Joey

Race: Labrador/Kleiner munsterlænder

Alder: 23/3-16

 

Joey er en rigtig sød hund, som elsker alle mennesker og andre dyr. Han er vant til katte også.

Joey er kastreret, og er derfor lidt roligere end en typisk jagthund på den alder. Dog skal det siges, at han stadig kræver en del aktivering for at trives.

 

Han kan være alene hjemme og er næsten renlig.

Man kan gå fri med ham, bare man har godbidder klar til ham.

 

Joey skal ud til den lidt aktive familie, som vil nyde at gå gode ture med ham, og gerne gå til lidt træning også. Han er meget villig til at lære og vil gøre alt for at få godbidden. Han har tidligere gået til træning, og er rimelig god til at gøre hvad han får besked på.

Joey blev adopteret den 10. marts

Bella

Race: Jagthunde blanding

Alder: 1 år

 

 

Lis og Bella er kommet til internatet sammen. De to skønne damer har boet sammen og er meget glade for hinanden.

 

Bella er lidt mere modig end Lis, men mindst lige så glad og kærlig. Vi har en fornemmelse af at der godt kan være lidt vizsla i hende ud fra udseende og farve, men det er ikke noget vi ved med sikkerhed.

 

Både Lis og Bella trænger til at blive socialiseret, både med mennesker, andre hunde samt omverdenen. De er ikke vandt til trafik ol. De er lette at skræmme og mangler kærlighed og tryghed.

Bella blev adopteret den 25 marts sammen med sin "søster" Lis

Dansk Dyreværn Aalborg

Hunde der har fået nyt hjem

Her kan I se de hunde, vi har fundet nye hjem til, i den sidste tid. Alle hundene på denne side, har fået nyt hjem.

 

Vi håber, at de alle har det godt i deres nye hjem og trives med deres nye familier.

 

Held og lykke til alle.

Limbo:

Alder: 3 år.

Race: Beagle

Vægt: 17,5 kg

 

Vi har desværre fået Limbo tilbage, efter knap 2 måneder i nyt hjem.

 

Sidste ejer fortæller at han har snappet efter deres søn, fordi han stresser Limbo (ejer fortæller at drengen slog ud efter ham, så det var ikke Limbos skyld), så den nye familie skal ikke have små børn.

Og det skal understreges, at Limbo SKAL være alene i bur, ellers kradser han på døre og vinduer, og det nye bur han skal være alene i, i det nye hjem, skal han lære at være alene i, stille og roligt, så ny ejer skal være hjemme en tid, til at træne det stille og roligt.

 

Limbo er en lækker dreng, og fræk som beagler er. Limbo bliver meget knyttet til hans mennesker og er sød og venlig over for alle.

Limbo er vant til at være alene i bur, han er renlig, han kan køre med i bilen, og er vant til katte (dog jagter ham dem, hvis de løber).

Limbo er som beagler er, de laver gerne lidt ulykker, men er jo så charmerende, at man hurtigt glemmer det igen.

Limbo kan gå fri og kommer ved kald, for det meste, siger tidligere ejer.

Limbo er super ved andre hunde, når han er løs, men kan finde på at gø af dem, når han er i snor.

Limbo er en rigtig god og sød hund, han er rimelig godt opdraget, og vil gerne høre efter, for det meste.

Til Limbo, ønsker vi en familie, som har erfaring, eller som minimun har indblik i beaglen, da det er en meget speciel hund, som kan give grå hår hos nogen, og en masse grin ved andre.

Trille:

Alder: 6 måneder

Race: Fox terrier/gravhund/dk+sv gårdhund

Vægt: 7,5 kg

 

Trille er en meget meget kærlig og tillidsfuld hund. Hun vil aller helst sidde på skødet af et menneske, og alle mennesker duer. Andre hunde er også en hit.

 

Trille er kommet til os, fordi tidligere familie havde en anden hund, som bare syntes at Trille var alt for meget. Så hvis den nye familie har en anden hund, skal denne hund være med på vild leg, og ikke var for gammel eller for forsigtig.

 

Trille en en virkelig sød og god hund, men der er stadig nogle opgaver med hende. Hun er ikke vant til at være en masse alene, og den smule hun har været vant til det, var med en anden hund, så man må påregne alene hjemmetræning. Hun er heller ikke helt renlig, men er ved at forstå budskabet.

Hun er vant til børn.

 

Trille kan godt bo i lejlighed, men man skal være obs på hun kræver en hel del aktivering, da hun er meget energisk. Træning og mentalopgaver, ville være super godt for hende.

Otto:

Alder: 7 mdr.

Race: Puddel mix

Vægt: 14 kg

 

Otte er en rigtig dejlig og sjov hund, med masser af puddel humør og fjollerier. Han er en glad og kærlig hund.

Otte har været ret forsømt, i tidligere hjem, og derfor har vi været nød til at klippe hans pels helt ned, derfor ser han lidt sjov ud i øjeblikket, men pelsen skal nok vokse flot ud igen.

I tidligere hjem, har Otto ikke oplevet ret meget, så derfor skal man betragte ham som en 8 uger hvalp, og være klar til at starte helt forfra med ham. Han er ikke renlig, han kan ikke være alene hjemme (dog er en renlig her hos os, og har det fint med vi går) og han mangler en del socialisering med omverden.

Her hos os, har vi haft ham sammen med en del hunde, og det går godt, bare de ikke er for voldsomme med ham.

 

Vi søger et hjem til Otto, hvor man går hjemme den første tid, for at træne alene hjemme, og renlighed. Ny ejer skal ikke være ældre mennesker, da der er rigtig meget energi i ham. Man skal bruge tid til at socialisere ham og opdrage ham. Han er ikke vant til børn, så han skal heller ikke i en småbørnsfamilie. Den nye familie, skal også være klar på en hel del pelspleje, da pudlen kræver meget på det område.

Otte har haft svamp i ørene, som vi har måtte behandle, og dette har desværre resulteret i at vi ikke længere kan få lov at røre hans øre, hvis han fornemmer at det er mere end kæl, uden han snapper efter os. Ny ejer, skal være opmærksom på at dette skal trænes af ham igen, så man fremover kan få lov at komme til hans øre, ved pelspleje. Vi hjælper selvfølgelig alt det vi kan, med denne træning.

Merle:

Alder: 2,5 år.

Race: Flatcoated retriver

Vægt: 28 kg

 

Merle er en fantastisk sød og venlig hund. Hun er en nem hund, som er opdraget godt, og kan alle de almindelige ting. Hun kan gå fri og kommer ved kald, men trækker dog i snoren, og kan finde på at hoppe op.

Merle kan være alene hjemme, hun er renlig og er vant til at køre med i bilen.

Hun er vant til andre hunde og børn.

 

Merle er en aktiv hund, som skal ud i et hjem, hvor hun skal være mere end en sofahund, hun skal bruges til noget, både fordi hun gerne vil, og fordi hun har noget energi der skal bruges.

 

Felix:

Alder: 10 mdr.

Race: Er registreret som pomeranien, men ligner langt mere Japansk Spids.

Vægt: 8 kg

 

Felix er en meget energisk dreng, hvor der bare gerne skal ske noget. Han er meget kærlig og tillidsfuld ved mennesker han kender, men lidt skeptisk ved nye mennesker.

Felix kommer oprindeligt fra Serbien, men er kommet til Danmark som hvalp. Han har haft endnu et hjem, end hos dem der afleverede ham her.

 

Felix er en hund, som kræver lidt at man starter forfra med ham. Han er næsten renlig, men der kan ske uheld. Han kan ikke være alene, uden at lave lidt ulykker, så det skal trænes. Han er ikke vant til verden udenfor, og er lidt lidt usikker når han møder nye ting. Andre hunde er spændende, men også lidt farlige, så han skal socialiseres.

 

Felix er ikke så godt til at køre med i bilen, uden at hyle/klynke en del, så det skal også trænes.

 

Felix er en super sød og dejlig hund, til den familie som har tiden til at arbejde med de småting der er med ham. Så vi søger et hjem, hvor man vil gå all in, for Felix, og give ham et hjem for resten af hans dage.

Jenny:

Alder: 6 år

Race: Dk/Sv gårdhund

Vægt: 7 kg

 

Jenny er en rigtig sød og kærlig, men meget livlig hund. Hun er meget knyttet til de mennesker hun kender, men reserveret ved fremmede, og skal lige se dem an. Der er fart over feltet, men vil også rigtig gerne putte, når der er tid til det.

Jenny er kommet ind sammen med hende søster Luna, men vi har valgt de skal ud hver for sig, da de ikke enes særlig godt. De bor i hver sin boks, her hos os, og det klarer de fint.

 

Jenny er vant til katte, børn og køre med i bilen. Hun er ikke super begejstret for andre hund, da hun hurtigt bliver overrumplet af dem.

Hun kan være alene hjemme og er renlig (dog sker der smuttere her om natten)

Hun er godt opdraget, og kan gå fri og komme ved kald.

 

Vi ønsker et aktivt hjem til Jenny, hvor man vil aktivere hende, men også hvor hun kan få en masse hygge sofatid.

 

Luna:

Alder: 6 år

Race: Dk/Sv gårdhund

Vægt: 7 kg

 

Luna er en skøn og glad pige, som bare har det bedste humør. Hun er altid glad og imødekommende, for de mennesker hund kender. Hun er , som hende søster, skeptisk ved fremmede, men tør op, hvis han lige får lidt tid.

Luna er kommet ind sammen med hende søster Jenny, men vi har valgt de skal ud hver for sig, da de ikke enes særlig godt. De bor i hver sin boks, her hos os, og det klarer de fint.

Luna er vant til katte, børn og køre med i bilen. Hun er ikke super begejstret for andre hund, da hun hurtigt bliver overrumplet af dem.

Hun kan være alene hjemme og er renlig (dog sker der smuttere her om natten)

Hun er godt opdraget, og kan gå fri og komme ved kald.

 

Søstrene minder meget om hinanden i sind, men Luna er knap så forsigtig som Jenny.

 

Vi ønsker et hjem til Luna, hvor man er aktiv med hende, og får brugt hendes energi på en god måde.

Kiwi:

Alder: 8 mdr.

Race: Mops/labrador mix

Vægt: 11,5 kg

 

Kiwi er en skøn og venlig pige, som bare er glad for alt og alle. Hun er meget tillidsfuld og modig. Hun er den type hund, som knytter sige meget til hendes mennesker, og har derfor også alenehjemme problemer, som indebærer at hun kradser på døre, for at komme ud.

Kiwi er rigtig glad for andre hunde, og ret vild, når hun leger med dem, så har man anden hund, skal den være med på dette.

Kiwi er nogenlunde renlig, men det kan tænkes at der også lige skal genopfriskes på dette, når hun kommer ud i hendes nye hjem. Hun var ret gammel, inden hun blev renlig, og her hos os, sker der lidt smuttere, men hos sidste ejer, var hun helt renlig.

 

Vi søger et hjem, til Kiwi, hvor man går hjemme en lang periode, så man kan træne alene hjemme med hende. Hun skal også have et hjem, hvor man er aktiv med hende, da hun er ret energisk, og trænger til at bruge hende hoved. Hun skal ikke i lejlighed

Simba:

Alder: 2 år

Race: Dk/Sv gårdhund - Vi mistænker der er noget større i ham også.

Vægt: 25 kg

 

Simba er en rigtig god dreng, som har et rigtig godt sind.. Han er selvsikker, og ville være rigtig god at træne med, og det træner han til, da han ikke kan ret mange kommandoer. Han er meget energisk og han hopper ret meget op og trækker i snoren.

 

Simba er vant til børn og han er rigtig god med andre hunde.

Han er renlig, men ikke rigtig vant til at være en masse alene, så det må man påregne der skal arbejdes med.

 

Vi ønsker et hjem til Simba, hvor man har tiden til at træne og aktivere ham, derfor skal han ikke ud til småbørnsfamilier og heller ikke til ældre mennesker, da han har for meget energi.

 

 

 

Loki:

Alder: 8 mdr.

Race: Husky/Malamut

Vægt: 23 kg

 

Loki er en rigtig husky dreng, han er selvstændig, egenrådig og fuld af krudt.

Han er super sød og venlig, men vil gerne bestemme det hele selv.

 

Loki er god med de andre hunde, dog lidt vild. Han er renlig, kan være alene uden at ødelægge, men kan finde på at hyle, siger tidligere ejer, men det stopper hurtigt igen.

Han er en meget tillidsfuld hund, der bare kan lide alt og alle. Han er vant til store børn

Loki kan finde på at tisse, når han er kørt meget op, ved glædeligt gensyn, eller hvis han er meget stresset i et situation. Ofte er dette noget der går over med alderen, men ind i mellem gør det ikke.

 

Vi søger den aktive familie til Loki, men nogle der har erfaring ellers indgående kendskab til husky/ malamut, da disse racer kræver rigtig meget af deres ejer. Loki skal ikke i lejlighed,men gerne på landet. En lukket have er også en nødvendighed for Loki.

Kandis:

Alder: 4,5 år.

Race: Dansk/svensk gårdhund + Cavalier king Charles

Vægt: 15 kg - Hun er ret overvægtig, og skal tabe sig en del.

 

Kandis er en rigtig sød og kærlig hund, hun er tillidsfuld og glad for alle.

Kandis er vent til andre hund, katte og børn. Hun kan være alene hjemme og er renlig.

Kandis er en nem hund, så derfor har vi ikke de store krav til hendes nye ejer, andet end at hun selvfølgelig skal have et godt hundeliv, med alt det indebærer. Ny ejer skal dog være obs på at hun er ret overvægtig, og de skstra kg skal smides, gennem sund kost og motion.

Kandis er bange ved torden og nytår

 

Sally:

Alder: 2 år.

Race: Schæfer/Rottweiler

Vægt: 31,50 kg

 

Sally er en dejlig sød og mild pige. Hun er ikke bare smuk, men hun har et hjerte af guld, meget kærlig og venlig.

 

Sally er ikke vant til børn, eller andre hunde, men det vi oplever med hende, ind til videre, er hun okay med andre hunde. Vi ved ikke hvordan hun reagerer på børn, og derfor skal hun ikke i en børnefamilie. Vi tænker ikke der skulle være et problem med børn, sådan oplever vi hende ikke.

 

Sally er renlig, og kan være alene hjemme. Er vant til at køre med i bilen.

 

Sally er en rigtig sød og nem pige, men der er stadig lidt arbejde der skal gøre med hende, f.eks. skal hun lære at det er okay at man holder og undersøger hendes ben og poter, det er svært at få lov til nu, uden hun bliver ret vild og hopper rundt.

 

Vi søger en aktivt hjem til Sally, et sted hvor man har plads til hende, og forstår hvor vigtigt det er at træne på den blide måde. Hun skal ikke i lejlighed.

Molly:

Alder: 12 uger.

Race: Dansk/svensk gårdhund + Lab (vi tænker også jack russel)

Vægt: 5,5 kg

 

Molly er en dejlig og sød lille hvalp. som bare gerne vil lege og hygge helt tiden. Hun er livlig og glad, som hvalpe gerne skulle være.

Som det er med så små hvalpe, er hun ikke renlig, hun er ikke vant til at være alene, men tager det pænt, hvis vi efterlader hende på kontoret alene, i kortere tid.

Molly er god til andre hunde, og har været vant til katte, ved opdrætter.

 

Vi søger et hjem, til lille Molly, som har tid til en hvalp, og til at få lært hende renlighed og alene hjemme. Vi forventer at den nye familie, kan gå hjemme en periode, og arbejde med hende. Man skal også være opmærksom på, at Molly bliver en meget aktiv hund, når hun bliver ældre, så man skal kunne finde tid til at aktivere hende optimalt.

Pluto:

Alder: 1 år.

Race: Mops/ Tibetansk spaniel

Vægt: 6,5 kg

 

Pluto er en fræk og livlig lille dreng, og han har charmeret os alle. Der er fart over feltet og der skal gerne ske noget spændende hele tiden.

Pluto er ekstrem kærlig, og elsker også bare alle mennesker.

 

Pluto er ikke helt renlig, og man skal bruge tid på at lære ham dette. Han kan være alene, men er vant til at være i bur, for at undgå at han tisser inde, og det går fint.

Pluto er meget påtrængende/overvælgende over for de andre hund, men overgiver sig med det samme, hvis de siger fra over for ham. Han eeeeelsker andre hunde.

 

Vi vil gerne have Pluto ud til nogen der vil være aktive med ham, og meget gerne har en anden hund i forvejen, for der er meget energi der skal brændes af i ham. Han trænger også til noget træning og opdragelse.

Man skal tænke Pluto som en 12 ugers hvalp, det meste skal læres endnu, men tilgengæld, får man en hund med det bedste sind, han er venlig, modig, selvstændig og klog.

Hvis der er børn i familien, skal det være lidt større og hundevante børn, da han hopper op, og kan virke lidt voldsom, selvom han er lille. Han er vild med børn.

Ingolf:

Alder: 2,5 år.

Race: Pudel/engelsk staff

Vægt: 8,5 kg

 

Lille sjove Ingolf er en rigtig løjerlig dreng, på den gode måde. Han er rigtig modig og tager livet som det kommer.

Ingolf har været igennem en turbulent tid, hvor tidligere ejer har været syg, og efterfølgende er død. Så nu skal Ingolf ud i et hjem, men stabilitet og det skal være for evigt.

Ingolf er i pleje, hos vores søde Louise, og louise skriver om Ingolf:

 

Ingolf er den sødeste og mildeste lille hund. Han er utrolig nem at have med at gøre. Han er glad for andre hunde og leger meget gerne, store hunde kan dog virke lidt voldsomme, synes Ingolf.

Ingolf er vant til at ligge i møblerne fra tidligere ejer og han elsker at putte tæt – især i sengen. Han nyder at gå tur og vil i det hele taget rigtig gerne være ude, derfor vil et hjem med have være at foretrække. På gåtur går han fremad, men stadig fint i snor. Ingolf reagerer ikke ret meget på sit navn, så umiddelbart kan han ikke gå løs. Ingolf er renlig. Han kan desværre ikke umiddelbart være alene hjemme, da han piver og bliver ked af det når man forlader ham. Ny ejer skal derfor være indstillet på at træne alene-hjemme helt fra bunden. Ingolf elsker alle mennesker han møder på sin vej, men knytter sig rigtig tæt til dem han er tæt med. Ingolf er god til at køre med i bilen og er vant til at sidde i bur der. Ingolf er god med børn, men ikke vant til at bo med børn.

 

Lucky:

Alder: 1,5 år

Race: Golden/Malamut

Vægt: 33 kg

 

Smukke Lucky, er den skønneste hund. Han er kærlig, tillidsfuld og rimelig rolig. Han er også ret godt opdraget, og kan alle de almindelige ting. Han kan gå fri og komme ved kald, men kommer der noget vildt, vil han løbe efter det.

 

Han kan være alene hjemme, kan være med i bilen, er vant til børn og katte. Han kan også med andre hunde, men skal dog ikke bo med nogen, da han gerne vil bestemme det hele. Han er også vant til børn. Er renlig, men vil dog gerne markere meget nye steder.

 

Lucky fælder en del, så det skal man kunne leve med, ellers er han ikke hunden for dig.

 

Lucky er en rigtig lækker hund, men han er stor, så han skal selvfølgelig ikke i lejlighed, men ud i hus, og gerne på landet.

 

Lucky fik nyt hjem d. 28/7-18

Bailey:

Alder: 6 år.

Race: Basset/engelsk staff.

Vægt: 21 kg

 

Bailey er det sødeste og sjoveste pige, som bare vinder hjerter. Hun er rigtig rolig og mild, en lille smule forsigtig, når hun lige møder noget nyt.

 

Bailey er renlig. Hun er super med andre hunde, er vant til at køre med i bilen.

Hun trækker i snoren, så det skal man arbejde med, men ellers er hun ret nem.

 

Bailey kan godt være alene hjemme, men kun hvis hun er i bur, ellers hyler hun, men der er intet når hun er i bur.

 

Bailey har allergi, men dog i en mild grad. Hun har lige haft hendes 2, udbrud, i hendes liv på 6 år, og det har vi fået slået ned, på 14 dage. Tidligere ejer mener det er oksekøb hun ikke kan tåle, så her har hun bare fået det mad hun havde med, og intet andet. Ny ejer skal være opmærksom på, at hun IKKE er sådan en hund man kan give hvad som helst til, men skal overveje godbidder meget nøje.

 

Bailey fik nyt hjem d. 28/7-18

Louie:

Alder: 1 år + 3 mdr.

Race: Welsh Corgi Cardigan

Vægt: 14,5 kg

 

Louie er en skøn og fræk dreng, han er så sød og kærlig, alle mennesker og hunde, skal have kærlighed hele tiden.

Louie er dog meget mere end hans charme, han har nogle ting, der skal arbejdes med:

Han vil gerne hyrde alt i bevægelse, som biler, cykler, og andet der kommer farende forbi. Dette er noget man kan træne væk, men det tager tid, og forsvinder ikke bare af sig selv.

Han har tendens til at gø en del, når han bliver kørt op, men dette har tidligere ejer allerede arbejdet med, så det er bedre.

Han ødelægger ting, når han er alene, hvis han ikke er i bur, og han tisser også, hvis han ikke er i bur. Dette tyder på, at der kan være nogle problemer med alene hjemme, som skal arbejdes med.

 

Louie er renlig, kan være alene i bur, kan køre med i bilen i bur, han er super med andre hunde. Han er kastreret.

 

Vi søger et hjem til Louie, som har lyst og evner, til at arbejde med ham, lære ham det han mangler. Ny ejer skal være hjemme med ham, i en periode, for at træne alene hjemme. Louie skal i hus med have, men det skal være en lukket have. Der må ikke være mindre børn i hjemmet, da det stresser ham, så mindst 15 år, hvis der er børn. Dette nye hjem, skal være Louies sidste, da det bliver hans 3. hjem, udover opdrætteren.

Louie fik nyt hjem d. 22/7-18

Limbo:

Alder: 3 år.

Race: Beagle

Vægt: 17,5 kg

 

Limbo er en lækker dreng, og fræk som beagler. Limbo bliver meget knyttet til hans mennesker og er sød og venlig over for alle.

 

Limbo er vant til at være alene i bur, han er renlig, han kan køre med i bilen, og er vant til katte (dog jagter ham dem, hvis de løber).

 

Limbo er som beagler er, de laver gerne lidt ulykker, men er jo så charmerende, at man hurtigt glemmer det igen.

 

Limbo kan gå fri og kommer ved kald, for det meste, siger tidligere ejer.

 

Limbo er super ved andre hunde, når han er løs, men kan finde på at gø af dem, når han er i snor.

 

Limbo er en rigtig god og sød hund, han er rimelig godt opdraget, og vil gerne høre efter, for det meste.

 

Til Limbo, ønsker vi en familie, som har erfaring, eller som minimun har indblik i beaglen, da det er en meget speciel hund, som kan give grå hår hos nogen, og en masse grin ved andre.

Limbo fik nyt hjem d. 22/7-18

 

 

Bamse:

Alder: 1 år.

Race: Labrador

Vægt: kg

 

Bamse er en kærlig og dejlig hund. Han er rigtig glad for menneskelig kontakt. Han har en del energi, som han gerne vil bruge.

 

Bamse har tidligere boet i et hjem, hvor han ikke har været behandlet godt, så vi søger et hjem til Bamse, hvor man forstår at træne og leve med en hund, på hans præmisser. Vi oplever at Bamse bliver forskrækket, hvis der sker noget uventet, men han trækker sig og kryber, men det er også de eneste tegn, som vi har set.

 

Det sidste hjem Bamse var i, var hos en familie, der var meget glade for ham, men Bamse havde snappet ud efter sønnen, så derfor skal han ud i et hjem uden børn.

Bamse er meget vagtsom over for andre hunde, på egen matrikel, men kan godt med dem, ude i verden.

 

Bamse er renlig, han kan være alene hjemme og er vant til at køre med i bilen.

 

Rigtig lækker hund, som bare lige skal have de rigtig mennesker. Han er ret god til at høre efter, og kommer oftest når man kalder.

Bamse fik nyt hjem d. 9/7-18

Laika:

Alder: 5 år.

Race: Collie

Vægt: 22,5 kg

 

Laika er en mild og rolig hund, men hun er dog ret reserveret over for fremmede. Hun skal bruge lidt tid, før hun vil snakke med nye mennesker, men når hun kender dig, er hun meget hengiven.

 

Laika er rigtig godt opdraget, og gør hvad man beder hende om. Hun kan være alene, er renlig, kan gå fri og komme ved kald, kan køre med i bilen, går pænt i snoren. Hun er vant til børn og katte. Ikke alle hunde er et hit, det er lidt forskelligt, hvad hun siger til dem, så det nye hjem skal ikke være med anden hund.

 

Tidligere ejer, skulle af med Laika, da de bor et sted, hvor der er meget aktivitet uden for deres grund, og det kunne Laika ikke finde ud af, hun gøede af det der kom forbi, og blev stresset af det. Så, vi søger et hjem til Laika, hvor der er ro omkring, og ikke en masse fremmede der kommer hele tiden. Drømmen er et landsted, hos en famile hvor børnene er store eller flyttet hjemmefra. Hun er glad for børn, men der er mere ro, ved store børn.

 

Laika er en utrolig dejlig hund, og kommer hun i den rigtige omgivelser, vil hun også være meget nem.

Laika fik nyt hjem d. 10/7-18

Diva (brun) og Oscar (sort):

Alder: 2,5 år Diva - 2 år Oscar..

Race: Gravhunde

Vægt: 6 kg Diva - 9 kg Oscar

 

Vores skønne gravhunde bande, Diva og Oscar. Vi søger et hjem til dem, hvor de kan komme ud sammen. Disse to dejlige hunde, har boet sammen hele deres liv, så derfor ønsker vi også at de skal fortsætte med at være sammen. I dette hjem skal der også være en overflod af kærlighed, da de selv er utrolige kærlige hunde.

 

Diva: Hun er usikker på fremmede, og gør gerne af dem, hvis de går for hurtigt frem, hun skal have lov at komme selv, men gerne hjulpet på vej, med en lækker godbid, og får hun lige lidt tid, tør hun meget hurtigt op. Diva er steriliseret.

 

Oscar: Oscar er glad for alle mennesker, men generalt lidt forsigtig ved nye ting. Han er ikke glad for nye gulve, så der skal bruges noget tid, på at lære ham at det gulv, ny ejer har i hjemmet, er okay at gå på. Han har lært at gå på gulvet her hos os nu, efter 3 dage. Det er ikke noget problem udenfor.

 

Begge hunde kan være alene, de er renlige og er vant til at køre med i bilen.

De er begge super kærlige, og kan slet ikke få nok kærlighed af deres mennesker.

De er begge okay med hunde, der er søde med dem.

De fik et nyt hjem d. 13/6-18

 

Stella:

Alder: 1,5 år.

Race: Labrador

Vægt: ?

 

Stella kom ind på internatet hos os, i 2017, men leder nu efter nyt hjem igen. Stellas familie, vil gerne have hende boende hjemme ved dem, ind til den nye familie er fundet.

Stellas familie skriver:

 

Det er med stor sorg at vi er nødsaget til at skulle af med Stella, men grundet sygdom i familien, har vi ikke det overskud det kræver at have en Labrador mere.

 

Stella er 1 ½ år gammel, og er en utrolig glad hund, og er altid frisk på en gå/løbetur eller anden aktivitet. Hun blev steriliseret i december 2017,men dette har ikke ændret hendes glade sind eller aktivitetsniveau. Stella elsker at lege med andre hunde, både store og små, og gør det næsten dagligt. Hun er lydig og kommer når man kalder, men det er et arbejde der fortsat skal indgå i hverdagen. Hun elsker at bære på ting og bruge næsen til at gå spor. Hun elsker også at løbe frit i naturen, på stranden og i hundeskove. Stella fungere fint med børn, men bliver støjniveauet for højt, har hun let ved selv at geare op.

 

Hun er en rigtig hyggetrold, som ikke står i vejen for en tur i sofaen og blive kælet for. Stella har døjet lidt med betændelse i det ” tredje øje ”, men er blevet opereret og behandlet for det. Hun kan sagtens være alene hjemme og er rigtig god til at være med i bilen.

Stella fik nyt hjem d. 5/6-18

-

 

 

 

 

Basse:

Alder: 1 år 4 mdr.

Race: Gravhund/Puddel

Vægt: 13 kg ca.

 

Basse er en sjov og underholdende hund, som bare er glad og imødekommende. Han har træk fra både gravhunden og pudlen. Han er fjollet og glad, som pudlen, stædig og selvstændig som gravhunden.

Basse kan ikke være alene hjemme, man skal bruge tid på at træne dette, så ny ejer skal gå hjemme med ham, i en periode. Han ødelægger ikke noget, men kan finde på at gø, men han gør det dog ikk her hos os mere. Vi har fuld tillid til at han nok skal få det lært, da det går fint her.

Han er renlig og er vant til at køre med i bilen. Han er vant til andre hunde.

Basse har gået til træning, da han var hvalp, men der er stadig nogle ting der skal trænes med, f.eks. trækker han en del i snoren.

Basses pels, kræver pleje, da den minder en del om pudlen, så han skal trimmes flere gange om året.

Basse skal ikke ud i et hjem med børn, eller et hvor der kommer børn senere, da de stresser ham. Han kommer fra et hjem med børn, og det var ikke ideelt for ham.

Basse har en del energi, og skal derfor ikke i lejlighed, men ud i et hjem med en lukket have. Han kan kommer over hegn, hvis det ikke er højt nok, så det skal man være obs på også.

Vi har bestemt os for, at kastrere ham, og det vil han blive inden han kommer ud i nyt hjem. Dette gør vi, fordi hans kønsdrift er meget høj, og han har svært ved at være sammen med de andre hunde, uden at ville parre dem.

Basse vil derfor koste 3500 kr.

 

Bertil:

Alder: 7 år.

Race: Golden retriver

Vægt: 43 kg. En lille smule for tyk, men ellers bare generalt stor.

 

Bertil er en lidt ældre herre, men det ved han bestemt ikke, han er super frisk og altid med på at lave noget sjovt.. Han er en rigtig sød og kærlig dreng, som er rigtig glad for mennesker.

 

Bertil kan være alene hjemme, han er renlig, og er glad for at køre med i bilen.

Bertil skal ikke ud i et hjem, hvor der er børn, da han kan blive presset sammen med dem. Der var børn i hans første hjem, som han boede i, til han var 2 år, og det var ikke en god løsning for ham.

 

Bertil er okay med andre hunde, når de holder sig lidt på afstand, men nærkontakt med dem, er han ikke en masse vant til, og er derfor ikke god til det.

Han er en nemt hund, ud over en enkelt ting, Bertil trækker ret meget i snoren, så det skal man have arbejdet med, da han er ret stærk. Vi bruger en Halti gå pænt sele til ham, og det gør en stor forskel, men han kan stadig trække.

Bertil er kastreret fra tidligere ejer.

Max:

Alder: 3,5 år.

Race: Berner Sennen blanding

Vægt: 42 kg.

 

Max er en fantastisk sød og venlig hund, som bare er glad for alt og alle. Han har rigtig meget energi, og glæden vil ingen ende tage.

Max har tendens til at stresse også, så vi skal have fundet et hjem til ham, hvor der også er roligt, og ikke sker for meget rundt om ham, men stadig et hjem hvor man er aktiv med ham.

Hvis Max skal ud til en børnefamile, skal børnene være mindst 14 år, og dette for at give ham et roligt hjem. Han er vant til børn.

Vi ser gerne, at Max kommer i et hjem på landet, hvor han kan få lov at løbe og hygge sig. Han kommer fra en familie der boede på landet, men flyttede ind til byen, og det kunne han ikke håndtere.

 

Max kan være alene, han er renlig og er vant til at køre i bilen. (dog kan han larme i bilen). Han er vant til andre hunde og fungere rigtig godt med både store og små, bare de gider lege.

 

Max er utrolig sød, og rigtig godt opdraget. Han hopper ikke op af mennesker, og han går ret pænt i snoren. Han har det dog med at læne sig op af folk, og han er ret tung, så det skal man være obs på.

Max er kastreret fra tidligere ejer.

Max fik nyt hjem d. 23/5-18

Luca - Pige:

Alder: 4,5 år

Race: Border collie/ dk-sv gårdhund/ shetland sheepdog

Vægt: 12 kg

 

Luca er en super kærlig og sød pige, over for de mennesker hun kender. Hun er meget reserveret over for fremmede. Her hos os, er hun ret hurtig til at tø op, over for nye mennesker, især hvis de gerne vil gå en tur med hende.

Luca er meget border collie af sind, og har også energien fra border collien. Der må helst gerne ske noget hele tiden.

 

En af de store opgaver, med Luca, er at lære hende at slappe lidt af også.

Luca er renlig, kan være alene hjemme, men kan dog finde på at hyle. Hun er vant til at køre med i bilen.

Hun kan med katte og andre hunde. Er vant til børn. Kan gå fri og kommer ved kald.

 

Hun er en rigtig skøn hund, til den aktive familie

 

Vi søger et hjem til Luca, hvor der er ro på, men stadig nogen der vil være aktive med hende, så ingen småbørnsfamilier til Luca, og heller ikke unge mennesker, der kan få børn hen ad vejen.

Det skal siges, at Luca er meget boldfikseret, men at man ikke må kaste med bolde, der slider på tænderne, da hendes hjørnetænder er meget slidte, pga boldkast.

Tor:

Alder: 5 år

Race: Cocker spaniel

Vægt: 17 kg

 

Update: Tor er kommet tilbage til os, efter at have været i et nyt hjem i lidt over en uge. Tor kunne ikke bo med den anden hund i hjemmet, de to kunne ikke finde harmonien sammen. Så, derfor har vi nu besluttet at Tor ikke skal ud i et nyt hjem, hvor der er anden hund.

 

Tor er en lækker og fræk dreng, som er rigtig sød og nem. Han vil gerne kysse og kæle med alle, og gerne hele tiden. Han er bare en super skøn hund.

 

Tor kan være alene hjemme, han er renlig og er god med de andre hunde.

Tor kommer fra et hjem på landet, med en masse jord, som han bare har fået lov at løbe på. Så vi søger et hjem til ham, der kan tilbyde noget tilsvarende, eller som minimun et hus med have og tid til at aktivere ham. Han er en aktiv dreng, men også en hygge hund, der er god til at gå og tumle og lege med sig selv.

Tor hopper meget op, fordi han så gerne vil op og kysse og kramme.

 

Tor er godt opdraget, og kan gå fri og kommer ved indkald. Han går også pænt i snoren og er bare god til at høre efter.

Tor fik nyt hjem d. 20/4-18

Pita:

Alder: 1 år

Race: Gravhund

Vægt: 7 kg

 

Pita er en lækker lille gravhund pige, som mangler hende nye hjem. Hun er lidt speciel, og har nogle behov, der skal imødekommes.

Pita har altid boet sammen med hendes mor, og har aldrig prøvet at være alene hund, så derfor vil vi at hun skal ud i et hjem, hvor der er mindst 1 anden hund, og denne hund skal være meget venlig og imødekommende, da Pita ikke er vant til fremmede hunde, og nemt bliver bange for dem.

 

Pita er ikke vant til at være alene hjemme, og er ikke helt renlig endnu. Man skal betragte Pita som en lille hvalp, og der er de opgaver der følger med en hvalp.

 

Pita er meget glad for mennesker, og springer lige i armene på de fleste. Hun er vant til katte, og god til at køre bil. Vi tror ikke at Pita er vant til at gå ture i snor, da hun udelukkende er luftet i have. Gåture er noget man skal have lært hende.

 

Pita er super kærlig, og charmerende, hun er til at opdrage

 

Pita fik nyt hjem d. 23/4-18

Sofus:

Alder: 8 måneder

Race: Labrador

Vægt: 28 kg

 

Sofus er en rigtig sød og venlig hund. Han er ret god til at tilpasse sig, og har allerede fundet sig fint til rette her hos os. Når der sker noget spændende, vil han gerne være med, men når der ikke sker noget, går han hen og ligger sig.

 

Sofus har allerede haft 3 hjem, så det næste han får, skal være det helt rigtige.

.

Sofus er en ung hund, med energi, og manglende træning. Han skal lære alt træning forfra, men da han er vildt madglad, skal det sagtens kunne trænes.

 

Sofus er ikke vant til at være alene, men her hos os, er der ingen problemer, han ligger sig til at sove, og vågner først, når vi kommer til ham. Han er næsten renlig, men der kan ske uheld.

Han er super god til de andre hunde, og kan med alle.

Sofus kommer fra en børnefamilie, og han er sød ved børn, men han er meget ivrig, når han skal tage godbidder, så børnene blev bange for ham.

 

Tidligere ejer, siger at han ikke trives i villa kvarter, men vi er ved at prøve ham af, for at finde ud af hvad det præcist betyder. - Mere følger,

Vi har nu været ude og teste ham af i et by miljø, og det gik så fint. Han reagerede ikke uhensigtsmæssigt, på noget.

 

Sofus fik nyt hjem d. 18/4-18

Bølle:

Alder: 5 år

Race: labrador blanding

Vægt: 37 kg - Han skal tabe sig.

 

Bølle er en super sød og kærlig hund. Han er meget tillidsfuld og glad for alle mennesker. Bølle er en stor blanding, han er overvægtig og skal tabe sig.

 

Bølles ejer er gået bort, så derfor ved vi ikke en helt masse om ham. Han er renlig her hos os, så det regner vi også med han er i et hjem. Vi ved ikke med sikkerhed om han kan være alene, men her hos os er der ikke nogen problemer, så igen regner vi med det også går fint, ude i et hjem,

 

Vi ved ikke om han er vant til børn, katte eller andre hunde. Vi har haft Bølle sammen med nogle hunde, og nogle kan han med, og andre kan han ikke med. Der har været børn og hilse på ham her, og det gik fint, men han er tydeligt ikke vant til dem, så skal han bo med børn, skal det være børn der forstår at tage hensyn til ham.

Vi ved, at Bølle er en meget rolig og mild hund, men der er masser af energi, når han bliver glad. Han hopper og danser, når man lukker ham ud til os.

 

Bølle er ikke ent til en masse gåture, så han vil ikke ret gerne alt for langt væk fra adressen, så vil han hjem igen.

 

Bølle er ikke super godt opdraget, han hopper op og lystrer ikke alt for godt, så man skal påregne lidt træning.

Vi ved at han bare gik løs rundt i tidligere hjem, men det indebar så også at naboerne ofte fik besøg af ham. Så vi skal have ham ud i et hjem med en lukket have.

 

 

Bølle fik nyt hjem d. 18/4-18

Nala:

Alder: 1 år

Race: Chihuahua/Pomeranien/papilion

Vægt: 6 kg ca

 

Nala er en dejlig lille pige, som skal have hendes endelig hjem. Hun har allerede haft 4 hjem, så nu skal det gælde og være for evigt.

Nale er ret meget en lille hund, så hun kræver meget opmærksomhed og kærlighed. Hun er ret tillidsfuld over for mennesker, men kræver dog lige et par minutter for at tø op, men når det så er sket, vil hun egentlig helst bare være i armene hele tiden.

Nala er ikke vil med andre hunde, og giver dem gerne lidt skæld ud, når de kommer for tæt på.

 

Nala er vant til at køre med i bilen, hun kan være alene, men er ikke fuldstændig renlig endnu, så der skal der lidt træning.

Nala fik nyt hjem d. 12/4-18

 

Felix:

Alder: 4 år

Race:Cocker spaniel

Vægt: 17 kg

 

Felix er en lidt forsigtig hund, som skal ud til et hjem med erfaring med cocker spaniel og gerne erfaring med at arbejde med at få rettet op på en forsigtig hunds selvtillid.

Felix er virkelig sød og kærlig, men kan dog være lidt usikker på fremmede, og det skal trænes væk, hvilket vi vurdere godt kan lade sig gøre. Vi er selvfølgelig med på sidelinien, til denne træning, alt det man har behov for. De mennesker han kender, har han fuld tillid til, og de kan gøre alt med ham.

 

Felix er vant til børn på 8-18 år, men vi ønsker ikke han skal bo hos en børnefamilie, da han har brug for et hjem med ro og tid til ham.

Felix er vant til katte, at køre med i bilen og være alene hjemme.

Han er også renlig

Felix er bare en rigtig dejlig og kærlig hund, men som skal i de rigtige hænder, som forstår at arbejde med ham, og give ham dey bedste liv.

Felix fik nyt hjem d. 12/4-18

 

Addi:

Alder: 1 år

Race: Schæfer/labrador

Vægt: 27 kg

 

Addi er en glad og livlig dreng, som er rigtig meget schæfer. Han er glad for alle mennesker, og kan også lide andre hunde, dog er andre hanhunde ikke altid et hit.

 

Addi har været vant til at være alene hjemme, men vi mener dog at han skal have et hjem, hvor der er lidt tid til at træne dette, da han gør, når manlige går fra ham.. Han er renlig (dog sker der uheld her ind i mellem), han tisser når han bliver meget kørt op.

Addi er vant til børn.

 

Vi ser gerne, at Addi kommer ud til nogen med erfaring med schæfer eller andre aktive racer, da han er meget schæfer i sindet. Han kører hurtigt op, og der er lyd i ham. Han er blevet betydelig bedre, den tid han har været her, og er blevet nemmere at styre.

Addi trænger til noget opdragelse, og vi ser gerne at den nye familie vil gå til træning med ham.

Fik nyt hjem d.3/4-18

Odin:

Alder: 2 år

Race: Samojede/labrador

Vægt: ?

 

Odin er en fantastisk hund, til den aktive familie. Odin har lige den rigtige balance mellem aktiv og rolig. Når der skal ske noget, er han altid klar, men når der skal slappes af, er han også god til det. Han kan godt køre op, når der er udsigt til der skal ske noget, men er også ret hurtig til at komme ned igen.

Odin har noget energi, som selvfølgelig skal bruges, så derfor skal han ud til en aktiv familie, der nyder gode ture.

Odin er god til andre hunde, men dog lidt vild. Han vil ikke finde sig i alt, fra hanhunde, men som udgangspunkt, kan han godt med dem.

Mennesker er sat på denne jord, for at underholde Odin, eller det mener han i hvertfald, han er så glad for alle mennesker.

Odin er vant til at være alene hjemme, og er renlig. Han kan køre med i bilen, går pænt i snoren (for det meste).

Odin er god til børn også, men igen skal man lige tænke over han er stor og lidt vild, når han bliver glad, så han skal ikke bo ved små børn.

Odin fik nyt hjem d. 21/3-18

Uffe:

Alder: 5 år

Race: Bichon Havanais

Vægt: ?

 

Uffe er den sødeste og sjoveste lille dreng. Han er lidt usikker på fremmede, men hvis man giver ham tid, og mulighed til selv at komme, vil han gerne hilse på.

Når man er blevet gode venner med Uffe, er han super kontaktsøgende, og vil rigtig gerne kæles med.

 

Uffe har ikke været vant til andre hunde, hos tidligere ejer, men her hos os, vil han rigtig gerne snakke med dem alle. Han er god og rolig med dem, så han ville være fin som hund nr 2 i en familie.

Uffe er ikke glad for at være alene, og hyler/gøer når man går fra ham. Han har været bedre til det, tidligere i livet, så vi tror det kan læres igen. De første dage, her hos os, gøede han når vi gik, men det gør han slet ikke mere.

 

Man skal være opmærksom på, at der er en del pelspleje med denne race. Enten skal han klippes, eller børstes dagligt.

 

Vi søger et hjem til Uffe, uden børn, da de stresser ham. Vi ser gerne at han komme ud til nogle pensionister, som kan være meget hjemme ved ham, og har et roligt hjem.

Uffe fik nyt hjem d. 8/3-18

Nikki:

Alder: 7 mdr

Race: Pomeranien/chihuahua

Vægt: 6 kg

 

Nikki er en rigtig dejlig hund, men dog lidt forsigtig i nye situationer og med nye mennesker. Hvis man lader ham komme, i hans tempo, tør han hurtigt op og er så kærlig. Nikki knytter sig meget til hans mennesker, og er enormt tillidsfuld over for dem han kender.

 

Nikki er næsten renlig, men der kan dog ske uheld stadig. Der kan også komme en tissetår, når han bliver bange eller meget glad, dette skal man overveje om man kan leve med, for der er en risiko for det ikke går væk med alderen.

 

Nikki er ikke vant til at være alene, så det skal trænes. Han bor i pleje, og her sover han alene om natten, og det går fint.

 

Nikki kan godt lide andre hunde, men de skal ikke være for stor og vilde, så kan han godt blive bange for dem. Nikki skal heller ikke i hjem med mindre børn, da vi tror det vil blive for meget for ham.

 

Nikki har haft 3 hjem allerede, i hans korte liv, så vi søger den familie der kan tage ham resten af hans liv.

 

Nikki fik nyt hjem d. 1/3-18

Rikki:

Alder: 5 år

Race:Dk/sv gårhund blanding

Vægt: 15 kg - Skal tabe sig lidt.

 

Rikki er en lækker og kærlig dreng, som stadig er i fuld gang. på trods af hans 5 år. Rikki skal ud til en familie der har lyst til nogle gode gåture og måske træne lidt med ham. Rikki er tillidsfuld og venlig over for alle.

 

Rikki trækker noget i snoren, så det skal man have arbejdet med, da han faktisk er ret stærk af en lille hund.

Rikki kan være alene hjemme, han er renlig, han er vant til at køre med i bilen. Rikki er vant til at løbe med når ejeren cykler med ham. Han er bare en ret nem og sød hund.

 

Rikki kan godt med langt de fleste hunde, men enkelte hunde ind i mellem, kan han bare ikke med, i følge tidligere ejer. Her hos os, har vi ikke haft nogle problemer med det.

 

Rikki fik nyt hjem d. 2/3-18

Zita:

Alder: 1 år

Race: Schæfer/labrador

Vægt: 25 kg

 

Zita er en livlig og glad pige. Der skal altid gerne ske noget sjovt, hvis du spørger Zita. Så søger du en træningspartner med masser af gåpåmod, er Zita perfekt. Hun er rigtig ivrig og trænbar.

 

Zita er blevet kastet noget rundt, og trænger nu til stabilitet og opdragelse i livet. Får hun dette, vil hun være en super hund.

Zita er renlig, men her sker der ind i mellem uheld om natten. Hun kan ikke være alene hjemme, så det skal man træne med hende.

 

Zita er vant til andre hunde, katte og større børn. Hun skal ikke ud til små børn, da hun kan være for vild.

 

Zita har loppeallergi, og har derfor store bare pletter bag på, hvor håret er ved at vokse ud igen. Helingen er i gang, og reaktionen er ovre for denne gang, men man skal dog være obs på at loppebehandle som behovet er der, for at undgå en reaktion igen.

 

Fik nyt hjem d. 28/2-18

Victor:

Alder: 4 mdr

Race: Dk/sv Gårdhund.

Vægt: 5,8 kg

 

Victor er en livlig og lækker lille dreng. Han er rigtig sød og kærlig, men skal lige se fremmede mennesker og situationer lidt an, men når den første generthed har lagt sig, er det bare liv og glade dage.

 

Victor er som hvalpe er, han kan ikke være alene endnu, og gnaver i ting, når man efterlader ham. Så hans nye familie, skal have tid til at gå hjemme og træne det, i en periode.

Victor var renlig hos tidligere ejer, men der er dog sket enkelte uheld hos mig (han bor inde ved mig, til vi finder et hjem).

 

Victor er vant til børn, men er for voldsom til små børn. Han er meget glad for dem, og det kan være for meget med små børn.

 

Vi ser gerne Victor kommer ud til et hjem, hvor man vil gå til noget træning med ham.

 

Victor skal kastreres, når han bliver lidt ældre, da han er kryptokid, og dette kan udvikle sig til kræft. Derfor vil han koste 3500 kr.

 

 

Victor fik nyt hjem d. 2/2-18

 

 

Basse:

Alder: 5 år

Race: Nova scotia duck tolling retriver.

Vægt: 46 kg - Basse skal på seriøs slankekur

 

Basse er en dejlig mild og sød hund, som er glad for alle hunde og mennesker. Han er tillidsfuld og venlig og en rigtig lækker dreng.

 

Basse er svært overvægtig, og skal tabe omrking 16 kg, så hans nye familie skal være klar på at tage denne opgave på sig, og arbejde med dette, indtil han er normalvægtig igen. Hans overvægt skyldes han er kastreret og tidligere ejers sygdom, hvilket gjorde han ikke er blevet motioneret nok.

 

Basse har ikke været meget alene, den sidste tid, men skulle kunne være alene, i følge tidligere ejer. Dog vil vi anbefale at man har noget tid til at arbejde lidt med det, for en sikkerhedsskyld. Hvis han skulle have lidt problemer med det, vil det være i form af gøen, da vi oplever lidt her, når han ikke kan se os, han gør det dog ikke, når vi går.

 

Basse er vant til katte, hunde og børn. Dog er han lidt for begejstret til små børn. Han er renlig, kan gå fri, men trækker lidt i snoren.

 

Basse fik nyt hjem d. 2/2-18

 

Baloo:

Alder: 10 mdr

Race: Boxer/labrador - og vi tænker en større race også.

Vægt: 39 kg

 

Baloo er en super glad og livlig hund. Han er altid med på at lave noget, og er helt vild med at lege med de andre hunde. Han er god til at tage hensyn til mindre hunde, og overgiver sig med det samme, hvis der er nogen der er for hårde ved ham.

 

Baloo kan være alene, han er renlig, vant til hunde, katte og børn. Dog mener vi ikke han skal ud til små børn, pga hans størrelse og energi.

 

Baloo vil være den perfekte hund, til den aktive familie, er bruger meget tid ude, og som meget gerne vil gå til hundetræning. Han er rimelig god til kontakt, når han lige har giret sig ned.

 

Baloo er meget kærlig og vil gerne nusses hele dagen, hvis han får lov.

 

Vi ønsker et hjem til Baloo, som har tid og lyst til træning, og et sted med god plads, ikke lejlighed.

Baloo fik nyt hjem d. 28/1-18

Sylle:

Alder: 2 år

Race: Australsk hyrdehund/Golden retriver

Vægt: 30 kg - Skal tage sig 3 kg ca.

 

Sylle er en super dejlig dame, med et fantastisk sind. Hun er glad for alt og alle. Sylle er en livlig hund, som sætter stor pris på aktivering. Hun er rigtig klog og vil gerne lære nyt.

 

Sylle er en hund, hvor det meste er på plads. Hun kan være alene, hun er renlig og hun er super med andre hunde. Hun kan også gå fri, og komme ved kald. Hun er vant til børn

Sylle er kommer til os, fordi hun ikke kunne bruges som førehund, som ellers var meningen. Men hun trækker en del i snoren, og dette var ikke optimalt.

Vi ønsker et hjem til Sylle, hos en familie der kan lide at være aktive med deres hund, og som meget gerne vil gå til træning med hende.

 

Sylle fik nyt hjem d. 28/1-18

Berta:

Alder: 8 mdr

Race: Engelsk bulldog/old english Bulldog

Vægt: 22 kg

 

Berta er en lækker lille snorke/grunte hund. Hun er så sød og vildt charmerende. Hun er bare et stort smil og kan lide alt og alle.

 

Berta er ikke godt opdraget, hun kender ikke hendes navn, hun er ikke helt renlig, og hun er ikke god til at være alene. Så, dem der får Berta, skal være indtillet på at man skal starte forfra, som med en lille hvalp.

 

Berta er super med de andre hunde, og hun vil bare lege med alle. Hun er modig og selvstændig.

 

Berta skal ikke i et hjem med trapper, da den engelske bulldog kan døje med hofterne, og der skal passes på dem.

 

 

 

Berta fik nyt hjem d. 24/1-18

Bjørn:

Alder: 11 Mdr

Race: Langhåret schæfer

Vægt: 38 kg

 

Bjørn er en dejlig stor og rimelig rolig schæfer dreng.

Han er en lidt atypisk ung schæfer, han har en del selvkontrol, når det gælder andre hunde, som han ikke reagerer særlig meget på, og han er slet ikke slem til at hoppe op af mennesker.

Dog har han problemer med at ville jagte biler, cykler og lign. på gåture. Bjørn trækker også i snoren, så det skal der trænes med.

 

Bjørn er super sød og venlig, han er glad for alle mennesker, men noget usikker når han bliver sluppet løs med andre hunde, så vi søger et hjem der vil sørge for at han bliver socialiseret med andre hunde, og med trafik.

 

Bjørn er vant til at være alene i 3 - 4 timer, han er renlig, er vant til katte, og kan køre med i bilen. Bjørn er også vant til at være sammen med børn på 2 år. Han er kastreret fra tidligere.

 

Bjørn fik nyt hjem d. 25/12-17

Bella:

Alder: 9 Mdr

Race: Labrador/schæfer/collie

Vægt: 21 kg

 

Bella er en meget mild og kærlig pige. Hun er lidt usikker i nye situationer, men tør hurtigt op, hvis man er sød og kærlig med hende.

Bella vil rigtig gerne sidde i skødet, hvis hun får lov, og er meget tillidsfuld over for de mennesker hun kender.

 

Bella er en blanding af aktive racer, og skal derfor ud til nogen der gerne vil arbejde med hende og træne hende. Hun vil gerne lære nyt, og hvis man finder de rigtige godbidder, vil hun også gerne have dem.

 

Bella er glad for andre hunde, men de må ikke være for vilde med hende i starten, så bliver hun bange. Bella er renlig og kan være alene. Hun kan gå fri og komme ved kald, men skal have træning i at gå pænt i snor

 

Bella fik nyt hjem d. 25/12-17

Ludvig:

Alder: 1,5 år

Race: Toller/beagle/dansk svensk gårdhund.

Vægt: 14 kg

 

Ludvig er en meget tillidsfuld og glad hund. Han er nysgerrig og vil gerne være med i det hele. Han er en lille humørbombe, og rigtig underholdende at være sammen med.

 

Lige som hans søster Liva, har vi Ludvig fordi der kom en baby i familien, og begge hunde blev urenlige. Ludvig begyndte også at stjæle barnets legetøj, og tygge det i stykker.

Ludvig er en ret livlig hund, og vi ønsker et hjem til ham, hvor man vil være rigtig aktiv og gerne gå til træning med ham, da han virkelig vil gøre ALT for maden.

Pga den nystartet urenlighed, kræver han, at man påbegynder denne træning forfra, men da han tidligere fint var renlig, forventer vi ikke det skal blive et problem.

 

Ludvig kan være alene hjemme, dog er han vant til at være sammen med Liva, så der kan være lidt træning med dette også. Han er god til andre hunde, og er vant til at køre bil.

Ludvig skal ikke i lejlighed, men skal have en have og plads. Vi vil meget gerne, at Ludvig kommer i et hjem med anden hund, da han altid har boet med Liva, og er meget glad for andre hunde.

 

,Ludvig har fået nyt hjem d. 23/12-17

Liva:

Alder:4,5 år

Race: Cavalier/mops

Vægt: 10 kg

 

Liva er en lille bedårende pige, som bare fanger alles hjerter. Hun er en virkelig kærlig og puttesyg hund, som bare gerne vil sidde på skød, hele dagen.

Liva er lidt usikker i nye situationer, men med lidt tid og tålmodighed, kommer hun hurtigt over det.

 

Vi har Liva her, fordi tidligere ejer havde fået en baby, og det kunne Liva og hendes hundebror, Ludvig, ikke så godt omstille sig til, så det endte med de begge blev urenlige, hvilket ellers ikke var et problem før. Så, man skal være indstillet på noget tissetræning, og man skal påregne at man skal op en tur om natten, i starten, da det er der det er værst. Og pga overstående, skal hun selvfølgelig ikke ud i en børnefamilie

Liva kan være alene, er god med andre hunde, og er vant til at køre med i bilen.

 

Liva har fået nyt hjem d. 21/12-17

Tento:

Alder: 2 år

Race: Schæfer/labrador

Vægt: ? kg

 

Vi har fået smukke Tento ind til os, og han mangler et nyt og kærligt hjem.

Tento er en super kærlig og legesyg hund, som bare er super knyttet til hans mennesker. Han kan være alene hjemme, han er renlig og er vant til at køre bil.

Andre hund, kan Tento også med og han er vant til børn.

 

Tento er en super dejlig hund, men dog har han et problem man skal være indstillet på at arbejde med. Han hoppe ud mod, og gøer af fremmede når han lige møder dem. Dog er det meget kortvarigt, og ender altid op med at han bliver venner med dem. Han vil ikke bide men bare lige fortælle at han er der.

Vi er i gang med at træne denne adfærd væk, og det går rigtig godt. Har vi en håndfuld godbidder med, kan man sagtens holde hans fokus hos os, når de fremmede passere forbi. For at komme i betragtning til Tento, skal man være indstillet på at træne denne adfærd, og selvfølgelig er vi med på sidelinien, så længe der er behov for dette. Han er super trænbar, så vi forventer det hurtigt bliver løst, hvis man træner intensivt med ham hver dag.

 

Tento er en livlig og glad hund, som gerne skal have et aktivt liv, og meget gerne gå til noget træning. Han skal ikke i lejlighed.

 

Tento fik nyt hjem d. 13/12-17

 

Messi:

Alder: 1 år

Race: Labrador / grand danois blanding

Vægt: 38,20 kg

 

Vi har fået Messi tilbage, efter 2 måneder, fordi han var for voldsom med familien barn. Han er glad for børn, men stor og for vild med dem.

 

Messi er en stor skøn blandig. Han er lidt usikker på fremmede, men tør hurtigt op. Han er ikke en "allemands hund", men en hund der knytter sig til sine mennesker, og har ikke en masse behov for andre.

 

Messi kan ikke være alene, uden at ødelægge ting, så man skal påregne tid til at træne dette. Han har dog kunnet i hans første hjem, så vi regner med det bare lige skal læres ind igen.

Han er renlig og er vant til at køre bil. Han er rigtig god til de andre hunde, og er bare legesyg og fjollet sammen med dem.

Messi trækker i snoret, så der er noget træning med det, men ellers er han velfungerende og høre også efter, for det meste. Han er meget nem at få kontakt med, og reagere så snart du siger noget til ham.

Messi er kastreret.

Til Messi søger vi et hjem, med masser af plads, for han er stor, og også meget lidt bevidst om hans egen størrelse.

 

Messi fik nyt hjem d. 30/11-17

Boris:

Alder: 2 år

Race: Labrador / Golden retriver

Vægt: 39,50 kg

 

Vi har fået Boris ind til os, fordi familien har fået en lille baby, og det kunne Boris ikke rigtig håndtere. Han var ikke sur på babyen, men kunne ikke forstå at alt ikke drejede sig om ham hele tiden.

Boris er en fantastisk dejlig og nem hund. Han er rigtig godt opdraget, er renlig, kan være alene hjemme og er super med alle de andre hunde. Han er vant til katte og er vant til børn, selvom han ikke skal bo med en baby.

Boris er meget glad for opmærksomhed, og får han den ikke som han gerne vil, skal han nok fortælle det, han snakker rigtig meget, det er så sødt.

Boris er en lille smule forsigtig, og bliver lidt tilbageholden, hvis der sker for vilde ting omkring ham, men han kommer hurtigt over det, når han lige ser situationen an.

Boris trænger til at tabe et par kg, og han er kastreret.

Boris fik nyt hjem d. 01/12-17

Aslan:

Alder: 7 måneder

Race: Schæfer

Vægt: 31 kg

 

Aslan er en fantastik dejlig schæfer, som mangler hans nye hjem.

Han er en super vel afbalanceret hund. Han er nysgerrig ved nye ting og oplevelser, men ikke voldsom frembrusende.

Aslan har de dejlige træk ved schæferen, men ikke schæferens tendens til at blive voldsomt overgearet

Aslan er ung, og mangler stadig noget træning, men er rigtig god til at tage instrukser.. Han hopper dog stadig op og trækker i snoren.

Aslan kan være alene og er renlig. Han kan med de andre hunde og er vant til større børn.

Aslan er en virkelig kærlig dreng, som bare gerne vil kæle og nusse, hele tiden, og han er ret tillidsfuld over for nye.

 

Vi ønsker et hjem til Aslan, som vil gå til en form for træning med ham, både fordi han er ung, og trænger til noget træning, men også fordi han vil elske det.

Aslan skal ikke i lejlighed

Aslan fik nyt hjem d. 28/11-17.

Mille:

Alder: 3 år, 6 mdr.

Race: Dk/sv Gårdhund + Cavalier king charles

Vægt: 11,25 kg

 

MIlle er en rigtig sød og mild pige, hun kan lide alle´, både hunde, katte og mennesker.

Mille er en livlig pige, med en del energi der skal bruges, derfor søger vi en aktiv familie til hende, hos nogen der vil bruge hende til f.eks træning af en slags, eller anden sjov aktivitet.

 

Mille kan være alene hjemme, hun er renlig, er vant til at køre bil.

I det store hele, er Mille bare en rigtig dejlig og nem hund, hvis bare man får hende aktiveret nok. Hun er rigtig god til selv at komme og fortælle når man skal lege med hende, for så får man legetøjet smidt i skødet.

 

Mille fik nyt hjem d. 11/11-17

Max:

Alder: 1 år, 6 mdr.

Race: Schæfer/labrador

Vægt: 39 kg

 

Max er en en stor og virkelig dejlig hund. Han er ung, men stadig rimelig tålmodig og han er venligheden selv.

 

Max er rigtig god med de andre hunde, og han er vant til større børn.

Han er vant til at køre med i bilen.

 

Max har dog fået alene hjemme problemer, som er ret slemme. Tidligere ejer har gået hjemme med ham, i en længere periode, og da den sluttede, kunne Max ikke være alene mere. Før dette, gik alene hjemme træningen rigtig godt, så vi forventer at det bare skal trænes forfra. Så ny ejer skal have tiden til at træne det med ham, og skal derfor være hjemme i en periode. Her hos os, er han okay med at være alene, så det kunne være en fordel med et hjem med en anden hund, som er helt okay med at være alene.

 

Max er renlig. Han kan finde på at hoppe op af folk, og han trækker i snoren, men er ellers rimelig godt opdraget.

 

Max fik nyt hjem d. 10/11-17

Hippo:

Alder: 8 mdr

Race: Blanding - Hønsehund/labrador/berner sennen/boxer

Vægt: 21,50 kg.

 

Hippo var en ret forsigtig hund, da han kom her ind, men efter nogen træning, er det blevet meget bedre, dog skal han lige bruge lidt tid på at lære fremmede mennesker at kende, men når han så har gjort det, er han helt vildt kærlig og hengiven.

Han vil gerne ligge i skødet på dig, og bare hygge.

Hippo er ret under socialiseret, og leder efter en familie der vil vise ham hele verden, små bidder af gangen.

Med Hippo skal man starte forfra, med socialisering, lydighedstræning, gå pænt i snor. Han kan heller ikke være alene endnu, dog tager han det pænt her, uden at ødelægge eller gø/hyle. Man skal opfatte Hippo, som en 8 uger hvalp, og opdrage der efter, da hans sind slet ikke er blevet voksen, selvom hans krop er stor.

Som i kan læse, kræver Hippo en erfaren hundeejer, som er klar på at løse alle disse opgaver, sammen med Hippo. For han er arbejdet værd.

 

Ny info: :

Hippo er kommet i pleje, fordi han trænger til at blive arbejdet med og lære verden at kende. Plejefamilien, har opstartet alene hjemme træning, og renligheds træning. Man kan stadig møde Hippo, men nu går det igennem plejefamilen. Man ringer stadig her ind, og får kontakt oplysninger på plejefamilien, og besøger ham hos dem.

I den tid han har været hos plejefamilien, har han ikke haft problemer med renlighed, så vi kan godt betegne ham som renlig nu.

Vi har også konstateret at Hippo trives utrolig godt med at bo med anden hund, den anden hund hos plejefamilien, lærer Hippo meget om livet, og de leger super godt sammen, og slapper godt af sammen også. Alene hjemme træning er også påbegyndt, og det ser også ud til at gå godt

 

Fik nyt hjem d.12/11-17.

Shadow:

Alder: 1 år

Race: Husky

Vægt: 36,20 kg

 

Shadow er en af de større huskyer, vi har haft inde hos os, men lige så stor han er, lige så blid er han. Han har et meget kærlig og mildt væsen.

 

Shadow er som huskyer er, han er en bandit, og vil meget gerne hoppe over vores hegn, åbne døre, og hvad der ellers kan åbnes og kommes i gennem.

 

Shadow, hyler når han er alene hjemme, så hans nye familie skal gerne bo på landet/ i hus uden naboer tæt på, da det er ret højt, men dog ikke konstant. Han ødelægger ikke noget, i vores erfaring, men han vil forsøge at komme ud, ved at åbne døre og sikkert også vinduer.

 

Shadow er super god med de andre hunde, men tidligere ejer måtte af med ham, da han og deres ældre hanhund pludselig ikke kunne enes mere, efter Shadow blev kønsmoden. Han er også vant til katte.

Shadow er også renlig, og vant til at køre bil. Han er fint opdraget, men det er nu også lidt på hans præmisser, hvornår han hører efter.

 

Vi søger en familie, der har erfaring med racen, og som ved at en husky kræver en del aktivering, for at have det godt.

Shadow er blevet kastreret, da han var kryptocid, derfor koster han 3500 kr.

Fik nyt hjem d. 20/10-17

 

Teddi (tæve):

Alder: 1 år, 4 mdr.

Race: Coton de Tuler (bomuldshund)

 

Teddi er en sød og yndig lille pige. Hun er meget kærlig og kontaktsøgende over for alle, kan hun få lov at sidde i skødet, er hun lykkelig. Hun er ikke bange for ret meget, og alt skal undersøges.

 

Teddi har et problem med renlighed. Der sker stadig uheld inde i hjemmet, og især om natten, kan hun efterlade både urin og afføring. Den nye familie, skal selvfølgelig være indstillet på at arbejde med dette, og skal kunne acceptere det, hvis det aldrig bliver bedre.

Teddi er vant til andre hunde, men kan ikke med katte. Hun er vant til større børn.

 

Vi ved ikke om Teddi kan være alene hjemme, men her er det ikke noget problem.

Teddi er klippet hos tidligere ejer, da hun ikke er super vild med at blive børstet.

 

Har fået nyt hjem oktober 2017

Baloo:

Alder: 8 mdr.

Race: Rottweiler/schæfer/labrador

Vægt: 28 kg

 

Baloo er en dejlig ung dreng. Han er livlig, men er til at styre. Han er rimeligt opdraget, og kan de basale kommandoer, især hvis du har mad.

 

Baloo er vant til at køre bil, dog er han lidt urolig. Han kan være alene hjemme, er rigtig god med andre hunde, er renlig og er vant til børn.

 

Baloo er en god hund, til dem der gerne vil være aktive med deres hund, men han har også en rimelig del selvkontrol, i forhold til hans alder

 

Han er en hund der kræver lidt plads, da han bliver en stor dreng, så vi ønsker et hus eller på landet

 

Fik nyt hjem oktober 2017

Aslan:

Alder: 3,5 år

Race: Ungarnsk Viszla

Vægt: 24 kg

 

Aslan er en meget glad dreng, og han er super kærlig.

Han han en del energi, som helst skal bruges, derfor kunne vi godt tænke os at der var en jæger, der kunne bruge ham til jagt, og selvfølgelig også familiehund. Det kunne også være en der ville bruge ham til anden træning.

 

Aslan har det ene problem at han stress tisser, når han bliver meget glad eller usikker. Det er ikke noget man skal regne med at kunne stoppe, da han har den alder han har, så man skal kunne leve med det, og finde veje uden om det.

 

Aslan er vant til andre hunde, katte og børn. Han kan være alene og er renlig.

Aslan er rimelig opdraget, og kan de basale ting, men han er dog livlig, og har ikke en masse selvkontrol. Han trækker i snoren, så det skal trænes.

 

Aslan er en fantastisk dejlig hund, og ville være et godt medlem i en famile med børn og måske anden hund.

Fik nyt hjem oktober 2017

Messi:

Alder: 1 år

Race: Labrador / grand danois blanding

Vægt: 38,20 kg

 

Messi er en stor skøn blandig. Han er lidt usikker på fremmede, men tør hurtigt op. Han er ikke en "allemands hund", men en hund der knytter sig til sine mennesker, og har ikke en masse behov for andre.

Messi kan være alene hjemme, er renlig og er vant til at køre bil. Han er rigtig god til de andre hunde, og er bare legesyg og fjollet sammen med dem.

Messi trækker rigtig meget i snoret, så der er noget træning med det, men ellers er han rimelig velfungerende og høre også efter, for det meste.

Messi er kastreret.

Til Messi søger vi et hjem, med masser af plads, for han er stor, og også meget lidt bevidst om hans egen størrelse.

Boomer:

Alder: 2 år

Race: Schæfer/labrador

 

 

Boomer er en dejlig blanding, med en stor del schæfer..Han har labradorens lalleglade sind, og schæferens drive.

Boomer er en meget livlig dreng, som altid er frisk på noget aktivt, så hans nye familie, skal være indstillet på at lave noget med ham. Træning ville være en god ide, for selvom han er rimelig lydig, skal noget af det trænes om. Det er sådan med Boomer, at man skal hæve stemmen en del, før han lystre, men med en god omgang træning, kan han lære at lyster almindelig stremmeføring.

Boomer kan være alene hjemme, er renlig, og kan gå fri, og komme ved kald.

Vi har erfaret at Boomer ikke er glad for alle hanhunde.

Vi vil meget gerne at Boomer kommer ud til nogen der har schæfer erfaring, eller rimelig godt kendskab, da det er schæferen han minder mest om.

 

Basse:

Alder: 1 år

Race: Collie/Labrador

Vægt: 33 kg

 

 

Basse er en skøn dreng, som klarer det meste med stiv arm. Han er en rimelig nem hund, som gerne gør hvad man siger. Han kan godt stresse lidt op i nye situationer, men er for det meste ret afslappet. Dog er han jo unghund, og skal aktiveres for at have det godt.

Basse er ikke så glad for at køre bil, eller dvs sige at man skal løfte alle hans 33 kg ind i bilen, når han først er der, ligger han sig bare.

Basse kan være alene, er renlig, og han er super med de andre hunde.

Basse må meget gerne komme ud i et hjem med anden hund, da det er det han kommer fra, og det fungerer fint for ham.

 

Seia:

Alder: 2 år

Race: Beagle

Vægt: 14 kg.

 

Seia er en dejlig og kærlig pige, men hun er en lille smule forsigtig i nye situationer. Hun er kommet til os, fordi tidligere ejer ikke helt havde sat sig ind i hvad det vil sige at have beagle, så derfor søger vi nogen der har erfaring, eller som minimum virkelig har sat sig ind i racen.

Seia er vant til at køre bil, er renlig, kan være alene og er vant til børn.

Hun kan også med de andre hunde, men er ikke glad for dem, hvis de bliver for vilde med hende.

Seia er som beagler er flest, fjollet, legesyg, og rigtig dejlig, men også egenrådig

 

Snold:

Alder: 3 år

Race: Dansk Svensk Gårdhund

Vægt: 13 kg. - lidt for tyk

 

Snold er en livlig og begejstret hund. Hun er super glad og fjollet. Hun vil meget gerne have kontakt med mennesker hele tiden, og gør gerne opmærksom på sig selv. Fordi hun er så glad for mennesker, vil hun egne sig bedst som alene hund, dsv. et hjem uden andre hunde. Hun enes fint med andre hunde, men vil ikke så gerne dele hendes mennesker.

Snold er renlig, kan være alene hjemme, kan køre med i bilen, og kan gå fri og komme ved kald.

I det store hele er hun en nem hund, men hun har nogle unoder, som f.eks. at gø/hyle, når tlf ringer.

Snolds nye familie skal være en aktiv familie, da der er en del energi i hende, så det skal bruges, for hun har det godt.

Stella:

Alder: 10 mdr

Race: Labrador

Vægt: 25,50 kg.

 

 

Stella er en meget mild og blid hund, og søger derfor en familie, hvor man har forståelse for hendes milde væsen. Hun er ikke sky eller usikker, men meget blød.

Stella er en rigtig kærlig og sød hund. Hun er stadig rimelig hvalpet i hendes opførsel, men hun er rimelig godt opdraget, og laver ikke en masse ballade.

Hun er renlig, kan være alene hjemme, er super god til de andre hunde, bare de ikke tumler hende for hårdt.

Stella skal gerne være alene hund, da det er svært for hende at skulle deles om opmærksomheden, og hun vil skubbe andre hunde væk, for at komme til først.

Stella er vant til børn.

Til den blide familie, vil hun være en fantastisk familie hund, men hun bør også bruges til noget aktivt, som træning, spor osv

 

Freja:

Alder: 1 år

Race: Kleine munsterlænder

Vægt: 18 kg.

 

 

Freja er en rigtig dejlig og kærlig hund, men også en hund med en masse energi i. Hun leder efter et hjem, hvor hun skal bruges til noget, og gerne jagt. Dog skal hun selvfølgelig også være en familie hund, og hun skal trænes blidt, da hun er en blid hund. Hun har været i gang med jagttræning ved tidligere familie, så hun ved allerede lidt om hvad det går ud på.

Freja er vant til at være alene i hundegård, og med anden hund, så man skal måske træne lidt alene hjemme. Hun er ikke destruktiv men kan gø lidt, når hun bliver frustreret.

Freja er renlig, er vant til at køre i bil, og er vant til andre hunde.

Freja er en helt vildt kærlig energibombe, og for dem der kan bruge hendes energi, vil hun være en fantastisk familiehund.

Vi ser gerne at hun kommer på landet, eller i hvertfald i hus.

Lucky:

Alder: 9 mdr

Race: Golden retriver / labrador

Vægt: 24,50 kg.

 

 

Lucky er en smuk, sød og kærlig dreng. Han er ret nemt, i forhold til alder og race. Han er nem at få fokus fra, og er rigtig glad for at træne øvelser.

Han er renlig, kan være alene hjemme, og er rigtig god med alle de andre hunde.

Lucky er bare en af de hunde man skal være så lykkelig for at have i sin familie, for han spreder bare glæde og lykke. Han er glad og krammesyg, når det kommer over ham, og fjollet og legesyg, for han kommer i tanke om det.

 

Ollie:

Alder: 2,5 år

Race: Toy puddel

Vægt: 5 kg. ca

 

 

Ollie drengen er kommet tilbage til os. Nogle kan måske huske, at vi havde Ollie inde tidligere. Ollie er kommet tilbage, fordi han var begyndt at snappe efter børnene i hans nye familie. Det skal siges, at Ollie rigtig godt kan lide børn, men at han stresser af at bo sammen med dem, så derfor skal han have en ny familie, uden børn.

Ollie er en rigtig dejlig og fjollet hund, som er meget typisk puddel. Der er en god portion energi, som han gerne bruger sammen med hans mennesker, men han elsker også bare at putte i sofaen.

Ollie er renlig, og kan være alene, dog kan han godt give lyd fra sig, de første 10 min efter man er gået, så vi vil også gerne have ham i hus.

Ollie er ikke super god til andre hunde. Han vil meget gerne snakke med dem, men når han vurderer det er nok, siger han hårdt stop. Ud fra dette, ønsker vi også et hjem uden andre hunde.

Ollie er kastreret for nyligt af tidligere ejer.

Ollie er bare en så skøn og dejlig hund, som alle der kender ham, bliver så vild med.

Molly:

Alder: 4 år

Race: Golden retriver/puddel

Vægt: 27 kg.

 

Molly er en meget livlig og glad pige. Hun er super sød, og elsker alle mennesker.

Molly trænger til noget træning, da hun stadig er fjollet som en hvalp, og hører ikke bedre efter. Hun trækker også en del i snoren. Vi syntes at hun er ret trænbar, og vil meget gerne have kontakt, især hvis du har mad.

Molly er vant til børn i alle aldre, kan med de andre hunde, bare de ikke er for voldsomme, er vant til at køre bil, kan være alene, og er renlig.

 

Molly er verdensmester i at komme ud af haver og hoppe over alt hegn, så forbered jer på at indhegne haven med et meget højt hegn.

 

Vi vil gerne have en ny familie til Molly, som vil gå til træning med hende. Hun trænger til at komme ud og bruge noget energi, og til at blive opdraget lidt

 

 

Felix:

Alder: 7,5 år

Race: Cocker Spaniel/gravhund

 

Felix er en lille og glad hund. Der er fuld gang i ham, på trods af hans alder, ingen har fortalt ham at han er oppe i alder.

 

Felix er en lille og glad hund. Der er fuld gang i ham, på trods af hans alder, ingen har fortalt ham at han er oppe i alderen. Han er så kærlig og kan slet ikke få nok.

Felix er renlig, er vant til børn og kan med de andre hunde. Han kan gå fri, og kommer ved kald.

Generalt er Felix bare super sød og nem, men han er ikke glad for at være en masse alene hjemme, så vi ser gerne at han kommer ud til nogen der er hjemmegående. Tidligere har han fint kunne være alene en hel arbejdsdag, men er blevet lidt ked af det de sidste år, og efter en flytning til et sted med en del forstyrrelser udenfor, er det blevet værre, derfor valgt tidligere ejer at han skulle omplaceres til et hjem med hjemmegående personer. Felix ka godt være alene i nogle timer, hvis han bor et sted, hvor der ikke er en masse forstyrrelser udenfor, så han skal ikke i lejlighed eller rækkehus, hvis man ønsker at han skulle være alene ind i mellem.

Felix er kastreret.

Har fået nyt hjem

Mikki:

Alder: 10 mdr.

Race: Cavalier king charles/ dk-sv gårdhund. (vi mistænker at der er lidt labrador)

Vægt: 13 kg

 

Mikki er en dejlig og sød krudtugle, han er virkelig kærlig, og vil meget gerne kysse og kramme os, ind til vi er ved at drukne.

Mikki trænger til noget træning, han lystrer ikke for godt, men han er meget trænbar. og madglad.

Mikki er vant til børn på 12 og 4 år. Han kan være alene hjemme og er renlig.

Mikki er god til de andre hunde, med undtagelse af nogle enkelte hanhunde,

Han er en rigtig god hund, men også en livlig hund, så det er vigtigt at man har tid og overskud til at aktivere ham og især træne med ham.

 

Mikki fik nyt hjem d. 5/7-17

Mulle

Alder: 4 år

Race: Mops/Cavalier King Charles blanding

 

Det kan godt være, at Mulle er en dame på 4 år, men det stopper hende bestemt ikke. Der er stadig liv og glade dage. Hun er meget glad for mennesker og elsker at nusse og kramme. Mulle er vandt til børn, og en meget tålmodig hund.

 

Hun vil meget gerne med ud og gå, og det kan faktisk kun gå for langsomt. Så den dejlige dame, trækker en del i snoren. Hun syntes ikke det er særligt sjovt, at køre bil, og her piber og klynker hun en del, men bliver ikke køresyg.

 

Det med at være alene hjemme, har hun ikke været vandt til at være, ret lang tid af gangen, og hun har tendens til at hyle, når hun er det.

Mulle vil gerne ud af byen, for hun er ikke en lejlighedshund, trods sin størrelse. Hun gøer når hun fik lov at være i haven, i sit tidligere liv, så et hus på landet, ville være ideelt til den lille charmetrold.

 

Hun er vandt til at være i møblerne, og det passer hende godt, for jo tættere på dig hun kan komme, jo bedre er livet, syntes Mulle.

 

Simba:

Alder: 1 år

Race: Springer spaniel/schæfer/gravhund

 

Unge Simba er en glad og livlig hund. Han er fyldt med energi, og vil altid gerne være med til at lave noget.

Simba har de basale komandorer på plads, men det kniber lidt med selvkontrollen. Han hopper gerne op, trækker i snoren, så der skal ligges lidt arbejde i ham, men han er jo heller ikke så gammel endnu.

Simba er vant til at køre bil, kan med de andre hunde, og synes børn er helt fine.

Alene hjemme kan han også godt, men han kan godt finde på at hyle lidt lige i starten, men falder så til ro. Han er også renlig.

 

Vi ønsker at finde et hjem til Simba, hvor man vil gå til træning med ham, både for han bliver lidt bedre opdraget, men også for han får brugt sit hovedet, for det er et virkelig godt hovedet han har. Han er vildt trænbar.

Simba skal ikke i lejlighed.

Dumle

Alder: 13 måneder

Race: Puggle

 

Dumle er en såkaldt Puggle, en blanding mellem mops og beagle. Hun er uden tvivl meget glad for mad, især godbidder og guffer, men det der tørkost, det er lidt for kedeligt hvis du spørger hende. Igen har vi en super kærlig og glad lille hund.

 

Dumle er dog lidt mere forsigtig, og skal lige se tingene an, inden de bliver godkendt. Men når så hun har set dig an, er hun heller ikke til at stoppe igen. Så skal der kæles og puttes, og er du rigtig "heldig" kan hun finde på at parre sig med dine arme.

 

Hun har charme, selvtillid og super lækker pels. Og så kan hun lidt af det hele, være alene hjemme, ligge i møblerne og flå sit legetøj i stykker. Det sidste har vi dog ikke oplevet endnu. Tværtimod, kommer hun gerne og sige hej, og afleverer sit legetøj til dig. Selvom hun godt kan være alene hjemme, har hun en tendens til at hyle når hun er det. Men med træning, kan hun helt sikkert lære det meste. Hun er trods alt en intelligent hund.

Dumle kom ud i nyt hjem d. 28/6-17

 

Karla:

Alder: 4 år

Race: Golden retriver

 

Smukke Karla er en lige så sød pige, som hun er glad.

Karla er kommet til os, fordi hendes tidligere familie ikke følte de kunne give hende det hun havde brug for, længere.

Karla er lidt understimuleret og under socialiseret. Det er ikke fordi hun ikke kan begå sig i verden, men nye ting stresser hende op, og hun har lidt svært ved at slappe af igen. Hun trænger til at blive brugt, på den rigtige måde, og hun trænger til at lære at finde ro igen. Vi ønsker en familie til hende, som vil være aktive med hende, men samtidig et hjem hvor der også er ro på, når man er hjemme.

Karla er rigtig sød og kærlig, men dog lidt vild, og ikke super godt opdraget, så det skal man arbejde med. Hun trækker også en del i snoren.

Karla kan være alene hjemme, er renlig og vant til at køre i bil.

Karla kan godt med andre hunde, men har en lidt sær opførsel, da hun ikke har været vant til at møde fremmede hunde, før hun kom til os.

Karla er også vant til børn i alle aldre, dog skal man lige tænke over at hun er vild og stor.

Karla kom ud i nyt hjem d. 27/6-17

 

Johnny

Alder: 5 år

Race: Labrador/Grand Danois

 

Johnny kom ud til en mand der lige havde mistet hans gamle hund. Johnny og ham, var bare det perfekte match

Jackie

Race: Labrador blanding

Alder: 1 år

 

Underskønne Jackie, er nu klar til at komme ud på eventyr hos dig.

Den dejlige dame kom til os via Nordjyllands Politi, som havde fået hende indleveret. Da ejer ikke kunne findes, og hendes chip ikke var opdateret, fik vi lov at finde et nyt hjem til hende. Og det er vi bestemt ikke kede af, for Jackie er lige så god, som dagen er lang.

Hun er chippet til at være en blanding, men ingenting om, af hvad. Labrador delen er let at se, da hun er aktiv, lærenem og meget madglad. Vores dyrlæge mente der måske kunne være noget pointer i hende, og det er vi ikke uenige i, da hun bruger sin næse utroligt meget, og er glad for at søge og snuse sig frem i verden.

Mennesker og andre hunde, det er bare lige sagen, hvis du spørger Jackie. Hun er en meget venlig og mild hund, som elsker at nusse og lege.

Den 15/5 blev hun 1 år gammel. Jackie trænger dog til lidt basis træning. Hun kan sagtens sitte og komme, men der skal helst være godbidder i sigte. Dem er hun nemlig meget begejstret for.

Jackie vil rigtig gerne ud og opleve alt hvad verden har at byde på, og kunne du være interesseret i at tage hende med ud på nye eventyr, så hører vi meget gerne fra dig.

Har fået nyt hjem d. 22/5-17

Zenta

Race: Rottweiler

Alder: 1,5 år

 

Zenta er en dejlig ung pige rottweiler. Hun er en lille smule forsigtig, men tør hurtigt op, og er glad for alle omkring sig. Zenta bliver hurtigt knyttet til de mennesker hun omgåes, og vil gerne være i kærlige hænder hele tiden.

Zenta er vant til børn og andre hunde. Hun kan være alene hjemme, kan køre i bil, og er renlig.

Zenta er en lidt lille rottweiler, men meget smuk og rigtig blid.

Vi ønsker for Zenta, at hun kommer i hus eller på landet, da hun elsker at løbe og lege, med masser af plads omkring hende.

Zenta flyttede hjem til sin nye familie den 18. maj 2017

 

Buster

Race: Border collie/Sheltie blanding

Alder: 1 år

 

Lille Buster er den blødeste, sødeste blanding af Border Collie og Sheltie (Shetland Sheepdog) Han er god som dagen er lang, glad, legesyg og meget kælen.

Buster syntes dog ikke altid lige, at det med at være alene hjemme, er lige sjovt. Han kan godt være det, men han gør meget, og da han boede i lejlighed før han kom til os, var dette til stor gene for naboerne. Derfor vil Buster rigtig gerne ud på landet og bo, i hus, ikke lejlighed. Et sted hvor han kan gø uden at det generer nogen, komme ud og snuse til verden. Buster er, vandt til børn, at køre bil og kan både ligge i egen kurv, men vil også meget gerne i sofaen, og hygge med dig. Tidligere ejer bor i Aalborg, og da de var kede af at skulle af med ham, er det deres ønske at han ikke skal bo i Aalborg, så de ikke risikerer at rende ind i ham på gaden.

 

Luna

Alder: 1 år

Race: Blanding

 

Lækre Luna er nu klar, til at komme videre og glæder sig til at møde sin nye familie. Da hun først kom til os, var hun en meget forsigtig dame, men der gik ikke mange dage før hun tøede op, og nu er hun bare verdens gladeste hund.

