Dansk Dyreværn Aalborg

Alle hunde på denne side har fået nyt hjem.Tryk her for at se hunde der søger nyt hjem

Hazchico

Alder: 1 år

Tæve

Lille blanding

 

 

Hazchico er den sjoveste og sødeste lille hund. Hun er fuld af energi og en rigtig hoppebold. Hazchico er uopdragen og trænger til lidt faste rammer. Hun er så kærlig, men en lille bandit. Vi har en fornemmelse af at der kan være terrier i hende. Så man skal ikke forvente en stille og blød hund. Hazchicos pels er strid og kræver pleje ofte. Hazchico er utrolig legesyg og kan med alle andre hunde – store som små. Hazcicho er renlig og kan være alene hjemme. Hun er vant til at ligge i møblerne. Vi ser meget gerne at hun kommer i hus med have, da hun elsker at være udendørs. Hazchico hinker på sit venstre bagben. Denne ”lidelse” er typisk for terriere, især jack russel terriere. Det har ingen betydning og kræver ikke behandling (ifølge specialist i ortopædkirurgi, som har undersøgt Hazchico). Man kan evt. give kosttilskud i form af glucosamin, hvis man vil passe lidt ekstra godt på hendes led.


Loui

Alder: 3,5 år

Han - kastreret

Gravhund blanding


Loui er den sødeste og sjoveste lille fyr med masser af personlighed.

Loui kan med andre små hunde, men kan være dominerende.

Han er renlig, kan være alene hjemme og er vant til at køre med i bil.

Loui er en puttetrold og er vant til at være i møblerne.

Det er vigtigt at ny ejer har forsvarligt indhegnet have og aldrig lader Loui gå løs, da han stikker af, så snart han ser sit snit til det.

Viggo

Alder:  4 måneder

Han

Vægt: 4 kg.

Race: Puddel blanding

 

Viggo er en herlig lillefyr. Han er som hvalpe er flest - glad, fjollet, legesyg og nysgerrig. Han er super lærenem og vi ser gerne, at ny ejer vil gå til træning med ham, han vil f.eks. være den perfekte agility-hund. Viggo er snaksagelig, og fortæller gerne med grynt, hvor det er dejligt at blive nusset. Han er allerede nu en lille bestemt herre, som har selvtillid, og gerne fortæller, hvis der er noget han er utilfreds med. Da Viggo endnu ikke er så gammel, skal man sætte tid af til at lære ham at være alene hjemme samt træne renlighed. Tidligere ejer fortæller, at han kan være alene i 3 timer, men det har vi ikke erfaring med, da han pt. er i pleje.

Viggo er utroligt social og kan lide alle mennesker samt rolige hunde.

 

Vi ønsker en familie til Viggo, som har tid til at tage ham til træning, da puddler ofte har meget energi og er utroligt lærenemme. Ny ejer skal være indstillet på, at det er en hvalp man får, som skal lære hele verden at kende. Derudover skal man være indstillet på pelspleje.


Diesel

Alder: 9 mdr.

Han

Vægt: 26 kg.

Golden Retriever

 

Diesel er en fantastisk unghund. Han er sød og deler lystigt ud af kærlighed og kys. Dog skal han lige se nye mennesker an, men der går ikke længe før han bliver tryg. Da Diesel stadig er unghund skal man være klar på at der er masser energi. Han kan være voldsom og især over for børn. Vi ønsker at Diesel kommer i et hjem uden børn. Diesel har gået til lydighedstræning og det vil vi fortsat anbefale. Han er renlig, går pænt i snor og kører fint med i bilen. Diesel er også vant til at være alene hjemme i hvad der svarer til en almindelig arbejdsdag. Det er helt sikkert at man får en skøn hund i Diesel hvis blot man forstår hans bløde sind og får ham opdraget med kærlighed og faste trygge rammer.
Zuma

Alder: 3 år

Han – kastreret

Vægt: 25 kg.

Labradoddle

 

Zuma er en skøn og glad hund. Han er rolig indenfor, men vil rigtig gerne lege og lave aktiviteter udenfor. Han ønsker sig derfor en familie, der kunne tænke sig at gå til træning med ham, da han bare synes det er det fedeste. Han går rigtig pænt i snor og elsker at gå tur. Han er ret lydig og vant til at være alene hjemme en normal arbejdsdag. Som hvalp er Zuma opereret for en lille ledmus samt et lille brud på det ene bagben. Han har ingen mén af det og fungerer helt normalt. Dog forventer vi at kommende ejer vil hjælpe ham, ved at holde ham slang og eks. supplere med glucosamin og fiskeolie, for at give leddene de bedste betingelser.

Da Zuma er halvt puddel oplever vi ikke at han fælder, men grundet hans krøller, skal man være obs. på ørepleje, da han skal have ”plukket” og evt. renset ører efter behov.

Nikki

Alder: 2 år

Han – kastreret

Vægt: 8 kg.

Chihuahua/papillon

 

Nikki er en speciel hund på både godt og ondt. Han er en frisk og sød lille fyr, når man har vundet hans hjerte. Han er meget utryg ved fremmede mennesker og skal se dem an og lære dem lidt at kende, før han bliver tryg. Hvis han bliver presset, bliver han tydeligvis utroligt bange og vil snappe i forsvar. Igen skal det siges at Nikki er den gladeste og sødeste hund, når man først lærer ham at kende stille og roligt. Det skal foregå i Nikkis tempo for ikke at stresse og presse ham. Nikki kan være alene en almindelig arbejdsdag. Han er renlig og vant til at ligge i sin kurv, men også i møblerne. Nikki er vant til at køre med i bil og går pænt i snor. Han er okay med andre små og rolige hunde. Nikki skal ikke ud i hjem med børn, han skal have sig et roligt hjem, hvor der ikke kommer og går mennesker hele tiden. Dette er for at tilgodese Nikkis behov. Vi ser meget gerne, at Nikki kommer i hus med have, da det er det, han er vant til. Nikki er overvægtig og vi anbefaler at han fodres med tørkost specielt udviklet til hunde med overvægt indtil, han er normalvægtig igen.

Dalton

Alder: 2 år

Han – kastreret

Race: Jack Russel Terrier

 

Dalton er en meget glad og livlig lille hund. Han er fuld af selvtillid og meget aktiv og derfor ønsker han sig et hjem med en aktiv familie, der evt. vil gå til træning med ham. Han er meget lærnem.

Dalton kommer fra en familie med børn. Han er vant til andre hunde. Katte er ikke umiddelbart et hit hos Dalton. Han er vant til at køre bil, men kan godt blive lidt køresyg.

Dalton er renlig og kan være alene hjemme. Han skal ikke bo i lejlighed

Gerda

Alder: 1 år

Boxer

Tæve

 

Gerda er en glad boxer, med hvad det indebærer i forhold til racen. Hun er rigtig god til andre hunde, men pga. af hendes høje stressniveau ser vi helst, at hun ikke bor med andre hunde. Hun er super kærlig, men er ikke klar over hendes egen størrelse. Gerda har været ude i et nyt hjem, men kom tilbage, da ny ejer og Gerda havde misforstået hinanden. Da var hun meget stresset og overstimuleret og bliver nemt hidsig og det viser sig ved hun hopper op af én og bider efter armene og hun bider hårdt, hvis man ikke får hende dæmpet inden hun bliver hidsig.

Heldigvis er Gerda meget madfikseret, så hun er nem at kontrollere med godbidder. Vi har arbejdet meget med hende og der er sket store forandringer - dog er der et stykke vej endnu.

Hun er det mest kærlige og sjove væsen, hun skal bare have lært at styre sit temperament i samarbejde med en erfaren hundefører, som har masser af tid og lyst til at træne med hende.

Du skal være rolig og tålmodig, da hun kan være en mundfuld og du skal besidde en indsigt i adfærd. Der må ikke være børn i hjemmet, og hun skal i hus med have.

Chuck 

Alder: 6,5 år

Han

Schæfer 


Chuck er den mildeste og sødeste schæfer, man kan ønske sig. Han er rolig og meget kærlig. 

Chuck er vild med at gå tur og han går meget pænt i snor. Tidligere ejer har fortalt, at han kan gå fri og kommer ved kald. 

Chuck er renlig, kan være alene hjemme, er vant til at køre med i bilen og så er han vant til at ligge i møblerne. 

Han er vant til børn i alle aldre. I forhold til andre hunde oplyser tidligere ejer, at han er ok med store hunde. Små hunde bryder han sig absolut ikke om. Når han er i snor og ser en anden hund trækker han hårdt til og vil meget gerne beskytte sin fører. Vi forventer at ny ejer formår at træne dette, så Chuck føler sig tryg ved, at føreren har styr over situationen og at han ikke behøver at være overbeskyttende.

Da Chuck har en stor pels med meget underuld, skal man være indstillet på pelspleje. 

Drømme-scenariet er, at Chuck kommer på landet, hvor der er masser af plads til en stor hund som ham. Ellers skal han som minimum i hus med have.

Foxy

3,5 år

Tæve

Tysk Jagtterrier

 

Foxy er en rigtig sød og charmerende lille hund. Hun er virkelig nem og fuld af kærlighed. Foxy er vant til børn i alderen 3-5 år. Foxy er renlig, kan være alene hjemme en hel arbejdsdag og er god til at køre med i bilen. Foxy kan ikke lide andre hunde, især ikke tæver. Hun kan med nogle hanner, men vil meget gerne bestemme. Foxy er vant til at ligge i møblerne og er generelt en rigtig puttehund. Hun kan finde på at bide bamser i stykker, ellers ødelægger hun ingenting. Foxy jagter alt, der jagtes kan. Dvs. katte, fasaner, rotter, mus, høns osv., men kan ikke bruges til jagt, da hun er skudræd. Vi ser meget gerne at Foxy kommer i hus med indhegnet have, da hund er en aktiv hund.

Alvin

7 år

Han – kastreret

3,5 kg.

Shih-tzu

 

Alvin er en rigtig sød lille hund. Han er en rigtig puttehund, men nyder også at være ude. Alvin kan være lidt reserveret overfor nye mennesker, men viser rimelig hurtigt interesse. Han er vant til andre hunde og nyder at være sammen med andre, så længe de er små og ikke for livlige. Alvin mistede for 9 mdr. siden sin ”storebror”, som han har gået sammen med siden han var hvalp. Herefter har Alvin haft alvorlig seperationsangst og har på ingen måde kunne være alene hjemme. Her hos os er han ok med at være i sin boks og det er helt sikkert fordi han har de andre hunde omkring sig. Derfor søger vi et hjem til Alvin med en anden lille og rolig hund, hvor han kan nyde sit otium. Hvis Alvin skal lære at være alene hjemme, skal der afsættes meget god tid til dette og ny ejer skal være indstillet på, at det måske aldrig bliver helt godt. Vi er dog ret sikre på at Alvin sammen med en anden hund godt kan være alene hjemme, som han kunne i tidligere hjem. Alvin skal i et hjem uden børn, da han er meget forsigtig og nemt bliver utryg ved små børn. Alvin er renlig og vant til at køre med i bilen.

Tank

6,5 mdr.

Han

Kleiner Münsterländer

 

Tank er en glad og frisk dreng. Han er stadig hvalp og har ikke lært eller set ret meget i sit korte liv. Man skal derfor være indstillet på, at opdrage en hvalp samt vise Tank vejen frem i livet.

Da Tank kom ind til os, var han en meget usikker og reserveret hund. Han har udviklet sig meget og nyder kontakt. Vi træner dagligt med Tank og han er fantastisk trænbar og vil gøre alt for en godbid. Man vil få en rigtig god træningsmakker, hvis man som minimum har sat sig ind i racen og ved hvad det indebærer at have en hund som Tank. Han gearer hurtigt op og stresser nemt. Det er derfor ligeså vigtigt at lære Tank at være i ro. Vi forventer at ny ejer vil gå til træning med Tank. Hvis man presser Tank ud over hans grænser, har han ikke meget selvkontrol og markerer hurtigt. Dette skal man respektere og være villig til at arbejde sig langsomt frem i at gøre Tank tryg.

Tank er god til børn og har boet med børn i alderen 8-14 år. Han er vant til at køre med i bilen samt bus og tog. Tank er renlig og kan være alene hjemme. Dette skal man dog nok forvente at træne igen, da han jo er så ung. Tank kan godt lide andre hunde så længe de ikke er for voldsomme mod ham.

Tank skal ikke i hjem med kat, da han ifølge tidligere ejer vil jagte dem.

Tank skal i hus  med have – meget gerne på landet med masser af plads.

Palle

5 år

Han – kastreret

Fransk Bulldog

 

Palle er en skøn fransk bulldog dreng. Han er typisk fransk bulldog – en rigtig bulldozer og et ”snorketræ”. Han er glad for at sove, men også glad for en god leg indimellem. Han er også dygtig til at lave tricks og synes, det er sjovt at være sammen med sine mennesker. Generelt er han bare rigtig glad for menneskekontakt. Palle er født døv og han skal derfor guides med håndtegn, hvilket på ingen måde er et problem. Palle skal i et roligt hjem uden børn og andre dyr. Han stresser enormt nemt ved for mange ydre påvirkninger. Han kan godt finde på at stresstisse lidt når han møder nye mennesker og bliver glad. Palle er overvægtig og er på slankediæt hvilket han skal fortsætte med. Palle er god til at køre med i bilen og er vant til at sidde i sele. Han er renlig og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag.Sunny

5 år

Han – kastreret

5 kg.

Bichon Havanais

 

Sunny er den skønneste lille hund når først man kommer ind på livet af ham. Han er meget skeptisk overfor fremmede og skal have tid til at tø op. Når du har vundet hans hjerte, er han utrolig kærlig, legesyg og glad. Han er glad for kontakt med de mennesker han kender og er tryg ved, og han er en rigtig hyggehund. Han er også meget glad for sine gåturer i snor. Han er renlig og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag. Han er vant til at være i bryggers når han er alene hjemme. Sunny er ikke vant til andre hunde eller andre dyr. Han er heller ikke vant til at køre i bil og giver gerne udtryk for sin utilfredshed. Sunnys udfordring er børn. Han er nervøst anlagt og børn stresser ham enormt meget. Han skal derfor heller ikke ud til børn, da han kan finde på at lave udfald overfor børn. Vi ønsker at Sunny kommer i et roligt hjem, hvor der hverken er børn, børnebørn eller andre dyr.

Pluto

Alder:  3 år

Han

Boxer

 

Pluto er en super dejlig dreng, som savner et nyt hjem. Vi ved desværre ikke en masse om ham, udover at han er renlig og dygtig til at køre med i bilen. Herude hos os elsker han at være ude, men deltager gerne i det i vi nu foretager os.

Pluto trækker noget i snoren, når man er på tur. Det er selvfølgelig noget vi træner, men også noget ny ejer skal kunne håndtere (og fortsætte træning med). Vi ved desværre ikke om han kan være alene hjemme, men herude ligger han sig til at sove, når vi går. Derfor må der påregnes noget træning i forhold til alene hjemme.

Vi ønsker for Pluto et hjem, hvor der er indhegnet have, samt en familie, der er aktiv.

Alvin

7 år

Han – kastreret

3,5 kg.

Shih-tzu

 

Alvin er kommet tilbage til os, da han ikke kunne med kattene i den nye familie. Vi søger derfor et nyt og kærligt hjem til Alvin. Alvin er en rigtig sød lille hund. Han er en rigtig puttehund, men nyder også at være ude. Alvin kan være lidt reserveret overfor nye mennesker, men viser rimelig hurtigt interesse. Han er vant til andre hunde og nyder at være sammen med andre, så længe de er små og ikke for livlige. Alvin mistede for 9 mdr. siden sin ”storebror”, som han har gået sammen med siden han var hvalp. Herefter har Alvin haft alvorlig seperationsangst og har på ingen måde kunne være alene hjemme. Her hos os er han ok med at være i sin boks og det er helt sikkert fordi han har de andre hunde omkring sig. Derfor søger vi et hjem til Alvin med en anden lille og rolig hund, hvor han kan nyde sit otium. Hvis Alvin skal lære at være alene hjemme, skal der afsættes meget god tid til dette og ny ejer skal være indstillet på, at det måske aldrig bliver helt godt. Vi er dog ret sikre på at Alvin sammen med en anden hund godt kan være alene hjemme, som han kunne i tidligere hjem. Alvin skal i et hjem uden børn, da han er meget forsigtig og nemt bliver utryg ved små børn. Der må heller ikke være katte i Alvins nye hjem. Alvin er renlig og vant til at køre med i bilen.

Marley

Alder: 11 mdr.

Han - kastreret

Weimaraner/Rhodesian Ridgeback

 

 

Skønne Marley er en super glad hund, som er fuld af energi. Grundt hans unge alder, og manglende opdragelse, er der noget at arbejde med. Herude arbejder vi med at man ikke må springe op, samt gå uden at trække i snoren. Vi oplever en fantastisk træningsmakker, som er på og opmærksom. Han er virkelig lærenem, og vi oplever store fremskridt fra da han kom.

Grundet Marleys høje energiniveau, ønsker vi en familie til Marley, som vil gå til træning med ham, samt gerne har noget racekendskab. Da Marley er super kærlig og ikke endnu helt kan styre sig selv, skal han ikke ud til en familie med børn (Han bliver simpelthen for vild). Vi oplever at kastrationen har hjulpet lidt på dette. Derudover ser vi helst at Marley kommer til en familie, som ikke har andre hunde, da disse kan stresse ham. Hos os er han renlig, god til at køre med i bilen og kan være alene.

Da Marley lige er blevet kastreret koster han derfor kr. 3.500,-

Luffe

1 år

Han – Kastreret

Tibetansk Spaniel

 

Luffe er den sødeste og mest morsomme hund. Han er utrolig kærlig og elsker at putte med både børn og voksne. Luffe kan med alle hunde når de er fri, men desværre udviser Luffe aggressivitet overfor andre hunde når de er i snor. Han laver udfald og gøer af dem. Tidligere ejer havde påbegyndt klikkertræning, hvilket Luffe responderede rigtig godt på. Det er noget ny ejer skal fortsætte med. Dog håber vi Luffe kan finde et hjem udenfor alt for meget stress og larm fra en storby. Luffe viser en smule tegn på alene-hjemme problemer. Han bliver ked af det når man går, så det skal også trænes grundigt fra bunden af, så han bliver tryg. Luffe kan som sagt fint fungere sammen med børn, han er renlig og dygtig til at køre med i bilen. Da Luffe er langhåret kræver det pelspleje, han er dog ikke super glad for at blive børstet, men igen er det noget man kan træne og gerne med klikkeren. Alt i alt er Luffe en skøn og nem hund, hvis blot man er klar på at træne hans udfordringer.

Tjarko

Alder: 4 år

Han – kastreret

Kleiner Münsterländer

 

Tjarko er en skøn dreng – glad og fuld af kærlighed. Han er meget mild og deler meget gerne ud af sin kærlighed til folk. Hos os er han meget blid og nem at have med at gøre. Han er renlig og god til at køre med i bilen. Tjarko er ikke god til at være alene hjemme. Efter børnene i Tjarkos tidligere familie kom til, begyndte han at ødelægge ting og blive frustreret. Herude hos os har han ikke ødelagt ting, men en ny familie, skal træne alene-hjemme forfra, så han bliver tryg ved at være alene igen. Tjarko boede i tidligere hjem sammen med to andre hunde, men hos os er han meget forsigtig og lidt nervøs over de andre hunde. Vi ønsker et hjem for Tjarko, hvor der ikke er børn. Ny familie skal meget gerne gå til træning med ham, så han kan få brugt sit hoved og opbygget selvtillid. Tjarko kan ikke bruges til jagt, da han er skudræd. Han skal i hus med have.

Koda

Alder: 1,5 år

Han- kastreret

Cane Corso/Old English Bulldog/Bull Terrier/Labrador

 

Koda er en herlig dreng med krudt i måsen, der kan få en leg ud af alle situationer. Han er kommet til os pga. sygdom fra ejers side, så der er intet adfærdsmæssig grundlag for, at han søger nyt hjem. Han er rigtig god med andre hunde og er vant til at komme i hundeskoven. Han er god og kærlig overfor børn og alle mennesker han møder. Han kan dog være lidt vagtsom når han møder en fremmed, men tør hurtigt op. Koda kan være alene hjemme, men han har ikke været meget alene, så man må påregne at starte forfra. Han er meget aktiv og kræver en del motion og aktivering, så træning og en stor indhegnet have er et must. Koda er ikke en hund for førstegangsejere og det er vigtigt, at man sætter sig ind hvad det er for nogle racer han er blandet af, så man har indsigt i hans adfærd.


Alba

1,5 år

Tæve - steriliseret

Tysk Jagtterrier/dansk-svensk gårdhund/gravhund

 

Alba er en rigtig sød og kærlig, men meget forsigtig pige. Hun er glad for mennesker, men skal se dem an først nogle gange inden de bliver lukket ind i varmen. Alba kan med andre hunde. Hun er ikke vant til børn og skal derfor ikke i et hjem med børn under 12 år. Alba er renlig og god til at køre med i bilen. Hun er vant til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag. Alba er skudræd og er ikke glad for tordenvejr. Tidligere ejer oplyser at Alba kan gå fri og kommer ved indkald. Alba er energisk og elsker at være ude, så vi er sikre på hun vil blive den perfekte gå- og putteven. Alba er vant til at ligge i møbler.

Rico

6 år

Han

Schæfer/labrador

 

Rico er den sødeste og gladeste hund. Han er utrolig lydig og vil rigtig gerne arbejde. Samtidig er han en rigtig hyggehund, der elsker at blive kælet og nusset. Rico er renlig, kan være alene hjemme en almindelig arbejdsdag og kører uden problemer med i bilen. Tidligere ejer oplyser at Rico kan gå fri og kommer ved kald. Han trækker lidt i snoren på tur, men det vil sagtens kunne trænes, da Rico gør alt for en godbid. Han er vant til andre hunde, men er ikke så god til små hunde. Han er fra tidligere hjem også vant til kat.


Rico har fået en tandbehandling og koster derfor kr. 3.500,-

Nala

1,5 år

Tæve

Husky/labrador

 

Nala er den skønneste pige. Der er fart over feltet, men Nala er samtidig utrolig kærlig og kælen. Nala er vant til andre hunde og også katte. Hun er også vant til børn. Nala kan desværre ikke være alene hjemme. Hun hyler og bliver meget ked af det når man forlader hende. Det er derfor noget, der skal sættes god tid og tålmodighed af til, at arbejde med helt fra starten. Nala er renlig og god til at køre med i bilen. Nala er vant til at ligge i møblerne og det er tydeligt at hun elsker menneskekontakt.  

Balder og Trille

7,5 år

Han – kastreret og tæve – steriliseret

Pudler

 

Støvring Hundesalon har doneret en GRATIS klipning til hver af hundene, når de har fundet deres nye hjem. Vi er så taknemmelige for denne flotte gestus, og glæder os til at kunne overlevere den til deres nye ejere.


Balder og Trille er kommet ind til os pga. sygdom. De er søskende fra samme kuld og har altid boet sammen og skal derfor også i nyt hjem sammen. De er de skønneste og sjoveste hunde. Utrolig venlige og kærlige. Elsker alle mennesker, dog kan Trille godt være lidt tilbageholdende, men tør hurtigt op. De kan som udgangspunkt med de fleste hunde og er vant til at komme i hundeskov. Trille siger dog fra overfor hanhunde, der ikke er kastrerede. De er meget intelligente og kan åbne døre, så det skal man være opmærksom på. De er vant til at være i både møbler og seng. De er begge renlige, kan være alene hjemme en normal arbejdsdag og er gode til at køre med i bilen. I forhold til børn, er de kun vant til de børn, de har mødt i hundeskoven. Pudler er allergivenlige, men kræver pelspleje. De skal klippes og har ingen underuld. Derfor er det nødvendigt at give dem dækken på om vinteren og i regnvejr. Vi ser gerne de kommer i hus med indhegnet have.Balder og Trille koster kr. 3.500,-/stk. da de har fået lavet tandbehandlinger.

Bongo

4 år

Han – kastreret

Labrador blanding

 

Bongo er en glad og helt fantastisk makker. Han er god som dagen er lang, meget tålmodig og lærenem. Bongo vil gerne arbejde og gør alt for en lækker godbid. Bongo kommer fra en familie, der desværre blev ramt af svær sygdom. Han var meget elsket og søger et nyt hjem med ligeså meget kærlighed. Bongo bryder sig ikke om andre hunde, især ikke hanhunde. Han kan heller ikke lide katte. Bongo er vant til børn fra 10 år og op, han kan være alene hjemme en normal arbejdsdag, er renlig og dygtig til at køre med i bilen. Bongo er vant til at ligge i møblerne og det er tydeligt at han er en rigtig puttehund. Bongo trækker i snoren på gåtur, men det er selvfølgelig noget, der kan arbejdes med. Han er som før skrevet meget lærenem og opmærksom på sin fører. Tidligere ejer oplyser også at Bongo kan gå fri og kommer ved kald. Bongo søger et kærligt hjem med have, hvor der ikke er andre hunde eller katte.

Rico

1,5 år

Han

Rohdesian Ridgeback blanding

 

Rico er en fantastisk hund. Meget kærlig og glad, men også meget aktiv. Rico søger et hjem med masser af tid til træning og andre aktiviteter. Han er rigtig sød og meget glad for menneskekontakt. Han trækker desværre rigtig meget i snoren og kræver en fører med god fysik og tålmodighed til at træne dette. Tidligere ejer oplyser at Rico også kan gå fri og kommer ved kald. Rico kan ikke med andre hunde og katte skal spises, mener Rico. Rico er vant til at være alene hjemme i sit bur. Han har altid sit bur til at stå åbent når der er nogen hjemme og han bruger det meget og er glad for det. Rico kan være beskyttende på egen matrikel når der kommer fremmede. Vi søger et hjem til Rico med have og meget plads. Et hjem, hvor ejer er aktiv og har lyst til at træne med Rico og give ham masser af kærlighed.

Tyzon

1,5 år

Han

Siberian Husky

 

Tyzon er en fantastisk husky dreng, der leder efter sit sidste hjem. Tidligere ejer havde pga. job ikke længere tiden, der kræves til at have ham, så der er intet adfærdsmæssigt grundlag for, at han søger nyt hjem. Tyzon har boet sammen med en anden hund og det ønsker vi meget gerne han kommer til igen. Han er mild og kærlig overfor alle hunde og mennesker og er en rigtig nem dreng. Han er meget racetypisk, så det er et krav, at man har indsigt i, hvad det vil sige at have en husky og raceerfaring er helt klart en fordel. Tyzon er en aktiv hund, der kræver motion og aktivering. Han er vant til at komme i hundeskov og vant til at tidligere ejer løb lange ture med ham hver dag. Vi ser meget gerne han kommer et sted hen med meget plads og en lukket have. Tyzon er vant til børn, er renlig og god til at køre med i bilen. Han trækker i snoren på gåtur og er stærk, derfor er en god fysik hos ny ejer også nødvendigt.Bertha

7 måneder

Tæve

Labrador

 

Bertha er den skønneste og gladeste hundepige. Hun er kommet ind til os på grund af allergi i familien. Bertha er meget tillidsfuld, fuld af spilopper og legesyg. Hun mangler dog noget træning, så en familie, der har tid og lyst til at gå til hundetræning ville være at foretrække. Bertha er vant til andre hunde, men er noget vild. Hun er vant til små børn. Vi ved ikke om hun kan være alene hjemme, da hun kun har været det sammen med en anden hund, som dog er gået fint. Desværre oplyser tidligere ejer at hun ødelægger ting når hun er alene såsom børnenes legetøj og andre ting, der ligger løst i huset. Hun er ikke helt renlig, men det kommer helt sikkert med træning. Bertha skal i hus med have, da hun er en frisk og aktiv hund.

Mille

9 år

Tæve

Tibetansk Spaniel

 

Mille er en sød og mild pige. Hun er frisk og rørig og vil rigtig gerne ud på tur. Mille søger dog et hjem uden for byen, da al byens larm og tumult gør hende usikker. Hun kan finde på at gø ad fremmede når hun er i snor på tur. Hun er vant til at bo sammen med tre andre hunde og vi ved derfor ikke om hun kan være alene hjemme uden en anden hund. Mille er renlig, god til at køre med i bilen og generelt bare en sød lille puttehund, som selvfølgelig også har været vant til at ligge i seng og møbler. Mille skal lige se nye folk an, men så snart man har hendes tillid er der masser af kærlighed at hente.

Mille har fået renset tænder og koster 3500,00 kr.

Luke

2 år

Han - kastreret

Labrador blanding

 

Luke blev fundet bare 4 dage gammel i en plasticpose i Portugal. Heldigvis var der nogle gode mennesker, der tog sig af ham og i dag er Luke en fantastisk hund. Luke er en glad og livlig fyr. Han søger et nyt hjem, hvor familien er aktiv og gerne vil træne med ham. Han er utrolig lærenem og har en fantastisk kontakt. Han gør alt for en godbid. Tidligere ejer fortæller at Luke gør udfald mod andre hunde, især hanhunde. Hos os virker han meget interesseret i de andre hunde. Det er dog ikke alle hanhunde han kan lide. Luke er vant til børn, han kan være alene en normal arbejdsdag og er renlig.

Canto

1,5 år

Han

Labrador


Canto er en stor glad gadedreng, som møder verden med et smil. Han kan med alle mennesker og hunde, men kan til dels være lidt voldsom, fordi han bliver så glad. Canto kan være alene hjemme og er renlig. Han er meget glad for legetøj, men kan blive meget vild i leg og især når det angår bolde. Canto er vant til at blive luftet i skoven og byen, men trækker en del i snoren, så det skal ny ejer være indstillet på at træne. Samt skal der trænes at finde ro, da Canto har svært ved dette. Canto siger intet til nytår eller torden og generelt en rigtig god dreng.

Tulle

1 år

Tæve

Old english bulldog blanding

 

Tulle er den sødeste pige. Der er fuld fart over feltet og hun elsker alle mennesker og er meget tillidsfuld. Hun er meget nem at træne, især klikkertræning giver god mening for hende. Hun er vild med at blive udfordret med diverse lege og aktiviteter. Hun kan med andre hunde, men skal lære dem at kende, da hun nemt bliver udfarende hvis hun bliver usikker. Tulle lider af separetionsangst og bliver meget ked af det når hun separeres fra mennesker. Hun kan hoppe over høje hegn og bryde ud igennem små huller og revner samt åbne døre. Det er noget, der skal arbejdes rigtig meget med. Hun skal også lære at være tryg i eget selskab, således hun kan lære at være alene hjemme. Man skal være indforstået med at tryghed er det første, der skal arbejdes med og derefter alene-hjemme træning helt forfra. Vi er begyndt at arbejde med disse ting og det kommer til at kræve meget arbejde og tålmodighed fra ny ejers side. Vi ønsker at Tulle kommer i et hjem, hvor hun ikke skal være alene eller hos nogle, der har mulighed for at være hjemme i en lang periode og som har lyst og overskud til at træne alt dette med Tulle. Tulle skal ikke i et hjem med børn, da al fokus skal ligge hos Tulle. Ikke fordi hun er aggressiv overfor børn, men fordi der skal være tid og overskud til Tulle.

Hugo

3 år

Han

Fransk Bulldog

 

Hugo er en rigtig sød og kærlig buller når man først lærer ham at kende og han har tillid til dig. Hugo er vant til andre hunde, men foretrækker små tæver. Katte er bestemt et no-go for Hugo. Hugo er vant til børn i alderen 2-3 år. Ifølge tidligere ejer kan Hugo ikke være alene og han ødelægger sine bamser. Her på internatet har vi ikke set noget til den adfærd. Hugo er glad for at komme ud og gå tur og er en rigtig krudtugle og legesyg. Hugo er renlig. Han er kemisk kastreret, men hvilken virkning det har haft vides ikke. Hugo er kommet ind til os, da han viser udadreagerende adfærd når han bliver usikker eller presset. Hugo er ikke en førstegangshund. Vi foretrækker en familie til Hugo med racekendskab samt tålmodighed og forståelse for Hugos forhistorie.

Hugo er reserveret til nyt hjem.

Harley

5 år

Tæve

Labrador/springer spaniel

 

Harley er en sød og glad, men lidt forsigtig hundepige. Hun skal lige se folk an, før de lov for til at hilse på, men når hun først stoler på en, er hun så kærlig. Harley er super trænbar og gør alt for en kiks. Hun kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag, er renlig og er sød til at køre bil. Harley er vant til børn fra 3 år og op, katte og andre hunde, men søger ikke deres selskab. Harley siger ingenting til nytår eller torden.

Harley søger en familie med overskud til lange gåture og sjov træning.

Hector

1 år 9 måneder

Han

Boxer

 

 

Hector er boxer med stort B. Han er stor og stærk og fuld af energi. Hector kommer fra landet, hvor han har været vant til at gå løs på matriklen. Han er rimelig lydig og kan de basale kommandoer. Han skal dog lære at være i ro. Hector trækker meget i snoren på gåtur, da han ikke er vant til at gå i snor. Det kan helt sikkert trænes, da han er meget glad for godbidder og tilbyder fin kontakt. Hector er renlig og god til at køre bil. Hector kan dog ikke være alene hjemme i huset og ødelægger ting, hvis man lader ham være alene. Han har været vant til at være lukket inde i soveværelset om natten sammen med familien og ellers har han været vant til at være alene i sin hundegård når familien skulle noget. Det fungerede fint for Hector, han løb selv derud når der blev gjort tegn til han skulle være alene. Hector er vant til katte. Han bryder sig ikke ret meget om andre hunde, slet ikke hanhunde. Hector skal i et hjem uden børn, da han er meget vild og ikke har nogen fornemmelse for sin størrelse.

Buller

6 år

Han

F.T. Springer spaniel

 

Buller har været gårdhund og har boet ude med adgang til garage sammen med en anden hund. Han er derfor slet ikke vant til et liv inde i huset. Buller er som udgangspunkt renlig, men han tisser når han bliver glad eller utryg, hvilket er en del. Buller er en utrolig glad og venlig hunde. Han er meget tillidsfuld og elsker mennesker, men har ikke prøvet ret meget i sit liv. Han er derfor meget utryg i nye situationer, men vil utrolig gerne behage. Buller er vant til andre hunde, men bliver skræmt hvis de er vilde eller gøer. Han er vant til børn og katte. Buller skal på landet igen, hvor der er ro. Vi ved ikke om han kan være alene hjemme inde i huset, men hos os virker han ikke ked af det når vi går. Buller er ikke vant til at gå i snor, men er vant til at gå løs på matriklen og kommer når man kalder. Vi søger et hjem på landet til Buller, hvor der er tid til at lave nogle gode øvelser med ham, så han finder tryghed i sig selv og omverdenen.

Bongo

4 år

Han

Labrador blanding


Bongo er desværre kommet retur til os pga. sygdom hos ejer. Bongo er en glad og helt fantastisk makker. Han er god som dagen er lang, meget tålmodig og lærenem. Bongo vil gerne arbejde og gør alt for en lækker godbid. Bongo var meget elsket og søger et nyt hjem med ligeså meget kærlighed. Bongo bryder sig ikke om andre hunde, især ikke hanhunde. Han kan ikke lide katte og andre smådyr – jagtinstinktet er simpelthen for stort. Bongo er vant til børn fra 10 år og op, små børn stresser ham meget. Han kan være alene hjemme en normal arbejdsdag, er renlig og dygtig til at køre med i bilen. Han er meget sensitiv overfor torden og andre høje lyde samt byens støj. Bongo er vant til at ligge i møblerne og det er tydeligt at han er en rigtig puttehund. Bongo trækker i snoren på gåtur, men det er selvfølgelig noget, der kan arbejdes med. Han er som før skrevet meget lærenem og opmærksom på sin fører. Bongo søger et kærligt hjem med have, helst på landet, hvor der ikke er andre hunde eller dyr.

Konrad

1 år

Han

Cocker spaniel

 

Konrad er lidt forsigtig, men jordens sødeste hundedreng, når man først lærer ham at kende. Han er glad, fjollet og vil mægtigt gerne lege og træne. Han elsker mennesker og skal nok gøre opmærksom på, hvis fokus ikke er på ham. Han elsker at være sammen med andre hunde, så længe de ikke er for voldsomme. Konrad er renlig og kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag. Han er vant til større børn. Er der børn i hjemmet skal de være +10 år, da Konrad stadig bare er en stor hvalp med masser af energi. Vi ønsker os en familie til Konrad, som har masser af tid og som har lyst til at gå til træning med ham. Konrad er kryptokid, hvilket vil sige det kun er den ene sten, der er faldet ned i pungen.

 Mie

7 år

Tæve

Dansk/svensk gårdhund

Mie er kommet ind til os, da hendes ejer desværre er gået bort. Mie er en sensitiv lille pige. Der er rigtig meget lyd på hende og hun kan nemt blive utryg. Hun er dog hurtigt blevet tryg og mere stille overfor personalet hos os efter hun har lært os at kende. Hun er rigtig sød og meget frisk. Hun trækker i snoren på tur. Vi ved ikke om Mie kan være alene hjemme. Mie bryder sig absolut ikke om katte, men har vist fin adfærd overfor de andre hunde hos os. Hun er meget interesseret og vil gerne snakke. Mie skal ikke i et hjem med børn.

Django

4 år

Tæve

Labrador/ruhåret hønsehund


Django er en rigtig sød og mild pige. Hun er lidt forsigtig overfor fremmede, men tøer hurtigt op hvis du har kiks med. Django er vant til børn, er renlig og kan være alene hjemme en almindelig arbejdsdag. Django er vant til andre hunde og er interesseret i dem, men de skal ikke være for vilde. Hun er ikke vant til katte. Django trækker lidt i snoren på gåtur, men ellers er hun meget rolig og en nem hund. Hun er pt. på slankekost, da hun er lidt rund.

King

5 år

Han - kastreret

Fox terrier

King er en glad hundedreng, som bare gerne vil kløes på maven. Han kan dog ikke så meget, så at gå pænt i snor og diverse signaler findes ikke i hans ordbog. King er dog sød og venlig overfor alt og alle, og så elsker han mad, så træning burde ikke være et problem med de rette kiks. King har boet med en anden lille tæve og nyder andre små hundes selskab. Så et hjem med en anden sød lille hund ville være ideelt til King. Han er dog ikke helt renlig, hvilket stammer fra, at han desværre ikke har haft mulighed for at komme ud så meget. Dette kan dog sagtens rettes op på med træning, masser tid i haven og gåture. King er også på slankekur, da han er en del for tyk. Dette skal fortsættes hos ny ejer.

Aslan

4 år

Han

Broholmer/Rhodesian Ridgeback/Golden retriever

 

Aslan, den skønneste store hundebamse, søger sit nye hjem. Han er en kærlig dreng, som nogle gange kan være en anelse reserveret i starten. Han elsker dog at blive kløet og nusset, når han først har lært en at kende. Aslan er altid frisk på en lang gåtur, men kan også sagtens putte i sofaen en lørdag aften. Han er renlig og kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag. Han er sød til at køre bil og er ok til nytårsaften. Aslan er dog ikke så god med alle hunde – primært hanhunde, så et hjem uden andre hunde er et krav. Aslan vil nyde at være i centrum, det fortjener han også. Aslan er vant til børn, og vil fint kunne trives i en børnefamilie. Aslan er alt i alt en rigtig skøn hund.

Cuba

4 år

Han

Lille blanding

 

Cuba er kommet til os, da hans ejer ikke længere kunne tage vare på ham. Vi er dog ikke i tvivl om at han har haft det godt, vi ved dog ikke så meget om hans fortid. Han er super sød og kærlig. Han er rigtig god sammen med tæver. Umiddelbart virker han ikke til at være ked af at være alene. Han er renlig. Cuba har boet i lejlighed og det ville han sagtens kunne igen, da han er ret rolig. Cuba har desværre løse knæskaller. Det er det man kalder grad 1-2, som man ikke gør noget ved og som han sagtens kan fungere med.


Luke

2år

Han

Labrador blanding


Luke er desværre kommet tilbage til os, da han ikke kunne være alene hjemme. Vi er sikre på at det kan læres med rette træning og tålmodighed. Ny ejer skal være indstillet på at kunne holde fri den første tid sammen med Luke og starte træningen langsomt, så han bliver tryg ved at være alene.

Luke blev fundet bare 4 dage gammel i en plasticpose i Portugal. Heldigvis var der nogle gode mennesker, der tog sig af ham og i dag er Luke en fantastisk hund. Luke er en glad og livlig fyr. Han er aktiv hund, som skal stimuleres meget. Han søger hans sidste hjem, hvor familien er aktiv og vil træne med ham. Han er utrolig lærenem og har en fantastisk kontakt. Han gør alt for en godbid. Luke er vant til børn, men er meget energisk stadigvæk og derfor er det vigtigt, hvis der er børn i familien, at de er lidt større og vant til hunde. Luke gør udfald mod andre hunde, især hanhunde. Hos os leger han med jævnaldrende tæver, og det har fungeret rigtigt godt. Luke er renlig, er sød til at køre bil og klarer fint nytår og torden. Luke gør desværre udfald mod køretøjer og cykler. Dette gør dog også, at vi søger et hjem til Luke lidt uden for byen, så ny ejer har ro og mulighed for at træne videre på dette.

Zico

1 år

Han

Podenco/American Akita

 

Zico er en super sød og utrolig kærlig hund, der elsker at kramme og kysse. Han er unghund og meget aktiv – han ville være den perfekte makker til agility eller rally. Kommende ejer skal være indstillet på at gå til træning med ham, men også lære ham at være i ro i eget selskab. Zico kan overhovedet ikke være alene hjemme, men vi er sikre på, at han kan lære det. Kommende ejer skal være indstillet på at have tid og tålmodighed til at gå hjemme i lang tid og træne det helt fra bunden. Zico er glad for andre hunde og kan også med katte. Han er god til at køre i bil og har også været vant til at køre i både bus og tog. Tidligere ejer oplyste at Zico ødelagde ting, han har dog ikke ødelagt en eneste ting hos os eller gjort tegn til det. Zico er ikke vant til børn og vi foretrækker en familie med teenagebørn eller ingen børn. Han skal i hus med have.

Foxi

5 år

Tæve

Jack Russell Terrier

 

Foxi er helt igennem en klassisk Jack Russel Terrier. Hun er meget egenrådig og kan ikke med alle hunde. Når det er sagt, er hun super sød og meget menneskeglad. Hun er kærlig og vil rigtig gerne nusse og kæle. Foxi skal til en familie uden børn, da hun nemt bliver stresset over disse. Hun trænger til ro omkring sig og til at være i centrum. Foxi er som udgangspunkt renlig, men kan have uheld om natten. Foxi er god til at køre i bil og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag. Vi ser gerne at Foxi kommer i hus med have og ud til en aktiv familie, som har lyst til at gå tur og måske træne med hende.

Foxi koster 3500,-

Angel

1,5år 

Tæve

Schæfer/rottweiler blanding

 

Angel er en dejlig og kærlig hund med masser af energi. Hun er altid glad og elsker at møde andre mennesker og hunde, som hun rigtig gerne vil snakke med. På gåture kan hun godt finde på at gø af andre hunde, men kun fordi hun er ivrig efter at hilse på dem. Hun er en dygtig og hund som er frisk på at lære en masse nye spændende ting. Hun har lært de basale kommandoer.

Angel er vant til at omgås med andre hunde i hundeskov og får lov til at løbe frit, dog vil hun ikke altid komme tilbage til ejer når hun har gang i leg.  Hun kan godt være en stor mundfuld for små hunde, da hun gerne vil lege og kan virke voldsom.

Hun elsker at putte og er vant til at komme i sengen og sofaen. Hun forstår et nej, hvis hun ikke må komme op, men prøver selvfølgelig alligevel igen, for at sikre sig at det var et nej. 

Ny ejer skal være frisk på hundetræning da hun er en hund med meget krudt i. Hun er meget lærenem og glad for mad, så hun lærer nemt nye ting. Angel kan være alene hjemme og er renlig. Hun er dygtig til at køre med i bilen. 

 

Angel er pt. i behandling for udslæt.

Pasha

3 år

Han

Husky

Pasha er, som husky er mest. Han er aktiv, fjollet og glad for lange gåture. Han trækker lidt i snoren, men det er primært i starten af gåturen. Han er venlig og hilser gladeligt på alle mennesker – dog hopper han gerne lidt op for at sige hej. Han elsker også at ligge i arm og blivet kløet på maven. Pasha kan ikke med voldsomme hanhunde. Han leger rigtig godt med tæver og vores store labdradorhvalp her på internatet. Så et hjem uden andre hunde, eller muligvis en sød tæve, er at foretrække. Pasha er renlig og kan være alene hjemme. Han siger intet til nytår og torden.
Pasha skal ud til en aktiv og raceerfaren familie, som kan give ham det luksus liv han fortjener.

Teddy
1 år
Han
Labrador/Border Collie


Teddy kommer fra en pige i Norge, som desværre ikke kunne give Teddy det luksusliv længere, som han var vant til. Vi søger et nyt hjem til Teddy som indeholder mindst lige så meget kærlighed og forståelse for en hund som ham. Teddy er en meget følsom dreng med typisk bordercollie sind. Han er nervøst anlagt og meget lydfølsom. Han laver udfald mod alle slags køretøjer. Detter blevet blevet bedre, men af den grund ønsker vi at Teddy kommer på landet og bo uden en masse støj og trafik. Teddy har gået til både hvalpe- og unghundetræning og han er super trænbar og elsker at komme ud og gå. Teddy er renlig og kan være alene hjemme en normal arbejdsdag. Teddy er ikke vant til børn og skal i børnefrit hjem – også pga. sit følsomme sind. Han er interesseret i andre hunde og er blevet luftet i hundeskov. Han er typisk collie i sind omkring andre hunde, så han hyrder dem gerne. Teddy er rigtig glad for menneskekontakt og er utrolig kærlig når man lærer ham at kende. Han kan være lidt reserveret i starten, men det går hurtigt over. Teddy skal ud til en aktiv og racerfaren familie. Teddy er ikke en førstegangshund.

Buster
9 måneder
Han
Labrador/Golden Retriever


Buster er en usleben diamant. Han er hvalp som hvalpe er flest. Desværre var han understimuleret og har ingenting lært, så ny ejer skal være indstillet på at starte lidt fra bunden og træne meget. Buster er renlig og fungerer fint med at være alene herude. Han havde ry for at splitte ting ad, men herude har han kun tygget lidt i hans legetøj. Buster er super sød og kærlig, men med masser af energi. Derfor søger vi en familie, som ønsker at gå til træning og som ved hvad det kræver at have en stor hvalp, som vil forblive aktiv. Buster har boet sammen med små børn, men han er voldsom og vil gerne hoppe op ad mennesker, så et hjem med lidt større hundevante børn er at foretrække. Han ville være det oplagte emne til jagt. Han elsker vand, er super trænbar og har et gåpåmod uden lige. Han er alt i alt en rigtig skøn hundedreng, som bare mangler den rette familie og de rigtige rammer.


Buster søger nyt hjem1

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk