Dansk Dyreværn Aalborg

Her kan du læse om eventuelle ledige job hos Dansk Dyreværn Aalborg

Afløser:
Som afløser er du med til at få tingene på internatet og pensionen til at fungere. Du vil være med til at gøre rent, vande og fodre hundene, lukke dem ind og ud, håndtere hundene og sørge for at de frivillige kan gøre deres arbejde. Udover dette skal du være kundeminded, da du skal tage imod kunder, der indleverer og afhenter pensionshunde, samt tage telefonen og booke nye aftaler. Derudover er du også med til at tage imod og overdrage internathunde.
Der vil selvfølgelig være grundig oplæring i ovenstående. Du skal kunne bevare overblikket i stressede situationer, da vi i perioder har meget travlt. 
Vi søger afløsere til primært weekendarbejde og som tilkaldehjælp. Som udgangspunkt vil du indgå i et fast rul hver 3. weekend, men med mulighed for at bytte vagter internt. 
Du vil typisk arbejde fra ca. kl. 7.30 til ca. kl. 10.30 samt igen fra ca. 14.45 til ca. kl. 17.30. Dette varierer alt sæson og antallet af hunde.
Efter oplæringen har du vagten alene, men med hjælp fra en frivillig om formiddagen eller eftermiddagen, som står for egne opgaver. 
Du skal være over 20 år. Jobbet som afløser er timelønnet.


Frivillig:
Som frivillig er du med til at give hundene lidt ekstra i hverdagen. Din opgave er at lufte hundene samt nusse og lege med dem. Hundene giver gladeligt ud af deres kærlighed. Herudover skal du spule alle udvendige bokse samt samle pøller i vores løbegårde og lave andre småopgaver.
Du skal kunne arbejde minimum én weekend om måneden. Mødetiden er lørdag og søndag fra kl. 8 – 10.30 ca. Vores arbejdstid afhænger af sæson og antal hunde.
Vi forventer at du er ansvarsbevidst og mødestabil, da både vi, som team, men også hundene har brug for dig. Du skal over 18 år og have erfaring med hunde. Det er også vigtigt, at du har en god fysik, da det kan være hårdt arbejde. Jobbet som frivillig er ulønnet.
For begge ”stillinger” gælder følgende: 
Vi gør opmærksom på, at du skal kunne transportere dig selv, da vi bor ude på landet og der er langt til offentligt transport.
Ved yderligere spørgsmål send os en e-mail på ddv@danskdyrevaern.dk eller send os en besked på Facebook. Vi foretrækker skriftlig kontakt, da vi har meget travlt.

Vi er et lille team med et stærkt fællesskab, så har du lyst til at være en del af det, så tøv ikke med at sende en e-mail, hvor du kort beskriver dig selv, og mærk mailen med ”ATT Louise”. 
Vi afholder løbende samtaler og du hører fra os, uanset om du er kommet i betragtning eller ej. Ansættelse vil ske straks derefter.