Dansk Dyreværn Aalborg

Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.


Det koster kr. 2500,- at adoptere en internat hund hos os. Hunden er vaccineret mod hundesyge, parvovirus, leverbetændelse, fået en næsevaccine mod kennelhoste, samt vaccine mod leptospirose. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

 

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 3500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

 

Vi sørger for at hunden er chipmærkede og registrerede hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her


Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.


Hvis du vil støtte hundene og vores arbejde, kan du overføre et beløb til mobile pay - 39652 - mærk hundene. - Alle beløb tæller.


Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17

 

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.

Thor og Balder

4,5 år

Han

Cavalier King Charles Spaniel

 

Thor og Balder er kuldbrødre. De er racerene, men uden stamtavle. De er nogle dejlige og glade drenge. Nye mennesker skal lige ses an, men de tøer lynhurtigt op og så er der ikke grænser for den kærlighed man kan få. Thor og Balder er vilde med en god gåtur – også sammen, de vil dog gerne fremad og trækker en del i snoren. De er rigtig gode til at køre med i bilen og tog også dyrlægetjek roligt. De er vant til at ligge i både kurv og møbler. Thor og balder har været vant til at bo i hus med have og det er helt sikkert at foretrække igen, da der godt kan være lyd på dem. De skal ud sammen, da de er utroligt glade for hinanden og altid har boet sammen. Dog har Thor udvist lidt ressourceforsvar i forhold til mad overfor Balder og de skal derfor spise adskilt. De bryder sig som udgangspunkt ikke om andre hunde, især ikke hanhunde og de er ikke vant til katte. Thor og Balder har været vant til børn fra 3 år og opefter. De fungerer dog ikke med mindre børn, da det er enormt stressende for dem begge og derfor ser vi helst at en ny familie har evt. større børn – omkring 10+. De er renlige og kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag og har været vant til kun at være i gangen.

Desværre har Thor og Balder begge mislyd på hjertet. Det ligger til racen og det betyder at man som ny ejer skal indstille sig på at de højst sandsynligt skal hjertescannes og på hjertemedicin. Det er selvfølgelig en ekstra udgift og det skal man være obs på. På nuværende tidspunkt er de på ingen måde plaget af det eller har nogle symptomer. De har også begge haft få små krampeanfald, der varer ca. 5 min og går over af sig selv. De er ikke udredt for dette. Sidst men ikke mindst skal man være indstillet på pelspleje.

3 skønne schæfer drenge søger deres nye hjem.
Hvalpene bor med deres mor væk fra internatet, men Dansk Dyreværn Aalborg står for formidlingen.
De sidste 3 hvalpe af et kuld på 6 skal finde deres nye hjem. De er fra d.16/4-2020 og er klar til at flytte hjemmefra d.11/6-2020.
Fælles for dem alle 3 er, at de er nysgerrig, venlige og vilde med mennesker. De er vokset op inde i huset, så de er bekendt med hverdagens lyde, såsom fjernsyn, støvsuger, naboer og børn på 10-12 år. De er derudover vant til berøring på hele kroppen, tjek af tænder og klip af kløer.
De vil få lavet sundhedstjek d.8/6 og vil der blive chippet og registreret. Omregistrering er med i prisen, og vil ske ved overtagelsen af hvalpen.
Moren – Forsigtig og lidt forbeholden overfor fremmede, men tøer hurtigt op. Trænet i politihundeføring, men er derudover familiehund. Hun er HD/AD fri. Hun er af en udstillingslinje, men er ikke avlsgodkendt grundet knæk på øret. Hun har været en god førstegangs-hundemor og har passet hvalpene perfekt. Hun kan ses og mødes ude ved hvalpene.
Faren – Forsigtig. Trænet i politihundeføring og er derudover familiehund. Han er af en brugslinje og en meget aktiv hund. Faren skal til røntgen sidst i juni for tjek af HD/AD. Begge hans forældre er fri.

Kopi af forældres stamtavler medfølger, hvori der kan ses HD/AD status på alle forfædre.

Alt kontakt foregår igennem Dansk Dyreværn Aalborg. Man skal sende en ansøgning på mail med info om en selv/familien, bolig, hundeerfaring, træningserfaring og hvad du/I kan tilbyde hvalpen for dens fremtidige liv.
Derudover skal der stå kontaktoplysninger på dig/jer, såvel vi kan kontakte jer, hvis man er godkendt til besøg.
Hvalpene sælges på kontrakt, hvori man underskriver Dansk Dyreværn Aalborg salgs- og overdragelsesvilkår.

 

Cayro(blå)

Cayro er en puttetrold og elsker at ligge i skødet af de mennesker, han er sammen med. Kuldets mest rolige hvalp. Han vil egne sig godt til familiehund med alm. daglig træning og aktivering.

 

Chevy(orange)

Chevy er en aktiv spilopmager med masser af energi. Han er nysgerrig, opmærksom og opsøgende. Chevy vil egne sig godt til en aktiv og racerfaren familie, som vil træne og bruge ham. Han minder mest om faren, som er aktiv brugshund.

 

Caddy(brun)

Caddy er en lidt forsigtig og rolig dreng. Han nyder at blive nusset og krammet. Caddy vil egne sig godt som familiehund med alm. daglig træning og aktivering. Kuldets ”pyllerrøv” som snakker meget.


Prisen er kr. 6500,- pr. hvalp, hvoraf man betaler kr. 2000,- i depositum

Thor og Balder søger nyt hjem
Thor og Balder søger nyt hjem1

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk