Dansk Dyreværn Aalborg

Hunde der søger nyt hjem

Her på siden, kan du se alle de internat hunde der søger nyt hjem.

 

Det koster kr. 2500,- at adoptere en internat hund hos os, hunden er også vaccineret mod hundesyge, parvovirus, leverbetændelse. samt har fået en næsevaccine mod kennelhoste. Som noget nyt, får de også en vaccine for lepospirose. Der medfølger også en 12 kg pose foder med fra Hills til den første tid.

Dog koster en hund der er nykastreret, eller har fået lavet større tandbehandlinger kr. 3500,-. Hvis dette er tilfældet vil det fremgå af hundens beskrivelse.

Vi sørger for at hunden er chipmærkede og registrerede hos Dansk Hunderegister. Omregistreringen af hunden sørger vi for, så det eneste du skal gøre selv er at købe den lovpligtige ansvarsforsikring.

For at købe en af vores hunde, skal man underskrive en kontrakt med os, og denne kontrakt kan læses her

 

Har én af vores dejlige internat hunde, fanget din interesse, ring da endelig til os på 98341233 og aftal en tid, hvor du kan komme og hilse på den.

 

Hvis du vil støtte hundene og vores arbejde, kan man overføre et beløb til mobile pay - 39652 - mærk hundene. - Alle beløb tæller.

 

Telefonen er åben i hverdage mellem 8-10 samt 15-17. Weekender fra 9-10 samt 15-17

Vær opmærksom på at vi altid vælger hvem der få lov at adoptere hunden af os. Det betyder at det er IKKE først til mølle princippet, men derimod dem vi vurderer, der passer bedst sammen med hunden, der får lov til at adoptere.

Når man kommer og besøger en af vores hunde, får man aldrig hunden med samme dag, heller ikke selvom vi er enige om at hunden passer godt til jer. Man skal hjem, mindst 1 døgn, og tænke det ordentligt igennem, inden en afhentedato kan aftales.

Knud:

Alder: 4 år.

Race: Gadehund fra Dubai

Vægt: 25 kg

 

Knud er en sød og venlig hund. Han er ret forsigtig, og mennesker skal være rolige og søde ved ham, ellers bliver han bange. Han er virkelig en dejliig hund, men skal ud til de helt rigtige mennesker. Der skal være ro i hjemmet, og plads til han får fred, når han ønsker det, så derfor skal der ikke være små børn, de skal være 15 år og op.

Kund er ikke en sky hund, men en ret usikker hund, han er den type hund, der trækker sig væk, hvis der er noget farligt, han er ikke udfarende på nogen måde. Han er nysgerrig, og kommer gerne hen og snuser og undersøger nye mennesker.

Knud er renlig, men ikke vant til at være alene hjemme, men vi tænker at han godt kan lære at være alene, for her hos os er det okay, når vi går fra ham.

Knud kommer fra et hjem, for der boede en del andre hunde, og det gik ikke så godt med Knud og de andre, så derfor skal han i et hjem hvor der ikke er andre hunde. Det er ikke sådan at han ikke kan klare synet af andre hunde, han er meget nysgerrig med dem, men han kan ikke bo med dem.

Knud skal heller ikke bo med katte, dem kan han bare ikke lide.

Knud skal ikke i lejlighed.

Tulle:

Alder: 6 mdr.

Race: Old English Bulldog blanding

Vægt: 22 kg

 

Tulle er en skøn pige, med masser af kærlighed at dele ud af. Hun er venlig og tillidsfuld, og går lige i armene på alle.

Hun er ikke helt renlig, men hun har en klar ide om hvad det drejer sig om. Hun er ikke vant til at være alene, men her hos os, har hun lære at vi går fra hende, og det går fint.

Tulle er vant til børn, hun er vant til katte og andre hunde - dog har vi oplevet at ikke alle andre hunde er lige fantastiske.

Tulle trænger til opdragelse og træning, som alle hvalpe på den alder, så et hjem der vil gå til træning med hende, er at foretrække.

I det hele store, er Tulle en skøn hund, som søger kontakt med mennesker, og er nysgerrig på verden.

Vi søger et hjem til hende, som har tiden til at lære hende at være alene, nogle som vil give hendes alt den kærlighed som hun har behov for, og som vil gå til træning med hende.

Micro:

Alder: 3,5 mdr.

Race: Dansk/Svensk gårdhund

Vægt: 4 kg

 

Micro er en helt speciel hund. Hun er nemlig blind ( vi mener hun kan se lidt lys og skygger). Hendes øjne er underudviket i fosterstadiet. Vi har overvejet nøje, hvad vi mente der var bedst for hende, og er kommet frem til, at hun godt kan få et godt liv, som blind, bare hun kommer i det helt rigtige hjem. Vi ved der kan være delte meninger om dette, men tror på vi har taget den bedste beslutning for Micro.

Micro kræver selvfølgelig en del mere, end en almindelig hund, ny ejer og hjem, skal leve op til en del krav, for at komme i betragtning.

 

Micro bor i pleje, hos en af vores frivillige, og plejemor fortæller:

Mirco følger med rundt i hjemmet og hun er meget nem at styre med rundt med stemmen. Hun er ikke bange eller usikker, men har mod på livet og er virkelig udadvendt og tillidsfuld. Hun går ikke ind i store ting, det virker som om hun kan se/fornemme møbler, vægge og lign., men ligger der noget småt på gulvet, opdager hun det ikke. Hun er rigtig trænbar, og er ved at lære at "Pas på", betyder at der er noget længere fremme.

Hun er en meget rolig hund, og alt foregår i et roligt tempo, og hun elsker at putte i arm, hun finder hendes tryghed hos mennesker. Hun er næsten renlig, men er ikke vant til at være alene. Hun er en virkelig sød, mild og kærlig pige, som bare smelter hjerter.

 

Vi søger et hjem til Micro, som helst har erfaring med blinde hunde. Der skal være en der går hjemme i et stykke tid med hende, for at lære hende at begå sig i verden. Hjemmet skal være ryddelig, og der skal ikke pludselig stå ting på gulvet. Der skal ikke være børn i hjemmet, for at gøre alting mere forudsigeligt.

Der må gerne være en anden hund, bare den er en ældre og rolig hund, der er god til at "tåle" andre hunde der er lidt anderledes.

Hjemmet skal være roligt, med rolige og tålmodige mennesker.

Det er vigtigt, at man træner med Micro, og det er ikke bare almindelig træning, men træning for blinde hunde. Vi er med på sidelinien, i det omfang der er behov for det. Hun skal trænes, hvor lyd/ord, er eneste guide, og så skal hun have træning i at styre ved lugt.

Hun skal ikke bo inde i en stor by, pga alle de støjende forstyrrelser, som vil påvirke hende for meget, men mindre byer er fint.

 

Man skal forstå, med en blind hund, kan man ikke helt de samme ting, som med en seende hund, men Micro har de samme behov, og sikkert lidt flere..

Micro vil aldrig kunne komme i hundeskov, eller løbe løs, hun vil altid skulle føres i snor. Hun kan sagtens lære at begå sig fint i hendes hjem og have, men hvert nyt sted hun kommer hen, skal hun have hjælp af ejer, med at undersøge.