Joey

Race: Labrador/Kleiner munsterlænder

Alder: 23/3-16

 

Joey er en rigtig sød hund, som elsker alle mennesker og andre dyr. Han er vant til katte også.

Joey er kastreret, og er derfor lidt roligere end en typisk jagthund på den alder. Dog skal det siges, at han stadig kræver en del aktivering for at trives.

 

Han kan være alene hjemme og er næsten renlig.

Man kan gå fri med ham, bare man har godbidder klar til ham.

 

Joey skal ud til den lidt aktive familie, som vil nyde at gå gode ture med ham, og gerne gå til lidt træning også. Han er meget villig til at lære og vil gøre alt for at få godbidden. Han har tidligere gået til træning, og er rimelig god til at gøre hvad han får besked på.

Joey blev adopteret den 10. marts

Bella

Race: Jagthunde blanding

Alder: 1 år

 

 

Lis og Bella er kommet til internatet sammen. De to skønne damer har boet sammen og er meget glade for hinanden.

 

Bella er lidt mere modig end Lis, men mindst lige så glad og kærlig. Vi har en fornemmelse af at der godt kan være lidt vizsla i hende ud fra udseende og farve, men det er ikke noget vi ved med sikkerhed.

 

Både Lis og Bella trænger til at blive socialiseret, både med mennesker, andre hunde samt omverdenen. De er ikke vandt til trafik ol. De er lette at skræmme og mangler kærlighed og tryghed.

Bella blev adopteret den 25 marts sammen med sin "søster" Lis

Lis

Race: Jagthunde blanding

Alder: 1 år

 

Lis og Bella er kommet til internatet sammen. De to skønne damer har boet sammen og er meget glade for hinanden. Lis kan rigtig godt med både katte og andre hunde, og kunne rigtig godt tænke sig et nyt hjem, hvor der er en hund i forvejen.

 

Lis er en lidt forsigtig dame, hun bryder sig ikke om at være alene hjemme, og hyler når hun er det. Hun er en meget vokal dame, og er bestemt ikke bleg for at snakke hvis tingene ikke går efter hendes hoved. Hun er en meget kærlig og sød dame, hun elsker at være så tæt på dig som det kan lade sig gøre, og mysser og kram er bare det bedste i verden.

 

Både Lis og Bella trænger til at blive socialiseret, både med mennesker, andre hunde samt omverdenen. De er ikke vandt til trafik ol. De er lette at skræmme og mangler kærlighed og tryghed.

Lis blev adopteret den 25 marts sammen med sin "søster" Bella

 

Dansk Dyreværn Aalborg

Hunde der har fået nyt hjem

Her kan I se de hunde, vi har fundet nye hjem til, i den sidste tid.

 

Vi håber, at de alle har det godt i deres nye hjem og trives med deres nye familier.

 

Held og lykke til alle.

 

Jackie

Race: Labrador blanding

Alder: 1 år

 

Underskønne Jackie, er nu klar til at komme ud på eventyr hos dig.

Den dejlige dame kom til os via Nordjyllands Politi, som havde fået hende indleveret. Da ejer ikke kunne findes, og hendes chip ikke var opdateret, fik vi lov at finde et nyt hjem til hende. Og det er vi bestemt ikke kede af, for Jackie er lige så god, som dagen er lang.

Hun er chippet til at være en blanding, men ingenting om, af hvad. Labrador delen er let at se, da hun er aktiv, lærenem og meget madglad. Vores dyrlæge mente der måske kunne være noget pointer i hende, og det er vi ikke uenige i, da hun bruger sin næse utroligt meget, og er glad for at søge og snuse sig frem i verden.

Mennesker og andre hunde, det er bare lige sagen, hvis du spørger Jackie. Hun er en meget venlig og mild hund, som elsker at nusse og lege.

Den 15/5 blev hun 1 år gammel. Jackie trænger dog til lidt basis træning. Hun kan sagtens sitte og komme, men der skal helst være godbidder i sigte. Dem er hun nemlig meget begejstret for.

Jackie vil rigtig gerne ud og opleve alt hvad verden har at byde på, og kunne du være interesseret i at tage hende med ud på nye eventyr, så hører vi meget gerne fra dig.

Har fået nyt hjem d. 22/5-17

Zenta

Race: Rottweiler

Alder: 1,5 år

 

Zenta er en dejlig ung pige rottweiler. Hun er en lille smule forsigtig, men tør hurtigt op, og er glad for alle omkring sig. Zenta bliver hurtigt knyttet til de mennesker hun omgåes, og vil gerne være i kærlige hænder hele tiden.

Zenta er vant til børn og andre hunde. Hun kan være alene hjemme, kan køre i bil, og er renlig.

Zenta er en lidt lille rottweiler, men meget smuk og rigtig blid.

Vi ønsker for Zenta, at hun kommer i hus eller på landet, da hun elsker at løbe og lege, med masser af plads omkring hende.

Zenta flyttede hjem til sin nye familie den 18. maj 2017

 

Buster

Race: Border collie/Sheltie blanding

Alder: 1 år

 

Lille Buster er den blødeste, sødeste blanding af Border Collie og Sheltie (Shetland Sheepdog) Han er god som dagen er lang, glad, legesyg og meget kælen.

Buster syntes dog ikke altid lige, at det med at være alene hjemme, er lige sjovt. Han kan godt være det, men han gør meget, og da han boede i lejlighed før han kom til os, var dette til stor gene for naboerne. Derfor vil Buster rigtig gerne ud på landet og bo, i hus, ikke lejlighed. Et sted hvor han kan gø uden at det generer nogen, komme ud og snuse til verden. Buster er, vandt til børn, at køre bil og kan både ligge i egen kurv, men vil også meget gerne i sofaen, og hygge med dig. Tidligere ejer bor i Aalborg, og da de var kede af at skulle af med ham, er det deres ønske at han ikke skal bo i Aalborg, så de ikke risikerer at rende ind i ham på gaden.

 

Luna

Alder: 1 år

Race: Blanding

 

Lækre Luna er nu klar, til at komme videre og glæder sig til at møde sin nye familie. Da hun først kom til os, var hun en meget forsigtig dame, men der gik ikke mange dage før hun tøede op, og nu er hun bare verdens gladeste hund.

Der er fart over feltet, og hun elsker at lege med andre hunde, både damer og herrer. Hun er meget kærlig, og vil rigtig gerne nusse og nysse dig.

Luna vil rigtig gerne ud til en familie, der har god plads samt tid til at gå nogle gode lange ture med hende. Hun er ikke specielt lydig, og kan kun finde ud af komandoen "Sit" men hun virker lærenem, og med de rette godbidder, er vi sikre på, at hun sagtens kan blive lydig. Luna kan både lide at køre bil, ligge i møblerne, og det med at være alene hjemme, er skam heller ikke noget problem.

Så står du og mangler din nye bedste ven, tøv endelig ikke med at kontakte os og lav en aftale, så i kan mødes. Luna venter tålmodigt på det helt rette nye hjem

Ferdinand

Race: Labrador/Shar pei Mix

Alder: 9 måneder.

 

Ferdinand er en lækker dreng, som søger det helt rigtige hjem, som har overskud til at arbejde med ham. Han er en lidt speciel hund, på den måde at han mangler en del træning i selvkontrol. Han er ret livlig.

Han hopper meget, ikke op ad os, det er han ikke slem til, men bare op og ned foran os.

Han er rigtig glad for andre hunde, dog er han ret voldsom, når de lige bliver lukket sammen, men finder et bedre legetempo, efter nogle minutter. Desværre har han den unode, at når han ser andre hunde, når han har snor på, så bliver han helt vild, og kan være svær at styre, fordi han er så ivrig for at komme hen til dem.

Han kan være alene hjemme, han elsker børn, han er renlig og er vant til at køre bil.

Ferdinand er en utrolig charmerende hund, og man kan ikke andet end at falde for ham. Han er kærlig og vil gerne i hænder.

Vi søger et hjem, til ham, hvor der er ro omkring ham, så han kan lære at være mere rolig selv. Man skal være indstillet på at træne denne selvkontrol, og møde med andre hunde i snor. Vi vil selvfølgelig være med på sidelinien, med denne træning.

Ferdinand blev adopteret den 27. april

Laika

Race: Golden retriver/Islandsk fårehund.

Alder: 4 år

 

Laika er en rigtig sød og nem dame, hun er utrolig kærlig og tillidsfuld. Hun vil altid helst være helt op af os.

Laika kan være alene hjemme, hun kan med alle de andre hunde, vant til katte og hun er renlig. Hun kommer fra en børnefamilie, og elsker børn.

Hun kan gå fri og kommer når man kalder, bare der ikke kommer en kanin eller lignende, hoppende forbi. Hun går fint i snor.

Laika er lidt livlig, men er nem at styre. Hun hopper en del op.

Ja, generalt er hun bare nem og sød.

Laika blev adopteret den 13. april 2017

 

Malou

Race: Malamut/schæfer

Alder: 1 år

 

Malou er kommet tilbage til os, efter at have været ude hos en ung mand, i 6 måneder, dette skyldes dog ikke Malou, men den unge mands ændrede arbejdsforhold.

Malou er en rigtig dejlig hund, med et meget kærligt sind. Hun er en livlig pige, men meget trænbar, da hun eeelsker godbidder.

Hun kan de basale ting, som sit, dæk, renlighed, men man kan dog ikke gå fri med hende, da hendes indkald ikke er så godt. Hun hopper også op, men ikke så hun er ved at vælte dig.

Hun er rimelig god til at falde til ro oven på aktivitet, men hun skal dog have en del aktivitet, for at have det godt.

Malou er ikke glad for at være alene hjemme, og bider gerne ting i stykker, hvis de ligger så hun kan nå dem. Ny ejer skal være opmærksom på at dette skal trænes.

Hun er rigtig glad for andre hunde og vil gerne lege, men kan også respektere hunde der ikke rigtig gider.

Vi søger et hjem til hende, hvor man er aktiv med hende, og gerne vil gå til træning, da hun egner sig godt til det.

Hun skal ikke i lejlighed, men hus eller på landet.

Malou blev adopteret den 2. april

Blondie

Race: Broholmer blanding

Alder: 4år

 

Af banen, for her kommer Blondie!

 

Blondie er glad, kærlig, og en dejlig stor dreng. Han er ikke helt selv klar over sin egen størrelse, og hopper gerne op og giver en krammer og et mysser i ansigtet.

 

Han er en Broholmer blanding, og har ligeledes størrelsen der efter. Han er ikke specielt god til at gå pænt i snor, men han vil utrolig gerne ud og opleve verden. At køre i bil, tager han "i stiv pote", for hvorfor være bange, når man bare kan lægge sig ned og slappe af.

 

Blondie ønsker sig et hjem, hvor han kan få lov at komme ud og strække sine lange ben, løbe og lege. Og når vi så er færdige med det, ville det være så dejligt at komme ind og blive nusset om. Han er nemlig en rigtig kælepot.

Blondie blev adopteret den 24 februar 2017.

Buster

Race: Beagle

Alder: 1 år

 

Buster søger en familie der har beagle erfaring/kendskab

 

Buster er nemlig Beagle, med stort B. Han er nysgerrig, fræk, viljestærk, legesyg, intelligent og meget elskværdig. Buster kan med alle hunde, og han er blevet aller bedste kammerat med både Olav og Delle. Når de 3 først bliver sendt ud at lege, vil ingen af dem ind igen, og det er en fornøjelse at se hvor meget sjov de kan have sammen.

 

Buster har gået til hvalpetræning, og er nogenlunde lydig. Men som nævnt før, er en beagle af en race, der har sin egen mening om tingene.

Han er meget glad for lange gåture og kræver en del motion dagligt, for at han ikke bliver understimuleret.

 

Desuden er Buster rabies vaccineret og har sit helt eget pas og har fået en kemisk kastration.

 

 

Tea

Race: Staffordshire Bull Terrier/Labrador mix

Alder: 16 uger

 

 

Sig hej til Tea

 

Hun er en fantastisk lille blandingshvalp, på blot 16 uger. Der er fart over feltet, og Tea lever for at lege og have det sjovt.

 

Hun elsker at lege med andre hunde, både store som små, og når hun så bliver træt, er der nu ikke noget som et hvil i sofaen.

 

Tea er ikke renlig endnu, men hun er meget lærenem og plejefamilien er i gang med at lære hende, hvor man gør hvad.

 

Hun er en lille charmetrold, altid glad og har en sprudlende energi.

Tea syntes at legetøj, bare er alletiders, men bamser skal flåes i stykker og undersøges invendigt.

 

Hun syntes ikke altid, det er lige sjovt at være alene hjemme, men hun har et bur hun er vandt til at opholde sig i.

 

Tea blev adopteret den 17. februar 2017

 

Ollie

Race: Puddel

Alder: 2 år

 

Så står lille Ollie klar, til at finde en ny familie.

Ollie er en rigtig glad og legesyg lille puddel, med den lækreste bløde pels.

 

Ollie er meget social og aktiv, glad for andre hunde, vandt til at være alene hjemme og lydig.

 

Vi har fået mange gode grin ud af Ollie, da han kan hoppe ret højt, og har ingen problemer med at hoppe fra gulvet og direkte op på vores skrivebord.

 

Ollie ønsker sig et hjem, hvor der er god plads til lange gåture, ture i hundeskoven eller andre aktiviteter hvor han kan komme ud og bruge noget energi.

 

Ollie blev adopteret den 17. februar 2017

Olav

Race: Gravhund/beagle blanding

Alder: 1 år

 

Olav er kommet til os, fordi han absolut ikke er glad for at være alene hjemme, og familien havde det rigtig skidt med at skulle efterlade ham.

Han piber, hyler og har tendens til at tygge ting i stykker.

Vi anbefaler derfor, at Olav kommer ud til nogen der evt. er pensionister eller som har arbejdsplads i hjemmet. Eller nogen som er har tid til at træne alene hjemme med ham.

 

Olav er sød og utroligt kærlig. Han er lige så meget beagle som han er gravhund. Meget af hans udseende kommer fra beagle siden, men han har ben som en gravhund.

Han er nysgerrig, livlig og legesyg og Buster er hans bedste ven. Han elsker at komme ud og gå ture, snuse til naturen og hilse på andre hunde.

 

Olav blev adopteret den 13. februar 2017

Tulle

Race: Broholmer/Sankt Bernhard

Alder: 4 år

 

Tulle er en kærlig kæmpe som søger en ny familie at elske. Hun er en glad og frisk pige, som er vandt til at komme i hundeskoven, men kan ikke længere så godt lide andre hunde. Muligvis kan dette trænes ind i hende igen, men hun skal dog i et hjem uden anden hund.

Hun vil meget gerne ud og gå ture, men har dog tendens til at trække en smule, fordi hun er så ivrig.

 

Tulle har gået til hvalpetræning da hun var lille, og er meget lydig. Hun kommer når man kalder og altid med et smil på.

Hun er ligeledes vandt til at være alene hjemme og vil meget gerne ligge og slappe af på sofaen med dig, efter en lang dag.

 

Tulle kan godt virke lidt sky i starten, men varmer ret hurtigt op overfor nye mennesker og vil bare gerne nusse og mysse. Hun er meget klar, til at komme ud og knytte sig til en ny familie.

 

Tulle blev adopteret den 13. februar 2017

Delle

Race: Pekingeser

Alder: 2 år

 

Dejlige Delle, med det skønneste underbid, er en fantastisk pekingeser.

Delle kan i starten, godt være lidt sky overfor fremmede, men varmer hurtigt op igen. Han er en rigtig kælegris, men vil også rigtig gerne ud og lege, og det gælder både med mennesker og andre hunde.

Delle vil også gerne lege med din sko, hvis han kan få lov, men han ødelægger dem heldigvis ikke.

Han egner sig ikke til at bo i lejlighed, da han er vandt til at bo i hus og kunne gå ind og ud som det passer ham. Bor han i lejlighed, er han ikke renlig og har en tendens til at gø!

 

Delle er allerede kastreret, vaccineret og har også fået en tandrens.

 

Delle flyttede hjem til sin nye familie den 3. februar 2017

Max

Race: Mellem størrelses blanding. Muligvis med noget labrador/karelsk bjørnehund

Alder: 1 år

 

Max er en hund der lige skal se folk an, men når først du har hans tillid viger han ikke fra din side! Han er enormt kælen, kontaktsøgende og charmerende.

 

Han er en klog hund der fortjener at blive brugt, men mangler dog noget opdragelse.

Max er rigtig ked af at være alene hjemme. Han bliver ulykkelig og hyler, og tygger sine ting i stykker. Dog har vi endnu ikke oplevet det som et problem her ude. Han virker ganske rolig og tilfreds, når han skal være "alene"

 

De problemer der er, kan trænes væk og vores adfærdsbehandler står til rådighed for, at komme ud til den nye familie og hjælpe til. Adfærdsbehandler Britt Jørgensen har endda lovet at stå gratis til rådighed med denne hjælp.

Vores store ønske er dog, at han kunne komme ud i et hjem, for han ikke skulle være alene hjemme, eller måske hvor han har en veninde han kan være "alene" sammen med.

 

Max er en hund der hurtigt "kommer ind under huden" på en, for er han først glad for en, viser han det på alle måder!

Vi leder efter en hjem uden for meget "tumult" måske et hjem på landet, med fred og ro og ingen der ville blive generet hvis han skulle hyle.

Kunne du tænke dig at møde Max, så giv os endelig et kald. Herefter vil du blive kontaktet af vores adfærdsbehandler Britt Jørgensen, som vil fortælle dig meget mere om Max og de problemer der driller ham.

Du vil ikke fortryde at få Max ind i din familie, da han er en hund med et kæmpe hjerte og et glimt i øjet, der ikke er til at stå for.

 

Han er renlig, men har en tendens til at markere

Max blev adopteret den 26. januar 2017

 

 

 

 

 

 

Messi

Race: Shih Zsu

Alder: 4 år

 

Messi er en skøn lille herre, med den blødeste krøllede pels. Han er en rigtig kælen skødehund, som bare ville elske at komme hjem og bo hos dig.

 

Grunden til at Messi er hos os er, at tidligere ejer følte han var for meget alene, og at det ville de ikke byde ham. Han er nemlig meget social. Dette gælder dog mest mennesker, da han er lidt skeptisk overfor andre hunde. Dette er der dog mulighed for at kunne rette op på, med socialisering.

 

Han er vandt til lidt af det hele, at køre bil, større børn og ligger gerne i både kurv og dine møbler.

Messi er allerede kastreret, kan gå pænt i snor og er vandt til både by og land.

 

Messi flyttede hjem til sin nye familie den 17. januar 2017

Rocco

Race: Schæfer/Labrador/Husky blanding

Alder: 15 måneder.

 

Rocco er en skøn ung hund, han har selvfølgelig en masse energi, og mangler lidt opdragelse, men ikke noget den rigtige familie ikke kan rette op på.

 

Rocco leder efter hans 3. familie, så denne gang skal være den rigtige familie.

Han kan være alene hjemme, er vant til børn, og kan køre bil.

 

Rocco er renlig.

 

Han kan med andre hunde, dog kan han være en smule vild i sin leg.

Rocco fik nyt hjem den 6. januar 2017

Tjalfe

Race: Mellem Puddel

Alder: 1 år

 

Tjalfe er en forsigtig fyr, der har behov for at se nye folk an i hans eget tempo. Han tøer dog relativt hurtigt op, og vil rigtig gerne snakke.

 

Tjalfe er utryg ved at være alene hjemme, dette stresser ham desværre.

 

Han er god sammen med andre hunde, og vant til at køre i bil.

 

Tjalfe er en rigtig kærlig dreng, der elsker at putte, og han fortjener at kunne blive midtpunkt i en familie - evt ved et ældre ægtepar, der går hjemme.

 

Tjalfe har behov for en familie uden for meget påstyr, og en familie der ikke har behov for at han skal være for meget alene.

 

Han er renlig

Tjalfe fik nyt hjem den 19. december 2016

 

Zilla

Race: Dansk Svensk Gårdhund

Alder: 5 år

 

Zilla er en skøn lille pige, som elsker at være familiens midtpunkt!

Hun er en rigtig kærlig hund, men som lige skal se nye mennesker an.

 

Zilla er god sammen med andre hunde.

 

Her på internatet er Tjalfe hurtigt blevet hendes bedste ven. Hun acepterer hurtigt nye mennesker, og er rigtig glad for godbidder.

Zilla vil ikke trives i et hjem, hvor hun skal dele opmærksomheden med børn.

 

Hun har boet hos et ældre ægtepar, og derfor søger vi en familie til hende, hvor hun kan være alene hund og familiens midtpunkt.

 

Hun er renlig

 

Zilla flyttede hjem til sin nye familie, den 14. december 2016

 

 

Penny

Race: Shelti/Border blanding

Alder: 15 mdr.

 

Penny er en glad og lydhør lille pige

Hun er vant til andre hunde, til at køre med i bilen og til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag.

 

Hun vil rigtig gerne træne og bruge hendes hoved, som en border collie vil (og "skal")

Penny er forholdsvis god til at gå løs, gå pænt i snor og kan de basale komandoer.

 

Hun er ikke tryg ved mindre børn, og et hjem uden børn er derfor et krav - hun er ikke vant til kat

 

Hun er renlig

 

Penny fik nyt hjem d. 28. november 2016

 

 

 

Simba

Race: Drentsche Patrijshond

Alder: 16 måneder

 

Simba er en rigtig livsglad dreng, med mod på livet!

Han er vant til større børn, andre hunde og katte. Han har ligeledes været vant til at køre med i bilen og være alene hjemme 3-5 timer af gangen.

 

Han kan de normale komandoer, og kommer nogenlunde når man kalder.

 

Simba vil rigtig gerne trænes med, og har som hvap gået til hundetræning, og efterfølgende jagttræning.

 

Vi leder efter en aktiv familie til Simba - det skal gerne være en familie med interesse for jagt eller anden form for hundetræning.

 

Simba fik nyt hjem d. 11. november 2016

Chap

Race: Lille blanding

Alder: 4 år

 

Chap er en charmerende lille chihuahua blanding - han er en forsigtig fyr der lige skal se nye mennesker og ting an.

 

Han har i hans tidligere hjem ikke været vant til at være alene. Han er dog pt i plejefamilie og her er han alene sammen med hendes andre hunde uden problemer.

 

Chap fortjener et hjem med en masse kærlighed og ikke mindst en stabil hverdag, hvor han kan være midtpunkt.

Han er okay med børn fra 5 år og op, men har lige behov for at se dem an.

 

Det helt oplagte for Chap ville være en pensionist og rigtig gerne et hjemme anden hund

 

Chap fik nyt hjem d. 1. november 2016

 

 

 

 

Lille Fix

Race: Grand danois

Alder: 1,5 år

 

Lille Fix er den smukkeste store dreng, med de fineste blå øjne!

Han er vant til større hunde og børn fra 10 år og op. Lille Fix er både vant til at køre med i bilen, og til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag uden problemer

Lille Fix skal i et hjem uden anden hund.

 

Da Lille Fix kommer fra landet og er vant til at have meget plads omkring sig, er det en familie på landet vi leder efter til ham

 

Han er renlig

 

 

Lille Fix fik nyt hjem d. 17. oktober 2016

 

 

Soffi

Race: Golden Retriever

Alder: 2 år

 

Smukke Soffi er vant til børn i alle aldre, vant til andre hunde og til at være alene hjemme, en almindelig arbejdsdag (dog sammen med anden hund).

 

Hun er en utrolig sød pige, der elsker at blive nusset. Hun er glad for alle mennesker og vil gerne lege med andre hunde.

 

Soffi mangler lidt træning i at gå pænt i snor, men kan de basale komandoer.

 

Hun er renlig

 

 

Soffi fik nyt hjem d. 14. oktober 2016

 

 

Otto

Race: Shelti

Alder: 6 år

 

Otto er en skøn og rolig dreng, der fortjener en sød familie der vil forkæle ham!

Han er en hund der lige skal se nye mennesker an, men er enormt kærlig når først han er faldet til.

Otto er vant til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag, kan gå pænt i snor og har ikke noget i mod børn, har dog aldrig boet sammen med børn.

Han er renlig

 

Vi syntes det optimale hjem til Otto er en ældre familie (eller enlig person) hvor der ikke sker for meget i hjemmet. Han har været vant til at bo sammen med en enlig dame, så for meget uro er han ikke vant til.

 

 

Otto fik nye hjem d. 13. oktober 2016

 

 

 

 

Rocky

Race: Labrador blanding

Alder: 2,5 år

Rocky er en skøn og utrolig glad dreng, med krudt i bagdelen. Han er vant til børn og til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag.

Rocky er understimuleret, og fortjener en familie der er aktive med ham, og som vil give ham den træning han mangler.

Det er ønskeligt for os at Rocky kommer på landet, hvor der er plads til at løbe løs, men den rette familie i byen kan også komme i betragning, hvis man ønsker at være aktiv med ham.

Han er renlig

 

Rocky fik nyt hjem d. 8. oktober 2016

Balou

Race: Lhasa Apso

Alder: 4 år

 

Balou er en skøn, sød og meget smuk dreng, der går lige i hjertet på en!

Han er vant til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag, han er vant til at køre med i bilen - Han er god sammen med andre hunde, men kan reagere når der er mad indblandet.

Balou elsker gode lange gåture, men er ellers en rolig hund, der tager tingene i hans eget tempo. Det vil være fint at træne med ham, da han ikke har fået så meget træning.

 

Det er MEGET vigtigt for os at det er det helt rigtige hjem Balou kommer ud i, da han allerede har haft alt for mange hjem - og det fortjener han ikke!

 

Han er renlig

 

 

Balou fik nyt hjem d. 27. september 2016

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk