Dansk Dyreværn Aalborg

Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.

 

Det koster kr. 2500,- at adoptere en internat hund hos os, men så er hunden også vaccineret mod hundesyge, parvovirus m.m. samt har fået en næsevaccine mod kennelhoste. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 3500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

Vi sørger for at hunden er chipmærkede og registrerede hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her

 

Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.

 

Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.

Maja:

Alder: 7 mdr.

Race: Labrador/hønsehund

Vægt: 21 kg

 

Maja, som vi har døbt hende, er en lidt forsigtig hund. Hun boede i en lade, sammen med hendes mor, og har aldrig været ude og opleve verden, så der mangler en del socialisering med verden. Hun er hurtig til at have tillid til nye mennesker, men er mere forsigtig i nye situationer og steder. Hun er virkelig kærlig og kontaktsøgende. i forhold til den manglende socialisering, er hun faktisk rigtig modig.

Fordi Maja ikke har boet i et hus, er hun heller ikke helt renlig, men søger gerne ud for at besørge, hvis hun har den mulighed. Hun har heller ikke prøvet at være alene i et hjem, så det skal der være tid til at træne også, men hun har det dog fint her, når vi går fra hende.

Hun har været vant til at gå med hendes mor, men hun er ikke meget for andre hunde, hvis de er for påtrængende. Hvis de lader hende være, lader hun også dem være, og med tiden, vil hun gerne lege.

Vi søger et hjem til Maja, som er klar på den opgave der ligger foran, med socialiseringen, alene hjemme og renlighed. Hun er en meget blød og mild hund, og man skal have overskud til at lære hende verden at kende, på hendes præmisser. Hun skal ikke i lejlighed.

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk