Gode råd

Første gang i hundepension


Det er vigtigt, at din hund får en god start på sit pensionsophold. Du må medbringe alle de ting, du tænker er nødvendige for at din hund får det bedste ophold.


Et par gode ting at have med første gang kunne være:

-Egen kurv eller tæppe
-Eget foder og snacks
-Eget legetøj
-Evt. en trøje som du har sovet i et par dage

Alt sammen ting, som er velkendt for hunden og du som ejer, kan være tryg ved, at hunden har med.


Undgå at medbringe snacks, som hunden ikke er vant til at få hjemme, hvis den har tildens til sart mave.
Derimod er det en rigtig god ide at give hunden noget med, som den er vant til at få, så den kan gnaske i lidt lækkert, mens den er hos os.
Vi sælger også nogle forskellige godbidder og ben i vores butik, så man har mulighed for at købe noget med til sin hund.


Er din hund derimod rutineret i at komme i pension, kan man evt. skære ned i ting hjemmefra. Vi har alt hvad den kunne få brug for, både af kurve, legetøj, skåle og foder.


Vi fodrer med Hills Science plan og det er inkluderet i prisen for hundepension. Der må dog gerne medbringes eget foder, hvis hunden har specielle behov, f.eks. hvis din hund skal have senior-, slanke- eller allergikost.


Oplys os gerne på telefon eller via mail forud for bookingen, hvis der er nogle vigtige ting vi skal tage højde for i forhold til adfærd eller håndtering, så vi kan tage imod jer med de bedste forudsætninger.


Hunden skal være vaccineret – se mere 

Den skal ligeledes være loppefri, samt kan det være god ide at behandle forebyggende mod flåter i sommersæsonen


Pladsbestilling kan klares her

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk