Dansk Dyreværn Aalborg

Ekstra ydelser

På Dansk Dyreværn tilbyder vi nogle ekstra ydelser til din hund, når den skal i pension.Afhentning af pensionshunde

Som noget nyt har du nu mulighed for, at få hentet din pensionshund hjemme hos dig selv. I en radius af 10km fra internatet koster det 250kr.


Lufteture

Du kan bestille ekstra luftning til din hund under opholdet. Det kan være en god idé, hvis det er første gang hunden skal i pension, eller hvis den skal opholde sig her i længere tid, at give hunden nogle lufteture.


Alle ture varer 20 til 25 min. og foregår i snor.


Pris:

75 kr pr. hund


Alle hunde kommer flere gange dagligt ud i vores fælles lege- og løbegårde. Se under døgnrytme. Dette er inkl. i pensionsprisen.


Vask og børstning

Der er mulighed for at bestille vask og børstning af din hund under opholdet.

De fleste fortrækker, at det bliver gjort, lige inden hunden bliver hentet, da nogle hunde er meget glade for at lege med de andre hunde og derfor godt kan blive en smule beskidte.

En vask indeholder 2 x vask med shampoo + balsam. Hunden bliver tørret med en blower, som blæser alle løse hår væk. Hunden efterlades ren, tør og fri af løse hår.

Det er også muligt at få din hund vasket, selvom den ikke er i pension. Ring for at lave en aftale.


Vi vasker i professionel hundeshampoo fra B&B - Produkterne er meget skånsomme og økologiske.


Pris for hunde i pension :  250 kr

Pris for hunde udefra:       325 kr.


Massage:

Vores søde og dygtige medarbejder Pernille, er uddannet dyrelæge eksamineret fysiurgisk hunde terapeut. Pernille tilbyder velvære massage til hundene når de er i pension, men også hvis man kommer udefra med hunden. Pernille er her kun på udvalgte dage, men det hele kan man læse mere om her.


Pladsbooking kan klares her

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk