Dansk Dyreværn Aalborg

Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.


Det koster kr. 2500,- at adoptere en internat hund hos os. Hunden er vaccineret mod hundesyge, parvovirus, leverbetændelse, fået en næsevaccine mod kennelhoste, samt vaccine mod leptospirose. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

 

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 3500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

 

Vi sørger for at hunden er chipmærkede og registrerede hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her


Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.


Hvis du vil støtte hundene og vores arbejde, kan du overføre et beløb til mobile pay - 39652 - mærk hundene. - Alle beløb tæller.


Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17

 

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.

Pasha

3 år

Han

Husky

Pasha er, som husky er mest. Han er aktiv, fjollet og glad for lange gåture. Han trækker lidt i snoren, og kan til tider have sin egen mening om, hvilken retning man skal i. Han er venlig og hilser gladeligt på alle mennesker – og hopper gerne op for at sige hej. Pasha kan dog ikke med andre hanhunde, han reagerer ret kraftigt på dem, så et hjem uden andre hunde, eller muligvis en sød tæve, er at foretrække. Pasha er renlig og kan være alene hjemme. Han siger intet til nytår og torden.
Pasha skal ud til en aktiv og raceerfaren familie, som kan give ham det han har brug for.

IMG_3087
Pasha søger nyt hjem

Er du interesseret i en af vores internathunde?


Kontakt os for at aftale et besøg på 98341233 eller via ddv@danskdyrevaern.dk.


Vores åbningstider er på hverdage kl. 8-10 samt 15-17, og i weekender og helligdage kl. 9-10 samt 15-17.

Buster
8 måneder
Han
Labrador/Golden Retriever


Buster er en usleben diamant. Han er hvalp som hvalpe er flest. Desværre er han understimuleret og har ingenting lært, så ny ejer skal være indstillet på at starte forfra som var han 8 uger. Buster er renlig og har prøvet at være lidt alene hjemme, men han ødelægger ting – inklusive dørpaneler. Herude har han kun tygget lidt i hans legetøj. Buster er super sød og kærlig med masser af energi. Derfor søger vi en familie, som ønsker at gå til træning og som ved hvad det kræver at have en hvalp, som vil forblive aktiv. Buster har boet sammen med små børn, men han er voldsom og vil gerne hoppe op ad mennesker, så et hjem med lidt større hundevante børn er at foretrække.


Buster søger nyt hjem
Buster søger nyt hjem1

Er du interesseret i en af vores internathunde?


Kontakt os for at aftale et besøg på 98341233 eller via ddv@danskdyrevaern.dk.


Vores åbningstider er på hverdage kl. 8-10 samt 15-17, og i weekender og helligdage kl. 9-10 samt 15-17.

Teddy
1 år
Han
Labrador/Border Collie


Teddy kommer fra en pige i Norge, som desværre ikke kunne give Teddy det luksusliv længere, som han var vant til. Vi søger et nyt hjem til Teddy som indeholder mindst lige så meget kærlighed og forståelse for en hund som ham. Teddy er en meget følsom dreng med typisk bordercollie sind. Han er nervøst anlagt og meget lydfølsom. Han laver udfald mod alle slags køretøjer og vi ønsker derfor også at Teddy kommer på landet og bo uden en masse støj og trafik. Teddy har gået til både hvalpe- og unghundetræning og han er super trænbar og elsker at komme ud og gå. Teddy er renlig og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag. Teddy er ikke vant til børn og skal i børnefrit hjem – også pga. sit følsomme sind. Han er interesseret i andre hunde og er blevet luftet i hundeskov. Dog har vi erfaret at han ikke bryder sig om når de andre hunde gøer. Teddy er rigtig glad for menneskekontakt og er utrolig kærlig når man lærer ham at kende. Han kan være lidt reserveret i starten, men det går hurtigt over. Teddy skal ud til en aktiv og racerfaren familie. Teddy er ikke en førstegangshund.

Teddy søger nyt hjem1
Teddy søger nyt hjem

Er du interesseret i en af vores internathunde?


Kontakt os for at aftale et besøg på 98341233 eller via ddv@danskdyrevaern.dk.


Vores åbningstider er på hverdage kl. 8-10 samt 15-17, og i weekender og helligdage kl. 9-10 samt 15-17.

Mie

7 år

Tæve

Dansk/svensk gårdhund

Mie er kommet ind til os, da hendes ejer desværre er gået bort. Mie er en sensitiv lille pige. Der er rigtig meget lyd på hende og hun kan nemt blive utryg. Hun er dog hurtigt blevet tryg og mere stille overfor personalet hos os, efter hun har lært os at kende. Hun er rigtig sød og meget frisk. Hun trækker i snoren på tur og løber gerne som en tosset, når hun er løs. Vi ved ikke om Mie kan være alene hjemme. Herude er der dog ingen problemer og hun er helt renlig. Hun kan dog komme til at tisse, hvis hun bliver usikker. Mie bryder sig absolut ikke om katte. Hun har vist fin adfærd overfor de andre hunde hos os og leger rigtig godt med andre hunde. Mie skal ikke i et hjem med børn, da hun som beskrevet er meget sensitiv. Hun skal ud til en familie der vil tage tingene i hendes tempo og bruge tiden på, at gøre hende tryg ved dem.
Mie koster 3500,-

Mie søger nyt hjem (2)
Mie søger nyt hjem (1)

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk