Dansk Dyreværn Aalborg

Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.


Det koster kr. 2500,- at adoptere en internat hund hos os, hunden er også vaccineret mod hundesyge, parvovirus, leverbetændelse. samt har fået en næsevaccine mod kennelhoste. Som noget nyt, får de også en vaccine for lepospirose. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

 

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 3500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

 

Vi sørger for at hunden er chipmærkede og registrerede hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her


Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.


Hvis du vil støtte hundene og vores arbejde, kan du overføre et beløb til mobile pay - 39652 - mærk hundene. - Alle beløb tæller.


Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17

 

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.

Hugo

3 år

Han

Fransk Bulldog

 

Hugo er en rigtig sød og kærlig buller når man først lærer ham at kende og han har tillid til dig. Hugo er vant til andre hunde, men foretrækker små tæver. Katte er bestemt et no-go for Hugo. Hugo er vant til børn i alderen 2-3 år. Ifølge tidligere ejer kan Hugo ikke være alene og han ødelægger sine bamser. Her på internatet har vi ikke set noget til den adfærd. Hugo er glad for at komme ud og gå tur og er en rigtig krudtugle og legesyg. Hugo er renlig. Han er kemisk kastreret, men hvilken virkning det har haft vides ikke. Hugo er kommet ind til os, da han viser udadreagerende adfærd når han bliver usikker eller presset. Hugo er ikke en førstegangshund. Vi foretrækker en familie til Hugo med racekendskab samt tålmodighed og forståelse for Hugos forhistorie.

Hugo søger nyt hjem1
Hugo søger nyt hjem

Er du interesseret i en af vores internathunde?


Kontakt os for at aftale et besøg på 98341233 eller via ddv@danskdyrevaern.dk.


Vores åbningstider er på hverdage kl. 8-10 samt 15-17, og i weekender og helligdage kl. 9-10 samt 15-17.

Tulle

1 år

Tæve

Old english bulldog blanding

 

Tulle er den sødeste pige. Der er fuld fart over feltet og hun elsker alle mennesker og er meget tillidsfuld. Hun er meget nem at træne, især klikkertræning giver god mening for hende.  Hun er vild med at blive udfordret med diverse lege og aktiviteter. Hun kan med andre hunde, men skal lære dem at kende, da hun nemt bliver udfarende hvis hun bliver usikker. Tulle lider af separetionsangst og bliver meget ked af det når hun separeres fra mennesker. Hun kan hoppe over høje hegn og bryde ud igennem små huller og revner samt åbne døre. Det er noget, der skal arbejdes rigtig meget med. Hun skal også lære at være tryg i eget selskab, således hun kan lære at være alene hjemme. Man skal være indforstået med at tryghed er det første, der skal arbejdes med og derefter alene-hjemme træning helt forfra. Vi er begyndt at arbejde med disse ting og det kommer til at kræve meget arbejde og tålmodighed fra ny ejers side. Vi ønsker at Tulle kommer i et hjem, hvor hun ikke skal være alene eller hos nogle, der har mulighed for at være hjemme i en lang periode og som har lyst og overskud til at træne alt dette med Tulle. Tulle skal ikke i et hjem med børn, da al fokus skal ligge hos Tulle. Ikke fordi hun er aggressiv overfor børn, men fordi der skal være tid og overskud til Tulle.


Tulle koster kr. 3.500,- da hun har fået en tandbehandling.

Er du interesseret i en af vores internathunde?


Kontakt os for at aftale et besøg på 98341233 eller via ddv@danskdyrevaern.dk.


Vores åbningstider er på hverdage kl. 8-10 samt 15-17, og i weekender og helligdage kl. 9-10 samt 15-17.

Canto

1,5 år

Han

Labrador


Canto er en stor glad gadedreng, som møder verden med et smil. Han kan med alle mennesker og hunde, men kan til dels være lidt voldsom, fordi han bliver så glad. Canto kan være alene hjemme og er renlig. Han er meget glad for legetøj, men kan blive meget vild i leg og især når det angår bolde. Canto er vant til at blive luftet i skoven og byen, men trækker en del i snoren, så det skal ny ejer være indstillet på at træne. Samt skal der trænes at finde ro, da Canto har svært ved dette. Canto siger intet til nytår eller torden og generelt en rigtig god dreng.

canto søger nyt hjem
Canto søger hjem

Er du interesseret i en af vores internathunde?


Kontakt os for at aftale et besøg på 98341233 eller via ddv@danskdyrevaern.dk.


Vores åbningstider er på hverdage kl. 8-10 samt 15-17, og i weekender og helligdage kl. 9-10 samt 15-17.

Harley

5 år

Tæve

Labrador/springer spaniel

 

Harley er en sød og glad, men lidt forsigtig hundepige. Hun skal lige se folk an, før de lov for til at hilse på, men når hun først stoler på en, er hun så kærlig. Harley er super trænbar og gør alt for en kiks. Hun kan være alene hjemme en alm. arbejdsdag, er renlig og er sød til at køre bil. Harley er vant til børn fra 3 år og op, katte og andre hunde, men søger ikke deres selskab. Harley siger ingenting til nytår eller torden.

Harley søger en familie med overskud til lange gåture og sjov træning.

Harley søger hjem1
Harley søger nyt hjem1

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk