Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.


Det koster kr. 3500,- at adoptere en internat hund hos os. Hunden er vaccineret mod hundesyge, parvovirus, leverbetændelse, fået en næsevaccine mod kennelhoste, samt vaccine mod leptospirose. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

 

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 4500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

 

Vi sørger for at hunden er chipmærket og registreret hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her


Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.


Hvis du vil støtte hundene og vores arbejde, kan du overføre et beløb til mobile pay - 39652 - mærk hundene. - Alle beløb tæller.


Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17


 

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.

Messi

2 år

Han

Tysk jagt terrier/jack russell

7 kg


Vi tager ikke imod flere henvendelser på Messi

Messi er en ægte terrier med meget energi og kan indeholde en del lyd. Han følger nysgerrigt med i alt og er hele tiden opmærksom på hvad der sker omkring ham. Han har et udviklet jagtinstinkt, hvilket var en af grundene til indleveringen, da han førhen boede i et villakvarter og blev stresset over trafikken udenfor hækken, som han gøede en del ad.
Grundet jagtinstinktet skal han ikke bo med andre dyr, børn eller unge teenagere, da han ikke kan håndtere dette. Vi oplever der er langt imellem hunde, som han accepterer herude. 

Han har gået til hvalpetræning. Han er renlig og er vant til at være alene hjemme og ødelagde aldrig noget i tidligere hjem. Hos os er han også helt i ro når vi går. Der skal naturligvis forventes en periode til at gøre ham tryg i dette igen i nyt hjem. 
Han er kryptorkid, da hans testikler ikke er faldet ned i pungen.  
Han kan være lidt reserveret i mødet med nye mennesker, men når han kender en, er han enormt sød, kærlig, legesyg og hengiven. Af samme grund bliver han lidt utryg ved dyrlægen, men fandt tryghed hos os han kendte.

Han søger en aktiv familie, som bor i rolige omgivelser eller på landet, hvor der er masser af bevægelsesfrihed. Han kræver daglig aktivering både mentalt og fysisk og et godt indhegnet udeareal.
Messi har fået tandrensning og koster 3500kr. 

messi jagt terrier jack russel søger nyt hjem.jpg2
messi jagt terrier jack russel søger nyt hjem


Har en af vores internathunde fanget din opmærksomhed, kan du kontakte os her:


Tlf. 98341233

Hverdag: 08:00-10:00 og 15:00-17:00
Weekend: 09:00-10:00 og 15:00-17:00


Eller


E-mail: ddv@danskdyrevaern.dkSe også:


Hunde i privatformidling