Dansk Dyreværn Aalborg

Adfærdskonsultation:


Vores bestyrer Britt, er uddannet hundeadfærdsbehandler og hundetræner. Britt har arbejdet med hunde og adfærd i 15 år, og har rigtig meget erfaring og viden, som hun gerne deler ud af. Uddannelsen er under Turid Rugaas fra Norge, hende der bl.a. har skrevet bogen om de dæmpende signaler.


Har din hund et adfærdsproblem, kan det være en god ide med en konsultation for at få de rigtige redskaber til at løse og arbejde med problemet.

 

Adfærdsproblemer er ting som:

Alene hjemme problemer.

Angst/frygt/usikkerhed.

Destruktiv adfærd.

Aggressiv adfærd.

Problemer i hundeflokken.

Generelt uhåndterlig opførsel.

Problemer med at finde den rette aktivering i den rette mængde.

Andre problemstillinger, som man kan have svært ved at få styr på selv.

 

En konsultation indebærer, at vores bestyrer kommer ud til dig og får en god snak med dig om din hund og dens problem. Ofte er det nødvendigt at tale om hele hundens liv for at finde frem til en mulig årsag til problemet.

Det er vigtigt, så vidt muligt, at finde en årsag, da årsagen skal fjernes, inden man kan gå i gang med at rette op på problemet. Et adfærdsproblem kan være et symptom på et dybere liggende problem.

Når vi har talt om hunden og problemet, vil vi begynde at tale løsninger. Dette kan indebære alt fra ny aktivering, træningsplan, dyrlægebesøg, socialisering og andre ændringer af jeres liv med hunden afhængigt af problemet. Løsningerne vil vi finde sammen, da det skal være en plan, der harmonerer med, hvad du er i stand til at fuldføre - både tidsmæssigt og praktisk.

 

Efter mit besøg hos dig, skriver jeg et referat over de ting vi har talt om, og de løsninger, vi er kommet frem til. Referatet vil blive fremsendt på mail en af de følgende dage.


Kontakt os, for at høre nærmere og booke en tid, tryk her

 

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk