Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.


Det koster kr. 2500,- at adoptere en internat hund hos os. Hunden er vaccineret mod hundesyge, parvovirus, leverbetændelse, fået en næsevaccine mod kennelhoste, samt vaccine mod leptospirose. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

 

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 3500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

 

Vi sørger for at hunden er chipmærket og registreret hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her


Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.


Hvis du vil støtte hundene og vores arbejde, kan du overføre et beløb til mobile pay - 39652 - mærk hundene. - Alle beløb tæller.


Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17

 

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.

Alpha

10 mdr

Han

Sibirian Husky

28 kg


Alpha leder efter sin sidste familie, da de første måneder af hans liv har været turbulente. Med intet mindre end 4 hjem i bagagen, søger Alpha et hjem med viljen og troen på en husky. Alpha er social, selvstændig, snakkende, fjollet og glad. Derudover er han legesyg, nysgerrig og kontaktsøgende. Han er vant til andre hunde og reagerer fint på andre hunde hos os.

Alpha søger et hjem der har tiden til at træne og aktivere ham dagligt.

Han har før kunne være alene hjemme, men dette vil naturligvis kræve en tilvænning i nyt hjem. Han kan ind imellem komme til at ødelægge et tæppe, men primært ligger han bare med dem i munden uden at ødelægge dem. Han er vant til at køre i bil og er rigtig god til det, han hopper selv op og ligger sig ned og putter under køreturen. Han har primært boet i lejlighed, hvilket ikke er optimalt for ham, så han søger hus med indhegnet have. Han er renlig. Han har et veludviklet trækgen og trækker i snoren under gåture. Han har ikke været vant til børn, men ville godt kunne bo med større og hundevante børn.

Ny familie skal gerne have erfaring og viden om højaktive racer og meget gerne husky.


Alpha var formidlet ud til ny familie med anden huskytæve, hvilket gik rigtig godt i starten. Senere begyndte han desværre at ignorere når hun sagde fra, hvilket gjorde tæven utryg i eget hjem. Han er legesyg, grænseøgende og skal træne at være i ro. 


Alpha koster 2500kr.

alpha søger nyt hjem


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dkSe også:


Hunde i privatformidling

Hugo

3,5 år

Han

Stafforshire bull terrier

15kg


Hugo er en glad, energisk og klog hund. Han elsker at træne, lære og så elsker han mad og snacks. Han har prøvet en smule nosework i tidligere hjem og det var han rigtig glad for.
Han er vant til børn, men bliver meget ivrig omkring dem. Det samme gælder for gæster der kommer på besøg. Han elsker mennesker, men kan køre op, når han hilser. Derfor skal ny familie være parat til at lære ham, at falde til ro i dette.
Hugo er vant til at være alene hjemme en alm. arbejdsdag, men ønsker sig et hjem, hvor der er knap så meget alenetid. Han knytter sig meget til sine mennesker og trives godt med at være i selskab af dem. Han er ikke vant til så mange hunde. Han har haft en fast legekammerat og der legede han rigtig godt. Han leger dog lidt vildt, så det er bedst med andre hunde på hans størrelse eller lidt større. Han er ikke vant til kat, udover dem han har set på gåtur, hvor han er meget interesseret i at komme efter dem. Derfor skal han et hjem uden andre smådyr.
Hugo søger en familie der har tiden og lysten til at prioriterer ham og hans aktivering. Hugos nye familie skal bo i hus med have og der må gerne være større hundevante børn(10+).


Hugo har fået renset tænder og koster 3500,-

Hugo søger nyt hjem staff
Hugo søger nyt hjem staff.jpg1


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dkSe også:


Hunde i privatformidling

Aslan

Amerikansk akita

Han(intakt)

5,5 år

50 kg


Aslan skal finde sin nye familie grundet manglede tid i nuværende hjem.

Aslan er god og nem, som dagen er lang. Han er meget racetypisk af sind og nyder derfor rigtig godt af masser af ude-tid, hvor han selv bestemmer tempoet. Han elsker at ligge på et skyggefuldt sted i haven og holde øje med familien.
Han er vant til at være alene hjemme en alm. arbejdsdag og typisk sover han det meste af dagen. Han vil gerne have adgang til et køligt rum.

Aslan er vant til børn, store som små og er rigtig god med dem. Han er utrolig blid og snuser blot til de helt små. Han er vant til besøg af gæster og hilser pænt. Han kommer hen og snuser og går som regel igen. Han er vild med at køre bil og sidder gerne og skal holde øje med alt på turen. Han er vant til at gå ved siden af barnevogn, samt har været vant til at løbe ved siden af en cykel. Dette er dog ude af træning og han kan trække en smule på gåture, men primært hvis han ønsker at gå en bestemt retning. Aslan kan ikke gå uden snor, da han ikke kommer når der bliver kaldt. Af samme grund skal haven været ordentligt indhegnet, da han kan finde på at strejfe, hvis muligheden foreligger.

Aslan søger et hjem, hvor han igen kan være alene-hund, da han trives bedst i dette. Han kan acceptere mindre rolige hunde, men trives generelt bedst uden andre omkring ham. Derudover skal der ikke bo katte eller andre smådyr i nyt hjem, da han kan finde på at jagte dem.
Da racen er disponibel for hoftedysplasi, skal han heller ikke i et hus, hvor han skal op og ned ad trapper for at komme ind/ud. Aslan har fast årligt været til sundhedstjek hos dyrlægen, og der har aldrig været nogle anmærkninger omkring dette. Han kan få nogle hormon-knopper/eksem tilstand på hagen og testiklerne, men dyrlægen plejer at henvise til rens med klorhexidin og det plejer at tage det.
Han er dyrlæge- og ansvarsforsikret (denne kan muligvis overtages af ny familie)
Aslan klarer fint nytårsaften, men han vil gerne være inde og sammen med familien.

Aslans nye familie må gerne være racebekendt, samt have tid og overskud til daglige gåture og ikke alt for lange dage hvor han skal være for meget alene. Der må gerne være børn i hjemmet. Og Aslan ønsker sig en have med flere skyggepletter.

Aslan er i privatformidling og skal besøges i nuværende hjem.
Aslan koster 2500,-

Aslan søger nyt hjem - amerikansk akita
Aslan søger nyt hjem - amerikansk akita.j.j
Aslan søger nyt hjem - amerikansk akita1


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dkSe også:


Hunde i privatformidling

Alfred

1,5 år

Han - kastreret

Jack russel/chihuahua

10kg


Alfred er kærlig og glad i de rigtige rammer, men er usikker. Grundet ændrede omstændigheder hos tidligere ejer, erkender de at overskuddet og opmærksomheden til Alfred var mangelfuld. Alfred søger derfor et hjem, med en forudsigelig og rolig hverdag uden børn eller andre dyr, som har tid og overskud til at træne selvtillid og give trygge rammer. Alfred er tydelig i sine grænser og brummer når de overtrædes. I tidligere familie udviste han ressourceforsvar overfor forældrene i visse situationer, Han blev utryg og vagtsom ved nye ansigter i huset og knurrede af nye gæster.

Han har været vant til at være alene hjemme i bur og har ligeledes været vant til at være i bur når familien fik gæster. 

 

Han elsker at putte i sofaen, lege i haven og generelt være i kontakt. Hos os mærker vi også en vagtsomhed ved nye ansigter, men han er madglad og tøer op efter få godbidder, hvorefter han uddeler tonsvis af kys.
Grundet alder og race har han meget energi, så han ønsker sig en familie som ønsker at gå ture og aktivere ham, men samtidig elsker at slappe af i sofaen med ham. Han vil gerne være med i det hele. Derudover har Alfred lidt ekstra vægt på sidebenene, som han skal have tabt.
Han har gået til hvalpetræning og er meget glad for at træne. Dog er det ikke alle hunde han kan lide. Han er helt renlig og ødelægger intet.

Alfred egner sig ikke til lejlighed, da han kan være lydfølsom og selv give lyd.


Alfred koster 2500kr.

Alfred søger nyt hjem
Alfred søger nyt hjem.jpg 2.jpg3
Alfred søger nyt hjem.jpg 2


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dkSe også:


Hunde i privatformidling

Sally

3 år

Tæve

Jack Russell/Dansk Svensk Gårdhund

8kg


Sally er en kærlig, glad, legesyg og fjollet hundepige. Hun kan med alle hunde, og elsker bare at lege og er også vant til at komme i hundeskov. Hun har meget gåpåmod, og vil gerne lege med de store hunde også. Sally er vant til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag, hvor hun har haft hele huset. Vi ønsker dog, så vidt muligt et hjem med mindre alene tid til hende. Hun elsker at putte i både sofaen og sengen. Hun elsker at køre med i bilen og vil som regel helst gerne sidde midt i det hele og følge med. Sally er vant til børn fra 5 år og opefter. Hun er meget energisk og hopper gerne op for at give et kys eller slikke lidt på næsen. Hun kan geare op og blive vild, så eventuelle børn skal være hundevante, og have en størrelse der kan klare, at hun hopper op. Sally er blevet indleveret grundet skilsmisse og søger nu en aktiv familie, som vil træne, aktivere, gå lange ture og give hende en masse skønne oplevelser. Hun har været med på en rejse til Norge og klarede dette rigtig flot. Sallys søger desuden et hjem med en have, hvor hun kan få lov at tonse rundt i. Der kan være lyd i Sally og derfor skal hun ikke i lejlighed.

Sally koster 2500,-

Sally jack russell blanding
Sally jack russell blanding.jpg1
Sally jack russell blanding.j