Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.


Det koster kr. 2500,- at adoptere en internat hund hos os. Hunden er vaccineret mod hundesyge, parvovirus, leverbetændelse, fået en næsevaccine mod kennelhoste, samt vaccine mod leptospirose. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

 

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 3500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

 

Vi sørger for at hunden er chipmærket og registreret hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her


Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.


Hvis du vil støtte hundene og vores arbejde, kan du overføre et beløb til mobile pay - 39652 - mærk hundene. - Alle beløb tæller.


Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17

 

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.


Mercedes

Ca. 3 år

Tæve – steriliseret

Gadehund fra Rumænien


Mercedes – i daglig tale Putte – er den skønneste hundepige med masser af personlighed. Hun er kommet langt i sin udvikling siden hendes ankomst til Danmark i januar. Hun er en reserveret hund indtil hun lærer folk at kende og bliver nok aldrig en hund, som tager imod fremmede med et åbent sind. Hun skal bruge tid på at se folk an, og man må absolut ikke presse på hos hende, da hun ellers tager endnu længere tid om at åbne op. Hun har sværere ved at stole på mænd og dette skal man kunne acceptere.
Mercedes er en hund med masser af hjerne. Hun elsker at løse opgaver og er meget interesseret i hoved/næse-arbejde. Hun ville være et oplagt emne til nosework, hvilket hun har prøvet en lille smule hos plejefamilie, men det kan sagtens udforskes endnu med hende. Hun elsker at køre med i bilen.
Mercedes er blevet socialiseret med andre hunde. Hun fungerer bedst med at mødes på neutral grund uden snor. Hun har leget godt med både store og små og vi har haft overvejende tanker om, at hun ville nyde at have en stabil makker i sin hverdag. En rolig og mild hund, som hun kan lege med og støtte sig op af i nye situationer. Hun er ikke vant til kat. Mercedes er helt renlig og har aldrig haft et uheld indendørs. Hun er vant til at være alene i op til 6 timer, men ikke hver dag. Hun trives dog fint med at være alene hjemme og har aldrig ødelagt noget eller lavet ulykker. Vi tænker sagtens, at hun kan trænes op til en alm. arbejdsdag. Mercedes har en enkelt gang haft optræk til falsk drægtighed efter kejsersnit og sterilisation. Hun samlede små bamser og lavede rede i sengen. Dette skal man kunne afhjælpe hende med, hvis det skulle opstå igen. Evt. afholde hende fra at have for mange bamser omkring sig.
Mercedes søger et hjem med kærlige og erfarne hundeejere, som kan give hende den tid hun har brug for. Hun elsker at putte i sofaen og sengen og dette ønsker vi fortsat for hende i nyt hjem. Hun skal i hus med indhegnet have og der må ikke være trapper. Hun bryder sig hverken om at gå på trapper eller at blive løftet. Hun er undersøgt i fuld røntgen af ryg og hofter. Derudover søger hun et børnefrit hjem, da hun ikke er vant til børn og trives bedst uden for mange uforudsete lyde og bevægelser.

Mercedes er i privat formidling og skal besøges hos nuværende plejefamilie.
Mercedes koster kr. 2500,-

Mercedes (Putte)
Mercedes (Putte).jpeg1
Mercedes (Putte).jpegd


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dkSe også:


Hunde i privatformidling

Akira

10 måneder

Tæve

Alaskan malemute/siberian husky

 

Akira er den skønneste hundepige med en kæmpe personlighed. Akira er kommet til os, da hun desværre ikke længere fungerede i et hjem med børn. Hun har desværre nappet et barn i fingrene.
Hun er aktiv, legesyg og elsker at træne. Hun er stadig en stor hvalp, med masser af energi og en del der skal læres. Hun trækker en del i snoren på gåtur, så dette skal ny familie være indstillet på at ville arbejde på. Akira kan desværre ikke være alene hjemme. Hun har i tidligere hjem kun kunne klare at være alene 1-2 timer, da hun ellers har ødelagt ting og hyler. Her hos os ødelægger hun intet, men kan stadig hyle, når hun bliver ladt alene. Dette skal man kunne sætte tid af til at arbejde på, eller give hende nogle rammer, hvor hun ikke vil skulle være alene. Hun kan være en smule sky overfor fremmede, men så snart hun er tryg hopper hun gerne helt op af en for at sige hej. Hun er en meget venlig og enormt kærlig hund overfor de mennesker hun kender.
Akira elsker andre hunde. Hun kan lege lidt voldsomt da hun ikke er helt bevidst om hendes størrelse, men hun nyder når de andre hunde gerne vil løbe stærkt.
Akira søger et hjem uden små børn, så større børn fra 15 år og op er fint. Hun søger derudover et hjem med raceerfaring, tid og energi til en aktiv hund som hende. Hun er den dejligste hundepige med masser af potentiale, som blot mangler de rette rammer at blomstre i. Der må gerne være en anden hund i Akiras nye hjem, men hun er ikke vant til andre smådyr.


Hun er registreret som en blanding af husky/malamut, men udfra hendes væremåde og udseende mistænker vi nærmere husky/schweizisk hyrdehund.


Akira koster 2500kr. 


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dkSe også:


Hunde i privatformidling

Mille

7,5 år

Tæve

Cocker spaniel


Mille er en sød og dejlig hundepige. Hun er god med andre hunde. Hun er ikke den vilde til at lege, men synes det er rigtigt hyggeligt med selskab. Hun elsker alle mennesker og er vant til at bo med teenagebørn, som har elsket at træne med hende. Hun er kommet til os, da tidligere familie skulle flytte og ikke kunne have hende med. Mille har gået til hvalpe- og ung-hunde træning og er skarp i den basale træning + nogle fine tricks. Mille kan være alene hjemme og hun er rigtig sød til at køre med i bilen. Hun bryder sig ikke så meget om nytår og torden og kan gø i disse sammenhænge. Hun kan have ressourceforsvar overfor hendes mad eller ting hun finder på sin vej. Dette skal man være indstillet på at arbejde på, men også vide at hun kan bide fra sig, hvis man overtræder hendes grænser og tager ting fra hende. Hun bryder sig hverken om mennesker eller dyr, der kommer tæt på de ting hun vogter.
Mille søger derfor et hjem uden små børn, men større og hundevante børn fra 15 år og op er fint. Derudover skal hun i hus med have.
Da det er en race som kræver pelspleje og ørepleje, søger vi en familie med erfaring for dette.


Mille koster 2500,-


Mille cocker spaniel søger nyt hjem.jpg 2
Mille cocker spaniel søger nyt hjem.jpg 3


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dkSe også:


Hunde i privatformidling

milo springer spaniel søger nyt hjem
milo springer spaniel søger nyt hjem 3
¨milo springer spaniel søger nyt hjem 2


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dkSe også:


Hunde i privatformidling

Milo

2 år

Han

Engelsk Springer Spaniel


Milo er en dejlig og energisk hund, som elsker at løbe, lege, træne og nusse. Han er god til både hunde og børn og har boet med et barn i tidligere hjem. Han er generelt en meget blid hund, som i nogle sammenhænge kan blive usikker og forsigtig.


Han kan komme til at sjattisse, når han bliver glad eller stresset, og han kan have tendens til at stresse i nogle sammenhænge. Nyt hjem må gerne have god plads til at løbe og træne på, da han elsker at arbejde og har især en aktiv og styrende næse. Han har ikke været vant til jagt, men det er tydeligt i ham. Vi oplever generelt at, han kan bruge noget træning, da han blandt andet trækker i snoren på gårure og kan have svært ved at opretholde fokus. Når han løber fri i vores store indhegninger, kommer han når man kalder og hos tidligere familie har han også været vant til at løbe fri. 


Han kan være alene hjemme en almindelig arbejdsdag. Han er vant til at være i et afgrænset areal med babylåge, men kan være i hele huset uden problemer. Han er renlig og gør meget sjældent. 

Han kører fint med i bilen og hopper selv op i transportkasen. Han er ligeledes dygtig til dyrelægen. 

 

Milo koster 2500kr.