Dansk Dyreværn Aalborg

Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.


Det koster kr. 2500,- at adoptere en internat hund hos os, hunden er også vaccineret mod hundesyge, parvovirus, leverbetændelse. samt har fået en næsevaccine mod kennelhoste. Som noget nyt, får de også en vaccine for lepospirose. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

 

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 3500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

 

Vi sørger for at hunden er chipmærkede og registrerede hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her


Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.


Hvis du vil støtte hundene og vores arbejde, kan du overføre et beløb til mobile pay - 39652 - mærk hundene. - Alle beløb tæller.


Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17

 

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.

Gerda

Alder: 1 år

Boxer

Tæve


Gerda er en unghund, som kræver en erfaren hundefører, som har masser af tid og lyst til at træne med hende. Du skal være rolig og tålmodig, da hun er en stor mundfuld og du skal besidde en stor indsigt i adfærd. Der må hverken være andre hunde eller børn i hjemmet. Hun er rigtig god til andre hunde, men pga af hendes høje stressniveau ser vi helst, at hun ikke bor med andre hunde. Hun kom til os 1. gang hvor hun var ca 8 mdr., da hun var alt for aktiv til at avler kunne håndtere hende. Dette så vi dog ikke noget af hos os, hun var bare en helt almindelig boxer og var meget glad for at putte i skødet af alle mennesker.  Hun var ikke renlig da hun boede i en stald og har stadig lidt uheld i ny og næ. 2. gang hun kom tilbage var hun meget stresset og overstimuleret og bliver nemt hidsig og det viser sig ved hun hopper op af én og bider efter armene og hun bider meget hårdt hvis man ikke får hende dæmpet inden hun bliver hidsig. Dog er hun meget madfikseret, så hun er nem at kontrollere med godbidder. Vi har arbejdet meget med hende og det er i bedring, men der er lang vej endnu. I boksen og på kontoret er hun rolig og kærlig og vil rigtig gerne ligge og putte. Hun er det mest kærlige og sjove væsen, hun skal bare have lært at styre sit temperament

Gerda skal i hus med have.

Zuma

Alder: 3 år

Han – kastreret

Vægt: 25 kg.

Labradoddle

 

Zuma er en skøn hund med masser af krudt i. Han savner en familie, som har lyst til at gå til træning med ham og sørge for han får brugt sit hovede. Dog har Zuma et meget højt stressniveau og det er derfor vigtigt at man også lærer ham at være i ro og slappe af. Han bliver nemt stresset over for meget uro og vil i de situationer prøve at hold styr på ”flokken”. Zuma stresser meget over mindre børn, så hvis der er børn i familien skal de være 12+.  Zuma er ret lydig, går pænt i snor og er god til at køre med i bilen. Han er renlig og kan være alene hjemme, men er ikke vant til at være meget alene. Han deler meget gerne ud af sin kærlighed og er generelt bare en rigtig sød hund. Som hvalp er Zuma opereret for en lille ledmus og brud på det ene bagben. Han har ingen mén af det, men det er vigtigt at holde ham slank og vi anbefaler, at han får leddiæt samt glucosamin og fiskeolie. Man skal også være obs på ørepleje, da det er vigtigt for pudlerne at få ”plukket” ører. Zuma skal i hus med have.

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk