Dyreværnssager

Vi tager også ud i dyreværnssager, dog kun hvor det angår hunde. Vi har desværre ikke kapaciteten til at tage os af andre dyr.

Vi henviser dog gerne til andre instanser, hvis der er behov for dette.


Man kan henvende sig helt anonymt, hvis det er det, man har det bedst med.


Oplever du en hund der ikke har det godt, af en eller anden årsag, kan du ringe her ud til os, og få en snak om hunden og situationen.

Vi er her for at give gode råd og for at hjælpe med at finde løsninger. Det kan være en løsning du selv kan takle, men også en der kan involvere os og politiet.


I de situationer, hvor vi vurderer, i fællesskab med dig, at det er nødvendigt at tage ud og kigge til hunden, gør vi dette og kan forhåbentligt få en god snak med ejer. Heldigvis, er de fleste personer vi er på besøg hos, meget åbne for en snak og forslag til hvordan de kan forbedre hundens liv. Efterfølgende vil vi følge op på at problemerne er løst.


Sidder du derude, og ikke rigtig kan bestemme dig, om det du oplever, er nok til en anmeldelse, eller om det er risikoen værd, at blive uvenner med en ven/bekendt/familiemedlem?


Ring til os og hør hvad vi tænker, tryk her


Hellere ring en gang for meget, end en gang for lidt. Vi ved det kan være svært at tage springet, men hvis du ikke gør, hvem gør det så, for hunden.


Vi har i øjeblikket ikke ressourcer til at tage nye dyreværnssager ind.

Vi henviser til 1812, hvis man oplever et dyr i nød.

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk