Dansk Dyreværn Aalborg

Prisændringer pr. 1. september  2017                        8/3/2017


Pr. 1. september 2017 sker der en stigning i prisen pr. overnatning i pensionen.

Efter denne dato tager vi 150kr for 1 hund i boks, 75kr for en halv dag, samt 225kr for 2 hunde i samme boks, og 300kr for 3 hunde i samme boks.


Desuden sker der, pr. dags dato en ændring i priser og tid, på vores lufteture.

For eftertiden tager vi kun 75kr for en luftetur på 20-25 minutter.


Vi håber selvfølgelig at alle vores kunder vil tage godt imod dette nye tiltag, da det er til fordel for internatet og internathundene.

D. 04/10-17   -   Prisfald for indlevering af internathunde.


På bestyrelsesmødet d. 2/10-17, blev det besluttet at vi nedsætter prisen på indlevering af internathunde.

Vi føler at en indleveringspris på 400 kr, i stedet for 700 kr, vil gøre at man ikke fravælger internatet pga økonomi, og at man derfor har de bedste forudsætninger for at hjælpe ens hund videre til et godt liv, hvis man ikke længere selv kan beholde den.

Nyheder

26. februar 2017


Vi ved jo alle, at det kan være svært at undvære vores hunde, når vi er på ferie, og man kan gå og tænke på hvordan de har det.

Nu tilbyder vi at sende en mms til dig, når hunden er i pension her hos os, 1 uge eller mere. Lige et lille billede og en hilsen fra os og din hund. Denne service er ganske gratis

30. december 2016


Nytårsaften er lige over os, og vi vil derfor gerne sige tak for 2016 til jer alle.

Åbningstiderne er jo lidt anderledes de næste par dage. Vi har skrevet det i vores medlemsblad, men det var smuttet i svinget, da vi lavede ny hjemmeside


31. december    9 - 12

1. januar          12 - 16


Vi håber i alle får en dejlig og hyggelig aften, samt at i kommer godt og sikkert ind i det nye år. Vi her på Dady ser frem til at hygge om alle de hunde, der skal fejre nytårsaften hos os.


På gensyn i 2017

14. december 2016


Fra i dag til og med jul, har vi et godt tilbud til dig i vores butik.

Står du og mangler den sidste julegave til din aller bedste 4benede ven, så har vi en ide til gaven.


Vores lækre Kong Wild Knots Bear, Bird, Kong Stretchezz og Winder Fox til en pris på 80kr stk. Førpriser på 85-95kr. Du finder dem ikke billigere, end her hos os.


Støt Dansk Dyreværn Aalborg og giv din hund en hyggelig jul.


Ud over godt legetøj, er vores butik ligeledes fyldt med lækre, sunde og skønne godbidder, seler, halsbånd og alt godt til din bedste ven. Og det hele er selvfølgelig, til fornuftige priser.

9. december 2016


Vi må desværre melde alt udsolgt for nytårsaften 2016.

Vi vil hurtigst muligt, gennemgå alle bookingerne og få dem bekræftet, således at de tomme pladser der evt. vil komme, bliver uddelt til hundene på ventelisten. Har du en plads på ventelisten, men har allerede fundet en anden løsning? Så giv os endelig et kald eller send os en besked. Så hjælper du os, med lettere at finde frem til dem der mangler pladser endnu.


Der er stadig ledige pladser til nytårsaften 2017, men ikke mange. Så ved du allerede nu at du får brug for en plads, er det med at booke med det samme :)


30. Marts 2016


Fremover fodrer vi med, og sælger Hills Science Plan og Ideal Balance.


Hills laver foder af høj kvalitet, med kun de bedste ingredienser, så som kylling, lam og tun.


Vi er så priviligerede, at have indgået en sponsoraftale med Hills, således at vores internathunde for eftertiden, får lækker foder fra Hills, mens de er hos os.


Ideal Balance, er Hills serie af kornfri foder, perfekt til allergikeren. (vel og mærket, hvis allergien er overfor korn) Ud over tørfoder, tilbyder vi desuden vådfoder samt kiks og godbidder fra Ideal Balance serien.


Ved at købe dit foder hos os, støtter du Dansk Dyreværn Aalborg. Ud over det, har vi en loyalitetskort ordning. Så er hver 11. sæk er gratis.

Har du brug for et foder fra Hills, som vi ikke har på hylden? Ikke noget problem, vi bestiller det hjem for dig, og har det klar til afhentning indenfor 2 hverdage.


Skulle din hund, imod forventningen, ikke bryde sig om det foder du har med hjem, har vi smagsgaranti. Så afleverer du bare posen hos os, og får dine penge tilbage.

11. Februar 2015

Som noget nyt er Dansk Dyreværn Aalborg begyndt at tilbyde adfærdskonsultationer.


Vi er så heldige, at have den dygtige Britt Jørgensen, tilknyttet til internatet.


Vi håber, at vi på denne måde kunn hjælpe de danske hunde og deres familier, inden et evt. problem bliver så stort, at en omplacering vil blive sidste udvej.


Der kan læses mere om, adfærdskonsultationer og priser her.

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk