Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.


Det koster kr. 3500,- at adoptere en internat hund hos os. Hunden er vaccineret mod hundesyge, parvovirus, leverbetændelse, fået en næsevaccine mod kennelhoste, samt vaccine mod leptospirose. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

 

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 4500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

 

Vi sørger for at hunden er chipmærket og registreret hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her


Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.


Hvis du vil støtte hundene og vores arbejde, kan du overføre et beløb til mobile pay - 39652 - mærk hundene. - Alle beløb tæller.


Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17


 

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dk

Rosco

Tjekkoslovakisk ulvehund/schæfer/alaskan malamute

Han

1 år

30 kg


Rosco er kommet til os, da han desværre ikke trives med at være alene. Han har boet i lejlighed og ville hyle og ødelægge hans legetøj eller andre løsliggende ting, når tidligere ejer forlod ham. Han er gradvist blevet bedre, dog kan han fortsat hyle lidt i begyndelsen og vil gerne plukke lidt i hans tæpper, men han er god at falde til ro med en frossen kong eller et gnaveben. Man skal forvente at skulle starte ham forfra i alene hjemme træning og give ham god tid.
Rosco er en stor aktiv dreng, som samtidig er klog og elsker at få aktiveret sit hoved. Han trives godt med næsearbejde og søgelege, derfor ville han være et oplagt emne til nosework eller spor-træning. Han elsker at lege med andre hunde, men kan være lidt insisterende og forstår ikke altid et nej.
Han søger et aktivt hjem, uden andre smådyr, som har erfaring med slædehunde eller lign. racer og med tid til/erfaring med at træne alene hjemme. Eventuelle børn i nyt hjem skal være 12+ år og vant til store hunde, da han kan finde på at hoppe op, når han bliver begejstret.
Han skal i hus med indhegnet have, gerne i landlige omgivelser med masser af plads til ham. Der må gerne være en anden hund i hjemmet. Evt. en voksen tæve, som kan lære fra sig og give ham støtte, ville være at foretrække.

Rosco koster 3500,-

Rosco søger nyt hjem


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dk

Meile

3,5 år

Old english bulldog

Tæve

27 kg


Meile er en glad og utrolig kærlig hundepige. Hun hilser på alle mennesker og nyder at blive nusset på maven. Hun fik amputeret sit højre bagben, da hun var 1,5år men er absolut velfungerende og mærker ikke til hendes manglende ben. Hun kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag, hun elsker at køre med i bilen og hun kan med nogle hunde. Hun er dog bestemt og siger fra hvis de bliver for nærgående eller hvis hun bare ikke gider dem. Hun synes som regel bedst om større roligere hunde. Hun er ikke vant til at bo med børn, men hun har et rigtig godt sind og vi vurderer at hun godt vil kunne bo med større hundevante børn. Hun har herude hilst på en 4-årig med stor succes – hun bliver dog begejstret og kan bumpe ind i folk.
Meile søger et hjem i hus uden anden hund, hos en familie med erfaring med bullerbasser, som har masser af kærlighed og gerne en lukket have. Grundet hendes manglende ben skal Meile ikke i et hjem med trapper.

Meile koster 3500,-

Meile søger nyt hjem
Meile søger nyt hjem OEB
Meile søger nyt hjem old english bulldog