Dansk Dyreværn Aalborg

Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.


Det koster kr. 2500,- at adoptere en internat hund hos os. Hunden er vaccineret mod hundesyge, parvovirus, leverbetændelse, fået en næsevaccine mod kennelhoste, samt vaccine mod leptospirose. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

 

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 3500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

 

Vi sørger for at hunden er chipmærkede og registrerede hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her


Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.


Hvis du vil støtte hundene og vores arbejde, kan du overføre et beløb til mobile pay - 39652 - mærk hundene. - Alle beløb tæller.


Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17

 

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.

Jasmin

9 år

Tæve – steriliseret

Labrador/Flatcoated retriever

 

Jasmin er en ældre, men utrolig frisk dame. Hun er rigtig sød, men lidt reserveret indtil man lærer hende at kende. Så deler hun meget gerne ud af kys. Jasmin er rigtig glad for at komme ud på tur, hun trækker dog i snoren. Hun er ikke vant til børn. Som udgangspunkt er hun ikke interesseret i andre hunde. Hun trækker sig og vil helst gå for sig selv. Jasmin kan på ingen måde være alene hjemme, hun lider af seperationsangst og man skal være indstillet på at være hjemme ved hende eller kunne tage hende med.
Jasmin skal i hus med have og allerhelst ude på landet.

Jasmin søger nyt hjem.jpg1
Jasmin søger nyt hjem

Er du interesseret i en af vores internathunde?


Kontakt os for at aftale et besøg på 98341233 eller via ddv@danskdyrevaern.dk.


Vores åbningstider er på hverdage kl. 8-10 samt 15-17, og i weekender og helligdage kl. 9-10 samt 15-17.

Mie

7 år

Tæve

Dansk/svensk gårdhund

Mie er kommet ind til os, da hendes ejer desværre er gået bort. Mie er en sensitiv lille pige. Der er rigtig meget lyd på hende og hun kan nemt blive utryg. Hun er dog hurtigt blevet tryg og mere stille overfor personalet hos os, efter hun har lært os at kende. Hun er rigtig sød og meget frisk. Hun trækker i snoren på tur og løber gerne som en tosset, når hun er løs. Vi ved ikke om Mie kan være alene hjemme. Herude er der dog ingen problemer og hun er helt renlig. Hun kan dog komme til at tisse, hvis hun bliver usikker. Mie bryder sig absolut ikke om katte. Hun har vist fin adfærd overfor de andre hunde hos os og leger rigtig godt med andre hunde. Mie skal ikke i et hjem med børn, da hun som beskrevet er meget sensitiv. Hun skal ud til en familie der vil tage tingene i hendes tempo og bruge tiden på, at gøre hende tryg ved dem.
Mie koster 3500,-

Mie søger nyt hjem (2)
Mie søger nyt hjem (1)

Er du interesseret i en af vores internathunde?


Kontakt os for at aftale et besøg på 98341233 eller via ddv@danskdyrevaern.dk.


Vores åbningstider er på hverdage kl. 8-10 samt 15-17, og i weekender og helligdage kl. 9-10 samt 15-17.

Aslan

4 år

Han

Broholmer/Rhodesian Ridgeback/Golden retriever

 

Aslan er desværre kommet retur til os, grundet aggressionsproblemer i forbindelse med fremmede hunde på gåture.
Aslan er den skønneste store hundebamse, som søger sit sidste hjem. Han er en kærlig dreng, som nogle gange kan være en anelse reserveret i starten. Han elsker dog at blive kløet og nusset, når han først har lært en at kende. Aslan er altid frisk på en lang gåtur, men kan også sagtens putte i sofaen en lørdag aften. Han er renlig og kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag. Han er sød til at køre bil og er ok til nytårsaften. Aslan kan ikke lide andre hunde. Han har desværre udviklet aggressiv adfærd overfor fremmede hunde. Dette skal man kunne tage højde for, da han er en stor hund og han har et stort beskytter-gen overfor sine mennesker. Aslan er vant til børn, og vil fint kunne trives i en rolig børnefamilie med lidt større børn. Vi ser gerne at han kommer på landet og bo i et hjem uden andre hunde. Aslan er alt i alt en rigtig skøn hund, men ikke en førstegangshund.

Aslan søger nyt hjem
Aslan søger nyt hjem1

Er du interesseret i en af vores internathunde?


Kontakt os for at aftale et besøg på 98341233 eller via ddv@danskdyrevaern.dk.


Vores åbningstider er på hverdage kl. 8-10 samt 15-17, og i weekender og helligdage kl. 9-10 samt 15-17.

Lux

5 år

Tæve

Alaskan Malamut

Lux er en meget sød, men lidt forsigtig pige. Vi leder efter hendes absolut sidste hjem, da dette bliver hendes 4. hjem. Lux elsker at gå lange ture. Hun er ret lydig og trækker ikke i snoren på tur. Lux er ikke vant til at være meget alene og kan hyle/snakke når hun er alene. Hun har prøvet at være alene i ca. 3 timer. Lux er vant til at ligge i både møbler og kurv. Hun kan være en smule reserveret og man skal lade hende komme selv, høje lyde og hurtige bevægelser bryder hun sig ikke om. Lux kan ikke lide andre hunde og andre dyr. Hun er vant til børn, men vi ønsker et hjem til Lux, hvor der ingen børn er eller i hvert fald store børn pga. hendes lidt forsigtige sind. Et hjem på landet med plads og ro, vil blive højt prioriteret. Lux er vogtende overfor sin mad og bliver aggressiv hvis man vil tage det fra hende eller der er andre dyr i nærheden.

Lux har fået renset tænder og koster 3500 kr.

Lux søger nyt hjem
Lux søger nyt hjem1

Er du interesseret i en af vores internathunde?


Kontakt os for at aftale et besøg på 98341233 eller via ddv@danskdyrevaern.dk.


Vores åbningstider er på hverdage kl. 8-10 samt 15-17, og i weekender og helligdage kl. 9-10 samt 15-17.

Willa

4 år

Tæve

Cocker Spaniel

Willa er kommet ind til os pga. alvorlig sygdom hos ejer. Willa er utrolig sød, dog fortæller opdrætter at hun har haft udfald mod både andre hunde og mennesker. Willa er en smule usikker og ikke vant til at blive håndteret indenfor faste rammer. Man skal derfor være rolig omkring Willa og respektere hendes grænser. Gør man det, er hun utrolig sød, kærlig og en meget nem hund. Willa kan hos os på ingen måde lide de andre hunde og hun er heller ikke vant til katte. Willa er vant til at ligge i både kurv og møbler. Hun kan være alene hjemme en normal arbejdsdag og er renlig. Willa trækker i snoren på gåtur. Vi søger til Willa en familie uden børn og andre dyr. Familien skal have hundeerfaring og være nogle, der er rolige og som kan vise Willa vejen.

Willa har fået renset tænder og koster 3500 kr.

Willa søger nyt hjem 1
Willa søger nyt hjem

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk