Dansk Dyreværn Aalborg

Privat formidling

Her finder du de hunde, som søger nyt hjem igennem Dansk Dyreværn Aalborg.

Disse hunde bor hjemme hos deres ejere, indtil de har fundet et nyt hjem.

 

For yderligere information og udlevering af telefonnummer, kontakt venligst internatet på tlf nr.: 98341233

 

 

Marley

Race: Coton de Tulear

Alder: 9 år

Marleys ejer skriver om ham:

Marley er født 13.05.2008. Han var den største hvalp i flokken og vil meget gerne bestemme, hvorfor han skal "holdes i kort snor".

Han er lidt nervøst anlagt og fungerer ikke omkring børn, da han er bange for deres hurtige og pludselige bevægelser. Hvis de fx sætter sig på ham, eller løber ind i ham, kan han finde på at snappe.

Når der kommer besøg i hjemmet, gør han, indtil gæsten har hilst på ham, men falder dog hurtigt ned igen herefter. Han er meget selskabelig, når de først er kommet indenfor. Håndværkere og postbude gider han ikke, han gør og kan finde på at snappe dem i buksebenet.

Han er ikke altid glad for andre hanhunde.

 

Marley har fået konstateret allergi overfor lager- og støvmider, hvilket kræver en månedlig vaccine, som man selv kan give. Gives denne sammen med specialkost, er der ingen problemer.

 

Marley er en hund med en masse energi, han elsker gåture og leg i haven, herunder at lære nye tricks.

Han er yderst trofast og meget selskabelig, en rigtig kælepot. Han elsker at sidde på skød eller være med i sofaen. Når man kommer hjem, hopper han altid glad en i møde. Han har altid kunne være alene hjemme uden problemer og er naturligvis renlig.

Han er kastreret og har fulgt de årlige vacciner samt fået regelmæssige dyrlægetjek. Han bliver klippet 2-4 gange om året efter behov, han er ikke vild med at blive friseret.

 

Vi søger en ny familie til Marley, da vi desværre må erkende, at han ikke passer ind i vores familie, efter der er kommet børn til. Det er synd for både ham og os, da han ikke får den opmærksomhed han fortjener og vi bliver stressede i eget hjem pga. hans frygt for børnenes bevægelser, især ved besøg af flere børn.

Det er umuligt at holde hans diæt med børn i huset, da der altid bliver tabt eller lagt mad rundt omkring, som han så hapser.

Endvidere er barn nummer to her allergiker og skal helst ikke eksponeres for husdyr.

Vi søger en kærlig og blivende familie til Marley, uden børn og gerne en med hundeerfaring, da han som sagt kræver en lidt fast hånd i opdragelsen.

 

 

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk