Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.


Det koster kr. 2500,- at adoptere en internat hund hos os. Hunden er vaccineret mod hundesyge, parvovirus, leverbetændelse, fået en næsevaccine mod kennelhoste, samt vaccine mod leptospirose. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

 

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 3500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

 

Vi sørger for at hunden er chipmærket og registreret hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her


Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.


Hvis du vil støtte hundene og vores arbejde, kan du overføre et beløb til mobile pay - 39652 - mærk hundene. - Alle beløb tæller.


Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17

 

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.

Maggie

9 år

Tæve – steriliseret

Blanding fra Bosnien


Maggie er en stor personlighed når man først lærer hende at kende. Hun har gåpåmod og har stort set altid en hale der logrer eller banker imod gulvet. Hun er nået rigtig langt siden hendes liv på gaden, men hun kan på nogen punkter stadig godt være en skrøbelig og forsigtig hund. Hun er ikke typen man skal hæve stemmen for meget i nærheden af. Maggie bryder sig ikke om nytår eller torden. Hun er god som dagen er lang og alderen har selvfølgelig sat sine spor i form af hendes aktivitetsniveau. Man kan ikke rigtig mærke at hun er en ældre hund, udover at hun hurtigere bliver træt. Hun er mest en hyggehund der nyder at ligge i hendes kurv eller i hendes egen sofa og bare dase den af dagen lang. Hun nyder også en god tur i skoven eller at sole sig på en græsplæne, men hun duer ikke længere til timelange gåture. Hun er ikke en hund der leger med noget legetøj, men en anden hund kan sagtens få gang i hende. Hun er klart en kælepotte der gerne vil kæles for og puttes med. Hun kan fint med andre hunde, og er især god til at opdrage hvalpe. Hun har hos tidligere familie været vant til 2 andre hunde i hjemmet, men hun kan ikke med katte, fugle og andre husdyr. Hun er meget bekvem med at køre i bil og hun er god til børn i alle aldre. Maggie kan døje med at sjat-tisse, hvis hun ikke får hendes medicin imod inkontinens, men det er ikke nogen dyr udgift hver måned. Hun får det som tilskud i hendes kost hver anden dag.
Maggie søger et hjem i hus med have uden andre dyr eller børn.

Maggie søger et hjem, hvor der er tid og masser af kærlighed. Hun er en skøn og dejlig hund, som blot fortjener det bedste.

Maggie søger nyt hjem
Maggie søger nyt hjem.jpg1


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dkSe også:


Hunde i privatformidling

Mercedes

Ca. 3 år

Tæve – steriliseret

Gadehund fra Rumænien


Mercedes – i daglig tale Putte – er den skønneste hundepige med masser af personlighed. Hun er kommet langt i sin udvikling siden hendes ankomst til Danmark i januar. Hun er en reserveret hund indtil hun lærer folk at kende og bliver nok aldrig en hund, som tager imod fremmede med et åbent sind. Hun skal bruge tid på at se folk an, og man må absolut ikke presse på hos hende, da hun ellers tager endnu længere tid om at åbne op. Hun har sværere ved at stole på mænd og dette skal man kunne acceptere.
Mercedes er en hund med masser af hjerne. Hun elsker at løse opgaver og er meget interesseret i hoved/næse-arbejde. Hun ville være et oplagt emne til nosework, hvilket hun har prøvet en lille smule hos plejefamilie, men det kan sagtens udforskes endnu med hende. Hun elsker at køre med i bilen.
Mercedes er blevet socialiseret med andre hunde. Hun fungerer bedst med at mødes på neutral grund uden snor. Hun har leget godt med både store og små og vi har haft overvejende tanker om, at hun ville nyde at have en stabil makker i sin hverdag. En rolig og mild hund, som hun kan lege med og støtte sig op af i nye situationer. Hun er ikke vant til kat. Mercedes er helt renlig og har aldrig haft et uheld indendørs. Hun er vant til at være alene i op til 6 timer, men ikke hver dag. Hun trives dog fint med at være alene hjemme og har aldrig ødelagt noget eller lavet ulykker. Vi tænker sagtens, at hun kan trænes op til en alm. arbejdsdag. Mercedes har en enkelt gang haft optræk til falsk drægtighed efter kejsersnit og sterilisation. Hun samlede små bamser og lavede rede i sengen. Dette skal man kunne afhjælpe hende med, hvis det skulle opstå igen. Evt. afholde hende fra at have for mange bamser omkring sig.
Mercedes søger et hjem med kærlige og erfarne hundeejere, som kan give hende den tid hun har brug for. Hun elsker at putte i sofaen og sengen og dette ønsker vi fortsat for hende i nyt hjem. Hun skal i hus med indhegnet have og der må ikke være trapper. Hun bryder sig hverken om at gå på trapper eller at blive løftet. Hun er undersøgt i fuld røntgen af ryg og hofter. Derudover søger hun et børnefrit hjem, da hun ikke er vant til børn og trives bedst uden for mange uforudsete lyde og bevægelser.

Mercedes er i privat formidling og skal besøges hos nuværende plejefamilie.
Mercedes koster 2500,-

Mercedes (Putte)
Mercedes (Putte).jpeg1
Mercedes (Putte).jpegd