Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.


Det koster kr. 3500,- at adoptere en internat hund hos os. Hunden er vaccineret mod hundesyge, parvovirus, leverbetændelse, fået en næsevaccine mod kennelhoste, samt vaccine mod leptospirose. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

 

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 4500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

 

Vi sørger for at hunden er chipmærket og registreret hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her


Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.


Hvis du vil støtte hundene og vores arbejde, kan du overføre et beløb til mobile pay - 39652 - mærk hundene. - Alle beløb tæller.


Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17


 

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dk

Medusa

Malinois

Tæve

1 år 3 måneder

27kg

Medusa er en energisk og klog unghund, som søger et hjem med træning og udfordringer. Hun skal i et racererfarent og aktivt hjem, som forstår sig på racens drive og vedholdenhed. Hun er drøn skarp, lærenem og modig på verden, så hun vil egne sig godt til familien som ønsker en hund til løb, lydighedstræning, spor og meget mere. Hun er utrolig kærlig, hilser gerne på alle mennesker og elsker at ligge på gulvet med maven i vejret og blive nusset og kløet.
Vi ved desværre ikke så meget om Medusas fortid og hvad hun har været vant til, så der skal nok forventes alene hjemme træning og socialisering. Hun virker ikke utryg ved at blive efterladt, men kan gø ved ukendte pludselige lyde. Derudover kan der eksplodere et legetøj i ny og næ, men hun bider ikke i hendes tæpper eller kurv. Hun er helt renlig, sød til at køre med i bilen og rigtig dygtig til at komme med til dyrlægen. Hun er dog stærk og trækker i snoren. Dette arbejdes der på, men ny ejer skal have en god fysik til at kunne holde hende.
Vi oplever herude at hun er nysgerrig på andre hunde, men ikke altid formår at læse dem og derfor bliver frustreret og gøer af dem.

Medusa skal i hus med lukket have og evt. børn i ny familie skal være 10+ år og hundevante.

Medusa koster 3500,-

Medusa søger nyt hjem malinois
Medusa søger nyt hjem malinois tæve


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dk

Snorri

3 år 8 måneder

Islandsk Fårehund

Han (kemisk kastreret slut oktober)

20 kg.

 

Snorri er en skøn racetypisk islandsk fårehund. Snorri søger en familie, hvor der er ro og tid til at få Snorri gjort tryg og i balance. Han er desværre kommet retur til os, da han ved ejer stak af fra haven på trods af hegn. Snorri søger en familie, der meget gerne har raceerfaring eller kender til hyrdehunde som minimum. Snorri er en utrolig sød og kærlig hund, der er meget nysgerrig og som meget gerne vil træne og lære nye ting. Aktiviteter som rally og agility ville Snorri være eminent til. Snorri elsker at være ude og at være sammen med sin ejer. Desværre kan Snorri som udgangspunkt ikke lide at blive forladt og være alene. Han stresser nemt op og gøer meget. Ny ejer skal være indstillet på at træne alene-hjemme helt fra bunden og vide at det måske aldrig lykkes helt. Snorri søger en familie, der har hus og have – gerne lidt landligt, da der kan være meget lyd på Snorri. Snorris nye familie skal ikke have børn eller andre dyr. Da Snorri vejer lidt for meget, er han hos os på slanke-kost og det anbefales ny familie at fortsætte med. Snorri får renset tænder inden afrejse.

Snorri koster 4500,-

Snorri søger nyt hjem islandsk fårehund


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dk

Ludvig
Bullterrier blanding
Han
2 år 7 måneder
25 kg


Ludvig er en energisk og glad unghund. Han er kommet til os, da han desværre ikke trivedes efter flytning til lejlighed. Han var begyndt at gø ad de mange lyde. Derfor søger vi et hjem til ham i hus igen.
Han er venlig overfor alle mennesker han møder, men har ingen fornemmelse af hans størrelse og kan derfor være vild og hoppe op. Han deler også gerne masser af kys ud. Han er stærk og trækker stadig i snoren, dette skal trænes videre på og ny ejer skal have en god fysik. Han er heldigvis glad for godbidder, men de skal være yderst lækre hvis man skal have hans opmærksomhed i et miljø med forstyrrelser. Han har et stærkt jagtinstinkt og kan derfor ikke gå løs. Af samme grund skal kommende hjem være med en hegnet/lukket have. Ludvig er ikke vant til andre hunde og er reaktiv mod andre hunde når han er i snor. Herude oplever vi at han er bedre til at hilse på andre hunde løs og fungerer bedst med tæver på samme størrelse eller større end ham selv. Han er sød til at køre med i bilen, klarede fint dyrlægetjek og er generelt meget nysgerrig på verden.
Han søger et aktivt hjem, hvor der er fokus på mental stimulering og masser af aktivering. Evt. børn i nyt hjem skal være større og hundevante. Ludvig er en ung og klog dreng, som søger flere udfordringer i hverdagen.
Ludvig koster 3500,-

Ludvig søger nyt hjem bullterrier