Dansk Dyreværn Aalborg

Samarbejdspartnere

 

Det er jo ikke alt vi selv kan klare her på internatet, og i den forbindelse vil vi gerne introducere jer, for vores samarbejdspartnere

Farstrup Vildtpleje ligger ikke langt fra Dansk Dyreværn Aalborg, og her gør Kristian og Gitte et kæmpe stykke arbejde for det danske dyreliv.

 

Det vil vi fra vores side af, støtte op om, ved at henvise til dem, hvis der er vilde dyr i nød. På samme måde, som de henviser til os, hvis det drejer om hunde i nød.

 

Vi hjælper dem, med de ting vi kan, og du kan ligeledes give en hånd med. Bliv frivillig hos Farstrup Vildtpleje i weekenderne, og få muligheden for at møde alverdens spændende danske dyr, fra pindsvin og svaner, til marsvin og høns.

 

Du kan læse meget mere om plejestationen på deres hjemmeside

 

www.farstrupvildtpleje.dk

 

Eller på deres Facebookside

 

Aalborg Dyrehospital har længe været en fast samarbejdspartner for os.

 

Det er her alle vores nyindkomne internathunde bliver tjekket og vaccineret, så det er sunde og raske hunde vi sætter ud til adoption.

 

Vi er rigtig glade for at bruge Aalborg Dyrehospital, da man altid bliver mødt med et smil og både 2 og 4 benede får en fantastisk behandling, af de mere end kvalificerede dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

 

Aalborg Dyrehospital er et smådyrshospital med høj ekspertise inden for hunde, katte, ildere, kaniner, gnavere og andre kæledyr.

 

 

 

www.aalborgdyrehospital.dk

 

Eller på deres Facebookside

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk