Sponsorer

Hills  - sponserer alt vores foder til internathundene her på DaDy, så de får et rigtig godt og nærende foder, mens de er her hos os.

Vi kan på den måde spare udgifterne til foder til vores internathunde og bruge disse penge til at hjælpe endnu flere hunde!


Vi er meget taknemmelige for denne sponsorordning med Hills.


www.hillspet.dkZooplus - Vi har nu modtaget 2 store donationer fra Zooplus.

Når man køber varer fra deres Zoolove serie, giver de et beløb, til et dyre velgørende projekt, og vi har været så heldige at modtage 2 x ca 12.000 kr.

Vi siger tusind tak.


Besøg dem på www.zooplus.dk

Dyrelageret.dk - Vi har fået et rigtig godt venskab, men de kære mennesker på Dyrelageret.dk. De har flere gange nu, sendt en masse lækkert til hundene. Vi siger bare så mange tak for gaverne.

 https://dyrelageret.dk/

Styr på dyr - Styr på dyr har også givet os en donation i form af hundeting, som vi kan bruge til vores hunde. Vi siger tusind mange tak, og ved det kommer hundene til stor glæde.

https://www.styr-paa-dyr.dk/ 


Maxi Zoo - Maxi Zoo har altid være rigtig gode, til at hjælpe velgørendeheds organisationer. Vi henter jævnligt en hel del gode sager til hundene, og det vi ikke kan bruge, ryger videre til Farstrup Vildtpleje Station, så det er virkelig win win. Tak for jer, Maxi Zoo.

www.maxizoo.dk

Cotonshoppen - Cotonshoppen var været så skønne at donere et gavekort til os, på 500 kr, til at bruge til vores hunde. Vi glæder os til at finde nogle lækre ting, på deres hjemmeside.

 cotonshoppen.dk

Tjarlie - Tjarlie har sendt os en lækker pakke, med dejlige ting til vores hunde, vi er så glade for de tænker på hundene, og er med til at glæde dem.

 tjarlie.dk

Din hundeservice - Din hundeservice, kom forbi os, med en masse dejlig ting til hundene. Der var blandt andet en del dækkener, som de ville give til internathundene, som havde brug for det. Vi siger tusind tak for jeres store hjerter.

dinhundeservice.dk

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk