Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.


Det koster kr. 3500,- at adoptere en internat hund hos os. Hunden er vaccineret mod hundesyge, parvovirus, leverbetændelse, fået en næsevaccine mod kennelhoste, samt vaccine mod leptospirose. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

 

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 4500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

 

Vi sørger for at hunden er chipmærket og registreret hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her


Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.


Hvis du vil støtte hundene og vores arbejde, kan du overføre et beløb til mobile pay - 39652 - mærk hundene. - Alle beløb tæller.


Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17


 

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.

Zako
3,5 år
Han
Labrador/hønsehund
35 kg


Zako er en glad, energisk og kærlig ung dreng. Han er blevet indleveret, da han var meget alene hjemme dagligt og ikke trives i dette. Han hverken ødelægger noget eller giver lyd når han er alene hjemme, men klistrede sig derimod til ejer, når ejer er hjemme. Generelt har han udvist meget opmærksomhedssøgende adfærd i tidligere hjem og været understimuleret. Han har jagtet trafikken rundt om haven og blev meget opkørt når der sker noget nyt, som f.eks. at få gæster.
Han skal til et hjem med en rolig og stabil hverdag og som vil tilbyde ham daglig, passende stimuli. Boldlege kan stresse ham, hvorfor man bør undgå bold- og pindekast som aktivering. Han er lærenem, godbidsglad og arbejdsvillig og kan sagtens lære at finde roen selv. Hos os responderer han positivt på at træne ro og aflæser os, men kan også nemt stresse op. Han putter sig selv i kurven flere gange dagligt hos os og falder godt til ro med søgeopgaver, tyggeben eller en fyldt Kong.
Han er håndterbar, men var forståeligt stresset til dyrelægebesøg. Han kører pænt med i bilen. 
Han er interesseret i tæver, men det er ikke alle hanhunde han er lige glad for. Vi søger et hjem til Zako uden andre dyr og små børn. 
Zako har tidligere boet med en hjemløs og har haft nogle turbulente første år og søger derfor sit allersidste hjem, som kan give ham den ro og opmærksomhed han søger. 
Zako koster 3500kr.

Zako søger nyt hjem lab blanding
Zako søger nyt hjem lab hønsehund blanding


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dk