Dansk Dyreværn Aalborg

Hundepension

 

 

 

Det koster 150kr for 1 hund i boks, 75kr for en halv dag, samt 225kr for 2 hunde i samme boks, og 300kr for 3 hunde i samme boks. Husk at man skal være medlem af vores forening, for at få passet hunden her. Er man ikke meldt ind, når man aflevere hunden, vil beløbet blibe opkrævet ved afhentning.

 

Gåture koster kun kr. 75,- for en tur på 20-25 minutter.

 

 

 

Afhentning af pensionshunde

Som noget nyt har du nu mulighed for, at få hentet din pensionshund hjemme hos dig selv. I en radius af 10 km. fra hundepensionen er prisen kr. 250. Bor du længere væk, kontakt os på 98341233 for at få oplyst en pris.

I vores hundepension har folk mulighed for at få passet deres hund(e). Vi tager imod hunde for kun en enkelt overnatning og op til 3-4 uger.

 

Vi opfordrer hundeejere til at deres hund har deres egen kurv, legetøj osv. med når de besøger hundepensionen. Vi har tæpper og legetøj, men det kan være dejligt for hunden at have noget med der dufter hjemligt.

Vi fodrer med kvalitetsfoder fra Hills, og det er inkluderet i prisen for hundepension. Der må dog gerne medbringes eget foder, hvis hunden har specielle behov.

Vi forlanger, at hunden er gyldigt vaccineret, inden den skal i pension, både med den almindelige vaccination (Hundesyge, Parvovirusdiarre, hepatits.) og næsevaccinationen mod kennelhoste (benævnt som Bbpi). Skal hunden have medicin under opholdet, klarer vi også gerne det, men medbring dog ALTID medicinen i original emballage, dette er et krav fra fødevarestyrelsen.

 

Vi vil fremover, bede om at man selv tager legetøj med til hunden, når den skal i pension. Der er kommet et lovkrav om at hunden skal have legetøj i boksen, og vi vil gerne at folk tager deres eget med, da hunden så har noget den kender, og ejer kan være tryg ved at hunden kun har ting den ikke kommer galt afsted med, da den er vant til det pågældende legetøj.

 

Når der bestilles pensionsplads i højsæson, opkræves betaling via mail for den bestilte perioden. Hvis hunden skulle blive hentet før den angivne dato, bliver restbeløbet ikke udbetalt. Dette er desværre nødvendigt, da vi oplever, at der bestilles flere dage, end der egentlig er behov for, og at vi derfor er nødt til at afvise andre kunder, da alt tilsyneladende er optaget.

 

Hvis pasning i hundepensionen i 1 uge eller mere, tilbyder vi at sende en mms med et billede af hunden, og en lille hilsen, ganske gratis.

 

Vi gør opmærksom på, at medlemskab hos Dansk Dyreværn Aalborg er et krav, for at benytte hundepensionen. Se priserne for dette her.

 

Indleverings og afhentningstidspunkter i pensionen:

Hverdage mellem kl 8-10 og igen mellem 15-17

Weekender mellem kl 9-10 og 15-17

Læs mere om, hvilke ting det er muligt at tilkøbe til din hunds ophold.

Nærmere information om, hvilke vaccinationer vi forlanger.

Gør din hunds ophold i hundepensionen til en god og tryg oplevelse.

Døgnrytme

 

Kl. 08-10

Der bliver gjort rent i alle bokse både inde og ude, og alle hunde kommer op i en af vores store udendørs lege- og løbegårde evt. sammen med andre hunde, hvis ejeren ønsker dette.

Alle hunde får minimum 30 minutter, hvor de frit kan løbe rundt og snuse og lege.

Derefter får alle hunde nyt vand, de fodres, og der gives medicin.

 

I dette tidsrum er der også ind- og udlevering af pensionshunde.

 

Kl. 10-12

Luftning og vask til dem, der har bestilt ekstra ydelser.

 

Kl. 12-15

Sover vi til middag.

 

K. 15-17

Alle hunde kommer op i vores store udendørs lege- og løbegårde igen.

Derefter får alle hunde nyt vand, de fodres, og der gives medicin.

 

I dette tidsrum, er der også ind- og udlevering af pensionshunde.

 

Kl. 17-21

Slår vi maver og sover.

 

Kl. 21-22

Der åbnes til hundenes egne løbegårde, og alle hunde tilses, kæles og klappes.

 

Kl. 22

Godnatkiks - vi ses i morgen.

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk