Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.


Det koster kr. 3500,- at adoptere en internat hund hos os. Hunden er vaccineret mod hundesyge, parvovirus, leverbetændelse, fået en næsevaccine mod kennelhoste, samt vaccine mod leptospirose. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

 

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 4500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

 

Vi sørger for at hunden er chipmærket og registreret hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her


Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.


Hvis du vil støtte hundene og vores arbejde, kan du overføre et beløb til mobile pay - 39652 - mærk hundene. - Alle beløb tæller.


Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17


 

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.

Rosco

Tjekkoslovakisk ulvehund/schæfer/alaskan malamute

Han

1 år 4 måneder

30 kg


Rosco er kommet til os, da han desværre ikke trives med at være alene. Han har boet i lejlighed og ville hyle og ødelægge hans legetøj eller andre løsliggende ting, når tidligere ejer forlod ham. Han er gradvist blevet bedre, dog kan han fortsat hyle lidt i begyndelsen og vil gerne plukke lidt i hans tæpper, men han er god at falde til ro med en frossen kong eller et gnaveben. Man skal forvente at skulle starte ham forfra i alene hjemme træning og give ham god tid.
Rosco er en stor aktiv dreng, som samtidig er klog og elsker at få aktiveret sit hoved. Han trives godt med næsearbejde og søgelege, derfor ville han være et oplagt emne til nosework eller spor-træning. Han elsker at lege med andre hunde, men kan være lidt insisterende og forstår ikke altid et nej.
Han søger et aktivt hjem, uden andre smådyr, som har erfaring med slædehunde eller lign. racer og med tid til/erfaring med at træne alene hjemme. Eventuelle børn i nyt hjem skal være 12+ år og vant til store hunde, da han kan finde på at hoppe op, når han bliver begejstret.
Han skal i hus med indhegnet have, gerne i landlige omgivelser med masser af plads til ham. Der må gerne være en anden hund i hjemmet. Evt. en voksen tæve, som kan lære fra sig og give ham støtte, ville være at foretrække.

Rosco koster 3500,-

Rosco søger nyt hjem


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dk

Medusa

Malinois

Tæve

1 år 3 måneder

27kg

Medusa er en energisk og klog unghund, som søger et hjem med træning og udfordringer. Hun skal i et racererfarent og aktivt hjem, som forstår sig på racens drive og vedholdenhed. Hun er drøn skarp, lærenem og modig på verden, så hun vil egne sig godt til familien som ønsker en hund til løb, lydighedstræning, spor og meget mere. Hun er utrolig kærlig, hilser gerne på alle mennesker og elsker at ligge på gulvet med maven i vejret og blive nusset og kløet.
Vi ved desværre ikke så meget om Medusas fortid og hvad hun har været vant til, så der skal nok forventes alene hjemme træning og socialisering. Hun virker ikke utryg ved at blive efterladt, men kan gø ved ukendte pludselige lyde. Derudover kan der eksplodere et legetøj i ny og næ, men hun bider ikke i hendes tæpper eller kurv. Hun er helt renlig, sød til at køre med i bilen og rigtig dygtig til at komme med til dyrlægen. Hun er dog stærk og trækker i snoren. Dette arbejdes der på, men ny ejer skal have en god fysik til at kunne holde hende.
Vi oplever herude at hun er nysgerrig på andre hunde, men ikke altid formår at læse dem og derfor bliver frustreret og gøer af dem.

Medusa skal i hus med lukket have og evt. børn i ny familie skal være 10+ år og hundevante.

Medusa koster 3500,-

Medusa søger nyt hjem malinois
Medusa søger nyt hjem malinois tæve


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dk

Snorri

3 år 8 måneder

Islandsk Fårehund

Han (kemisk kastreret slut oktober)

20 kg.

 

Snorri er en skøn racetypisk islandsk fårehund. Snorri søger en familie, hvor der er ro og tid til at få Snorri gjort tryg og i balance. Han er desværre kommet retur til os, da han ved ejer stak af fra haven på trods af hegn. Snorri søger en familie, der meget gerne har raceerfaring eller kender til hyrdehunde som minimum. Snorri er en utrolig sød og kærlig hund, der er meget nysgerrig og som meget gerne vil træne og lære nye ting. Aktiviteter som rally og agility ville Snorri være eminent til. Snorri elsker at være ude og at være sammen med sin ejer. Desværre kan Snorri som udgangspunkt ikke lide at blive forladt og være alene. Han stresser nemt op og gøer meget. Ny ejer skal være indstillet på at træne alene-hjemme helt fra bunden og vide at det måske aldrig lykkes helt. Snorri søger en familie, der har hus og have – gerne lidt landligt, da der kan være meget lyd på Snorri. Snorris nye familie skal ikke have børn eller andre dyr. Da Snorri vejer lidt for meget, er han hos os på slanke-kost og det anbefales ny familie at fortsætte med. Snorri får renset tænder inden afrejse.

Snorri koster 4500,-

Snorri søger nyt hjem islandsk fårehund


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dk

Diesel

Rottweiler

Han

1 år 6 måneder

35 kg


Diesel er en stor, mild og kærlig dreng. Han giver gerne ud af kys, når han har lært en at kende. Han er i starten lidt tilbageholdende overfor fremmede – primært mænd, der skal han lige se dem an, men tøer hurtigt op hvis der er snacks.
Han elsker at lege med andre hunde og er meget venlig, når han hilser på nye hunde. Han kan dog have svært ved at hilse på andre frembrusende hanhunde. Han vil gerne jagte katte og fugle, så nyt hjem skal ikke have fritgående smådyr.
Diesel har desværre svært ved at være alene hjemme og har brug for faste rammer og rutiner. Han bliver ikke destruktiv, men kan gø lidt i starten og være urolig og bliver meget opmærksomhedssøgende når man kommer hjem. Han er renlig, er sød at håndtere og dygtig til kontakt på gåtur.
Diesel skal i et racererfarent hjem uden børn med minimal alenetid, som kan give ham tiden og roen til at falde til og et hjem med fokus på leg, træning og aktivering. Han er en sjov og skøn hund, når han er i trygge rammer. Han ønsker sig et hus med en lukket have.

Diesel koster 3500,-