuld af kærlighed. Foxy er vant til børn i alderen 3-5 år. Foxy er renlig, kan være alene hjemme en hel arbejdsdag og er god til at køre med i bilen. Foxy kan ikke lide andre hunde, især ikke tæver. Hun kan med nogle hanner, men vil meget gerne bestemme. Foxy er vant til at ligge i møblerne og er generelt en rigtig puttehund. Hun kan finde på at bide bamser i stykker, ellers ødelægger hun ingenting. Foxy jagter alt, der jagtes kan. Dvs. katte, fasaner, rotter, mus, høns osv., men kan ikke bruges til jagt, da hun er skudræd. Vi ser meget gerne at Foxy kommer i hus med indhegnet have, da hund er en aktiv hund.

Alvin

7 år

Han – kastreret

3,5 kg.

Shih-tzu


Alvin har fået nyt hjem.

Alvin er en rigtig sød lille hund. Han er en rigtig puttehund, men nyder også at være ude. Alvin kan være lidt reserveret overfor nye mennesker, men viser rimelig hurtigt interesse. Han er vant til andre hunde og nyder at være sammen med andre, så længe de er små og ikke for livlige. Alvin mistede for 9 mdr. siden sin ”storebror”, som han har gået sammen med siden han var hvalp. Herefter har Alvin haft alvorlig seperationsangst og har på ingen måde kunne være alene hjemme. Her hos os er han ok med at være i sin boks og det er helt sikkert fordi han har de andre hunde omkring sig. Derfor søger vi et hjem til Alvin med en anden lille og rolig hund, hvor han kan nyde sit otium. Hvis Alvin skal lære at være alene hjemme, skal der afsættes meget god tid til dette og ny ejer skal være indstillet på, at det måske aldrig bliver helt godt. Vi er dog ret sikre på at Alvin sammen med en anden hund godt kan være alene hjemme, som han kunne i tidligere hjem. Alvin skal i et hjem uden børn, da han er meget forsigtig og nemt bliver utryg ved små børn. Alvin er renlig og vant til at køre med i bilen.

Tank

6,5 mdr.

Han

Kleiner Münsterländer


Tank har fået nyt hjem.

Tank er en glad og frisk dreng. Han er stadig hvalp og har ikke lært eller set ret meget i sit korte liv. Man skal derfor være indstillet på, at opdrage en hvalp samt vise Tank vejen frem i livet.

Da Tank kom ind til os, var han en meget usikker og reserveret hund. Han har udviklet sig meget og nyder kontakt. Vi træner dagligt med Tank og han er fantastisk trænbar og vil gøre alt for en godbid. Man vil få en rigtig god træningsmakker, hvis man som minimum har sat sig ind i racen og ved hvad det indebærer at have en hund som Tank. Han gearer hurtigt op og stresser nemt. Det er derfor ligeså vigtigt at lære Tank at være i ro. Vi forventer at ny ejer vil gå til træning med Tank. Hvis man presser Tank ud over hans grænser, har han ikke meget selvkontrol og markerer hurtigt. Dette skal man respektere og være villig til at arbejde sig langsomt frem i at gøre Tank tryg.

Tank er god til børn og har boet med børn i alderen 8-14 år. Han er vant til at køre med i bilen samt bus og tog. Tank er renlig og kan være alene hjemme. Dette skal man dog nok forvente at træne igen, da han jo er så ung. Tank kan godt lide andre hunde så længe de ikke er for voldsomme mod ham.

Tank skal ikke i hjem med kat, da han ifølge tidligere ejer vil jagte dem.

Tank skal i hus  med have – meget gerne på landet med masser af plads.

Palle

5 år

Han – kastreret

Fransk Bulldog


Palle har fået nyt hjem.

Palle er en skøn fransk bulldog dreng. Han er typisk fransk bulldog – en rigtig bulldozer og et ”snorketræ”. Han er glad for at sove, men også glad for en god leg indimellem. Han er også dygtig til at lave tricks og synes, det er sjovt at være sammen med sine mennesker. Generelt er han bare rigtig glad for menneskekontakt. Palle er født døv og han skal derfor guides med håndtegn, hvilket på ingen måde er et problem. Palle skal i et roligt hjem uden børn og andre dyr. Han stresser enormt nemt ved for mange ydre påvirkninger. Han kan godt finde på at stresstisse lidt når han møder nye mennesker og bliver glad. Palle er overvægtig og er på slankediæt hvilket han skal fortsætte med. Palle er god til at køre med i bilen og er vant til at sidde i sele. Han er renlig og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag.Sunny

5 år

Han – kastreret

5 kg.

Bichon Havanais


Sunny har fået nyt hjem.

Sunny er den skønneste lille hund når først man kommer ind på livet af ham. Han er meget skeptisk overfor fremmede og skal have tid til at tø op. Når du har vundet hans hjerte, er han utrolig kærlig, legesyg og glad. Han er glad for kontakt med de mennesker han kender og er tryg ved, og han er en rigtig hyggehund. Han er også meget glad for sine gåturer i snor. Han er renlig og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag. Han er vant til at være i bryggers når han er alene hjemme. Sunny er ikke vant til andre hunde eller andre dyr. Han er heller ikke vant til at køre i bil og giver gerne udtryk for sin utilfredshed. Sunnys udfordring er børn. Han er nervøst anlagt og børn stresser ham enormt meget. Han skal derfor heller ikke ud til børn, da han kan finde på at lave udfald overfor børn. Vi ønsker at Sunny kommer i et roligt hjem, hvor der hverken er børn, børnebørn eller andre dyr.

Pluto

Alder:  3 år

Han

Boxer


Pluto har fået nyt hjem.

Pluto er en super dejlig dreng, som savner et nyt hjem. Vi ved desværre ikke en masse om ham, udover at han er renlig og dygtig til at køre med i bilen. Herude hos os elsker han at være ude, men deltager gerne i det i vi nu foretager os.

Pluto trækker noget i snoren, når man er på tur. Det er selvfølgelig noget vi træner, men også noget ny ejer skal kunne håndtere (og fortsætte træning med). Vi ved desværre ikke om han kan være alene hjemme, men herude ligger han sig til at sove, når vi går. Derfor må der påregnes noget træning i forhold til alene hjemme.

Vi ønsker for Pluto et hjem, hvor der er indhegnet have, samt en familie, der er aktiv.

Alvin

7 år

Han – kastreret

3,5 kg.

Shih-tzu


Alvin har fået nyt hjem.

Alvin er kommet tilbage til os, da han ikke kunne med kattene i den nye familie. Vi søger derfor et nyt og kærligt hjem til Alvin. Alvin er en rigtig sød lille hund. Han er en rigtig puttehund, men nyder også at være ude. Alvin kan være lidt reserveret overfor nye mennesker, men viser rimelig hurtigt interesse. Han er vant til andre hunde og nyder at være sammen med andre, så længe de er små og ikke for livlige. Alvin mistede for 9 mdr. siden sin ”storebror”, som han har gået sammen med siden han var hvalp. Herefter har Alvin haft alvorlig seperationsangst og har på ingen måde kunne være alene hjemme. Her hos os er han ok med at være i sin boks og det er helt sikkert fordi han har de andre hunde omkring sig. Derfor søger vi et hjem til Alvin med en anden lille og rolig hund, hvor han kan nyde sit otium. Hvis Alvin skal lære at være alene hjemme, skal der afsættes meget god tid til dette og ny ejer skal være indstillet på, at det måske aldrig bliver helt godt. Vi er dog ret sikre på at Alvin sammen med en anden hund godt kan være alene hjemme, som han kunne i tidligere hjem. Alvin skal i et hjem uden børn, da han er meget forsigtig og nemt bliver utryg ved små børn. Der må heller ikke være katte i Alvins nye hjem. Alvin er renlig og vant til at køre med i bilen.

Marley

Alder: 11 mdr.

Han - kastreret

Weimaraner/Rhodesian Ridgeback

 

Marley har fået nyt hjem.

Skønne Marley er en super glad hund, som er fuld af energi. Grundt hans unge alder, og manglende opdragelse, er der noget at arbejde med. Herude arbejder vi med at man ikke må springe op, samt gå uden at trække i snoren. Vi oplever en fantastisk træningsmakker, som er på og opmærksom. Han er virkelig lærenem, og vi oplever store fremskridt fra da han kom.

Grundet Marleys høje energiniveau, ønsker vi en familie til Marley, som vil gå til træning med ham, samt gerne har noget racekendskab. Da Marley er super kærlig og ikke endnu helt kan styre sig selv, skal han ikke ud til en familie med børn (Han bliver simpelthen for vild). Vi oplever at kastrationen har hjulpet lidt på dette. Derudover ser vi helst at Marley kommer til en familie, som ikke har andre hunde, da disse kan stresse ham. Hos os er han renlig, god til at køre med i bilen og kan være alene.

Da Marley lige er blevet kastreret koster han derfor kr. 3.500,-

Luffe

1 år

Han – Kastreret

Tibetansk Spaniel


Luffe har fået nyt hjem.

Luffe er den sødeste og mest morsomme hund. Han er utrolig kærlig og elsker at putte med både børn og voksne. Luffe kan med alle hunde når de er fri, men desværre udviser Luffe aggressivitet overfor andre hunde når de er i snor. Han laver udfald og gøer af dem. Tidligere ejer havde påbegyndt klikkertræning, hvilket Luffe responderede rigtig godt på. Det er noget ny ejer skal fortsætte med. Dog håber vi Luffe kan finde et hjem udenfor alt for meget stress og larm fra en storby. Luffe viser en smule tegn på alene-hjemme problemer. Han bliver ked af det når man går, så det skal også trænes grundigt fra bunden af, så han bliver tryg. Luffe kan som sagt fint fungere sammen med børn, han er renlig og dygtig til at køre med i bilen. Da Luffe er langhåret kræver det pelspleje, han er dog ikke super glad for at blive børstet, men igen er det noget man kan træne og gerne med klikkeren. Alt i alt er Luffe en skøn og nem hund, hvis blot man er klar på at træne hans udfordringer.

Tjarko

Alder: 4 år

Han – kastreret

Kleiner Münsterländer


Tjarko har fået nyt hjem.

Tjarko er en skøn dreng – glad og fuld af kærlighed. Han er meget mild og deler meget gerne ud af sin kærlighed til folk. Hos os er han meget blid og nem at have med at gøre. Han er renlig og god til at køre med i bilen. Tjarko er ikke god til at være alene hjemme. Efter børnene i Tjarkos tidligere familie kom til, begyndte han at ødelægge ting og blive frustreret. Herude hos os har han ikke ødelagt ting, men en ny familie, skal træne alene-hjemme forfra, så han bliver tryg ved at være alene igen. Tjarko boede i tidligere hjem sammen med to andre hunde, men hos os er han meget forsigtig og lidt nervøs over de andre hunde. Vi ønsker et hjem for Tjarko, hvor der ikke er børn. Ny familie skal meget gerne gå til træning med ham, så han kan få brugt sit hoved og opbygget selvtillid. Tjarko kan ikke bruges til jagt, da han er skudræd. Han skal i hus med have.

Koda

Alder: 1,5 år

Han- kastreret

Cane Corso/Old English Bulldog/Bull Terrier/Labrador


Koda har fået nyt hjem.

Koda er en herlig dreng med krudt i måsen, der kan få en leg ud af alle situationer. Han er kommet til os pga. sygdom fra ejers side, så der er intet adfærdsmæssig grundlag for, at han søger nyt hjem. Han er rigtig god med andre hunde og er vant til at komme i hundeskoven. Han er god og kærlig overfor børn og alle mennesker han møder. Han kan dog være lidt vagtsom når han møder en fremmed, men tør hurtigt op. Koda kan være alene hjemme, men han har ikke været meget alene, så man må påregne at starte forfra. Han er meget aktiv og kræver en del motion og aktivering, så træning og en stor indhegnet have er et must. Koda er ikke en hund for førstegangsejere og det er vigtigt, at man sætter sig ind hvad det er for nogle racer han er blandet af, så man har indsigt i hans adfærd.


Alba

1,5 år

Tæve - steriliseret

Tysk Jagtterrier/dansk-svensk gårdhund/gravhund


Alba har fået nyt hjem.

Alba er en rigtig sød og kærlig, men meget forsigtig pige. Hun er glad for mennesker, men skal se dem an først nogle gange inden de bliver lukket ind i varmen. Alba kan med andre hunde. Hun er ikke vant til børn og skal derfor ikke i et hjem med børn under 12 år. Alba er renlig og god til at køre med i bilen. Hun er vant til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag. Alba er skudræd og er ikke glad for tordenvejr. Tidligere ejer oplyser at Alba kan gå fri og kommer ved indkald. Alba er energisk og elsker at være ude, så vi er sikre på hun vil blive den perfekte gå- og putteven. Alba er vant til at ligge i møbler.

Rico

6 år

Han

Schæfer/labrador


Rico har fået nyt hjem.

Rico er den sødeste og gladeste hund. Han er utrolig lydig og vil rigtig gerne arbejde. Samtidig er han en rigtig hyggehund, der elsker at blive kælet og nusset. Rico er renlig, kan være alene hjemme en almindelig arbejdsdag og kører uden problemer med i bilen. Tidligere ejer oplyser at Rico kan gå fri og kommer ved kald. Han trækker lidt i snoren på tur, men det vil sagtens kunne trænes, da Rico gør alt for en godbid. Han er vant til andre hunde, men er ikke så god til små hunde. Han er fra tidligere hjem også vant til kat.


Rico har fået en tandbehandling og koster derfor kr. 3.500,-

Nala

1,5 år

Tæve

Husky/labrador


Nala har fået nyt hjem.

Nala er den skønneste pige. Der er fart over feltet, men Nala er samtidig utrolig kærlig og kælen. Nala er vant til andre hunde og også katte. Hun er også vant til børn. Nala kan desværre ikke være alene hjemme. Hun hyler og bliver meget ked af det når man forlader hende. Det er derfor noget, der skal sættes god tid og tålmodighed af til, at arbejde med helt fra starten. Nala er renlig og god til at køre med i bilen. Nala er vant til at ligge i møblerne og det er tydeligt at hun elsker menneskekontakt.  

Balder og Trille

7,5 år

Han – kastreret og tæve – steriliseret

Pudler


Balder og Trille har fået nyt hjem.

Støvring Hundesalon har doneret en GRATIS klipning til hver af hundene, når de har fundet deres nye hjem. Vi er så taknemmelige for denne flotte gestus, og glæder os til at kunne overlevere den til deres nye ejere.


Balder og Trille er kommet ind til os pga. sygdom. De er søskende fra samme kuld og har altid boet sammen og skal derfor også i nyt hjem sammen. De er de skønneste og sjoveste hunde. Utrolig venlige og kærlige. Elsker alle mennesker, dog kan Trille godt være lidt tilbageholdende, men tør hurtigt op. De kan som udgangspunkt med de fleste hunde og er vant til at komme i hundeskov. Trille siger dog fra overfor hanhunde, der ikke er kastrerede. De er meget intelligente og kan åbne døre, så det skal man være opmærksom på. De er vant til at være i både møbler og seng. De er begge renlige, kan være alene hjemme en normal arbejdsdag og er gode til at køre med i bilen. I forhold til børn, er de kun vant til de børn, de har mødt i hundeskoven. Pudler er allergivenlige, men kræver pelspleje. De skal klippes og har ingen underuld. Derfor er det nødvendigt at give dem dækken på om vinteren og i regnvejr. Vi ser gerne de kommer i hus med indhegnet have.

Balder og Trille koster kr. 3.500,-/stk. da de har fået lavet tandbehandlinger.

Bongo

4 år

Han – kastreret

Labrador blanding


Bongo har fået nyt hjem.

Bongo er en glad og helt fantastisk makker. Han er god som dagen er lang, meget tålmodig og lærenem. Bongo vil gerne arbejde og gør alt for en lækker godbid. Bongo kommer fra en familie, der desværre blev ramt af svær sygdom. Han var meget elsket og søger et nyt hjem med ligeså meget kærlighed. Bongo bryder sig ikke om andre hunde, især ikke hanhunde. Han kan heller ikke lide katte. Bongo er vant til børn fra 10 år og op, han kan være alene hjemme en normal arbejdsdag, er renlig og dygtig til at køre med i bilen. Bongo er vant til at ligge i møblerne og det er tydeligt at han er en rigtig puttehund. Bongo trækker i snoren på gåtur, men det er selvfølgelig noget, der kan arbejdes med. Han er som før skrevet meget lærenem og opmærksom på sin fører. Tidligere ejer oplyser også at Bongo kan gå fri og kommer ved kald. Bongo søger et kærligt hjem med have, hvor der ikke er andre hunde eller katte.

Rico

1,5 år

Han

Rohdesian Ridgeback blanding


Rico har fået nyt hjem.

Rico er en fantastisk hund. Meget kærlig og glad, men også meget aktiv. Rico søger et hjem med masser af tid til træning og andre aktiviteter. Han er rigtig sød og meget glad for menneskekontakt. Han trækker desværre rigtig meget i snoren og kræver en fører med god fysik og tålmodighed til at træne dette. Tidligere ejer oplyser at Rico også kan gå fri og kommer ved kald. Rico kan ikke med andre hunde og katte skal spises, mener Rico. Rico er vant til at være alene hjemme i sit bur. Han har altid sit bur til at stå åbent når der er nogen hjemme og han bruger det meget og er glad for det. Rico kan være beskyttende på egen matrikel når der kommer fremmede. Vi søger et hjem til Rico med have og meget plads. Et hjem, hvor ejer er aktiv og har lyst til at træne med Rico og give ham masser af kærlighed.

Tyzon

1,5 år

Han

Siberian Husky


Tyzon har fået nyt hjem.

Tyzon er en fantastisk husky dreng, der leder efter sit sidste hjem. Tidligere ejer havde pga. job ikke længere tiden, der kræves til at have ham, så der er intet adfærdsmæssigt grundlag for, at han søger nyt hjem. Tyzon har boet sammen med en anden hund og det ønsker vi meget gerne han kommer til igen. Han er mild og kærlig overfor alle hunde og mennesker og er en rigtig nem dreng. Han er meget racetypisk, så det er et krav, at man har indsigt i, hvad det vil sige at have en husky og raceerfaring er helt klart en fordel. Tyzon er en aktiv hund, der kræver motion og aktivering. Han er vant til at komme i hundeskov og vant til at tidligere ejer løb lange ture med ham hver dag. Vi ser meget gerne han kommer et sted hen med meget plads og en lukket have. Tyzon er vant til børn, er renlig og god til at køre med i bilen. Han trækker i snoren på gåtur og er stærk, derfor er en god fysik hos ny ejer også nødvendigt.Bertha

7 måneder

Tæve

Labrador


Bertha har fået nyt hjem.

Bertha er den skønneste og gladeste hundepige. Hun er kommet ind til os på grund af allergi i familien. Bertha er meget tillidsfuld, fuld af spilopper og legesyg. Hun mangler dog noget træning, så en familie, der har tid og lyst til at gå til hundetræning ville være at foretrække. Bertha er vant til andre hunde, men er noget vild. Hun er vant til små børn. Vi ved ikke om hun kan være alene hjemme, da hun kun har været det sammen med en anden hund, som dog er gået fint. Desværre oplyser tidligere ejer at hun ødelægger ting når hun er alene såsom børnenes legetøj og andre ting, der ligger løst i huset. Hun er ikke helt renlig, men det kommer helt sikkert med træning. Bertha skal i hus med have, da hun er en frisk og aktiv hund.

Mille

9 år

Tæve

Tibetansk Spaniel


Mille har fået nyt hjem.

Mille er en sød og mild pige. Hun er frisk og rørig og vil rigtig gerne ud på tur. Mille søger dog et hjem uden for byen, da al byens larm og tumult gør hende usikker. Hun kan finde på at gø ad fremmede når hun er i snor på tur. Hun er vant til at bo sammen med tre andre hunde og vi ved derfor ikke om hun kan være alene hjemme uden en anden hund. Mille er renlig, god til at køre med i bilen og generelt bare en sød lille puttehund, som selvfølgelig også har været vant til at ligge i seng og møbler. Mille skal lige se nye folk an, men så snart man har hendes tillid er der masser af kærlighed at hente.

Mille har fået renset tænder og koster 3500,00 kr.

Luke

2 år

Han - kastreret

Labrador blanding


Luke har fået nyt hjem.

Luke blev fundet bare 4 dage gammel i en plasticpose i Portugal. Heldigvis var der nogle gode mennesker, der tog sig af ham og i dag er Luke en fantastisk hund. Luke er en glad og livlig fyr. Han søger et nyt hjem, hvor familien er aktiv og gerne vil træne med ham. Han er utrolig lærenem og har en fantastisk kontakt. Han gør alt for en godbid. Tidligere ejer fortæller at Luke gør udfald mod andre hunde, især hanhunde. Hos os virker han meget interesseret i de andre hunde. Det er dog ikke alle hanhunde han kan lide. Luke er vant til børn, han kan være alene en normal arbejdsdag og er renlig.

Canto

1,5 år

Han

Labrador


Canto har fået nyt hjem.

Canto er en stor glad gadedreng, som møder verden med et smil. Han kan med alle mennesker og hunde, men kan til dels være lidt voldsom, fordi han bliver så glad. Canto kan være alene hjemme og er renlig. Han er meget glad for legetøj, men kan blive meget vild i leg og især når det angår bolde. Canto er vant til at blive luftet i skoven og byen, men trækker en del i snoren, så det skal ny ejer være indstillet på at træne. Samt skal der trænes at finde ro, da Canto har svært ved dette. Canto siger intet til nytår eller torden og generelt en rigtig god dreng.

Tulle

1 år

Tæve

Old english bulldog blanding

Tulle har fået nyt hjem.

Tulle er den sødeste pige. Der er fuld fart over feltet og hun elsker alle mennesker og er meget tillidsfuld. Hun er meget nem at træne, især klikkertræning giver god mening for hende. Hun er vild med at blive udfordret med diverse lege og aktiviteter. Hun kan med andre hunde, men skal lære dem at kende, da hun nemt bliver udfarende hvis hun bliver usikker. Tulle lider af separetionsangst og bliver meget ked af det når hun separeres fra mennesker. Hun kan hoppe over høje hegn og bryde ud igennem små huller og revner samt åbne døre. Det er noget, der skal arbejdes rigtig meget med. Hun skal også lære at være tryg i eget selskab, således hun kan lære at være alene hjemme. Man skal være indforstået med at tryghed er det første, der skal arbejdes med og derefter alene-hjemme træning helt forfra. Vi er begyndt at arbejde med disse ting og det kommer til at kræve meget arbejde og tålmodighed fra ny ejers side. Vi ønsker at Tulle kommer i et hjem, hvor hun ikke skal være alene eller hos nogle, der har mulighed for at være hjemme i en lang periode og som har lyst og overskud til at træne alt dette med Tulle. Tulle skal ikke i et hjem med børn, da al fokus skal ligge hos Tulle. Ikke fordi hun er aggressiv overfor børn, men fordi der skal være tid og overskud til Tulle.

Hugo

3 år

Han

Fransk Bulldog


Hugo har fået nyt hjem.

Hugo er en rigtig sød og kærlig buller når man først lærer ham at kende og han har tillid til dig. Hugo er vant til andre hunde, men foretrækker små tæver. Katte er bestemt et no-go for Hugo. Hugo er vant til børn i alderen 2-3 år. Ifølge tidligere ejer kan Hugo ikke være alene og han ødelægger sine bamser. Her på internatet har vi ikke set noget til den adfærd. Hugo er glad for at komme ud og gå tur og er en rigtig krudtugle og legesyg. Hugo er renlig. Han er kemisk kastreret, men hvilken virkning det har haft vides ikke. Hugo er kommet ind til os, da han viser udadreagerende adfærd når han bliver usikker eller presset. Hugo er ikke en førstegangshund. Vi foretrækker en familie til Hugo med racekendskab samt tålmodighed og forståelse for Hugos forhistorie.

~~~~~~Dansk Dyreværn Aalborg~~~~~~

Hector

1 år 9 måneder

Han

Boxer

 

Hector har fået nyt hjem.

Hector er boxer med stort B. Han er stor og stærk og fuld af energi. Hector kommer fra landet, hvor han har været vant til at gå løs på matriklen. Han er rimelig lydig og kan de basale kommandoer. Han skal dog lære at være i ro. Hector trækker meget i snoren på gåtur, da han ikke er vant til at gå i snor. Det kan helt sikkert trænes, da han er meget glad for godbidder og tilbyder fin kontakt. Hector er renlig og god til at køre bil. Hector kan dog ikke være alene hjemme i huset og ødelægger ting, hvis man lader ham være alene. Han har været vant til at være lukket inde i soveværelset om natten sammen med familien og ellers har han været vant til at være alene i sin hundegård når familien skulle noget. Det fungerede fint for Hector, han løb selv derud når der blev gjort tegn til han skulle være alene. Hector er vant til katte. Han bryder sig ikke ret meget om andre hunde, slet ikke hanhunde. Hector skal i et hjem uden børn, da han er meget vild og ikke har nogen fornemmelse for sin størrelse.

Buller

6 år

Han

F.T. Springer spaniel


Buller har fået nyt hjem.

Buller har været gårdhund og har boet ude med adgang til garage sammen med en anden hund. Han er derfor slet ikke vant til et liv inde i huset. Buller er som udgangspunkt renlig, men han tisser når han bliver glad eller utryg, hvilket er en del. Buller er en utrolig glad og venlig hunde. Han er meget tillidsfuld og elsker mennesker, men har ikke prøvet ret meget i sit liv. Han er derfor meget utryg i nye situationer, men vil utrolig gerne behage. Buller er vant til andre hunde, men bliver skræmt hvis de er vilde eller gøer. Han er vant til børn og katte. Buller skal på landet igen, hvor der er ro. Vi ved ikke om han kan være alene hjemme inde i huset, men hos os virker han ikke ked af det når vi går. Buller er ikke vant til at gå i snor, men er vant til at gå løs på matriklen og kommer når man kalder. Vi søger et hjem på landet til Buller, hvor der er tid til at lave nogle gode øvelser med ham, så han finder tryghed i sig selv og omverdenen.

Bongo

4 år

Han

Labrador blanding

Bongo har fået nyt hjem.

Bongo er desværre kommet retur til os pga. sygdom hos ejer. Bongo er en glad og helt fantastisk makker. Han er god som dagen er lang, meget tålmodig og lærenem. Bongo vil gerne arbejde og gør alt for en lækker godbid. Bongo var meget elsket og søger et nyt hjem med ligeså meget kærlighed. Bongo bryder sig ikke om andre hunde, især ikke hanhunde. Han kan ikke lide katte og andre smådyr – jagtinstinktet er simpelthen for stort. Bongo er vant til børn fra 10 år og op, små børn stresser ham meget. Han kan være alene hjemme en normal arbejdsdag, er renlig og dygtig til at køre med i bilen. Han er meget sensitiv overfor torden og andre høje lyde samt byens støj. Bongo er vant til at ligge i møblerne og det er tydeligt at han er en rigtig puttehund. Bongo trækker i snoren på gåtur, men det er selvfølgelig noget, der kan arbejdes med. Han er som før skrevet meget lærenem og opmærksom på sin fører. Bongo søger et kærligt hjem med have, helst på landet, hvor der ikke er andre hunde eller dyr.

Konrad

1 år

Han

Cocker spaniel


Konrad har fået nyt hjem.

Konrad er lidt forsigtig, men jordens sødeste hundedreng, når man først lærer ham at kende. Han er glad, fjollet og vil mægtigt gerne lege og træne. Han elsker mennesker og skal nok gøre opmærksom på, hvis fokus ikke er på ham. Han elsker at være sammen med andre hunde, så længe de ikke er for voldsomme. Konrad er renlig og kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag. Han er vant til større børn. Er der børn i hjemmet skal de være +10 år, da Konrad stadig bare er en stor hvalp med masser af energi. Vi ønsker os en familie til Konrad, som har masser af tid og som har lyst til at gå til træning med ham. Konrad er kryptokid, hvilket vil sige det kun er den ene sten, der er faldet ned i pungen.

 Mie

7 år

Tæve

Dansk/svensk gårdhund

Mie har fået nyt hjem.

Mie er kommet ind til os, da hendes ejer desværre er gået bort. Mie er en sensitiv lille pige. Der er rigtig meget lyd på hende og hun kan nemt blive utryg. Hun er dog hurtigt blevet tryg og mere stille overfor personalet hos os efter hun har lært os at kende. Hun er rigtig sød og meget frisk. Hun trækker i snoren på tur. Vi ved ikke om Mie kan være alene hjemme. Mie bryder sig absolut ikke om katte, men har vist fin adfærd overfor de andre hunde hos os. Hun er meget interesseret og vil gerne snakke. Mie skal ikke i et hjem med børn.

Django

4 år

Tæve

Labrador/ruhåret hønsehund


Django har fået nyt hjem.

Django er en rigtig sød og mild pige. Hun er lidt forsigtig overfor fremmede, men tøer hurtigt op hvis du har kiks med. Django er vant til børn, er renlig og kan være alene hjemme en almindelig arbejdsdag. Django er vant til andre hunde og er interesseret i dem, men de skal ikke være for vilde. Hun er ikke vant til katte. Django trækker lidt i snoren på gåtur, men ellers er hun meget rolig og en nem hund. Hun er pt. på slankekost, da hun er lidt rund.

King

5 år

Han - kastreret

Fox terrier

King har fået nyt hjem.

King er en glad hundedreng, som bare gerne vil kløes på maven. Han kan dog ikke så meget, så at gå pænt i snor og diverse signaler findes ikke i hans ordbog. King er dog sød og venlig overfor alt og alle, og så elsker han mad, så træning burde ikke være et problem med de rette kiks. King har boet med en anden lille tæve og nyder andre små hundes selskab. Så et hjem med en anden sød lille hund ville være ideelt til King. Han er dog ikke helt renlig, hvilket stammer fra, at han desværre ikke har haft mulighed for at komme ud så meget. Dette kan dog sagtens rettes op på med træning, masser tid i haven og gåture. King er også på slankekur, da han er en del for tyk. Dette skal fortsættes hos ny ejer.

Aslan

4 år

Han

Broholmer/Rhodesian Ridgeback/Golden retriever


Aslan har fået nyt hjem.

Aslan, den skønneste store hundebamse, søger sit nye hjem. Han er en kærlig dreng, som nogle gange kan være en anelse reserveret i starten. Han elsker dog at blive kløet og nusset, når han først har lært en at kende. Aslan er altid frisk på en lang gåtur, men kan også sagtens putte i sofaen en lørdag aften. Han er renlig og kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag. Han er sød til at køre bil og er ok til nytårsaften. Aslan er dog ikke så god med alle hunde – primært hanhunde, så et hjem uden andre hunde er et krav. Aslan vil nyde at være i centrum, det fortjener han også. Aslan er vant til børn, og vil fint kunne trives i en børnefamilie. Aslan er alt i alt en rigtig skøn hund.

Cuba

4 år

Han

Lille blanding


Cuba har fået nyt hjem.

Cuba er kommet til os, da hans ejer ikke længere kunne tage vare på ham. Vi er dog ikke i tvivl om at han har haft det godt, vi ved dog ikke så meget om hans fortid. Han er super sød og kærlig. Han er rigtig god sammen med tæver. Umiddelbart virker han ikke til at være ked af at være alene. Han er renlig. Cuba har boet i lejlighed og det ville han sagtens kunne igen, da han er ret rolig. Cuba har desværre løse knæskaller. Det er det man kalder grad 1-2, som man ikke gør noget ved og som han sagtens kan fungere med.


Luke

2år

Han

Labrador blanding


Luke har fået nyt hjem.

Luke er desværre kommet tilbage til os, da han ikke kunne være alene hjemme. Vi er sikre på at det kan læres med rette træning og tålmodighed. Ny ejer skal være indstillet på at kunne holde fri den første tid sammen med Luke og starte træningen langsomt, så han bliver tryg ved at være alene.

Luke blev fundet bare 4 dage gammel i en plasticpose i Portugal. Heldigvis var der nogle gode mennesker, der tog sig af ham og i dag er Luke en fantastisk hund. Luke er en glad og livlig fyr. Han er aktiv hund, som skal stimuleres meget. Han søger hans sidste hjem, hvor familien er aktiv og vil træne med ham. Han er utrolig lærenem og har en fantastisk kontakt. Han gør alt for en godbid. Luke er vant til børn, men er meget energisk stadigvæk og derfor er det vigtigt, hvis der er børn i familien, at de er lidt større og vant til hunde. Luke gør udfald mod andre hunde, især hanhunde. Hos os leger han med jævnaldrende tæver, og det har fungeret rigtigt godt. Luke er renlig, er sød til at køre bil og klarer fint nytår og torden. Luke gør desværre udfald mod køretøjer og cykler. Dette gør dog også, at vi søger et hjem til Luke lidt uden for byen, så ny ejer har ro og mulighed for at træne videre på dette.

Jasmin

9 år

Tæve – steriliseret

Labrador/Flatcoated retriever


Jasmin har fået nyt hjem.

Jasmin er en ældre, men utrolig frisk dame. Hun er rigtig sød, men lidt reserveret indtil man lærer hende at kende. Så deler hun meget gerne ud af kys. Jasmin er rigtig glad for at komme ud på tur, hun trækker dog i snoren. Hun er ikke vant til børn. Som udgangspunkt er hun ikke interesseret i andre hunde. Hun trækker sig og vil helst gå for sig selv. Jasmin kan på ingen måde være alene hjemme, hun lider af seperationsangst og man skal være indstillet på at være hjemme ved hende eller kunne tage hende med.
Jasmin skal i hus med have og allerhelst ude på landet.

Cæcar

8 år

Han – kastreret

DK/SV gårdhund


Cæsar har fået nyt hjem.

Cæsar er blevet overdraget til os efter at hans ejer desværre gik bort. Han er den mest friske og glade lille fyr. Der er altid godt humør og fuld fart over feltet når man er sammen med Cæsar og man mærker bestemt ikke hans alder. Der er masser af gode år i Cæsar endnu. Vi ved desværre ikke en hel masse om Cæsar såsom om han kan være alene hjemme og i så fald i hvor lang tid, så det er noget man skal forvente at træne. Han er ikke så glad for at køre bil, men det går ok når han sidder i bur. Cæsar er ikke vant til børn, men han er rigtig god til andre hunde og han er renlig. Han trækker lidt i snoren på gåtur. Alt i alt er Cæsar en utrolig sød og nem hund, men aktiv og det skal ny ejer være indstillet på.

Foxi

5 år

Tæve

Jack Russell Terrier


Foxi har fået nyt hjem.

Foxi er helt igennem en klassisk Jack Russel Terrier. Hun er meget egenrådig og kan ikke med alle hunde. Når det er sagt, er hun super sød og meget menneskeglad. Hun er kærlig og vil rigtig gerne nusse og kæle. Foxi skal til en familie uden børn, da hun nemt bliver stresset over disse. Hun trænger til ro omkring sig og til at være i centrum. Foxi er som udgangspunkt renlig, men kan have uheld om natten. Foxi er god til at køre i bil og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag. Vi ser gerne at Foxi kommer i hus med have og ud til en aktiv familie, som har lyst til at gå tur og måske træne med hende.

Lux

5 år

Tæve

Alaskan Malamut


Lux har fået nyt hjem.

Lux er en meget sød, men lidt forsigtig pige. Vi leder efter hendes absolut sidste hjem, da dette bliver hendes 4. hjem. Lux elsker at gå lange ture. Hun er ret lydig og trækker ikke i snoren på tur. Lux er ikke vant til at være meget alene og kan hyle/snakke når hun er alene. Hun har prøvet at være alene i ca. 3 timer. Lux er vant til at ligge i både møbler og kurv. Hun kan være en smule reserveret og man skal lade hende komme selv, høje lyde og hurtige bevægelser bryder hun sig ikke om. Lux kan ikke lide andre hunde og andre dyr. Hun er vant til børn, men vi ønsker et hjem til Lux, hvor der ingen børn er eller i hvert fald store børn pga. hendes lidt forsigtige sind. Et hjem på landet med plads og ro, vil blive højt prioriteret. Lux er vogtende overfor sin mad og bliver aggressiv hvis man vil tage det fra hende eller der er andre dyr i nærheden.


Buster

6 måneder

Han

Labrador/Golden Retriever


Buster har fået nyt hjem.

Buster er en usleben diamant. Han er hvalp som hvalpe er flest. Desværre er han understimuleret og har ingenting lært, så ny ejer skal være indstillet på at starte forfra som var han 8 uger. Buster er renlig og har prøvet at være lidt alene hjemme, men han ødelægger ting – inklusive dørpaneler. Buster er super sød og kærlig med masser af energi. Derfor søger vi en familie, som ønsker at gå til træning og som ved hvad det kræver at have en hvalp, som vil forblive aktiv. Buster har boet sammen med små børn, men han er voldsom og vil gerne hoppe op ad mennesker, så et hjem med lidt større hundevante børn er at foretrække.

~~~~~~Dansk Dyreværn Aalborg~~~~~~

Zico

1 år

Han

Podenco/American Akita


Zico har fået nyt hjem.

Zico er en super sød og utrolig kærlig hund, der elsker at kramme og kysse. Han er unghund og meget aktiv – han ville være den perfekte makker til agility eller rally. Kommende ejer skal være indstillet på at gå til træning med ham, men også lære ham at være i ro i eget selskab. Zico kan overhovedet ikke være alene hjemme, men vi er sikre på, at han kan lære det. Kommende ejer skal være indstillet på at have tid og tålmodighed til at gå hjemme i lang tid og træne det helt fra bunden. Zico er glad for andre hunde og kan også med katte. Han er god til at køre i bil og har også været vant til at køre i både bus og tog. Tidligere ejer oplyste at Zico ødelagde ting, han har dog ikke ødelagt en eneste ting hos os eller gjort tegn til det. Zico er ikke vant til børn og vi foretrækker en familie med teenagebørn eller ingen børn. Han skal i hus med have.

Kurt

7 år

Han

Rottweiler


Kurt har fået nyt hjem.

Kurt er en glad stor dreng, som en rottweiler skal være. Han er venlig overfor mennesker og elsker at komme på lange gåture. Kurt kan ikke med andre hanhunde, men enkelte tæver fungerer han med. Han vil dog gerne mosle, når han leger og det er ikke alle, der kan acceptere dette. Derfor skal Kurts nye hjem være uden andre hunde og dyr.
Kurt er vant til at bo på landet og skal på landet igen i nyt hjem. Han skal til en familie uden børn, da han ikke er vant til børn. Desuden er det et krav at ny ejer har erfaring med racen eller lignende racer. Kurt er renlig og sød og nem at have med i bilen. Vi ved ikke om Kurt kan være alene hjemme, men hos os er han helt tryg og rolig, når vi går. Han ødelægger ikke legetøj eller tæpper hos os.

Django

3 år

Han - kastreret

Fransk bulldog/Old english bulldog

Django har fået nyt hjem.

Django er kommet til os, da han ikke trivedes i sin familie, hvor der også var en anden hund. Det var med tungt hjerte at Django blev indleveret og han var højt elsket. Vi søger et hjem til Django hvor han vil blive lige så højt elsket og hvor han kan være enehund og få al opmærksomhed. Django knytter sig meget til en person, men er venlig overfor alle. Han er fin med andre hunde og er vant til at komme i hundeskov. Dog skal han som sagt bo alene i nyt hjem, da han ikke bryder sig om at dele opmærksomheden. Django er rigtig god til at køre med i bilen og til at være hos dyrlægen. Han er renlig og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag. Django er vant til at være i møbler og seng. Han er god til at gå i snor og glad for at komme med på tur.


Mie

7 år

Tæve

Dansk/svensk gårdhund

Mie har fået nyt hjem.

Mie er kommet ind til os, da hendes ejer desværre er gået bort. Mie er en sensitiv lille pige. Der er rigtig meget lyd på hende og hun kan nemt blive utryg. Hun er dog hurtigt blevet tryg og mere stille overfor personalet hos os, efter hun har lært os at kende. Hun er rigtig sød og meget frisk. Hun trækker i snoren på tur og løber gerne som en tosset, når hun er løs. Vi ved ikke om Mie kan være alene hjemme. Herude er der dog ingen problemer og hun er helt renlig. Hun kan dog komme til at tisse, hvis hun bliver usikker. Mie bryder sig absolut ikke om katte. Hun har vist fin adfærd overfor de andre hunde hos os og leger rigtig godt med andre hunde. Mie skal ikke i et hjem med børn, da hun som beskrevet er meget sensitiv. Hun skal ud til en familie der vil tage tingene i hendes tempo og bruge tiden på, at gøre hende tryg ved dem.

Koka

12 år

Han

Jack Russel Terrier

Koka har fået nyt hjem.

Koka er kommet til os, da hans ejer desværre gik bort. Selvom Koka er seniorhund er han vældig frisk og glad. Han er altid frisk på en god gåtur og en god nussetur. Han er selvfølgelig godkendt hos dyrlægen uden anmærkninger. Han er utrolig venlig og faktisk også lidt forsigtig over for nye mennesker. Han har kun vist venlige toner overfor de andre hunde hos os og trives fint med at gå sammen med andre på tur. En Jack Russel som Koka har mange gode år i sig endnu, men der skal selvfølgelig tages højde for, at han er en ældre herre. Så vi ønsker en familie med større børn, eller ingen børn, med forståelse for at han skal have en god seniortilværelse

Mille

6 år

Tæve

Schæfer

Mille har fået nyt hjem.

Mille er den sødeste hundepige, som søger sit sidste hjem. Hun er kælen, elsker at blive nusset og elsker at lege. Mille er nem og mild, hun elsker alle mennesker. Mille kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag og er god til at køre bil. Mille er ikke så god til andre hunde. Nogle rolige hunde kan være ok. Mille er skudræd og bryder sig ikke om nytårsaften. Mille går ret pænt i snor, men kan trække lidt en gang imellem. Mille er overvægtig og er på slankekur herude. Dette skal fortsættes ved ny ejer. Mille har ingen sygdomshistorik og herude trives hun og elsker sine daglige gåture. Mille er alt i alt en skøn og sød hund, som søger en lige så skøn familie.

Paw

7,5 år

Han - kastreret

Tibetansk spaniel


Paw har fået nyt hjem.

Paw søger sit sidste hjem. Paw er en putteglad, men frisk hundedreng. Paw kan være lidt tilbageholdende i starten, men han tøer rimeligt hurtigt op. Paw er ok til at køre bil, men han bryder sig ikke så meget om at komme i bur. Han kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag og er helt renlig. Han kan fint med andre hunde, så længe de ikke er for vilde og voldsomme. Han vil rigtig gerne lege med dem, når de har lært hinanden at kende. Paw bryder sig ikke om, at mennesker er for utilregnelige omkring ham, så derfor er et hjem med større børn, eller ingen børn, at foretrække. Paw søger et hjem med ro og hvor han kan være i centrum.

Merle

2,5 år

Tæve

Fransk Bulldog blanding


Merle har fået nyt hjem.

Merle er en charmerende hundepige, som søger sin nye familie. Merle er kommet til os, da hun ikke kan være alene hjemme. Hun bliver ked af det og stresset. Dette kom til udtryk ved at hun desværre ødelagde ting. Herude har Merle dog intet ødelagt, men bliver stadig stresset, når vi forlader hende. Dette trænes der på, og jo mere hun falder til og bliver tryg ved os, jo bedre bliver det. Merle er meget aktiv, vil gerne træne og elsker at gå ture. Hun nyder også at rulle i græsset og lege med legetøj. Merle kan med nogle hunde. Hun bryder sig ikke om hunde der er for nærgående eller voldsomme og hun siger meget hurtigt fra, hvis de bliver det. Merle er god til at køre med i bilen. Hun kan blive lidt utryg og kan komme til at tisse lidt, men hun er nem at berolige. Hun er sød ved dyrlægen og tilgiver meget hurtigt, hvis man giver kiks og nusser hende på maven. Merle er vant til børn og elsker alle mennesker. Hun siger intet til nytår og torden.
Merle er en rigtig sød og god familiehund, som søger en familie med tid og forståelse for hende.

Bimmer

8 måneder

Han

Cavalier King Charles Spaniel


Bimmer har fået nyt hjem.

Bimmer er den skønneste hvalp. Han elsker mennesker og vil bare gerne være sammen med dem hele tiden. Han er god til at lege med andre hunde, så længe de ikke er for voldsomme overfor ham. En god løbetur på marken eller i haven er et hit. Bimmer er helt renlig, kan fint være alene hjemme 6 timer og er vant til at køre bil. Han ødelægger intet og er generelt meget nem. Da han stadig er meget hvalpet, ligger der en del træning i ham endnu. Han er super trænbar og vil rigtig gerne prøve nye ting.
Bimmer har overbid, og dette gør at man fremadrettet skal være opmærksom på hans tænder.
Bimmer skal ud til en familie, som vil knuselske ham og vil bruge en masse tid sammen med ham.

~~~~~~Dansk Dyreværn Aalborg~~~~~~

Tonto

1 år

Han

Stor blanding


Tonto har fået nyt hjem. 

Tonto er fuld af energi og der er virkelig noget at arbejde med her. Han er utrolig sød og kærlig og vil meget gerne nusse og kysse. Tonto ville blive en fantastisk træningsmakker i de rette hænder. Han har virkelig brug for at bruge både sin fysik og sit hoved. Tonto skal ud i en aktiv familie, som ønsker at gå til træning med ham. Tonto er vant til børn, men vi ser gerne at evt. børn i en ny familie er 10+, da han er noget vild og utrænet. Tonto er vant til andre hunde, men er meget vild i leg. Han kunne have glæde af en afbalanceret legekammerat i nyt hjem. Ifølge tidligere ejer kan Tonto være alene hjemme, dog hyler han når man forlader ham, så vi anbefaler at man starter forfra med alene-hjemme træning, så Tonto kan finde tryghed i nyt hjem og i eget selskab. Tonto trækker i snoren på gåtur og han hopper op ad mennesker. Tonto bryder sig ikke om at køre i bil og hyler når man kører. Tonto er vant til både at ligge i kurv og møbler. Han elsker legetøj, men bider det helst i stykker så snart legen er slut.  Tonto skal i hus med have og gerne på landet. Han har dog en del jagtinstinkt, så man skal ikke forvente at han kan gå løs.

Buster

6 måneder

Han – kastreret

Dk/sv gårdhund

Buster har fået nyt hjem.

Buster et lille energibundt. Der er fart over feltet konstant og han skal fremadrettet lære også at være i ro. Han er en utrolig sød og godmodig lille hund. Han er en smule uopdragen og har brug for faste og trygge rammer. Buster har brug for en familie, som er aktiv og har lyst til at træne med ham mentalt, men som også kan tilgodese hans fysiske behov. Vi søger et hjem til Buster med tid og kærlighed. Er der børn i familien skal de være 12+, da Buster er en smule voldsom og gerne hopper op ad mennesker. Han har mødt større børn, men er ikke som sådan vant til børn. Tidligere ejer fortæller at Buster ikke er så glad for byens larm og støj, så et hjem lidt udenfor byen med indhegnet have vil være at foretrække. Buster er rigtig god med andre hunde, men det er tydeligt han søger menneskers opmærksomhed fremfor andre hunde. Han bryder sig ikke om katte og vil jagte dem. Buster er renlig og har været alene hjemme nogle timer en gang imellem, så ny ejer skal forvente at træne alene-hjemme. Buster er vant til at være i møbler og seng.

Lille Fix

5 år

Han – kastreret

Grand Danois


Lille Fix har fået nyt hjem.

Skønne Lille Fix er den sødeste og mildeste GD-dreng. Han elsker at nusse og går gerne og læner sig op ad en på gåturen, for at blive snakket med. Han bryder sig dog ikke om andre hunde, så derfor søger han et hjem, hvor han kan være alene-hund igen og rigtig være i centrum. Lille Fix søger en familie med GD-erfaring. Gerne en familie med store børn, da han med hans størrelse nemt kan vælte eller træde på folk. Man skal også have en god fysik, da han kan finde på at trække lidt i snoren. Han søger et hjem med en lukket have. Lille fix kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag og er god til at køre bil.

Buster

1 år

Han

Sankt Bernhard


Buster har fået nyt hjem.

Buster er en stor dejlig hundedreng, som søger en ny familie. Han er kommet til os, da han ikke længere fungerede hos tidligere familie. Han var for voldsom overfor husets anden ældre hund og kunne være voldsom overfor familien også. Buster trives med opmærksomhed og elsker at blive kælet og nusset. Han kan dog være reserveret overfor fremmede. Herude er Buster en glad unghund. Han vil gerne lege, men sidder også gerne på skødet af en for at blive nusset. Han går rigtig pænt i snor på gåtur og vil gerne lege med andre hunde her hos os. Buster er ok med at køre med i bilen. Han skal have lidt støtte for at komme ind, men sidder roligt hele turen. Buster er renlig og klarer fint en hel nat herude. Han sover gerne hvor der er køligt og elsker masser af ude tid. Han er dog ikke vant til at være alene hjemme inde i huset. Han har været i hundegård, hvor han har trives fint med dette. Han virker rolig herude, når han er inde og hygger sig med at være kontorhund i ny og næ. Buster kommer fra landet og søger et hjem i landlige omgivelser igen, da han ikke er vant til byens larm. Det skal være en familie med raceerfaring, som er indstillet på pelspleje og som kan give ham de rammer han behøver.

Rollo

2 år

Han

Rottweiler blanding


Rollo har fået nyt hjem.

Rollo er kommet til os grundet hans høje energiniveau. Han er meget aktiv og tidligere ejer kunne desværre ikke følge med. Rollo er kælen og social. Han følger gerne en rundt i hælene og skal være med i det man laver. Han er meget trænbar og elsker at lære nye ting og løse opgaver. Rollo er god til andre hunde. Han bryder sig dog ikke altid om små hunde. Rollo kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag uden problemer. Rollo søger en aktiv familie med større børn, som har tid og interesse i træning og aktivering.

~~~~~~Dansk Dyreværn Aalborg~~~~~~

Karla

1,5 år

Tæve

Rottweiler/Labrador/Golden retriever

Karla har fået nyt hjem.

Karla er mild og lidt forsigtig hundepige indtil hun stoler på sine mennesker. Hun er reserveret og tilbageholdende i starten, men når man først har hendes tillid, er hun den mest kærlige, sjove og legesyge hund, som er med på den værste. Hun vil gerne give mysser og kravler gerne helt op på skødet for at give dem. Karla er renlig og kan være hjemme en alm. arbejdsdag. Hun elsker lange gåture, men også at sidde og blive nusset i timevis. Karla søger en familie uden børn eller andre dyr, evt. et voksent par som vil give alt deres kærlighed og tid til hende. Karla er god til at køre bil, kan fint med rolige hunde og går pænt i snor.

Cali

2 år

Tæve

Schæfer blanding

Cali har fået nyt hjem.

Cali er den sødeste hundepige. Hun er kommet til os grundet manglende tid og overskud i hverdagen. Cali er glad og venlig. Hun elsker mennesker og børn, og er generelt et rigtigt nusseøre. Hun har meget pels, og fælder derfor en del, men hun synes det er rart at blive børstet. Cali er ikke så god med andre hunde. Nogle små hunde fungerer hun godt med, men hun skælder ud på de store hunde. Cali kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag. Hun er sød til at køre med i bilen. Hun kan blive en smule urolig på længere ture, men kan nemt beroliges. Cali knytter sig meget til sine mennesker. Cali er glad for at træne og søger også en familie der vil træne hende og aktivere hende. Hun trækker dog lidt i snoren, så dette skal man være indstillet på at træne. Cali søger en familie, hvor hun kan være enehund igen og få al opmærksomheden.

Angel

1,5år 

Tæve

Schæfer/rottweiler blanding

 
Angel har fået nyt hjem.

Angel er en dejlig og kærlig hund med masser af energi. Hun er altid glad og elsker at møde andre mennesker og hunde, som hun rigtig gerne vil snakke med. På gåture kan hun godt finde på at gø af andre hunde, men kun fordi hun er ivrig efter at hilse på dem. Hun er en dygtig og hund som er frisk på at lære en masse nye spændende ting. Hun har lært de basale kommandoer.

Angel er vant til at omgås med andre hunde i hundeskov og får lov til at løbe frit, dog vil hun ikke altid komme tilbage til ejer når hun har gang i leg.  Hun kan godt være en stor mundfuld for små hunde, da hun gerne vil lege og kan virke voldsom.

Hun elsker at putte og er vant til at komme i sengen og sofaen. Hun forstår et nej, hvis hun ikke må komme op, men prøver selvfølgelig alligevel igen, for at sikre sig at det var et nej. 

Ny ejer skal være frisk på hundetræning da hun er en hund med meget krudt i. Hun er meget lærenem og glad for mad, så hun lærer nemt nye ting. Angel kan være alene hjemme og er renlig. Hun er dygtig til at køre med i bilen. 

 

Abby

1 år

Tæve

Labrador/Old english bulldog


Abby har fået nyt hjem.

Abby er kommet til os grundet dødsfald i familien. Hun er den kærligste og venligste lille hundepige. Hun er aktiv, glad og mild. Hun er dog sensitiv og kan blive forskrækket ved høje lyde og lign. Abby er god med alle hunde. Hun leger rigtig godt, men kan have svært ved at stoppe igen. Abby trækker lidt i snoren. Hun søger en familie, som vil træne og bruge tid på aktivering og at vise hende verden. Abby sidder i bur i bilen, og er sød til at køre med i bilen. Hun sidder stille det meste af turen, men kan blive lidt urolig, når hun bliver utålmodig. Abby kan være alene hjemme, hvis hun har et afgrænset område. Hun kan finde på at ødelægge bamser eller stjæle sokker. Hun er vant til at komme i møblerne og vil gerne sidde på skødet af en. Abby er ikke vant til børn og derfor skal hun i et hjem uden børn. Abby hopper op, når hun bliver glad og vil gerne bære ting, såsom sko eller hendes sele og kan finde på at nappe lidt, når hun bliver overgearet. Hun søger et hjem med indhegnet have.

Sally

1,5 år

Tæve

Jack Russell/Dansk Svensk Gårdhund


Sally har fået nyt hjem.

Sally er kommet til os, grundet hendes høje aktivitetsniveau og tidligere ejer desværre ikke kunne følge med mere. Sally er venlig, glad, legesyg og fjollet. Hun kan med stort set alle hunde, og elsker at lege. Hun har meget gåpåmod, og vil gerne lege med de store hunde også. Sally er vant til en ældre og rolig kat, hun synes blot han var spændende, men hun jagtede ham aldrig. Sally er vant til at være lidt alene hjemme. Hun har haft 4-5 timer i bryggers med adgang til udendørs løbegård. Derfor er hun heller ikke 100% renlig, men hos os har hun ingen uheld haft – heller ikke om natten. Hun er ok når vi går, men man skal forvente at starte lidt forfra med alene hjemme-træning, så hun bliver helt tryg. Sally er vant til børn, men grundet hendes aktivitetsniveau og fordi hun til tider kan blive lidt vild og overgearet, søger vi en familie med større børn, som er vant til hund. Det skal derudover være en aktiv familie, som vil træne med hende, da hun elsker det og har brug for det.

Zigga

3 år

Tæve

Labrador


Zigga har fået nyt hjem.

Zigga er en forsigtig, men glad hundepige. Hun er kommet til os, da hun ikke kunne med husets anden tæve. Zigga har ikke oplevet meget i sit 3-årige liv, men hun har en appetit på livet og hun elsker at udforske. Man skal derfor forvente at starte lidt forfra med Zigga. Hun kan lidt basale signaler, men hun træner meget til træning og socialisering. Zigga kan være reserveret overfor fremmede, men bløder hurtigt op, hvis man er blid og giver lidt kiks. Hun er kærlig og legesyg, når hun først stoler på en, men kan gø ad nye mennesker. Zigga kan ikke med tæver. Hun trives fint med nogle hanhunde, men siger fra, hvis hun ikke gider mere. Zigga bryder sig ikke om at være alene. Hun hyler det første stykke tid, når man forlader hende. Hun ødelægger dog ikke noget, hverken bamser eller ting i huset. Zigga er renlig, sød til at køre med i bilen, hvor hun stresser en smule i starten, men falder til ro efter lidt tid.
Vi søger et hjem til Zigga med racerfaring, tid og forståelse. Hun skal som udgangspunkt i hus med lukket have og hos en familie uden børn. Der må derudover ikke være andre dyr, da hun kan finde på at jagte køer/heste/katte og lign.

Frodo

5,5 år

Han - kastreret

Labrador


Frodo har fået nyt hjem.
Frodo er kommet til os grundet manglende tid hos tidligere ejer. Han er den sødeste dreng med et klassisk labrador-sind. Han elsker mennesker og han elsker mad. Frodo er renlig og er vant til at være alene – dog er han vant til at være i hundegård, når han har været alene. Frodo er rigtig god til at køre med i bilen. Han hopper selv ind i buret og lægger sig.
Frodo er ikke så vant til andre hunde. Han er ikke bange for dem, men han er heller ikke opsøgende. Derfor søger vi en familie, hvor Frodo igen kan være ene-hund og få alt den kærlighed han fortjener. Vi søger et hjem i landlige omgivelser, som Frodo er vant til fra tidligere hjem. Frodos nye familie skal være aktiv og meget gerne have lyst til at bruge Frodo til en form for træning. Han er super trænbar og gør alt for en godbid. Frodo har været trænet til jagt, men kan på ingen måde koncentrere sig og jagter vildtet, så det er han ikke født til.

Lui

11 måneder

Han

Korthåret hønsehund


Lui har fået nyt hjem.

Lui er en glad og aktiv dreng. Han er kommet til os, da han ikke fungerede med husets anden hund, da der var for stor aldersforskel på hundene. Lui er glad for andre hunde og vil rigtigt gerne lege. Han kan dog have svært ved at stoppe igen, og kan være vedhængende i legen og nogle gange blive ret voldsom. Lui er god med børn. De små børn forstår han at være mere rolig omkring, og store børn vil han gerne lege med. Lui er ikke vant til at være alene hjemme. Han har i tidligere hjem prøvet at være alene i 4-5 timer, hvor han der har været i bur. Herude har Lui klaret alene tiden flot. Han hyler dog lidt, når vi er udenfor hans synsfelt, så man skal forvente at træne alene hjemme, som var han en yngre hvalp. Lui er renlig, god til at køre med i bilen og har stort potentiale til at kunne jagttrænes. Tidligere ejer har ikke trænet ham til det, men han har de rette instinkter og er trænbar. Lui søger en erfaren ejer med forståelse for jagthunde og deres energiniveau. Det må gerne være i hus med landlige omgivelser og der må gerne være børn og andre dyr, blot dyrene er vant til en stor og aktiv hund. Lui er i øjeblikket i udredning for allergi.

~~~~~~Dansk Dyreværn Aalborg~~~~~~

Ronja

8 måneder

Tæve

Sankt Bernhard


Ronja har fået nyt hjem.

Ronja er den gladeste hundepige. Hun er kommet til os, da hun var for stor en mundfuld for tidligere familie. Ronja er fyldt med energi og elsker at lege, men hun nyder også at ligge på ryggen og blive kløet på maven. Ronja er vild med andre hunde og vil gerne lege med alle. Hun kan dog blive lidt vild, så hunde på hendes egen størrelse er at foretrække. Ronja elsker alle mennesker, men er stadig ret voldsom og hopper op. Derfor er et hjem med større børn, eller ingen børn, at foretrække. Ronja er ikke vant til at være alene hjemme, så dette skal man forvente at træne. Hun er næsten helt renlig, men kan stadig have uheld indendørs. Herude har det primært været en tissetår i løbet af natten. Ronja er vant til at komme i møbler. Hun er sød til at køre med i bilen og sidder stille det meste af turen. Ronja søger en familie, som er racerfaren med forståelse og indstilling for træning af hvalp, da hun stadig er meget uerfaren og trænger til træning. Ronja søger en hjem med hus og stor indhegnet have.

Emma

1 år og 10 måneder

13 kg

Tæve

Fransk Bulldog/Beagle/Shiba


Emma har fået nyt hjem.

Emma er en glad og meget energisk hundepige, som søger sit sidste hjem. Emma er kommet til os, da hun var for stor en mundfuld for tidligere ejer. Hun kræver en del i form af aktivering og træning hver dag, da hun ellers vil komme til at kede sig. Hun bliver ikke destruktiv, men smutter derimod ud af haven. Derfor er det også et krav med en indhegnet have i det nye hjem. Emma elsker andre hunde og vil gerne lege uafbrudt – dog til tider lidt vild leg. Hun kan med både store og små hunde. Emma er meget verbal. Hun hyler, når hun er utilfreds og gør når hun leger. Derfor skal Emma ikke bo i lejlighed. Emma er renlig og er vant til at være alene i 6-8 timer, hvor hun har haft et begrænset område i huset. Emma er god til at køre med i bilen, hun hyler dog de første par minutter, men falder til ro igen og ligger fint i sit bur. Emma er god til alle mennesker og børn. Hun er social, kælen og kravler gerne op på skødet. Hun er dog også en meget selvstændig hundepige. Hun søger en familie med racerfaring, forståelse og interesse for aktivering og træning af lign. racer og sind. Der må gerne være en anden jævnaldrende, legesyg hund i hjemmet og der må gerne være større børn, som kan bidrage til hendes trivsel og træning i hverdagen. Emma har gået til lidt træning hos tidligere ejer. Hun kan nogle basale signaler, men vil gerne lære og bliver meget ivrig i træningen.

Chasey

4 år

40 kg

Tæve

Boxer blanding


Chasey har fået nyt hjem.

Chasey er den sjoveste humørbombe af en hundepige. Hun elsker alle mennesker og elsker opmærksomhed. Hun er fyldt med energi og elsker lange løbeture, men nyder også at ligge på ryggen i skødet af en og blive nusset på maven. Hun er kærlig, legesyg, initiativrig og elsker at træne. Hun skal aktiveres i løbet af dagen, da hun ellers vil komme til at kede sig. Chasey er helt renlig og hun elsker at køre med i bilen. Hun kan trække i snoren, så ny ejer skal have en god fysik og ville træne videre med dette. Hun har et ret godt jagtinstinkt og fanger hurtigt færten af vildt, så man skal være forberedt på, at hun hurtigt bliver distraheret af dette på gåture. Hos os har Chasey intet problem i at være alene. Hun putter sig blot i kurven, når vi går. Dette skal dog nok forventes at træne i nyt hjem, så hun vænner sig til at være alene i et nyt miljø. Hun kan finde på at ødelægge sine legetøj – primært bamser eller andre bløde ting. Chasey udviser ressourceforsvar overfor andre hunde i forbindelse med foder og tyggestænger/godbidder. Dette skal man kunne håndtere. Derfor må der ikke være andre hunde i hjemmet. Chasey søger en aktiv, hundeerfaren familie, uden børn eller andre dyr, som ønsker at træne og vise hende verden. Det er derudover også et krav at man bor i hus med indhegnet have.

~~~~~~Dansk Dyreværn Aalborg~~~~~~

Ketil

3 år

10 kg

Han

Cavalier King Charles Spaniel/Cocker spaniel


Ketil har fået nyt hjem.

Ketil er den skønneste lille hundedreng. Han er kommet til os, da han desværre ikke længere fungerede i et hjem med børn. Ketil er mild, venlig og legesyg. Han er renlig, kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag og er sød til at køre med i bilen. Ketil går pænt i snoren, men kan trække en smule til tider. Ketil kan bedst med kastrerede hanhunde. Der leger han rigtig fint. Dog kan tæver kan til tider dufte for spændende og Ketil bliver meget insisterende. Ketil og andre intakte hanhunde er ikke altid venner. Han bliver ikke aggressiv, men vi har oplevet, at der ikke har været kemi med dem han har mødt. Ketil søger et hjem uden børn, da han bliver usikker omkring dem. Han søger en aktiv familie med erfaring med lign. racer, det bløde sind og forståelse for pelspleje/regelmæssige besøg til hundefrisør. Ketil søger et hjem med hus og have.

Herbert

9 måneder

Han

Sankt Bernhard


Herbert har fået nyt hjem.

Herbert er en stor og dejlig dreng. Han er mild og forsigtig, men ekstremt kælen. Han har ikke prøvet så meget i sit korte liv og det bærer hans sind også præg af. Han skal lige se ny mennesker an, og hurtige bevægelser og høje lyde kan forskrække ham. Han er dog stadig legesyg og forstår ikke altid hvor stor han er, så når han gerne vil lege eller nusse, kravler han gerne på skødet af en. Herbert er ikke vant til andre hunde. Han har boet sammen med en anden hund, men har kun kendskab til denne. Herude hilser han på de rolige hunde, men andre hanhunde skælder han ud på. Herbert kan ikke være alene hjemme. Han har separationsangst og hyler når man forlader ham. Hos tidligere ejer har han ødelagt ting indendørs. Hos os ødelægger han hans tæpper. Han er stadig lidt utryg i øjeblikket hvor vi går, men han begynder dog mere at falde til ro. Dette skal man kunne håndtere og afhjælpe ham med. Han er vant til at bo i hus med have, men han trives med masser af ude tid. Så et hjem med stor indhegnet have og overdækket område, hvor han kan få lov til at ligge ude, den tid han har lyst. Han er ikke helt renlig, så han kan komme til at tisse inde. Herbert søger et hjem uden andre hunde eller små børn. Herbert søger en familie med raceerfaring, plads og gerne et hjem i landlige omgivelser, hvor han kan komme med ud og se verden.

Anton

3 år

Han – kastreret

Leavitt Old English Bulldog


Anton har fået nyt hjem.

Her er Anton (Aka Namse). Anton er en kastreret hanhund på 3 år af racen Leavitt Old English Bulldog, der søger et nyt hjem i landlige omgivelser eller i udkanten af en mindre by, da han har det lidt svært med at møde for mange store hunde.

Anton er af sind meget mild og kærlig og en rigtig hyggetrold, når han er sammen med sine mennesker. Han kan godt virke lidt reserveret overfor fremmede, men tør hurtigt op. Anton er renlig og vant til at være alene hjemme, men er der en anden mindre hund (bedst tæve) i husholdningen vil det også være godt. Overfor små børn er Anton meget tolerant, men han er vokset op i et hjem uden børn. Anton er vant til at gå lange ture, ca. 1,5 time om dagen, og han elsker at køre bil og komme med på tur til f.eks. stranden eller i skoven. Anton kommer fra et hjem med en stor have, som han kan komme ud i, når han har lyst.

Af andre ting, som Anton elsker at lave, kan nævnes, at han elsker at sidde i sofaen og nusse og kramme samt at ligge i fodenden af sengen, når han skal sove. Han elsker også at sofa-surfe, når hans mennesker ser en film om aftenen samt at lege i haven med hans hundeven eller mennesker. Anton elsker i det hele taget at være sammen med sine mennesker. Han er meget intelligent og elsker problemløsningsopgaver, såsom at finde en godbid under en kop eller imellem to plastikkopper. Han er også lærenem, hvis man træner regelmæssigt med ham.

Til sit nye hjem, medbringer Anton diverse seler, en rem, legetøj og mad (tørfoder og barf) til den første tid.

Franz

2,5 år

Han

Bulldog blanding


Franz har fået nyt hjem.

Franz er kommet til os, da han desværre ikke trivedes i tidligere hjem. Han var for stresset omkring børn og var begyndt at snappe ud, som reaktion på dette.
Franz er en stor kælepot med masser af energi. Han elsker at lege og gå ture, men nyder også at sidde på skødet og få kløet rumpen. Franz kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag – dog har det hos tidligere ejer været i bur. Hos os ødelægger han intet og lægger sig blot i sin kurv med en snack, når vi går. Han roder dog rundt i sin kurv og vælter den gerne på hovedet flere gange dagligt. Han er renlig, men kan dog finde på at markere inde hos dyrlægen o.l. Franz er ikke vant til andre hunde og kan reagere kraftigt på andre intakte hanhunde. Hos os har han leget med en anden bulldog blanding, og dette går så fint.
Franz trænger til en rolig hverdag med faste rutiner. Han bryder sig ikke om hurtige armbevægelser eller en hård tone. Han søger derfor et hjem med tid og plads til, at han kan falde til og få ro på igen. Derfor må der ikke være børn eller andre hunde i hjemmet og det skal gerne være i landlige omgivelser med gode daglige ture, hvor han ikke skal forholde sig til en masse forstyrrelser. Franz søger en familie med raceerfaring og forståelse for omplaceringshunde, som har noget bagage, man skal kunne hjælpe ham med.

Franky

9 måneder

Han

Fransk Bulldog/Staffordshire bullterrier


Franky har fået nyt hjem.

Franky er en frisk og frejdig lille fætter. Han er energisk, kontaktsøgende og generelt meget menneskeglad. Franky er stadig en stor hvalp, og søger rammer der kan og vil bruge tiden på ham. Han er kommet til os grundet manglende tid og dette ønsker vi ikke for ham igen. Franky kan fint med andre hunde, så længe der ikke er foder eller snacks indblandet. Der bliver han meget beskyttende overfor sin skål. Han leger dog rigtig godt og elsker at have en makker med på gåtur. Franky har gået til træning og elsker at lære. Han er initiativrig og udforskende. Franky kan være alene hjemme og er helt renlig. Han kan dog finde på at ødelægge en bamse, hvis den ikke har opført sig pænt. Franky søger et hjem uden små børn i huset, da der skal være tid og overskud til ham. Derudover kan han være vild omkring børn, og hopper op ad dem. Han søger derudover et hjem med en lukket have og tid til motion og aktivering. Franky søger en familie med erfaring for bulldogracerne og lysten til aktivering af en ung hund.

Tarzan

3 år

Han

Engelsk Springer spaniel


Tarzan har fået nyt hjem.

Tarzan er kommet til os grundet flytning og manglende tid. Han er en aktiv dreng, som ønsker sig en familie, som vil træne og bruge ham. Tarzan er en kærlig, legesyg og glad hund. Han ELSKER mennesker og vil gerne snakke med alle han møder på sin vej. Tarzan er renlig, han kan dog tisse af glæde. Han kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag og ødelægger intet. Han er meget blid med sine legesager også. Tarzan har gået til hvalpetræning, men er ikke trænet yderligere. Så han trækker en del i snoren og indkald sidder ikke helt stabilt. Dette skal ny familie være indstillet på at ville træne videre med ham.
Tarzan søger en familie erfaren med jagthunderacer og forståelse for træning og aktivering af disse. Tarzan er ikke trænet til jagt, men hans instinkter er meget stærke og derfor skal han i hænder som forstår dette. Han søger et hjem med hus og have, hvor han en del af familien. Han nyder at komme med på køreture og opleve verden. Der må gerne være børn i familien, disse skal dog være over 10 år. Der må også gerne være en anden hund i hjemmet, da Tarzan ville elske at få en legekammerat og følgesvend.

Louie

9 år

Han - kastreret

Papillion


Louie har fået nyt hjem.

Louie er en mild og glad hundedreng. Han trives bedst i rolige omgivelser uden for meget larm. Louie er reserveret i starten, men tør stille og roligt op. Han vil gerne have opmærksomhed, men søger den gerne selv og går hvis han ikke ønsker mere. Louie kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag og er helt renlig. Han kan finde på at ødelægge hans legesager – især nye bamser. Louie elsker mad og elsker at træne for mad. Han er rigtig god til at køre med i bilen og siger intet til torden eller nytårsaften. Louie kan acceptere nogle hunde, men trives bedst som alene hund. Derfor søger vi et hjem, hvor der ikke er andre hunde. Derudover søger han en familie uden børn, da dette stresser ham. Louie søger et hjem med hus og have og masser af gåture i naturen. Louies nye familie skal være indstillet på at give ham en stille opstart og lade ham falde til. Han er en kærlig hund, når han først er tryg.
Louie har haft paradentose og derfor fået rykket en del tænder ud. Han spiser fint tørkost og tyggestænger, men ny ejer skal være opmærksom på at få tænderne tjekket hos dyrlæge en gang om året. Derudover er han vant til at få børstet tænder hver dag, og dette hjælper med at passe på hans tænder.

Billie Jean

9 år

Tæve

Schæfer


Billie har fået nyt hjem.

Billie er en sød og dejlig hundepige. Hun søger sit allersidste hjem, hvor hun kan få et dejligt otium og få alt den kærlighed hun fortjener. Billie kan være tilbageholdende overfor fremmede, men nyder at blive nusset og kælet, når hun har lært en at kende. Hun elsker gåture og generelt bare at være med, hvor hendes mennesker er. Billie kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag, er helt renlig og sidder pænt i bilen. Hun bryder sig dog ikke om dyrlægebesøg og bliver meget utryg. Hun kan trække en smule i snoren, men går overordnet rigtigt pænt. Billie har gået til træning med tidligere ejer. Billie kan acceptere nogle andre rolige hunde, men trives allermest med at være alene hund – dette gælder også for kat. Derfor søger vi et hjem uden andre dyr. Billie søger desuden et roligt hjem uden børn, hvor hun kan være i centrum.

Billie har en ikke-udredt allergi, men dette vedligeholdes med tilpasset foder. Hun fodres hos os med Hills Derm Complete og fungerer godt på dette. Hun spiser fint alm. godbidder. Hun kan have tendens til øresvamp og at ville slikke poter.

Milo

3,5 år

Han

Havaneser/chihuahua


Milo har fået nyt hjem.

Milo er kommet til os, da han ikke længere fungerede i hus med børn. Han er en sensitiv dreng, som ikke bryder sig om for meget larm og forstyrrelser. Milo er kærlig og et rigtigt nusseøre, når man lærer ham at kende. Han er meget reserveret i starten og det tager ham lang tid at falde til og blive tryg ved nye mennesker. Han er kommet meget ud af sin skal her hos os og er virkelig ved at vise sin personlighed frem. Han elsker at komme på tur og at blive nusset på maven. Han laver zoomies på gulvet efter gåture og tigger efter at blive nusset. Milo kan med nogle hunde. Han elsker små rolige hunde, som ham selv, men store eller frembrusende hunde bryder han sig ikke om. Han skælder ud på dem og vil helst have at de forsvinder. Han er ikke vant til at bo med kat, men vi tænker at det ville han sagtens kunne, da han ikke har vist interesse for at jagte dem. Han kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag og er helt renlig. Han har været vant til at have et afgrænset område i huset. Han ødelægger intet og hos os er han faldet godt ind i vores rutiner og putter sig i kurven, når vi siger godnat. Han kan finde på at tisse indendørs ved dyrlægen og lign. steder. Milo egner sig ikke til at bo med børn – store som små. Han bliver stresset og reagerer ved at nappe dem i fødderne og gø. Han skal have rolige omgivelser omkring sig og ingen pludselige bevægelser. Milo søger derfor et hjem i hus med have i et stille kvarter. Det må gerne være et modent par, som vil tage ham med på ture hver dag, for det elsker han. Han er stadig aktiv og glad og nyder at komme ud at løbe og lege. Der må gerne være en anden lille rolig hund i hjemmet, da Milo ville elske at have en makker.

Bessie

4 år

Tæve

Cocker spaniel


Bessie har fået nyt hjem.

Bessie er den sødeste hundepige med et dejligt sind, men hun er meget sensitiv og nem til at blive stresset. Hun bliver meget påvirket af alt nyt og bryder sig ikke om en al for travl hverdag.
Bessie er en stor kælepotte, som gerne skal tøffe rundt i hælene af en. Hun kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag, hun er helt renlig og er god med andre hunde. Hun er ikke den hund der lægger op til leg og bryder sig heller ikke om, at de bliver alt for nærgående, men hun vil gerne løbe og hygge lidt. Bessie bryder sig overhovedet ikke om at komme til dyrlægen. Hun stresser op og bliver panisk og ønsker bare at komme væk fra situationen. Hun bliver dog ikke udadreagerende og snapper eller knurre ikke. Dette skal trænes i et omfang, så hun kan følge med og kan lære at blive tryg hos dyrlægen, så det ikke skal blive en ubehagelig oplevelse hver gang. Hun har været afsted et par gange hos os og det bliver gradvist bedre. Hun bliver også en smule utilpas ved at køre bil, men falder mere og mere til ro i det.
Bessie søger en familie der har erfaring med hunde med et sensitivt sind. Der må ikke være børn i hjemmet og det skal være et hjem der kan tage højde for hendes stressniveau i forhold til nye mennesker og steder. Det skal derudover være et hjem, som ønsker at træne med hende, så hun lære at falde til ro. Det må gerne være et hjem i landlige omgivelser, uden for meget postyr.

~~~~~~Dansk Dyreværn Aalborg~~~~~~

Maggie

9 år

Tæve – steriliseret

Blanding fra Bosnien


Maggie har fået nyt hjem.

Maggie er en stor personlighed når man først lærer hende at kende. Hun har gåpåmod og har stort set altid en hale der logrer eller banker imod gulvet. Hun er nået rigtig langt siden hendes liv på gaden, men hun kan på nogen punkter stadig godt være en skrøbelig og forsigtig hund. Hun er ikke typen man skal hæve stemmen for meget i nærheden af. Maggie bryder sig ikke om nytår eller torden. Hun er god som dagen er lang og alderen har selvfølgelig sat sine spor i form af hendes aktivitetsniveau. Man kan ikke rigtig mærke at hun er en ældre hund, udover at hun hurtigere bliver træt. Hun er mest en hyggehund der nyder at ligge i hendes kurv eller i hendes egen sofa og bare dase den af dagen lang. Hun nyder også en god tur i skoven eller at sole sig på en græsplæne, men hun duer ikke længere til timelange gåture. Hun er ikke en hund der leger med noget legetøj, men en anden hund kan sagtens få gang i hende. Hun er klart en kælepotte der gerne vil kæles for og puttes med. Hun kan fint med andre hunde, og er især god til at opdrage hvalpe. Hun har hos tidligere familie været vant til 2 andre hunde i hjemmet, men hun kan ikke med katte, fugle og andre husdyr. Hun er meget bekvem med at køre i bil og hun er god til børn i alle aldre. Maggie kan døje med at sjat-tisse, hvis hun ikke får hendes medicin imod inkontinens, men det er ikke nogen dyr udgift hver måned. Hun får det som tilskud i hendes kost hver anden dag.
Maggie søger et hjem i hus med have uden andre dyr eller børn.

Maggie søger et hjem, hvor der er tid og masser af kærlighed. Hun er en skøn og dejlig hund, som blot fortjener det bedste.

Holger

3,5 år

Han

Gravhund


Holger har fået nyt hjem.

Holger er en utrolig kærlig gravhund. Han elsker at sidde på skødet, og vil helst tilbringe alt sin tid i din favn. Han brugte trofast meget tid med sin forrige ejer i sygesengen, og er dermed vant til at ligge i møbler og være meget tæt. Han følger pænt med os rundt og går ligeledes fint i snor på gåture. Han er generelt en utrolig rolig hund, som også hilser pænt på andre hunde. Han er vant til at sidde i transportkasse under kørsel, og kan godt pive en smule. Det perfekte hjem for Holger er et roligt hjem, hvor der er masser af tid til at sidde på skødet og daglige gåture. Han kan være alene hjemme. Holger skal ikke bo med kat.

 


Sofus

Jack Russel

Han - kemisk kastreret

10,5 måned


Sofus har fået nyt hjem.

Sofus er en skøn jack russel hvalp med alt hvad det indebærer. Han er omsorgsfuld, arbejdsvillig, kontaktsøgende, energisk og nysgerrig. Han er tryghedssøgende og søger selv tilbage til os, hvis han bliver utryg - han elsker selvsagt at sidde på skødet. Han er god og vant til børn. Tidligere ejer har haft succes med kliktræning, og belønning med bold, da godbidder ikke altid er spændende for ham. Han ELSKER sin bold både ved træning og leg. Han kan de basale kommandoer (sit, dæk, bliv, plads, aflevér), samt zik-zak mellem benene, rulle og sige goddag. Han går pænt i snor og tidligere ejer fortæller han kan gå fri, venter og kommer tilbage på plads. Han er ikke trænet til at være alene hjemme, men hos bliver han liggende i kurven når vi går fra kontoret, og ligger der stadig når vi kommer tilbage. Det vil dog kræve træning i nyt hjem, da han i tidligere hjem kunne finde på at hyle, hvis han blev efterladt. Han kan ikke lide at få tørret poter, klippet negle, og blive børstet, hvilket vil kræve tilvænning, og han var ligeledes ikke glad for at få sundhedstjek hos dyrelægen.


Lilly

4 år

Tæve – steriliseret

Dansk Svensk gårdhund


Lilly har fået nyt hjem.

Lilly er en kærlig og mild hundepige. Hun er kommet til os grundet sygdom hos ejer. Hun er en glad og energisk hund, men samtidig til den forsigtige side. Hun elsker at ligge og nusse i skødet af en og skal nok gøre sig til kende, hvis hun trænger til opmærksomhed. Lilly kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag, hun er helt renlig og går rigtig pænt i snoren. Hun bryder sig dog overhovedet ikke om gå i blæst og regn. Lilly er ok til at køre med i bilen, så længe hun har sin kasse med et tæppe. Ellers kan hun finde på at snakke lidt. Hun bliver dog ikke køresyg eller hyler. Hun bryder sig ikke om at komme til dyrlægen. Hun hilser gerne, men bliver meget usikker så snart hun skal undersøges og kan finde på at nappe. Så ny familie skal være indstillet på at besøge dyrlægen et par gange og give hende flere gode oplevelser. Lilly er god med andre hunde, men er en forsigtig hund, så hun bryder sig ikke om at de er for voldsomme eller nærgående.
Lily søger et hjem i hus med have, hvor hun kan blive lige så forkælet, som hun har været vant til. Gerne et hjem, hvor hun fortsat må ligge og putte i sofaen, da hun elsker dette. Der må gerne være en anden rolig voksen hund eller en kat. Derudover må der gerne være større hundevante børn i hendes nye hjem. Hun har boet med teenagere før og dette trives hun fint med. Hun fungerer ikke med mindre børn, da dette kan gøre hende lidt usikker.

Karla

6 år

Tæve

Dansk Svensk gårdhund


Karla har fået nyt hjem.

Karla er en skøn hundepige, som er kommet til os, da ejer ikke længere kunne beholde hende. Hun er enormt kælen og smider sig helt om på ryggen for at blive kløet på maven. Hun elsker alle mennesker, når hun har lært dem at kende, men kan være lidt tilbageholdende til at starte med. Karla er vant til andre hunde og katte, men bryder sig ikke om hunde der er for anmassende eller voldsomme. Hun har været vant til at bo på landet og er en genial musefanger. Af den grund har Karla ikke prøvet at gå særlig meget i snor. Hun bliver meget usikker på gåture og skal man skal masser af tålmodighed, når hun skal nye steder hen. Hun nyder at komme i vores store indhegning og snuse i græsset og lege. Hun kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag og er helt renlig. Hun er vant til at have hele huset og har aldrig ødelagt noget. Karla er ok til at køre med i bilen. Hun bryder sig ikke så meget om at skulle derind, men sidder stille og pænt under køreturen. Karla er vant til større børn, men grundet hendes lidt forsigtige sind, søger vi et børnefrit hjem, hvor hun kan have en rolig hverdag og være i centrum.
Karla søger gerne et hjem i landlige omgivelser igen, hvor hun kan rende og snuse og fange mus, men samtidig komme med ind og putte i sofaen.

Saga

3,5 år 
Tæve 
Stockhåret schæfer


Saga har fået nyt hjem.

Saga er en dejlig schæfertæve, som elsker at arbejde. Hun er vant til daglig træning, bestående af blandt andet rundering og næsearbejde. Hun er godt miljøtrænet og har rigtig god kontakt. Tidligere ejer havde en stor grund hvor hun gik løs, og hun kan gå pænt på plads, dækkes af og kaldes til sig – også hvis hun ser andre vilde dyr. Hun går fint i snor også. Hun er energisk og kontaktsøgende og kommende ejere skal træne lidt mere ro. Hvis hun keder sig, kan hun finde på at drikke rigtig meget vand/grave i vandskålen. Hun er vant til heste og har fuld respekt for hegnet. Hun er god til at køre bil og hopper selv op, og var dygtig til dyrelægetjek. Hun er ligeglad med skud/fyrværkeri.  

Hos os reagerer hun ikke på de andre hunde, men trækker sig derimod hvis nogen gør af hende. Saga gør sjældent hos os, faktisk oplever vi det kun når vi har hende med på marken for at træne. Grunden til at Saga er kommet til os, er at hun ikke længere fungerede med familiens anden hund, og derfor søger hun et hjem uden andre hunde. Da hun altid har været sammen med den anden hund, kan der med fordel trænes selvstændighed. Hun har været vant til at få besøg af børn, men skal ikke bo med børn i hverdagen. Derudover er hun vant til belønning med både bold og godbidder, men grundet slid på tænderne, skal kommende ejer undgå bolden. Saga skal i et raceerfarent hjem, som vil træne med hende. Hun har stambogscertifikat. 

Cacy

4 år

Tæve

Jack russell terrier blanding


Cacy har fået nyt hjem

Cacy er kommet til os, da hun ikke længere fungerede i en aktiv børnefamilie. Hun er en sensitiv hund med masser af energi. Dette med resultat i, at hun desværre har snappet 2 børn, og derfor blev det vurderet, at hun trængte til et miljøskifte til en hverdag uden børn.

Hun er på ingen måde en udfarende eller aggressiv hund, men derimod meget glad og har meget gå-på-mod. Men da hun bliver meget påvirket af sine omgivelser, skal Cacys nye familie have en rolig og forudsigelig hverdag, hvor hun undgår at blive stresset af for meget larm og aktivitet. Cacy kan være alene hjemme her hos os, men det vil kræve tilvænning hos ny familie, da hun altid har været alene hjemme med den anden hund, som hun er opvokset med. Hun har været vant til at være alene i 7-8 timer i et afgrænset areal. Hos os er Cacy er ikke god til andre hunde og bryder sig ikke om, hvis de andre hunde bryder hendes grænser. Derfor søger vi et hjem uden anden hund, hvor hun kan være i centrum.

Viggo

3 år

Han – kastreret

Chinese Crested


Viggo har fået nyt hjem.

Viggo er en skøn og mild hundedreng. Han er kommet til os, da han desværre ikke længere trives hos tidligere familie. Han er en meget sensitiv hund, som ikke bryder sig om for meget tumult i hverdagen og derfor fungerede det ikke længere for ham, at bo i en børnefamilie.
Viggo har en personlighed uden lige, når man lærer ham at kende. Og hos har har han udviklet sig rigtig meget og fået mere selvtillid. Han er legesyg, elsker at putte og vil gøre alt for en godbid. Han elsker at komme ud og gå, så længe det ikke regner. Viggo kan fint være alene her hos os og er nogenlunde renlig. Han kan have et uheld om natten. Ny familie skal være klar på at lære hans små tegn, da han ikke selv giver lyd, når han skal ud at tisse. Viggo kan være reserveret overfor andre hunde. Han bryder sig ikke om andre hunde, som er for vilde eller nærgående. Han kan snerre i starten. Han kan ligeledes finde på at snerre når han møder nye mennesker, men han finder hurtigt ud af at det er okay – især hvis gæster har en godbid.
Viggo søger et børnefrit hjem, hvor der er ro og mulighed for at give ham en forudsigelig hverdag.


Alma

11 mdr 

Malteser


Alma har fået nyt hjem. 

Alma er en lille hundepige med en stor bagage. Hun startede som gadehund i Rumænien, kom til Danmark i februar, hvor hun sidenhen har boet hos tre forskellige familier. Hun har dog brugt størstedelen af tiden hos et ældre ægtepar, hvor hun primært har brugt tid med kvinden. Hun er meget tryghedssøgende og knytter sig utrolig meget til en. Hun bliver nemt skræmt ved nye og pludselige lyde og bevægelser, så nyt hjem skal have en rolig og forudsigelig hverdag uden for meget tumult. Af samme grund skal der ikke være små børn.

Grunden til at Alma er indleveret hos os er at hun reagerer på mænd. Hun trækker sig og kan gø, men bliver på ingen måde aggressiv i nogen sammenhænge. Ny familie skal naturligvis arbejdes med hendes forhold til mænd, men dette er der også potentiale for. 

Hun er en forsigtig og rolig pige, som bliver meget legesyg, når hun er i trygge rammer. Den vigtigste arbejde med Alma er at give hende tryghed og øge hendes selvsikkerhed, ved at vise hende verden i hendes tempo.

Hun er rigtig god med andre hunde og derfor kan hun med fordel komme i hjem med anden, selvsikker hund.

Hun er rigtig dygtig til dyrelægen og blev anbefalet at man træner hende til tandbærstning, for at forebygge tandsten. 

Hun er registreret som malteser, men ligner mere en Bichon Frisee, med hendes mange små, krøller. Ny ejer skal vide hun kræver pelspleje og klipning.

 

Kenai

Hanhund

Schæfer

3 år

 

Kenai har fået nyt hjem. 

Kenai er en lydig, glad, men også rolig hanhund på 3 år.

Han kommer fra et hjem med småbørn, hvilket ikke interesserer ham og har tendens til at stresse ham, derfor søger han hjem uden små børn. Han bliver på ingen måde aggressiv, men trækker sig blot. Han har ikke haft meget kontakt med andre hunde det seneste år, og han kan reagere på andre hanhunde, i form af at knurre og rejse børster, hvilket skal trænes. Han kan trække i snoren under gåtur. Han har gået til hvalpetræning og unghundetræning med stor succes. Han elsker stadig at arbejde og træne og søger derfor et hjem, hvor der er tid og fokus på dette. Han er især rigtig glad for at bruge næsen og være aktiv. Han er rigtig dygtig til dyrelæge. Han hilser pænt på gæster. hopper ikke op og gør sjældent.

Han er venlig og social, men også selvstændig. Han lægger sig ofte udenfor selv eller opholder sig i andre rum end resten af familien.

Kenai har stambogscertifikat.
Kenai har været i røntgen og fået renset tænder.

 Dyrlægen anbefaler foder, der tilgodeser led og knogler samt kosttilskud som f.eks. Canosan.

Milo

Dansk Svensk Gårdhund blanding.

1 år

Intakt hanhund

Milo har fået nyt hjem.

Milo er en alt hvad en hund på 1 år indebærer. Han er fuld af energi og klar til leg med andre hunde, som han elsker. Han har aldrig udvist negativ adfærd overfor hverken mennesker eller andre hunde, og er vant til at bo med børn på 4 og 9 år. Han er meget social og elsker at følge med os rundt. Milo er blevet indleveret, da han desværre ikke kan være alene hjemme og indimellem har held med at åbne døre. Han ødelægger og spiser det han kan komme i nærheden af. Dette kræver træning helt forfra eller rammer der ikke kræver han skal være alene. Tidligere ejer fortæller at de skulle være opmærksom på at han ikke stjal og ødelagde ting, også når de var hjemme. Vi træner kommandoen ”aflever” hos os. Milo er netop fyldt e 1 år og har en del af lære endnu, men er fyldt med godhed og gå-på-mod og er godbidsglad.

Pau

7 måneder

Han

Gravhund/dansk svensk gårdhund blanding


Pau har fået nyt hjem.

Pau er en skøn usleben diamant. Han er lige som en livlig hvalp skal være. Han har krudt i måsen og elsker mennesker. Han har ikke lært så meget i hans korte liv, så ny familie får en hund som skal trænes og vises verden. Pau elsker at lege med andre hunde, specielt nogle omkring hans egen størrelse, som også gerne vil løbe stærkt.
Pau kan ikke være alene hjemme. Han hyler, når man går og kan finde på at gnave i ting i frustration. Han er derudover en meget verbal hund, som gøer en del. Specielt når han hører lyde han ikke kan se. Dette gælder også ved tordenvejr og andre larmende ting. Så ny familie skal være villig til at træne på dette og give ham nogle gode rammer at lære i. Derfor skal Pau heller ikke i lejlighed eller lign. bolig. Her oplever vi dog at han falder til ro efter noget tid og putter sig i kurven, som han finder meget tryghed i. Pau er næsten helt renlig. Han kan have enkelte uheld om natten, men er god i dagtimerne til at besørge udenfor. Pau er ikke vant til børn, men han er en nysgerrig og legesyg dreng, som helt sikkert vil kunne fungere at bo med større og hundevante børn fra 12 år og op.

~~~~~~Dansk Dyreværn Aalborg~~~~~~

Mille

7,5 år

Tæve

Cocker spaniel


Mille har fået nyt hjem.

Mille er en sød og dejlig hundepige. Hun er god med andre hunde. Hun er ikke den vilde til at lege, men synes det er rigtigt hyggeligt med selskab. Hun elsker alle mennesker og er vant til at bo med teenagebørn, som har elsket at træne med hende. Hun er kommet til os, da tidligere familie skulle flytte og ikke kunne have hende med. Mille har gået til hvalpe- og ung-hunde træning og er skarp i den basale træning + nogle fine tricks. Mille kan være alene hjemme og hun er rigtig sød til at køre med i bilen. Hun bryder sig ikke så meget om nytår og torden og kan gø i disse sammenhænge. Hun kan have ressourceforsvar overfor hendes mad eller ting hun finder på sin vej. Dette skal man være indstillet på at arbejde på, men også vide at hun kan bide fra sig, hvis man overtræder hendes grænser og tager ting fra hende. Hun bryder sig hverken om mennesker eller dyr, der kommer tæt på de ting hun vogter.
Mille søger derfor et hjem uden små børn, men større og hundevante børn fra 15 år og op er fint. Derudover skal hun i hus med have.
Da det er en race som kræver pelspleje og ørepleje, søger vi en familie med erfaring for dette.

Milo

2 år

Han

Engelsk Springer Spaniel


Milo har fået nyt hjem.

Milo er en dejlig og energisk hund, som elsker at løbe, lege, træne og nusse. Han er god til både hunde og børn og har boet med et barn i tidligere hjem. Han er generelt en meget blid hund, som i nogle sammenhænge kan blive usikker og forsigtig.

 

Han kan komme til at sjattisse, når han bliver glad eller stresset, og han kan have tendens til at stresse i nogle sammenhænge. Nyt hjem må gerne have god plads til at løbe og træne på, da han elsker at arbejde og har især en aktiv og styrende næse. Han har ikke været vant til jagt, men det er tydeligt i ham. Vi oplever generelt at, han kan bruge noget træning, da han blandt andet trækker i snoren på gårure og kan have svært ved at opretholde fokus. Når han løber fri i vores store indhegninger, kommer han når man kalder og hos tidligere familie har han også været vant til at løbe fri. 

Han kan være alene hjemme en almindelig arbejdsdag. Han er vant til at være i et afgrænset areal med babylåge, men kan være i hele huset uden problemer. Han er renlig og gør meget sjældent. 

Han kører fint med i bilen og hopper selv op i transportkasen. Han er ligeledes dygtig til dyrelægen

Atlas

2,5 år

Han

Australsk hyrdehund


Atlas har fået nyt hjem.

Atlas er kommet til os, da han desværre ikke længere fungerede i et miljø med småbørn. Han blev alt for stresset og trives ikke i det.

Atlas er hele vejen igennem en dejlig hund. Han er god med andre hunde, katte, større børn og alle mennesker. Han er vant til at komme i hundeskov og herude leger han med både store og små hunde. Han er vant til at være alene hjemme en alm. arbejdsdag på 7-8 timer. Han er helt renlig, men kan finde på at markere indendørs hos f.eks. dyrlægen og lign. Han går overordnet pænt i snoren, men kan trække i starten. Atlas klarer nytår fint. Han bliver lidt utryg lige omkring midnat, hvor lydene er slemmest, men derudover er han rimelig ok med det.

Atlas er den skønneste dreng, som elsker at være sammen med mennesker. Han trives rigtig godt med træning og næsearbejde, så ny familie skal have lyst og vilje til at fortsætte med dette. Han søger en familie med raceerfaring og der må gerne være en anden hund i Atlas’ nye hjem.
Der må gerne være større og hundevante børn fra 12 år og op, som kan respektere, hvis Atlas har brug for en pause.

Balder

1 år

Labrador/golden retriever/dogue de bordeaux

Han - Kastreret


Balder har fået nyt hjem.

Balder er en stor, mild og kærlig dreng på 47 kg. Han er en blanding af labrador, golden retriever og dogue de bordeaux, og man kan se alle racerne i ham. Vi ser især den trænbare og godbidsglade labrador, men også den loyale og savlende Dogue de bordeaux, som ny ejer naturligvis skal være indstillet på. Han elsker at bære et lille tæppe i munden, hvilket ofte opleves hos golden retriever. Han er god som dagen er lang, blid, nysgerrig og elsker bare at være med. Han er netop fyldt et år og er stadig ved at opleve verden, og han kan være forsigtig, når noget nyt skal udforskes.

Balder er blevet kastreret umiddelbart inden indlevering, da han i nogle sammenhænge reagerede på hanhunde. Han har været vant til at være rigtig meget i hundeskov. Han er godt socialiseret med både hunde og mennesker, og synes det er rigtig hyggeligt at sidde på skødet. Han er ikke bevidst om egen størrelse. Han er dog meget stor og klodset, så derfor skal han ikke bo med helt små børn. Han har ikke boet med børn før, men har været vant til besøg af børn som er gået fint.

Han kan trække i snoren, men der er stort potentiale for at træne dette, da han allerede reagerer hvis du tager din hånd i lommen med godbidder. Han kan være alene hjemme en almindelig arbejdsdag og ELSKER at køre i bil.

Solvej 

13 uger 

Tæve

Old english bulldog 


Solvej har fået nyt hjem.

Solvej på 13 uger og er nysgerrig og legesyg.

Hun har boet med tre små hunde i tidligere familie og bor med en stor hund i plejefamilien. Hun har meget lyd i form af knurren, når hun leger, hvilket eventuel ny hund skal kunne håndtere og aflæse korrekt. Solvej kan fortsætte legen længe og skal derfor hjælpes til ro, hvis anden hund ikke siger fra, hvilket hun accepterer.

 

Hun kan “sit” og “dæk”. Hun er meget madglad og er ivrig for at lære. I tidligere familie har hun sovet alene og været alene hjemme hele natten. Hos plejefamilie sover hun i soveværelset, og sover natten igennem. Hun er naturligvis ikke renlig endnu, men har ikke uheld om natten. Hun er generelt en nem lille hvalp.

 

Hun var dygtig til dyrelægetjek og gik igennem uden anmærkninger. Ny famlie skal have hunde- og træningserfaring og være klar på at få en hvalp med alt hvad det indebærer, og vide, at det i store dele af landet kan være svært at få plads på hvalpehold. Der er dermed også krav til at ny familie kan flexe eller være hjemme det første stykke tid. 

 

~~~~~~Dansk Dyreværn Aalborg~~~~~~

Mercedes

Ca. 3 år

Tæve – steriliseret

Gadehund fra Rumænien


Mecedes har fået nyt hjem

Mercedes – i daglig tale Putte – er den skønneste hundepige med masser af personlighed. Hun er kommet langt i sin udvikling siden hendes ankomst til Danmark i januar. Hun er en reserveret hund indtil hun lærer folk at kende og bliver nok aldrig en hund, som tager imod fremmede med et åbent sind. Hun skal bruge tid på at se folk an, og man må absolut ikke presse på hos hende, da hun ellers tager endnu længere tid om at åbne op. Hun har sværere ved at stole på mænd og dette skal man kunne acceptere.
Mercedes er en hund med masser af hjerne. Hun elsker at løse opgaver og er meget interesseret i hoved/næse-arbejde. Hun ville være et oplagt emne til nosework, hvilket hun har prøvet en lille smule hos plejefamilie, men det kan sagtens udforskes endnu med hende. Hun elsker at køre med i bilen.
Mercedes er blevet socialiseret med andre hunde. Hun fungerer bedst med at mødes på neutral grund uden snor. Hun har legetgodt med både store og små og vi har haft overvejende tanker om, at hun ville nyde at have en stabil makker i sin hverdag. En rolig og mild hund, som hun kan lege med og støtte sig op af i nye situationer. Hun er ikke vant til kat. Mercedes er helt renlig og har aldrig haft et uheld indendørs. Hun er vant til at være alene i op til 6 timer, men ikke hver dag. Hun trives dog fint med at være alene hjemme og har aldrig ødelagt noget eller lavet ulykker. Vi tænker sagtens, at hun kan trænes op til en alm. arbejdsdag. Mercedes har en enkelt gang haft optræk til falsk drægtighed efter kejsersnit og sterilisation. Hun samlede små bamser og lavede rede i sengen. Dette skal man kunne afhjælpe hende med, hvis det skulle opstå igen. Evt. afholde hende fra at have for mange bamser omkringsig.
Mercedes søger et hjem med kærlige og erfarne hundeejere, som kan give hende den tid hun har brug for. Hun elsker at putte i sofaen og sengen og dette ønsker vi fortsat for hende i nyt hjem. Hun skal i hus med indhegnet have og der må ikke være trapper. Hun bryder sig hverken om at gå på trapper eller at blive løftet. Hun er undersøgt i fuld røntgen af ryg og hofter. Derudover søger hun et børnefrit hjem, da hun ikke er vant til børn og trives bedst uden for mange uforudsete lyde og bevægelser.

Chase  

3 år  

Han - kastreret

Border Collie blanding 


Chase har fået nyt hjem.

Chase er en meget social, kærlig, loyal, lydig og trænbar hund med et højt aktivitetsniveau og en meget velfungerende hjerne. Han er meget aktiv udenfor, men regulerer fint sin energi så han er afslappet indenfor, hvor man oftest finder ham i sofaen helt op af hans ejer.

Han gør sjældent, men snakker ofte. Han elsker lange gåture, at lege i vand, at løfte pinde og at køre bil. Han er god til andre hunde, men kan ikke med katte. 

Han er vant til at gå uden snor og er meget lydig i mødet med både andre dyr, mennesker og hunde, og bliver hos ejer, hvis ikke han får lov til at hilse. 

 

Chase kan ikke kapere små børn med deres pludselige lyde og bevægelser, da han gerne vil hyrde dem, hvilket ender uhensigtsmæssigt. Han kan sagtens bo med ældre børn og bor nu med børn over 10 år.

Han er vant til at være alene hjemme i et aflukket bryggers, hvilket fungerer. Han har dog tidligere været alene hjemme i bur, så ny familie skal muligvis afsætte tid til at sikre alene hjemme succes i nyt hjem. 

Han blev adopteret af nuværende familie fra et internat i Englang, da han var et halvt år gammel og kender kun kommandoer på engelsk.


Chase skal i hus med have og raceerfaring indenfor Border Collie foretrækkes. 


My

1 år

Mobs/puddel

Tæve - steriliseret


My har fået nyt hjem.

My er legesyg, evighedglad og madglad, og vil gøre meget for en godbid, en fyldt Kong eller et tyggeben. Hun elsker legetøj, men kan komme til at bide det i stykker. Hun har et højt energiniveau, som hun skal lære at regulere, da hun nemt stresser rundt. Derfor skal stressende lege som boldkast og pindekast undgås, og derimod fokuseres på mentaltræning, søgeøvelser og ro. Der er potentiale for at arbejde med dette. Hun er vant til børn fra 4 år og er glad for alle mennesker og de fleste hunde, men er ikke vant til kat. 


Der skal øves generel håndtering, så man nemmere må få lov at se blandt andet hendes tænder, øjne, øre, da hun kan ikke sidde stille til dette - ligesom hun heller ikke kan finde ro til at blive løftet. Hun kan blive lidt utilfreds under bilkørsel, hvor hun kan pive. 

Hun er vant til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag i et afgrænset areal, og er renlig.


Begge knæ på bagbenene er opereret for løse knæskaller indenfor det seneste halve år. 


Balder

2 år 

han - kastreret

sibirisk husky blanding


Balder har fået nyt hjem.

Balder er en stor kærlig bamse. Han kan være reseveret og tilbageholdende i starten, hvor han kan brumme af dig, hvis han er utryg. Han skal have tid og må ikke presses. Andre kaster han sig i armene på. 

Når han er tryg er han utrolig legesyg og elsker at putte helt op af dig og allerhest ovenpå dig trods de knap 50 kgs vægt. 

Han knytter sig ekstremt meget til sine mennesker og er ikke vild med at være alene, hvor han hyler og kan finde på at ødelægge ting. Nyt hjem skal derfor være indstillet på denne problematik og enten have minimal alene tid  eller rigtig god tid til træningen. Hos os er han blevet bedre til at falde til ro i kurven når vi går, men kan dog stadig hyle i starten.

Han er vant til at omgåes børn, men er en meget stor og voldsom dreng, som mangler viden om egen størrelse, og derfor søger han et hjem hvor eventuelle børn skal være hundevante og  minimum teenagere. Balder har boet på en gård, og har ikke været vant til at gå i snor. Dette øver vi her, da han trækker en del. 

Han kan desuden komme til at kigge op på bordene, om der er nogle lækkerier der skal smages på, hvis ikke man er opmærksom, og så har han lært sig selv at åbne døre. 


Balder er kommet ind grundet manglende tid til at opfylde hans aktivitetsniverau.

Balder søger derfor et hjem hos en familie, der har tid og energi til ham. Han har ikke oplevet så meget i hans liv, så man skal være klar på træning og rolig fremgang og introduktion til verden. Ny familie skal også kende til hunde med vogter-gen. 

Han skal ikke gå på trapper, og søger et hus med have, da han elsker at opholde sig udenfor. 

Nikki 
2 år  
Han – kastreret  
Gravhunde/Dansk Svensk gårdhund 


Nikki har fået nyt hjem.

Nikki er en rigtig dejlig, kærlig og glad hund, som har været vant til at følge sine tidligere ejere tæt. Det mærkes tydeligt, da han elsker kontakt med os og ligger helst tæt på vores fødder. Han har aldrig prøvet at være alene hjemme, da han altid har været med rundt i bilen. Hos os bliver han naturligvis ked af det når han efterlades alene i starten, men han ødelægger intet. Han har aldrig fået tørkost, da tidligere ejer lavede saltfri mad til ham. Det krævede en tilvænning hos os. Det er dog vigtigt at ny ejer har kontrol over hans madindtag, da han skal tabe sig. Han er vant til at bo i lejlighed, men gav tegn til at ville ud mange gange dagligt og derfor ønsker Nikki sig en have i sit næste hjem.

Han elsker en varm sofa og en blød seng. Han er ikke vant til børn eller katte. Han er vant til at hilse på andre hunde. 

Nikki søger en familie der har meget tid til ham og som enten kan afsætte en længere periode til at træne alene hjemme eller som har forhold der gør, han ikke behøver være alene. ’’

 


Charlie

8 år

Papillon

3,5 kg.


Charlie har fået nyt hjem.

Man kan slet ikke mærke på Charlie at han er 8 år gammel. Han er en frisk, legesyg og glad lille fyr. Han er en smule forsigtig i mødet med nye ansigter, men vil gerne i kontakt. Han kommer fra lejlighed, men vi ønsker ham som minimum et lille udeareal. Han reagere umiddelbart ikke på mange/høje lyde, som især opleves hos os, og vi oplever heller ikke ret meget lyd fra ham.

Han har løse knæskaller i mild grad, hvilket et blevet vurderet og dette er uden betydning. Ny ejer skal være opmærksom på at han kræver pelspleje. Han er ikke en hund der gider blive løftet hele tiden. Han er vant til at være i møbler, men er også meget glad for sin kurv.

Charlie blev indleveret, da hans ejer desværre er gået bort, og han har haft to hjem og søger nu det sidste. Charlie har før haft negative oplevelser med hunde/katte, som gør han ikke skal bo med andre dyr. Han er heller ikke vant til børn. Han har ikke været vant til at være alene hjemme, men reagere ikke i at være alene hos os, men putter sig bare i sin seng. Han ødelægger intet.

 

Han var rigtig sød ved dyrelægen og god til bilkørsel.

Han har fået renset tænder og fået rykket en tand ud hos os.

~~~~~~Dansk Dyreværn Aalborg~~~~~~

Loui

1 år

Intakt hanhund

Podengo/engelsk bulldog blanding


Loui har fået nyt hjem.
Loui er desværre kommet retur til os, da han ikke fungerede med husstandens katte. Han ville desværre jagte dem, så derfor søger Loui et hjem uden andre smådyr.

Søde Loui er en nusseglad og energisk unghund. Loui er god som dagen er lang, legesyg og nysgerrig. Han har ikke så meget kropskontrol, så man kan til fordel træne med ham i forskelligt terræn og øve at balancere.

Han er meget godbidsglad og responderer positivt på træning, og har brug for træning på nogle fronter, herunder generel lydighed. Han skal ligeledes træne ro. Generelt er Loui en hund med rigtig meget gå-på-mod, som bare lige skal lære at regulerer og bruge sin energi konstruktivt. Alle tingene trænes hos os med tydelig udvikling.


Han har været vant til at være alene hjemme i bur, da han ellers ødelægger ting, men hos os ødelægger han ikke længere tæpperne. Grundet størrelse og energiniveau, skal han ikke bo med små børn. Han er god til tæver og nogle hanhunde, elsker at lege og er glad for alle mennesker. Han kan klatre halvhøje hegn, så ny have skal være godt indhegnet. Han skal ikke bo i lejlighed. Loui er kommet ind, da han var for stor en mundfuld for forrige familie og søger nu en ny familie, som har overskud til træning, gåture og leg.

loui søger nyt hjem 33

Rikki

1år

Han

Rottweiler


Rikki har boet på landet hos to forskellige familier inden han var 10 mdr. Begge steder har han boet med andre hunde, hvor han ikke var velset. Vi oplever dog meget sjældent at han reagere negativt på andre hunde og har også leget med andre hos os. Han er som oftest rolig, nysgerrig og uden lyd i mødet med andre hunde. Skal han bo med en anden hund, skal dette være en rolig og afbalanceret tæve.  

  

Han har ikke oplevet ret meget i sit liv og er forsigtig og sensitiv. Han skal miljøtrænes i hans eget tempo, da nye lyde og miljøer kan være overvældende for ham. Dette skal man forvente kan tage tid.  

  

Han var i et andet hjem 3,5 måned hvor der var langsom, men tydelige fremskridt med træningen.Han er ikke glad for at køre bil, men dette blev trænet i dette hjem, hvor han kom så langt at han selv gik op, bagagerummet kunne lukkes og bilen kunne tændes. Dette skal man forvente skal trænes igen. De sidste to uger begyndte han at stresse meget indendøre og kunne ikke finde ro. Han gearede op - her skal man naturligvis også tage hans alder i betragtning, men dette blev desværre for stor en udfordring for tidligere ejer. 

Vi oplever slet ikke denne adfærd hos os, men ny ejer skal være opmærksom på at dette kan opstå, da det er en mulig reaktion på manglende socialisering, som kom til udtryk da han blev helt tryg i hjemmet. Hos os oplever vi en utrolig kærlig og sød dreng. Han har ikke har udvist aggressiv adfærd i nogle tilfælde. Han har før haft succes med at være alene hjemme, og reagere heller på at være alene hverken i boksen eller på kontoret. 

 

Han elsker trygheden i dit nærvær, at sidde på skødet og er meget gavmild mange kys.  

  

Rikki skal især træne selvtillid og samarbejde, og han vil enormt gerne træne, men det er et krav at ny ejer har trænings- og raceerfaring. Det er ligeledes meget vigtigt at ny ejer er rolig af sind og arbejder med positiv forstærkning, da Rikki bliver usikker ved skæld ud. 

  

Rikki skal ikke bo med børn eller kat. Rikki skal i hus med have

Rikki søger nyt hjem.jpg2

Oda

1 år

Tæve

Cane Corso/labrador/rottweiler blanding

26 kg


Oda har fået nyt hjem.

Hun er en dejlig og rolig tæve, som kan være en smule reserveret i det første møde med både hunde og mennesker. Man oplever især Cane Corso delen i hende. Hun har et udpræget beskytterinstinkt og skal se nye mennesker og hunde an. Hun er utrolig madglad, hvilket altid kan lede hendes opmærksomhed og være hjælpe hende i det første møde med nye ansigter. Vi har fokus på at øge hendes vægt. Hun knytter sig utrolig meget til dem hun kender, og når trygheden er opbygget, er hun en hengiven, kærlig og fjollet teenager. Hun er aktiv og elsker at være ude og derfor søger hun nyt hjem med have.

Hun har boet med sine forældre indtil nu. Oda virker ikke til at have oplevet så meget i hendes liv og skal derfor miljøtrænes. Hun var meget utryg ved dyrelæge og i starten hos os.

Hun er vant til at være alene hjemme i bur, hun ødelægger intet, men hyler og gøer når man går. Hun skal træne selvtillid og man skal hjælpe hende til, at finde tryghed i at være alene hjemme, uden at blive ked af det.

Hun elsker at køre bil, hopper selv op og er i ro hele køreturen. Hun er vant til at putte i sofaen.

Oda er blevet indleveret grundet sygdom hos ejer.


Sally

3 år

Tæve

Jack Russell/Dansk Svensk Gårdhund

8kg


Sally har fået nyt hjem.

Sally er en kærlig, glad, legesyg og fjollet hundepige. Hun kan med alle hunde, og elsker bare at lege og er også vant til at komme i hundeskov. Hun har meget gåpåmod, og vil gerne lege med de store hunde også. Sally er vant til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag, hvor hun har haft hele huset. Vi ønsker dog, så vidt muligt et hjem med mindre alene tid til hende. Hun elsker at putte i både sofaen og sengen. Hun elsker at køre med i bilen og vil som regel helst gerne sidde midt i det hele og følge med. Sally er vant til børn fra 5 år og opefter. Hun er meget energisk og hopper gerne op for at give et kys eller slikke lidt på næsen. Hun kan geare op og blive vild, så eventuelle børn skal være hundevante, og have en størrelse der kan klare, at hun hopper op. Sally er blevet indleveret grundet skilsmisse og søger nu en aktiv familie, som vil træne, aktivere, gå lange ture og give hende en masse skønne oplevelser. Hun har været med på en rejse til Norge og klarede dette rigtig flot. Sallys søger desuden et hjem med en have, hvor hun kan få lov at tonse rundt i. Der kan være lyd i Sally og derfor skal hun ikke i lejlighed.

Mollie
8 år
Tæve
Schæfer
28kg


Mollie har fået nyt hjem.
Mollie er en meget blid, lydig og venlig schæfertæve. Hun kommer hver gang man kalder og er vant til at gå uden snor i tidligere familie. Hun er rank og flot, men skal tage 4-5 kg på for optimal vægt. Hun er meget madglad, så dette bliver ikke et problem.

Hvis du har en bold eller en pind er Mollies lykke gjort. Generelt aner Mollie ikke at hun har rundet de 8 år, for hun elsker al aktivitet og går glædeligt lange ture, løber og leger på marken. Hun elsker at være udenfor, og ønsker sig derfor en have.

Hun er vant til at være alene en almindelig arbejdsdag uden problemer og er ikke vant til at være i møbler. Hun har været vant til at bo i lejlighed og gøer sjældent – og når hun gøer, kan hun nemt stoppes igen.
Hun er indleveret, da hun boede med to små børn og hun desværre efterhånden begyndte at stresse over pladsmangel og manglede et sted at kunne trække sig til.
Hun er super god til børn, men vi ønsker at hun får ro omkring sig og finder et hjem hvor der ikke er småbørn til daglig. Hun er tillidsfuld og godmodig, dygtig til at hilse pænt og vil gerne være med i det hele.
Hun er god med de fleste hunde og rolig i mødet med dem.

Nana 
8 mdr 
Tæve 
Beagle 

11 kg 


Nana har fået nyt hjem.

Nana startede sine første hvalpemåneder med at være låst inde på et badeværelse i over 8 timer dagligt og var temmelig underernæret da hun flyttede derfra. Efterfølgende kom hun til et kærligt hjem, men desværre blev det for stor en mundfuld for denne ejer, da Nana ødelagde ting og stak af. Nana har aldrig lært at være alene hjemme og ødelægger derfor ting, hvis hun efterlades. Dette skal trænes helt fra ny, så hun bliver tryg i dette. Hun elsker til gengæld at være med i alt man foretager sig.

Beagler har et ry for at have selektiv hørelse, hvilket vi først troede var tilfældet med Nana. Dog ser vi situationer som tyder mere på at hun højst sandsynligt har ekstre nedsat hørelse og måske endda i så høj grad, at hun er helt døv. Dette kan be- eller afkræftes med høretest ved dyrelægen. Dette kræver selvfølgelig en ekstre indsats fra ny ejer og alternative træningsmetoder. Er man vant til klikkertræning, kan man bruge lys i stedet.  

Hun er en enormt glad lille hvalp med masser af gå-på-mod, og er ikke påvirket af den dårlige eller manglende hørelse. Hun er glad for alle andre hunde og har boet med en anden hund indtil nu. Hun elsker alle mennesker, men har ikke været vant til børn. Grundet manglende hørelse, kan man opleve at hun bliver forskrækket, og derfor skal hun ikke bo med små børn. Hun er tillidsfuld, aktiv, kælen og evigglad.  

Hun er længere i kroppen i snude og krop end normalt, så hun vurderes ikke til at være ren beagle.

Molly
1,5 år

Tæve - steriliseret 

gravhund/Jack russel

7 kg


Molly har fået nyt hjem.

Molly er forsigtig og kan være sky overfor folk hun ikke kender, men når du har vundet hende hjerte, hvilket heldigvis ikke er så svært, er hun utrolig trofast og en ægte krammebamse, som elsker at udforske verden - gerne fra din arm. Vi oplever en utrolig glad og kærlig lille pige. 

 

Molly er lidt lydfølsom og af samme grund kan hun ikke lide nytår. Hun skal bo i rolige rammer uden børn, da de få børn hun mødt har gjort hende utryg. Hun er heller ikke vant til andre hunde, men har hilst på andre på gåture hvilket har været fint og hos os ligger hun op til leg med små og rolige hunde. 

Hun er vant til at være alene hjemme i op til 5 timer og er vant til både møbler og kurv. 

Hendes jagtinstinkt er veludviklet og derfor skal hun ikke bo med kat eller gå fri. Hun kommer når man kalder indenfor og i haven, med indkaldenavnet “Tulle kom”.

Hun er ikke glad for mørke eller vand. 

Sacko

4 år

Han

Labrador/hønsehund blanding

47 kg


Sacko har fået nyt hjem.

Sacko er glad, kærlig og stor.

Han har ikke oplevet noget i sit liv udover at være derhjemme og skal miljøtrænes. Han har kun været på meget få gåture i sit liv - på trods af det, går han udemærket i snor og lærer enormt hurtigt. Han er ligeledes ikke vant til at køre bil og er lidt utryg ved at skulle ind i bilen, men kører fint med når bilen er i bevægelse.

Generelt er der en del det skal trænes, da han ikke har lært så meget - men han er meget madglad og villig til dette.

 

Man får en utrolig tillidsfuld, trofast og evigglad hund. Han er tryghedssøgende og elsker at ligge helt tæt med dig i sofaen i din arm, og hvis han kan komme til det, vil han allerhelst sidde på skødet. Sacko er en lille hund i forklædning som en stor hund. Han kan have svært ved at kontrollere hans store krop og kan glemme at bremse inden han rammer dig. Det vil være en fordel at træne kropskontrol og gå ture i ujævnt terræn. Han har aldrig udvist aggressiv adfærd, men kan være lidt tilbageholdende ved store omvæltninger - feks da han kom til os. Han skal ikke bo med små børn, men har dog været sammen med større og hundevante børn før, som han klarer flot. Han jagter katte.

Han er ikke socialiseret, men håndtere andre hunde fint, men umiddelbart skal ikke i et hjem med andre dyr.

Der er ikke meget lyd i ham og gør kun lige når det ringer på klokken.

Han er vant til at blive luftet i haven, og det er tydeligt at han trænger til at opbygge både muskelmasse og kondition. Han elsker at lege, løbe og snuse.

Han er ivrig, når han hilser på gæster, men falder til ro, når man selv falder til ro.

Han skal meget gerne tabe sig nogle kg.

Han kan være alene hjemme.

Max 

4 år

Han

Labrador/rottweiler

44 kg

 

Max har fået nyt hjem.

Den dejligste Max søger sit nye hjem uden børn og andre dyr, da han er blevet overfaldet to gange tidligere af andre hunde – på trods af dette reagerer han roligt og stille i mødet med andre hunde her hos os, også selvom den anden hund gøer af ham.

Max skal se nye miljøer og mennesker an før han springer i armene på dem, men han kan nemt købes for en godbid. Vi oplever stor udvikling hos os. Kort tid efter indlevering blev han en evigglad sjæl, som elsker legetøj og nærvær - faktisk vil han allerhelst mase sig helt op på skødet og helt ind i din armhule, hvis han kan. Han er utrolig kærlig, kommer når man kalder og lege

 

Max er renlig og ødelægger ikke noget. Tidligere ejer siger han har været alene i op til 6 timer, men bliver meget ked af det når man går. Der er ikke ret meget lyd i Max, men han reagere når der kommer nogen. 

 

Max er til den tunge side, og glæder sig til at rasle kiloene af med en masse gåture og leg. Han kan trække en smule på gåtur. Max kommer fra lejlighed og fortjener et hjem med masser af plads til at boltre sig i haven.

 

Mollie søger nyt hjem. schæfer
nana søger nyt hjem beagle.jpg 3
Molly søger nyt hjem gravhund bla.jpg1
Max søger nyt hjem, labrador-rottweiler

Hugo

3,5 år

Han

Stafforshire bull terrier

15kg


Hugo har fået nyt hjem.

Hugo er en glad, energisk og klog hund. Han elsker at træne, lære og så elsker han mad og snacks. Han har prøvet en smule nosework i tidligere hjem og det var han rigtig glad for.
Han er vant til børn, men bliver meget ivrig omkring dem. Det samme gælder for gæster der kommer på besøg. Han elsker mennesker, men kan køre op, når han hilser. Derfor skal ny familie være parat til at lære ham, at falde til ro i dette.
Hugo er vant til at være alene hjemme en alm. arbejdsdag, men ønsker sig et hjem, hvor der er knap så meget alenetid. Han knytter sig meget til sine mennesker og trives godt med at være i selskab af dem. Han er ikke vant til så mange hunde. Han har haft en fast legekammerat og der legede han rigtig godt. Han leger dog lidt vildt, så det er bedst med andre hunde på hans størrelse eller lidt større. Han er ikke vant til kat, udover dem han har set på gåtur, hvor han er meget interesseret i at komme efter dem. Derfor skal han et hjem uden andre smådyr.
Hugo søger en familie der har tiden og lysten til at prioriterer ham og hans aktivering. Hugos nye familie skal bo i hus med have og der må gerne være større hundevante børn(10+).

Eiko

4 år

Han

Langhåret schæfer

48 kg


Eiko har fået nyt hjem.

Eiko er en stor, stærk, glad og ivrig schæfer med flotte hængeøre. Eiko kommer fra landet, men har boet i byen i en periode, hvilket ikke var optimalt. Han stressede over for meget lyd og bevægelse omkring sig, og kunne klatre over høje hegn for at komme ud af haven. Han har aldrig gjort nogen noget, når han stikker af. Han søger derfor et liv på landet eller i rolige omgivelser. Han har altid været vant til at have fri adgang til udeareal, når han er alene hjemme og trives rigtig godt med det. Han kan kradse på fordøren, hvis han er alene indenfor.

Han er helt renlig. Han blev som 7 måneder opereret for OCD med succes og fik i samme ombæring taget røntgen af hofter, som så fine ud. Han er rigtig dygtig til at køre med i bilen og hopper selv ind og sætter sig.

Eiko skal ud til et hjem med raceerfaring og et ønske om træning. Han har gået på hvalpehold og almindelig lydighedshold og elsker det. Han kan gø meget af andre hunde til træning, men der opleves aldrig mere end lyd. Han kræver daglig aktivering. Derudover skal man have en god fysik, da han er en stor dreng som kan trække en del i snoren. Han kan med børn, men grundet hans størrelse skal han ikke bo med små børn da han vælter dem, men børn fra teenagealderen er fint.

Han kan ikke med katte.

Alpha

1 år

Han

Sibirian Husky

28 kg


Alpha har fået nyt hjem.

Alpha leder efter sin sidste familie, da de første måneder af hans liv har været turbulente. Med intet mindre end 4 hjem i bagagen, søger Alpha et hjem med viljen og troen på en husky. Alpha er social, selvstændig, snakkende, fjollet og glad. Derudover er han legesyg, nysgerrig og kontaktsøgende. Han er vant til andre hunde og reagerer fint på andre hunde hos os.

Alpha søger et hjem der har tiden til at træne og aktivere ham dagligt.

Han har før kunne være alene hjemme, men dette vil naturligvis kræve en tilvænning i nyt hjem. Han kan ind imellem komme til at ødelægge et tæppe, men primært ligger han bare med dem i munden uden at ødelægge dem. Han er vant til at køre i bil og er rigtig god til det, han hopper selv op og ligger sig ned og putter under køreturen. Han har primært boet i lejlighed, hvilket ikke er optimalt for ham, så han søger hus med indhegnet have. Han er renlig. Han har et veludviklet trækgen og trækker i snoren under gåture. Han har ikke været vant til børn, men ville godt kunne bo med større og hundevante børn.

Ny familie skal gerne have erfaring og viden om højaktive racer og meget gerne husky.


Alpha var formidlet ud til ny familie med anden huskytæve, hvilket gik rigtig godt i starten. Senere begyndte han desværre at ignorere når hun sagde fra, hvilket gjorde tæven utryg i eget hjem. Han er legesyg, grænseøgende og skal træne at være i ro. 

Aslan

Amerikansk akita

Han

5,5 år

50 kg


Aslan har fået nyt hjem.

Aslan skal finde sin nye familie grundet manglede tid i nuværende hjem.

Aslan er god og nem, som dagen er lang. Han er meget racetypisk af sind og nyder derfor rigtig godt af masser af ude-tid, hvor han selv bestemmer tempoet. Han elsker at ligge på et skyggefuldt sted i haven og holde øje med familien.
Han er vant til at være alene hjemme en alm. arbejdsdag og typisk sover han det meste af dagen. Han vil gerne have adgang til et køligt rum.

Aslan er vant til børn, store som små og er rigtig god med dem. Han er utrolig blid og snuser blot til de helt små. Han er vant til besøg af gæster og hilser pænt. Han kommer hen og snuser og går som regel igen. Han er vild med at køre bil og sidder gerne og skal holde øje med alt på turen. Han er vant til at gå ved siden af barnevogn, samt har været vant til at løbe ved siden af en cykel. Dette er dog ude af træning og han kan trække en smule på gåture, men primært hvis han ønsker at gå en bestemt retning. Aslan kan ikke gå uden snor, da han ikke kommer når der bliver kaldt. Af samme grund skal haven været ordentligt indhegnet, da han kan finde på at strejfe, hvis muligheden foreligger.

Aslan søger et hjem, hvor han igen kan være alene-hund, da han trives bedst i dette. Han kan acceptere mindre rolige hunde, men trives generelt bedst uden andre omkring ham. Derudover skal der ikke bo katte eller andre smådyr i nyt hjem, da han kan finde på at jagte dem.
Da racen er disponibel for hoftedysplasi, skal han heller ikke i et hus, hvor han skal op og ned ad trapper for at komme ind/ud. Aslan har fast årligt været til sundhedstjek hos dyrlægen, og der har aldrig været nogle anmærkninger omkring dette. Han kan få nogle hormon-knopper/eksem tilstand på hagen og testiklerne, men dyrlægen plejer at henvise til rens med klorhexidin og det plejer at tage det.
Han er dyrlæge- og ansvarsforsikret (denne kan muligvis overtages af ny familie)
Aslan klarer fint nytårsaften, men han vil gerne være inde og sammen med familien.

Aslans nye familie må gerne være racebekendt, samt have tid og overskud til daglige gåture og ikke alt for lange dage hvor han skal være for meget alene. Der må gerne være børn i hjemmet. Og Aslan ønsker sig en have med flere skyggepletter.

Frida

5 år

Tæve – steriliseret

Golden retriever/labrador

30 kg.


Frida har fået nyt hjem.

Frida er imødekommende, glad, lydig og god som dagen er lang. Hun har altid været vant til hundeskov og kan med alle hunde. Når hun går tur, vil hun rigtig gerne hilse på alle hunde hun møder og kan gø, hvis ikke hun får lov at hilse.

Generelt er hun en rigtig nem, ligetil og godmodig hund. Hun kan være alene hjemme en almindelig arbejdsdag, elsker at køre bil og er sød til dyrelægen. Hun er en kærlig familiehund og er god med børn i alle aldre. Vi ønsker dog at eventuelle børn i ny familie skal være 6+. Hun er rigtig god til at regulere sin energi og at finde ro, men har samtidig brug for at blive mentalt stimuleret, gå gode ture, få løbet og leget.

Frida har allergi for lagermider og græs, hvilket betyder hun er afhængig af en årlig vaccine (hyposensibilisering). Allergien er med vaccinen fuldt kontrolleret og man kan selv at give hende den eller få dyrelægen til det. Vaccinen koster ca 3000kr årligt og gives en gang månedligt. Fridas nuværende forsikring dækker en stor del af vaccinen (ca. 80 %) og denne forsikring kan muligvis overtages af ny ejer, med eventuelle forbehold. Skulle der alligevel opstå allergisymptomer suppleres der med cytopoint, dette har tidligere ejer kun haft brug for få gange. Hun har ikke konstateret foderallergi, men fungere rigtig godt på Hills Z/D.

Grunden til vi søger en ny familie til Frida er manglende tid og overskud, grundet små børn i nuværende familie. Hun ønsker sig en familie, som har god tid til at give hende fuld fokus. Ny familie må ikke have kat.


Herman

1 år

Han - kastreret

Dansk svensk gårdhund

14 kg


Herman har fået nyt hjem.
Herman er en glad, energisk og menneskeglad hund. Han kan være en smule forsigtig og lydsensitiv, men er ikke bleg for at kravle på skødet og give en masse kys.
Han er racetypisk med hans høje energiniveau, glæde og hans milde og nysgerrige sind. Han er ikke vant til kat eller andre smådyr og kan finde på at jagte dem.
Herman er vant til at være alene en gang imellem i ca. 5-6 timer. Dette klarer han rigtig fint, men man skal forvente mere træning af dette, så man kan øge timerne, hvor han er alene. Han elsker at køre med i bilen. Han har ikke gået til træning, men er meget glad for godbidder og har lysten til at lære. Han er vant til at der kommer børn på besøg i huset, men er ikke vant til at bo med børn. Derfor søger vi et hjem, hvor børnene i huset er større hundevante børn på 12+ alderen. Han ønsker sig et hjem hos en familie, som vil træne og aktivere ham. Derudover søger han et hjem med en lukket have.

Han elsker andre hunde og vil rigtig gerne lege, men Herman skal ikke bo med andre hunde. Det fungerede desværre ikke mellem hundene i tidligere hjem, da Herman har brug for mere ro omkring sig, så derfor ønsker Herman sig sit sidste og blivende hjem.

Dina

11 mdr

Tæve

Labrador/Airedale terrier

24 kg


Dina har fået nyt hjem.

Dina er en utrolig sød, kærlig og dejlig blanding. Når hun er tryg ved dig, er hun en ren glæde og kærlighed – og hun hopper gerne op af dig for at fortælle, hvor højt hun elsker dig. Hun er tryghedssøgende og forholder sig i nærheden af dig.

Hun kan være forsigtig og usikker på nye ansigter, hvor halen kan starte mellem benene og hun stille skal se dem an. Der skal dog ikke mange godbidder til at vinde hendes hjerte, hvor efter kys bliver uddelt og maven skal kløes. Ny ejer skal vise hende verden i hendes tempo og træne selvsikkerhed.

Hun er vant til hundeskov og leger rigtig godt med de hunde vi sætter hende sammen med. I tidligere familie kunne hun være alene hjemme, men dette kræver selvfølgelig en tilvænningsperiode i ny familie.

Hun er rigtig sød til dyrlægen og håndterbar, selvom hun er en smule utryg i starten. Hun elsker at køre bil, hvor hun blot lægger sig og slapper af.

Dina skal til en familie uden børn, da dette er grunden til at hun er blevet indleveret. Hun kræver træning og daglig aktivering, da hun er en blanding af to energiske racer.

Gizmo 

6 mdr.  

Han 

Chihuahua blanding  

4 kg 


Gizmo har fået nyt hjem.

Gizmo er som hvalpe er flest – nysgerrig, kærlig, energisk og forsigtig. Han er usikker på andre hunde og kan gø og trække sig, da han ikke har været vant til samvær med andre hunde. Han bilver herude mere nysgerrig og vil gerne nærme sig andre hunde, så længe de er i hans eget tempo.

Han er endnu ikke helt renlig og kan tisse af glæde når han hilser. Han kommer fra en villa med en have og har sjældent været på gåtur, men elsker det og hopper rundt af glæde når vi tager hans sele frem. Han er vant til ligge både i egen kurv og sofa.  

Han har aldrig prøvet at være alene hjemme, men hos er oplever vi ham rolig og uden lyd og han flytter bare lidt rundt på kurven.  

Generelt har Gizmo ikke oplevet så meget andet end tidligere hjem, så han søger et hjem som vil fokusere på gåture, socialisering og træning. 

Han er ikke vant til katte.  

Eventuelle børn i ny familie skal være skolealder.  

Messi

2 år

Han

Tysk jagt terrier/jack russell

7 kg


Messi har fået nyt hjem.

Messi er en ægte terrier med meget energi og kan indeholde en del lyd. Han følger nysgerrigt med i alt og er hele tiden opmærksom på hvad der sker omkring ham. Han har et udviklet jagtinstinkt, hvilket var en af grundene til indleveringen, da han førhen boede i et villakvarter og blev stresset over trafikken udenfor hækken, som han gøede en del ad.
Grundet jagtinstinktet skal han ikke bo med andre dyr, børn eller unge teenagere, da han ikke kan håndtere dette. Vi oplever der er langt imellem hunde, som han accepterer herude. 

Han har gået til hvalpetræning. Han er renlig og er vant til at være alene hjemme og ødelagde aldrig noget i tidligere hjem. Hos os er han også helt i ro når vi går. Der skal naturligvis forventes en periode til at gøre ham tryg i dette igen i nyt hjem. 
Han er kryptorkid, da hans testikler ikke er faldet ned i pungen.  
Han kan være lidt reserveret i mødet med nye mennesker, men når han kender en, er han enormt sød, kærlig, legesyg og hengiven. Af samme grund bliver han lidt utryg ved dyrlægen, men fandt tryghed hos os han kendte.

Han søger en aktiv familie, som bor i rolige omgivelser eller på landet, hvor der er masser af bevægelsesfrihed. Han kræver daglig aktivering både mentalt og fysisk og et godt indhegnet udeareal.

Nala

1 år

Tæve

Pomeranier blanding

6,5 kg


Nala har fået nyt hjem.

Nala er kommet til os, da ejers helbred gjorde, at de ikke længere kunnegive Nala det liv hun har behov for. Nala er en skøn og energisk lillehundepige, som elsker mennesker. Hun har en smule ekstra på sidebenene iøjeblikket, men den ekstra vægt skal nok ryge af med flere daglige gåture ogaktivering. Nala har ikke prøvet så meget og har derfor brug for en familie,som vil tage tingene i hendes tempo og give hende den tid hun har brug for tilat opleve verden. Hun er god til andre hunde, så længe de ikke er alt for storeeller voldsomme. Hun bryder sig ikke om kat eller andre smådyr og mener atdisse skal jagtes. Derfor skal der ikke være kat i nyt hjem. Hun er god medbørn, men har kun været vant til børn fra 7 år og opefter. Der må gerne værebørn i Nalas nye familie – de skal bare være 10+ år og hundevante.
Nala kan ikke være alene hjemme. Hun hyler og kan finde på at ødelægge tæppereller puder. Hun kan også stadig have problemer med at være renlig, menbegynder at give signal ved at sætte sig ved døren. Hun søger derfor et hjem,som har god tid til at lære hende at være alene hjemme eller hvor der er nogenhjemme hos hende. Hun er en følsom hund, som leder et hjem der kan give hendede helt rigtige rammer for at blomstre.

Kiko

10 mdr

Tæve 

chihuahua/yorkshire terrier blanding

7 kg


Kiko har fået nyt hjem.

Kiko er en nysgerrig unghund. Hun kan være reserveret i mødet med nogle nye mennesker, men tøer meget hurtigt op og er derefter enormt legesyg, kærlig, sød og en rigtig kælepotte. Hun elsker aktivitet og nærvær. 

Hun har boet sammen med et mindre barn på 1,5 år, hvilket fungerede fint og de legede sammen. 


Hun er god til bilkørsel og dygtig til dyrelægen. Hun har fået klippe negle hos dyrelægen, da hun ikke er glad for dette, så det kan med fordel trænes. Hun har været vant til at have selskab af en anden hund i forrige hjem og været alene hjemme med ham uden problemer. 

Hun er  renlig.

Der er usikkerhed om 1. løbetid er overstået eller ej. 

Hun er blevet indleveret da familien ventede endnu et barn og opgaven blev for stor. 

Senta

5 år

Tæve

Labrador/golden retriever

31 kg

 

Senta har fået nyt hjem

Vores dejlige Senta søger et nye hjem med en masse tid og kærlighed. Senta er kærlig, glad og venlig. Hun elsker andre hunde og er vant til ofte at være i hundeskov. Tidligere ejer har primært været hjemme og hun er derfor vant til at følges tæt med sin ejer. Hun kan dog være alene hjemme uden problemer, men vi ønsker ikke Sentas nye familie udelukkende arbejder fuldtid, udover hvis hun kan komme med på arbejde.

Hun har ikke været vant til at komme til dyrelæge, men klarede fuldt dyrelægetjek og vaccinationer i stiv arm. Hun har døjet med falsk drægtighed og det kan være en mulighed, i samråd med ny familie, at få hende steriliseret inden afrejse.

Hun er vant til børn og eventuelt nye børn skal være hundevante og 5år+.

Hun har boet på landet noget tid og er derfor heller ikke glad for nytårsaften. Hun kører fint med i bilen, men kan være en smule utryg og vil helst være tæt på.

Det var med tungt hjerte hun blevet indleveret, men tidligere ejer stod i en situation hvor han ikke kunne beholde hende grundet flytning. 

Hun trækker i snoren på gåtur, hvilket med fordel kan trænes. Senta har lidt på sidebenene og skal gerne ned i 27/28 kg.


senta labrador golden retriever søger nyt hjem

Bandit

Han – kastreret

Mobs/Jack Russel

5 år

8,8 kg


Bandit har fået nyt hjem.

Bandit er en glad, nysgerrig, rolig og kærlig dreng. Han kan være lidttilbageholdende i nye situationer og skal lige se det hele an, men når hanfalder til er han tilpas og afbalanceret. Han er glad for godbidder og megethåndterbar. Han tog ligeledes dyrelægetjek rigtig flot.

Han er god til at regulere sin energi. Han elsker aktivering og gåture, mener meget rolig indendørs. Han kan gø af hunde han ikke kender når han har snor,men er glad for de fleste når snoren er af. Hos os oplever vi han reagere pånogle hanhunde, men der er også mange han passere uden problemer.

Han er vant til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag. Han ødelæggerintet udover hvis han har egne bamser.

Grunden til Bandit blev indleveret er grundet hans reaktion på familiensmindste barn, som han begyndte at knurre af. Han har ligeledes boet med enteenager, hvilket altid har fungeret rigtig fint, så Bandit søger et hjem, hvoreventuelle børn er 10+ og hundevante.

Han skal ikke bo med kat eller andre hunde.

Vi mistænker at Bandit også har gravhund i sig. 

Benzo

Han

Schæfer

1 år og 3 måneder

25 kg


Benzo har fået nyt hjem.

Benzo er en energisk og kærlig hundedreng, når man lærer ham at kende. Han er reserveret overfor fremmede og gøer, når han bliver utryg, men skal blot se folk an inden han tør hilse på.
Benzo er god med børn, men er stadig en ung og aktiv hund. Han kan finde på at hoppe op af glæde og vil gerne give børnene et slik i ansigtet. Evt. børn i ny familie skal være fra teenage-alderen og op efter og hundevante. Han er vant til at bo med kat, men han er ikke socialiseret med andre hunde. Han bliver igen usikker og gøer og rejser børster, men er aldrig udfarende. Han er vant til træning og kan fint arbejde, så længe de andre hunde ikke har været for tæt på. Ny familie skal have erfaring med træning og socialisering af en unghund. Han er nem at have med til dyrlægen og dygtig til at køre med i bilen.

Han er kommet til os, fordi han ikke kan være alene hjemme. Han bliver destruktiv og ødelægger ting. Hos os har vi ikke set adfærden endnu, men derfor søger han alligevel et hjem med tid og overskud til at træne at være alene. Der skal derfor være nogen hjemme hele tiden, således der er god tid til at arbejde på det og starte ham helt forfra. Benzo søger derudover et hjem i hus med hegnet have, raceerfaring og en lyst til at træne med en arbejdsglad hund.


bandit søger nyt hjem lille hund
Benzo schæfer søger nyt hjem3

Sigurd

Han

Labrador

6,5 år

31 kg


Sigurd har fået nyt hjem

Sigurd er en glad og energisk lab. Han er god som dagen er lang og elsker mennesker, mad og leg. Han kan til tider have svært ved at styre sin begejstring, når der kommer gæster i hjemmet og generelt ved mødet med mennesker. Han er god med andre hunde, men kan lege lidt voldsomt og forstår ikke altid, når de andre hunde siger fra. Han kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag og kan det basale i forhold til træning, da han har gået til træning i 1,5 år. Han trækker i snoren på gåtur, så ny ejer skal have en god fysik og have forståelse for at arbejde på at gå pænere i snoren. Derudover skal ny familie gerne have interesse i at træne og ville aktivere en aktiv hund, som ham. Man kan med fordel træne næseaktiviteter med ham. Han skal dog også tabe et par kilo.

Sigurd søger et hjem med hus og hegnet have. Han har været vant til at bo med helt små børn, men er indleveret grundet tidsmangel. Der må gerne være børn i nyt hjem, men vi ønsker de er større og vant til hund.

Sigurd skal ikke bo med kat. Sigurd har stamtavle.

Sigurd søger nyt hjem labrador stamtavle

~~~~~~Dansk Dyreværn Aalborg~~~~~~

Akira

2 år

Tæve - steriliseret

Siberian husky/Schæfer

27 kg


Akira har fået nyt hjem.

Akira er den skønneste hundepige med en kæmpe personlighed. Hun er en venlig, enormt kærlig og en rigtig puttehund. Hun er derudover meget mild og bryder sig ikke om hvis stemmen hæves.  Akira blev adopteret fra os sidste år, men da de to tæver i ny familie kom i løbetid samtidigt, bristede relationen desværre og efter hårdt arbejde måtte de desværre erkende at relationen ikke kunne reddes.
Hun er aktiv, legesyg og elsker at træne. Hun er meget rolig inden døre, men elsker at bruge energi udenfor. Hun har været vant til at være med til alt og få ugentligt udflugter til skov, strand og by. Hun er går pænt inde i byen og sidde roligt og venter, når hun er med på café.

Akira kan desværre ikke være alene hjemme. Hun ødelægger umiddelbart intet, men kan hyle og have uheld på gulvet, når hun bliver efterladt. Dette skal man kunne sætte tid af til at arbejde på, eller give hende nogle rammer, hvor hun ikke behøver at være alene.

Akira elsker andre hunde, men grundet historikken skal hun ikke bo med en tæve, men kan godt bo med en afbalanceret og stabil hanhund. Hun kan lege lidt vildt, men hun nyder når de andre hunde gerne vil løbe stærkt.
Akira er god med børn og eventuelle børn skal gerne være fra skolealderen og hundevante. Hun søger derudover et hjem med raceerfaring, tid og energi til en aktiv hund som hende.

 

Akira søger nyt hjem 2 hvid schæfer husky

Jade 

1,5 år

Tæve

Boxer 

22Kg

 

Jade har fået nyt hjem.

Jade er en blid, tolerant ogkærlig boxerpige på 1 år. Som boxere er, er hun glad helt ud til halespids, men hun er dygtig til at regulere og ikke hoppe op. Hun har ikke gået til træning,men er blevet hjemmetrænet med succes. 

Hun er glad for andre hunde oghar været vant til at bo med en anden boxerhan på 3 år. De har været alene hjemme uden problemer en almindelig arbejdsdag, men dette vil naturligvis kræve en tilvænningsperiode i nyt hjem. 

Hun vil gerne ligge i sofaen, gåture, træne, lege og generelt aktiveres. Hun elsker alle hun møder inkl. børn,som hun også er vant til.

Hun elsker bilkørsel og er rolig til dyrlægen. Hun er født i Rumænien, men kom hurtigt til Danmark til familien. Hun har pas og blev gennemtjekket for sygdomme ved blodprøver da hun ankom til Danmark sidste år. Hun har også altid fulgt sine vaccinationer.

Jade blev indleveret grundet skilsmisse og søger nu et nyt og kærligt hjem der ved hvad en boxer indebæreraf spræl og fest. 

Hun skal ikke bo med kat. 

~~~~~~Dansk Dyreværn Aalborg~~~~~~

Harald

1,5 år

Han

Vizla

23,6 kg


Harald har fået nyt hjem.

Harald er en skøn familiehund, som elsker selskab af både store og små. Han har boet med et helt lille barn, samt et barn på 8. Han er meget forsigtig med små børn, men kan have lidt sværere ved at styre sin glæde, ved lidt større børn i samme højde, da han meget gerne vil uddele en masse kys.
Han kan være alene hjemme, men kan godt pive lidt når man forlader ham og der er stor gensynsglæde når man kommer hjem. Han ødelægger intet.
Harald søger et aktivt hjem hvor der er masser af tid og fokus på ham, hvor han aktiveres hver dag og bruger sin kloge hjerne. Han er lydig og godbidsglad. Han har været på skydebane og er ikke skudrad, men er mest sikker når han er tæt på ejer. Han er ikke jagttrænet, da han indtil videre ikke har kunne holde fokus.
Harald søger nogle rolige omgivelser, hvor huset er skærmet for for meget trafik, da han i tidligere hjem gøede ad bilerne, som han kunne holde øje med inde fra huset.
Han elsker selv at køre i bil og er vant til at komme i hundeskov, men han kan dog godt reagere lidt på nogle hanhunde, både kastrerede og ikke kastrerede.

Frank

1 år

Han

Gravhund

8 kg


Frank har fået nyt hjem.

Frank er en forsigtig lille fyr indtil han åbner op. Han skal se folk an og kan gø ved det første møde. Når Frank lærer dig at kende, er han enormt nysgerrig, kælen, legesyg og godbidsglad. Han søger en familie, som kan tilbyde ham en stabil hverdag. Han knytter sig rigtig meget til sine ejere og derfor ser vi gerne, at han ikke skal være alene hvad der svarer til et fuldtidsjob. Han kan være utryg i forskellige nye situationer og skal lære det hele at kende i eget tempo. Han er hurtigt kommet ud af sin skal hos os. Han løber rundt på gangene, ligger på skødet og siger aldrig nej til leg.
Han har en historie, som de færreste hunde på 1 år har, da han flygtede fra krigen i Ukraine og ikke kunne komme med sin oprindelige familie. Derfor  flygtede han med nogle bekendte til Danmark, hvor han har boet nogle forskellige steder og grunden til indleveringen er at familien fik en lejlighed, hvor hund ikke var tilladt. Han har været meget alene hjemme efter han kom til Danmark.

Frank er vant til at bo med børn og har det seneste tid boet med børn på 4 og 12 år. For at sikre en vis ro omkring ham i hverdagen, ønsker vi ikke at der bor børn under 10+ i hjemmet. Eventuelle børn skal være vant til at håndtere hund. Han har ikke været vant til kontakt med andre hunde og kan ifølge tidligere ejer gø ad dem i snor. Hos os leger han rigtig godt med små tæver, men er ikke så glad for store hanhunde og gør ofte af andre, når han er i snor. Han kører fint med i bil og klarede dyrelægetjek rigtig flot. Han søger et hjem i hus med lukket have i rolige omgivelser.
Frank har ukrainsk stamtavle.

Frodo

Labrador

6 år

Han- intakt

36 kg


Frodo har fået nyt hjem.

Frodo er en glad labradordreng, som ikke selv ved han er 6 år gammel. Han er kontaktsøgende, energisk, madglad, arbejdsvillig og selskabelig.

Han har været gennem røntgen i tidligere hjem og har rigtig fine hofter(HD=A) og albuer(AD=0) og derudover er far til 3 kuld hvalpe.

Frodo har været med til at komme med til Sverige på jagt og har derfor pas og altid passet sine vaccinationer og dyrelægekontrol. Han har ikke været vant til at hente vildtet selv.

Han stresser i vores omgivelser og kan derfor reagere på nogle hanhunde herude, men elsker generelt alle mennesker og hunde. Tidligere ejer beskriver ham som meget rolig og tilpassede energien til de børn der kom på besøg i hjemmet. Hos os finder han ro, når han bruger næsen og går ture.

Grunden til hans indlevering var, at helbredet hos tidligere ejer desværre ikke længere var optimalt til at motionere og aktivere ham. Han er glad for at køre bil, god til dyrlægen og vant til at være alene hjemme uden problemer.

Frodo har stamtavle.

Frodo skal ikke i lejlighed.

Amigo

4 år

Labrador blanding

Han – kastreret

30 kg


Amigo har fået nyt hjem.

Amigo er en skøn og klog hundedreng. Han elsker træning, leg og aktivering og kan næsten alle tricks i bogen. Han elsker at køre bil, er dygtig ved dyrlægen og kan håndteres af alle - store som små. Han er ikke vant til at bo med børn, men han er rigtig god omkring dem og vil bare gerne lege og give et kys. Vi ønsker at evt. børn i ny familie er fra skolealderen og op. Han er vant til at være alene hjemme en alm. arbejdsdag, men har altid boet med en anden lille hund, så der skal tages højde for, at han skal vænne sig til at være alene i et nyt miljø. Derfor er det vigtigt der er god tid til at træne dette med ham. Tidligere ejer fortalte, at Amigo kan reagere udfarende på andre store hunde han ikke kender, eller hunde som er udfarende mod ham. Vi har endnu ikke oplevet adfærden og han har hos os hilst på et par små hunde, hvilket er gået fint. Men for at opnå størst succes søger vi et hjem til Amigo, hvor han skal være enehund og få al opmærksomheden.
Amigo er kommet til os grundet manglende tid og søger derfor et hjem med minimal alene tid og masser af overskud til ham. Han skal i hus med have.

Niki

1,5 år

Dansk/Svensk gårdhund

Han – kastreret

15 kg


Niki har fået nyt hjem.

Niki er en godmodig, glad og legesyg lille fyr. Han har været vant til at blive meget forkælet og vil derfor helst sove lur i sofa/seng og få rester at spise. Dette er grunden til at Niki lige nu bærer rundt på 3 overskydende kilo, så ny ejer skal være opmærksom på vægttab på minimum 3 kilo, samt ændring i hans ernæringsvaner. Hos os er han ved at vænne sig til at spise sine foderpiller uden vådkost i. 

Niki er lidt utryg ved store hunde, men er glad for små hunde, som han gerne vil lege med. Han er ikke trænet ift kommandoer, men er letomgængelig og kan være alene hjemme. Han er ikke vant til at være alene hjemme dagligt, men det har aldrig været et problem for ham at være alene.

Han har fart på, når han går tur og elsker at kunne løbe hurtigt. Han er dog ikke vant til at løbe frit, så han ønsker sig en indhegnet have.

Han har ikke været vant til at omgås børn, men har mødt børn på gåture som han umiddelbart elsker. Han kan dog være lidt voldsom da han hopper op. Eventuelle børn i ny familie skal derfor være minimum skolealder.

Niki søger nyt hjem grundet flytning.

Raffi
1 år
Puddel/border collie
Han – kastreret
14Kg


Raffi har fået nyt hjem.

Se lige vores søde Raffi, som er landet på internatet. Han er en blanding af to intelligente og aktive racer og kræver daglig stimulering både fysisk og mentalt. 

Raffi er nysgerrig, kontaktsøgende og kærlig. Han elsker mennesker og børn i alle aldre. Han har dog ikke boet med børn i tidligere hjem.

Han har seperationsangst og hyler når han efterlades, da det sjældent var nødvendigt at være alene i tidligere hjem, er dette ikke blevet trænet nok. Når han var alene hjemme, var det i korte perioder og i bur. Vi søger en ny familie som har tid og overskud til at starte forfra på alene hjemme træningen eller som har en hverdag der ikke kræver at han skal være alene. Alene hjemme træning kan hjælpes på vej ved en velaktiveret hund. Han vil gerne lege med andre små hunde, men siger fra hvis de bliver for nærgående og insisterende. Han elsker at putte i sofaen eller under dynen og ønsker sig et hjem, hvor dette stadig er muligt.
Raffi er lidt lyd-følsom og gøer af høje lyde. Han er derfor heller ikke glad for nytårsaften. 
Han skal ikke bo i lejlighed eller med kat. Han blev kastreret, da han var 5 måneder gammel. 
Vær opmærksom på at Raffi kræver pelspleje. 
Han er ikke trænet meget i håndtering af poter/hale og kan markere, hvis man rører hans forpoter.

Raffi er overvægtig og skal ned og veje 11-12 kg.
Han er blevet indleveret grundet pludselig opstået allergi hos ejer efter klipning. 

Melvin

2,5 år

Labrador/schæfer

Han

34 kg


Melvin har fået nyt hjem.

Skønneste Melvin søger sin nye familie. Der er ingen tvivl om Melvin har haft det godt. Han er kælen, kontaktsøgende og trænbar, men tidligere familie havde ikke længere tiden til en unghund. Melvin trækker meget i snoren og reagerer på andre hunde. Han ønsker sig et hjem med tid og overskud til at fortsætte fysisk og mental træning af en frisk unghund - han er en god og fokuseret træningspartner. Han har tidligere gået til nosework.

Melvin er vant til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag og sommetider længere, men man skal være opmærksom på han kan åbne døre. Vi ønsker ikke Melvin skal være så meget alene i næste hjem. Han er vant til børn, men kan være voldsom, da han gerne hopper op for at hilse på. 

Han skal ikke i lejlighed eller bo med andre dyr.

Melvin søger nyt hjem grundet manglende tid og dårligt helbred hos tidligere ejer.

Ulla
2,5 år
Labrador/New Foundland/schæfer
Tæve
33kg


Ulla har fået nyt hjem.

Ulla er en skøn blanding og har lidt fra alle racerne. Hun er mild og en rigtig kælepotte.
Hun har været vant til hundeskov og reagerer positivt på 90% af de hunde hun introduceres for – dog med få undtagelser. Hun bryder sig ikke om hunde der er for nærgående. Hun responderer fint på indkald i indhegnede arealer, men hun vil gerne jagte småvildt/katte, så hun har ikke gået meget løs i skov. Hun har gået til hvalpetræning og senere alm. lydighed.
Tidligere ejer fortæller hun kan have tendens til at stresse og nappe, hvis der sker for meget omkring hende. Så Ullas nye hjem skal være børnefrit og med en stabil hverdag. Derudover kan man med fordel miljøtræne med hende i langsomt tempo, så hun lærer at navigere og være tilpas i det. Herude oplever vi en opsøgende og glad hund, som nyder ens selskab og som sagtens kan falde til ro. Hun finder meget tryghed i rutiner.
Hun har aldrig haft problemer med at være alene hjemme og har været vant til at være i hele huset. Hun kan dog åbne døre, hvilket man naturligvis skal være opmærksom på. Hun har været vant til både at sove i kurv og i møbler, men får det hurtigt for varmt i møblerne.
Hun har altid været på kornfri kost, da foder med korn kan fremprovokere begyndende kløe på maveregionen hos hende. Hun reagerer ikke på andet end korn og har ingen anden sygdomshistorik, men skal derfor fodres med kornfri kost. Hun får 12kg Hills kornfrit foder med ved overleveringen herfra.
Hun skal ikke i lejlighed eller bo med kat. Hendes silkebløde pels kræver pelspleje, så den ikke filtrer sig ind.

~~~~~~Dansk Dyreværn Aalborg~~~~~~

Nellie

4 år

Tæve – steriliseret

Border collie

16kg


Nellie har fået nyt hjem.

Skønne Nellie søger sin nye aktive familie. Hun er kommet til os grundet tidligere ejers helbred og manglende tid i. Hun er en sjov og energisk hund, men hun elsker også at sidde helt tæt op af en og blive nusset. Hun er vant til det meste; kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag, at køre med i bilen og hun elsker børn og andre hunde.
Hun har desværre været understimuleret og trænger derfor til noget mere aktivering i hverdagen.
Hun søger et hjem i hus med en indhegnet have, da hun kan finde på at stikke af, hvis der ikke er hegn og hun ikke har et stabilt indkald. Hun er vant til at komme i hundeskov, men kan være svær at få med hjem igen. Der må gerne være hund og børn i hendes nye hjem, men ingen katte, da hun kan finde på at jagte dem. Derudover skal ny familie have lysten til at træne og arbejde med hende


Zako
3,5 år
Han
Labrador/hønsehund
32 kg


Zako har fået nyt hjem.

Zako er en glad, energisk og kærlig dreng. Han er blevet indleveret, da han var meget alene hjemme dagligt og ikke trives i dette. Han hverken ødelægger noget eller giver lyd når han er alene hjemme, men klistrede sig derimod til ejer, når ejer var hjemme. Generelt har han udvist meget opmærksomhedssøgende adfærd i tidligere hjem og været understimuleret. Han har jagtet trafikken rundt om haven og blev meget opkørt når der sker noget nyt, som f.eks. at få gæster.
Han skal til et hjem med en rolig og stabil hverdag og som vil tilbyde ham daglig,passende stimuli. Boldlege kan stresse ham, hvorfor man bør undgå bold- og pindekast som aktivering. Han er lærenem, godbidsglad og arbejdsvillig og kan sagtens lære at finde roen selv. Hos os responderer han positivt på at træne ro og aflæser os, men kan også nemt stresse op. Han putter sig selv i kurven flere gange dagligt hos os og falder godt til ro med søgeopgaver, tyggeben eller en fyldt Kong.
Han er håndterbar. Han kører pænt med i bilen.
Han er interesseret i tæver, men det er ikke alle hanhunde han er lige glad for. Vi søger et hjem til Zako uden andre dyr og små børn.
Zako har tidligere boet med en hjemløs og har haft nogle turbulente første år og søger derfor sit allersidste hjem, som kan give ham den ro og opmærksomhed han søger.

Chase

Berner sennen/australsk hyrdehund

Han

1,5 år

33 kg


Chase har fået nyt hjem.

Chase er en kærlig og lalleglad hundedreng. Han elsker mennesker, andre hunde og vil næsten gøre alt for en godbid. Han er kommet til os grundet allergi i familien.
Chase er sød og omgængelig, han skal dog trænes mere i håndtering af poter, øre og negleklip, da han er ikke så vant til dette. Han kan fint være alene hjemme, han elsker at køre med i bilen og han går nogenlunde pænt i snor – men trækker lidt, hvis der er spændende dufte. Han er vant til børn, men kender ikke altid selv hans egen størrelse og kan blive meget glad, så børn i nyt hjem skal være i skolealderen og hundevante. Der må gerne være en anden hund i hans nye hjem.

Chase søger et hjem i hus og have. Han nye familie skal gerne være aktive og ville træne med ham, da han elsker dette.

Chewie

Bichon havanais

Han

6 måneder

5 kg


Chewie har fået nyt hjem.

Chewie er en glad lille uldtot, som kan det en hvalp på 6 måneder skal kunne. Han er energisk og elsker at lege og træne. Chewie er kommet til os, da han havde svært ved at være alene. Han blev utryg og ville pive, hvis døren blev lukket til ham. Hos os oplever vi minimal lyd fra ham, og øver dagligt adskillelse, hvor vi kan se at han falder til ro i sin boks og putter sig i kurven. Dette skal dog trænes helt forfra i nyt hjem og der skal være tid og overskud til at give ham den tid han har behov for.
Han er glad for mennesker og andre hunde, men skal ikke bo med små børn. Så ny families børn skal minimun være 10+ år. Der må gerne være hund i hans nye hjem. Han er ikke vant til andre smådyr. Han er næsten renlig og er god til at give lyd ved døren, når han skal ud, men han er stadig en hvalp og kan have uheld. Han bryder sig dog ikke altid så meget om at køre bil og kan blive køresyg, men har klaret køreture hos os rigtig fint indtil videre.
Chewie søger et hjem i hus med have hos en familie, som har prøvet at have hvalp før og ved hvad det indebærer. Derudover et hjem med minimal alenetid og erfaring med pelspleje-krævende racer.

Mille

Border collie/golden retriever

Tæve - steriliseret

4 år 9 måneder

20 kg


Mille har fået nyt hjem.

Mille er en sød, venlig og klog hundepige. Hun er glad for mennesker og god med børn, men bliver dog nemt overgearet ved mødet af nye og hopper gerne op for at få opmærksomhed. Hun leger godt med andre hunde, når hun er uden snor. Hun kan virke udadreagerende og gø, når hun hilser i snor. Herude kan hun fint gå forbi de andre hunde, men kan virke utryg ved mødet af større hunde. Hun er en følsom hund og bærer primært præg af border colliens sind. Hun kan reagere på forbipasserende udenfor vinduer og ukendte lyde på den anden side af hækken. Hun er vant til at være alene, men ved for mange forstyrrelser har hun været meget gøende. Derfor søger vi et hjem til Mille i rolige omgivelser, evt. i hus eller gård på landet. Der må gerne være børn i hendes nye hjem. De skal dog være større børn på 12+ år og være vant til hunde. Hun elsker at træne og lære, så hun ville være et oplagt emne til agility, nosework eller lydighedstræning.
Hun søger en familie der har erfaring med aktive racer og et ønske om at træne og aktivere hendes kloge hjerne.
Hun skal derudover tabe sig et par kilo.

Charlie

Malteser

Han

6 år

3,5 kg


Charlie har fået nyt hjem.

Charlie er en sød og kærlig lille fyr. Han er kommet til os pga. en lidt for travl hverdag og et ønske fra tidligere ejer om et roligere hjem til ham. Han kan være tilbageholdende i starten og lidt forsigtig, men når han først har lært dig at kende, er han fjollet og elsker kontakt. Han kan være utryg ved børn, hvis de er for vilde eller frembrusende overfor ham. Han elsker at komme på gåture eller køre med i bilen. Han kan fint være alene hjemme en alm. arbejdsdag og nyder at putte under dynen eller i hans kurv. Han kan med de fleste hunde, når han er uden snor og har set dem an. Han kan reagere på andre hunde ved at gø, hvis han har snor på når han hilser. Han er derudover en lille hund med meget stemme, så han giver gerne lyd fra sig hvis han er utilfreds eller ved uventede lyde.
Charlie søger et roligt hjem uden børn, i hus med have og uden andre dyr. Derudover vil han gerne i et hjem med mindre alenetid, da han elsker at være sammen med hans mennesker. Det helt optimale ville være et voksent par, som kan give ham masser af kærlighed og opmærksomhed.

Jack

Rottweiler/labrador/schæfer

Han

1 år 9 måneder

32 kg


Jack har fået nyt hjem.

Jack er kommet til os, da tidligere ejers fysik desværre ikke kunne holde til at aktivere Jack optimalt. Han er en glad, energisk men stærk dreng, som ønsker sig et aktivt hjem med fokus på træning.
Jack elsker andre hunde og mennesker. Han kan blive vild i mødet med nye mennesker og vil gerne hoppe op. Han har gået til hvalpetræning og kan det basale, men træningen skal genopfriskes, samt trækker han i snoren. Han er vant til at være alene hjemme, ca. 5 timer ad gangen, han har dog været vant til at være i bur. Vi oplever at han falder til ro og putter sig i kurven med hans tyggeben, når vi går. Han hyler ikke ved at være alene. Han elsker at køre med i bilen og synes det er spændende at komme med på nye eventyr.
Jack skal i et hjem, som har erfaring med store, aktive hunde og som ønsker at træne og aktivere ham. Der må gerne være børn i hans nye hjem, vi ser dog gerne at de er 12+ år og hundevante, da han kan virke meget voldsom, når han bliver glad. Han skal i hus med en indhegnet have.

Buster

1år

Shih tzu/mellem puddel bla.

Han

12 kg


Buster har fået nyt hjem.

Buster er en forsigtig, men utrolig kærlig hund. Han er kommet til os, da han desværre ikke var tryg ved at der kom gæster eller familie på besøg i huset, som han ikke kendte. Han reagererede ved at gø og knurre.
Hos os oplever vi ham som forsigtig, men nysgerrig på mødet med kvinder. Han synes stadig mænd er lidt farlige og skal bruge en del længere tid på at blive tryg ved dem. Han vil gerne snuse og undersøge, så længe man ikke overtræder hans personlige rum. Han søger en familie med erfaring med usikre hunde og modet på at arbejde med hans følsomme sind. Han skal derfor også ud til en familie uden børn, som kan give ham tid til at falde til og give ham gode oplevelser med nye mennesker i et roligt tempo. Han er en fantastisk lille hund, som blot søger de rette rammer at udfolde sig i. Når han er tryg, opfører han sig lige som en unghund skal. Han er fjollet, kærlig, legesyg og giver gerne et bjæf fra sig, hvis godbidderne ikke falder hurtigt nok i træningen. Han bryder sig ikke om store hunde og kan gø af dem, så hunde på hans egen størrelse eller mindre er bedst i forhold til leg. Der må gerne være en anden hund i Busters nye hjem.
Han er vant til at være alene hjemme ca. 4 timer dagligt og dette klarer han fint. Han er ikke helt renlig og vil helst besørge på græs i haven i trygge omgivelser, men bliver mere tryg ved at besørge på gåtur.
Han ønsker sig et hjem i hus med lukket have.

Diesel

Rottweiler

Han

1 år 6 måneder

35 kg


Diesel har fået nyt hjem.

Diesel er en stor, mild og kærlig dreng. Han giver gerne ud af kys, når han har lært en at kende. Han er i starten lidt tilbageholdende overfor fremmede – primært mænd, der skal han lige se dem an, men tøer hurtigt op hvis der er snacks.
Han elsker at lege med andre hunde og er meget venlig, når han hilser på nye hunde. Han kan dog have svært ved at hilse på andre frembrusende hanhunde. Han vil gerne jagte katte og fugle, så nyt hjem skal ikke have fritgående smådyr.
Diesel har desværre svært ved at være alene hjemme og har brug for faste rammer og rutiner. Han bliver ikke destruktiv, men kan gø lidt i starten og være urolig og bliver meget opmærksomhedssøgende når man kommer hjem. Han er renlig, er sød at håndtere og dygtig til kontakt på gåtur.
Diesel skal i et racererfarent hjem uden børn med minimal alenetid, som kan give ham tiden og roen til at falde til og et hjem med fokus på leg, træning og aktivering. Han er en sjov og skøn hund, når han er i trygge rammer. Han ønsker sig et hus med en lukket have.

Rosco

Tjekkoslovakisk ulvehund/schæfer/alaskan malamute

Han

1 år 4 måneder

30 kg


Rosco har fået nyt hjem.

Rosco er kommet til os, da han desværre ikke trives med at være alene. Han har boet i lejlighed og ville hyle og ødelægge hans legetøj eller andre løsliggende ting, når tidligere ejer forlod ham. Han er gradvist blevet bedre, dog kan han fortsat hyle lidt i begyndelsen og vil gerne plukke lidt i hans tæpper, men han er god at falde til ro med en frossen kong eller et gnaveben. Man skal forvente at skulle starte ham forfra i alene hjemme træning og give ham god tid.
Rosco er en stor aktiv dreng, som samtidig er klog og elsker at få aktiveret sit hoved. Han trives godt med næsearbejde og søgelege, derfor ville han være et oplagt emne til nosework eller spor-træning. Han elsker at lege med andre hunde, men kan være lidt insisterende og forstår ikke altid et nej.
Han søger et aktivt hjem, uden andre smådyr, som har erfaring med slædehunde eller lign. racer og med tid til/erfaring med at træne alene hjemme. Eventuelle børn i nyt hjem skal være 12+ år og vant til store hunde, da han kan finde på at hoppe op, når han bliver begejstret.
Han skal i hus med indhegnet have, gerne i landlige omgivelser med masser af plads til ham. Der må gerne være en anden hund i hjemmet. Evt. en voksen tæve, som kan lære fra sig og give ham støtte, ville være at foretrække.

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk