Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.


Det koster kr. 2500,- at adoptere en internat hund hos os. Hunden er vaccineret mod hundesyge, parvovirus, leverbetændelse, fået en næsevaccine mod kennelhoste, samt vaccine mod leptospirose. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

 

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 3500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

 

Vi sørger for at hunden er chipmærket og registreret hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her


Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.


Hvis du vil støtte hundene og vores arbejde, kan du overføre et beløb til mobile pay - 39652 - mærk hundene. - Alle beløb tæller.


Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17

 

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.

Loui

11 mdr

Intakt hanhund

Podengo/engelsk bulldog blanding


Loui er desværre kommet retur til os, da han ikke fungerede med husstandens katte. Han ville desværre jagte dem, så derfor søger Loui et hjem uden andre smådyr.

Søde Loui er en nusseglad og energisk unghund. Loui er god som dagen er lang, legesyg og nysgerrig. Han har ikke så meget kropskontrol, så man kan til fordel træne med ham i forskelligt terræn og øve at balancere.

Han er meget godbidsglad og responderer positivt på træning, og har brug for træning på nogle fronter, herunder generel lydighed. Han skal ligeledes træne ro. Generelt er Loui en hund med rigtig meget gå-på-mod, som bare lige skal lære at regulerer og bruge sin energi konstruktivt. Alle tingene trænes hos os med tydelig udvikling.


Han har været vant til at være alene hjemme i bur, da han ellers ødelægger ting, men hos os ødelægger han ikke længere tæpperne. Grundet størrelse og energiniveau, skal han ikke bo med små børn. Han er god til tæver og nogle hanhunde, elsker at lege og er glad for alle mennesker. Han kan klatre halvhøje hegn, så ny have skal være godt indhegnet. Loui er kommet ind, da han var for stor en mundfuld for forrige familie og søger nu en ny familie, som har overskud til træning, gåture og leg.

 

Loui koster 2500kr.

loui søger nyt hjem 33
loui søger nyt hjem 22


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dkSe også:


Hunde i privatformidling

Balder

2 år 

han - kastreret

sibirisk husky blanding


Balder er en stor kærlig bamse. Han kan være reseveret og tilbageholdende i starten, hvor han kan brumme af dig, hvis han er utryg. Han skal have tid og må ikke presses. Andre kaster han sig i armene på. 

Når han er tryg er han utrolig legesyg og elsker at putte helt op af dig og allerhest ovenpå dig trods de knap 50 kgs vægt. 

Han knytter sig ekstremt meget til sine mennesker og er ikke vild med at være alene, hvor han hyler og kan finde på at ødelægge ting. Nyt hjem skal derfor være indstillet på denne problematik og enten have minimal alene tid  eller rigtig god tid til træningen. Hos os er han blevet bedre til at falde til ro i kurven når vi går, men kan dog stadig hyle i starten.

Han er vant til at omgåes børn, men er en meget stor og voldsom dreng, som mangler viden om egen størrelse, og derfor søger han et hjem hvor eventuelle børn skal være hundevante og  minimum teenagere. Balder har boet på en gård, og har ikke været vant til at gå i snor. Dette øver vi her, da han trækker en del. 

Han kan desuden komme til at kigge op på bordene, om der er nogle lækkerier der skal smages på, hvis ikke man er opmærksom, og så har han lært sig selv at åbne døre. 


Balder er kommet ind grundet manglende tid til at opfylde hans aktivitetsniverau.

Balder søger derfor et hjem hos en familie, der har tid og energi til ham. Han har ikke oplevet så meget i hans liv, så man skal være klar på træning og rolig fremgang og introduktion til verden. Ny familie skal også kende til hunde med vogter-gen. 

Han skal ikke gå på trapper, og søger et hus med have, da han elsker at opholde sig udenfor. 


Balder koster 2500kr.

Balder blanding søger nyt hjem.jpg 2


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dkSe også:


Hunde i privatformidling

My

1 år

Mobs/puddel

Tæve - steriliseret

 

My er legesyg, evighedglad og madglad, og vil gøre meget for en godbid, en fyldt Kong eller et tyggeben. Hun elsker legetøj, men kan komme til at bide det i stykker. Hun har et højt energiniveau, som hun skal lære at regulere, da hun nemt stresser rundt. Derfor skal stressende lege som boldkast og pindekast undgås, og derimod fokuseres på mentaltræning, søgeøvelser og ro. Der er potentiale for at arbejde med dette. Hun er vant til børn fra 4 år og er glad for alle mennesker og de fleste hunde, men er ikke vant til kat. 


Der skal øves generel håndtering, så man nemmere må få lov at se blandt andet hendes tænder, øjne, øre, da hun kan ikke sidde stille til dette - ligesom hun heller ikke kan finde ro til at blive løftet. Hun kan blive lidt utilfreds under bilkørsel, hvor hun kan pive. 

Hun er vant til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag i et afgrænset areal, og er renlig.


Begge knæ på bagbenene er opereret for løse knæskaller indenfor det seneste halve år. 


My koster 3500,-

My søger nyt hjem
My søger nyt hjem.jpeg1