Der er fart over feltet, og hun elsker at lege med andre hunde, både damer og herrer. Hun er meget kærlig, og vil rigtig gerne nusse og nysse dig.

Luna vil rigtig gerne ud til en familie, der har god plads samt tid til at gå nogle gode lange ture med hende. Hun er ikke specielt lydig, og kan kun finde ud af komandoen "Sit" men hun virker lærenem, og med de rette godbidder, er vi sikre på, at hun sagtens kan blive lydig. Luna kan både lide at køre bil, ligge i møblerne, og det med at være alene hjemme, er skam heller ikke noget problem.

Så står du og mangler din nye bedste ven, tøv endelig ikke med at kontakte os og lav en aftale, så i kan mødes. Luna venter tålmodigt på det helt rette nye hjem

Ferdinand

Race: Labrador/Shar pei Mix

Alder: 9 måneder.

 

Ferdinand er en lækker dreng, som søger det helt rigtige hjem, som har overskud til at arbejde med ham. Han er en lidt speciel hund, på den måde at han mangler en del træning i selvkontrol. Han er ret livlig.

Han hopper meget, ikke op ad os, det er han ikke slem til, men bare op og ned foran os.

Han er rigtig glad for andre hunde, dog er han ret voldsom, når de lige bliver lukket sammen, men finder et bedre legetempo, efter nogle minutter. Desværre har han den unode, at når han ser andre hunde, når han har snor på, så bliver han helt vild, og kan være svær at styre, fordi han er så ivrig for at komme hen til dem.

Han kan være alene hjemme, han elsker børn, han er renlig og er vant til at køre bil.

Ferdinand er en utrolig charmerende hund, og man kan ikke andet end at falde for ham. Han er kærlig og vil gerne i hænder.

Vi søger et hjem, til ham, hvor der er ro omkring ham, så han kan lære at være mere rolig selv. Man skal være indstillet på at træne denne selvkontrol, og møde med andre hunde i snor. Vi vil selvfølgelig være med på sidelinien, med denne træning.

Ferdinand blev adopteret den 27. april

Laika

Race: Golden retriver/Islandsk fårehund.

Alder: 4 år

 

Laika er en rigtig sød og nem dame, hun er utrolig kærlig og tillidsfuld. Hun vil altid helst være helt op af os.

Laika kan være alene hjemme, hun kan med alle de andre hunde, vant til katte og hun er renlig. Hun kommer fra en børnefamilie, og elsker børn.

Hun kan gå fri og kommer når man kalder, bare der ikke kommer en kanin eller lignende, hoppende forbi. Hun går fint i snor.

Laika er lidt livlig, men er nem at styre. Hun hopper en del op.

Ja, generalt er hun bare nem og sød.

Laika blev adopteret den 13. april 2017

 

Blondie

Race: Broholmer blanding

Alder: 4år

 

Af banen, for her kommer Blondie!

 

Blondie er glad, kærlig, og en dejlig stor dreng. Han er ikke helt selv klar over sin egen størrelse, og hopper gerne op og giver en krammer og et mysser i ansigtet.

 

Han er en Broholmer blanding, og har ligeledes størrelsen der efter. Han er ikke specielt god til at gå pænt i snor, men han vil utrolig gerne ud og opleve verden. At køre i bil, tager han "i stiv pote", for hvorfor være bange, når man bare kan lægge sig ned og slappe af.

 

Blondie ønsker sig et hjem, hvor han kan få lov at komme ud og strække sine lange ben, løbe og lege. Og når vi så er færdige med det, ville det være så dejligt at komme ind og blive nusset om. Han er nemlig en rigtig kælepot.

Blondie blev adopteret den 24 februar 2017.

Buster

Race: Beagle

Alder: 1 år

 

Buster søger en familie der har beagle erfaring/kendskab

 

Buster er nemlig Beagle, med stort B. Han er nysgerrig, fræk, viljestærk, legesyg, intelligent og meget elskværdig. Buster kan med alle hunde, og han er blevet aller bedste kammerat med både Olav og Delle. Når de 3 først bliver sendt ud at lege, vil ingen af dem ind igen, og det er en fornøjelse at se hvor meget sjov de kan have sammen.

 

Buster har gået til hvalpetræning, og er nogenlunde lydig. Men som nævnt før, er en beagle af en race, der har sin egen mening om tingene.

Han er meget glad for lange gåture og kræver en del motion dagligt, for at han ikke bliver understimuleret.

 

Desuden er Buster rabies vaccineret og har sit helt eget pas og har fået en kemisk kastration.

 

 

Tea

Race: Staffordshire Bull Terrier/Labrador mix

Alder: 16 uger

 

 

Sig hej til Tea

 

Hun er en fantastisk lille blandingshvalp, på blot 16 uger. Der er fart over feltet, og Tea lever for at lege og have det sjovt.

 

Hun elsker at lege med andre hunde, både store som små, og når hun så bliver træt, er der nu ikke noget som et hvil i sofaen.

 

Tea er ikke renlig endnu, men hun er meget lærenem og plejefamilien er i gang med at lære hende, hvor man gør hvad.

 

Hun er en lille charmetrold, altid glad og har en sprudlende energi.

Tea syntes at legetøj, bare er alletiders, men bamser skal flåes i stykker og undersøges invendigt.

 

Hun syntes ikke altid, det er lige sjovt at være alene hjemme, men hun har et bur hun er vandt til at opholde sig i.

 

Tea blev adopteret den 17. februar 2017

 

Ollie

Race: Puddel

Alder: 2 år

 

Så står lille Ollie klar, til at finde en ny familie.

Ollie er en rigtig glad og legesyg lille puddel, med den lækreste bløde pels.

 

Ollie er meget social og aktiv, glad for andre hunde, vandt til at være alene hjemme og lydig.

 

Vi har fået mange gode grin ud af Ollie, da han kan hoppe ret højt, og har ingen problemer med at hoppe fra gulvet og direkte op på vores skrivebord.

 

Ollie ønsker sig et hjem, hvor der er god plads til lange gåture, ture i hundeskoven eller andre aktiviteter hvor han kan komme ud og bruge noget energi.

 

Ollie blev adopteret den 17. februar 2017

Olav

Race: Gravhund/beagle blanding

Alder: 1 år

 

Olav er kommet til os, fordi han absolut ikke er glad for at være alene hjemme, og familien havde det rigtig skidt med at skulle efterlade ham.

Han piber, hyler og har tendens til at tygge ting i stykker.

Vi anbefaler derfor, at Olav kommer ud til nogen der evt. er pensionister eller som har arbejdsplads i hjemmet. Eller nogen som er har tid til at træne alene hjemme med ham.

 

Olav er sød og utroligt kærlig. Han er lige så meget beagle som han er gravhund. Meget af hans udseende kommer fra beagle siden, men han har ben som en gravhund.

Han er nysgerrig, livlig og legesyg og Buster er hans bedste ven. Han elsker at komme ud og gå ture, snuse til naturen og hilse på andre hunde.

 

Olav blev adopteret den 13. februar 2017

Tulle

Race: Broholmer/Sankt Bernhard

Alder: 4 år

 

Tulle er en kærlig kæmpe som søger en ny familie at elske. Hun er en glad og frisk pige, som er vandt til at komme i hundeskoven, men kan ikke længere så godt lide andre hunde. Muligvis kan dette trænes ind i hende igen, men hun skal dog i et hjem uden anden hund.

Hun vil meget gerne ud og gå ture, men har dog tendens til at trække en smule, fordi hun er så ivrig.

 

Tulle har gået til hvalpetræning da hun var lille, og er meget lydig. Hun kommer når man kalder og altid med et smil på.

Hun er ligeledes vandt til at være alene hjemme og vil meget gerne ligge og slappe af på sofaen med dig, efter en lang dag.

 

Tulle kan godt virke lidt sky i starten, men varmer ret hurtigt op overfor nye mennesker og vil bare gerne nusse og mysse. Hun er meget klar, til at komme ud og knytte sig til en ny familie.

 

Tulle blev adopteret den 13. februar 2017

Delle

Race: Pekingeser

Alder: 2 år

 

Dejlige Delle, med det skønneste underbid, er en fantastisk pekingeser.

Delle kan i starten, godt være lidt sky overfor fremmede, men varmer hurtigt op igen. Han er en rigtig kælegris, men vil også rigtig gerne ud og lege, og det gælder både med mennesker og andre hunde.

Delle vil også gerne lege med din sko, hvis han kan få lov, men han ødelægger dem heldigvis ikke.

Han egner sig ikke til at bo i lejlighed, da han er vandt til at bo i hus og kunne gå ind og ud som det passer ham. Bor han i lejlighed, er han ikke renlig og har en tendens til at gø!

 

Delle er allerede kastreret, vaccineret og har også fået en tandrens.

 

Delle flyttede hjem til sin nye familie den 3. februar 2017

Max

Race: Mellem størrelses blanding. Muligvis med noget labrador/karelsk bjørnehund

Alder: 1 år

 

Max er en hund der lige skal se folk an, men når først du har hans tillid viger han ikke fra din side! Han er enormt kælen, kontaktsøgende og charmerende.

 

Han er en klog hund der fortjener at blive brugt, men mangler dog noget opdragelse.

Max er rigtig ked af at være alene hjemme. Han bliver ulykkelig og hyler, og tygger sine ting i stykker. Dog har vi endnu ikke oplevet det som et problem her ude. Han virker ganske rolig og tilfreds, når han skal være "alene"

 

De problemer der er, kan trænes væk og vores adfærdsbehandler står til rådighed for, at komme ud til den nye familie og hjælpe til. Adfærdsbehandler Britt Jørgensen har endda lovet at stå gratis til rådighed med denne hjælp.

Vores store ønske er dog, at han kunne komme ud i et hjem, for han ikke skulle være alene hjemme, eller måske hvor han har en veninde han kan være "alene" sammen med.

 

Max er en hund der hurtigt "kommer ind under huden" på en, for er han først glad for en, viser han det på alle måder!

Vi leder efter en hjem uden for meget "tumult" måske et hjem på landet, med fred og ro og ingen der ville blive generet hvis han skulle hyle.

Kunne du tænke dig at møde Max, så giv os endelig et kald. Herefter vil du blive kontaktet af vores adfærdsbehandler Britt Jørgensen, som vil fortælle dig meget mere om Max og de problemer der driller ham.

Du vil ikke fortryde at få Max ind i din familie, da han er en hund med et kæmpe hjerte og et glimt i øjet, der ikke er til at stå for.

 

Han er renlig, men har en tendens til at markere

Max blev adopteret den 26. januar 2017

 

 

 

 

 

 

Messi

Race: Shih Zsu

Alder: 4 år

 

Messi er en skøn lille herre, med den blødeste krøllede pels. Han er en rigtig kælen skødehund, som bare ville elske at komme hjem og bo hos dig.

 

Grunden til at Messi er hos os er, at tidligere ejer følte han var for meget alene, og at det ville de ikke byde ham. Han er nemlig meget social. Dette gælder dog mest mennesker, da han er lidt skeptisk overfor andre hunde. Dette er der dog mulighed for at kunne rette op på, med socialisering.

 

Han er vandt til lidt af det hele, at køre bil, større børn og ligger gerne i både kurv og dine møbler.

Messi er allerede kastreret, kan gå pænt i snor og er vandt til både by og land.

 

Messi flyttede hjem til sin nye familie den 17. januar 2017

Rocco

Race: Schæfer/Labrador/Husky blanding

Alder: 15 måneder.

 

Rocco er en skøn ung hund, han har selvfølgelig en masse energi, og mangler lidt opdragelse, men ikke noget den rigtige familie ikke kan rette op på.

 

Rocco leder efter hans 3. familie, så denne gang skal være den rigtige familie.

Han kan være alene hjemme, er vant til børn, og kan køre bil.

 

Rocco er renlig.

 

Han kan med andre hunde, dog kan han være en smule vild i sin leg.

Rocco fik nyt hjem den 6. januar 2017

Tjalfe

Race: Mellem Puddel

Alder: 1 år

 

Tjalfe er en forsigtig fyr, der har behov for at se nye folk an i hans eget tempo. Han tøer dog relativt hurtigt op, og vil rigtig gerne snakke.

 

Tjalfe er utryg ved at være alene hjemme, dette stresser ham desværre.

 

Han er god sammen med andre hunde, og vant til at køre i bil.

 

Tjalfe er en rigtig kærlig dreng, der elsker at putte, og han fortjener at kunne blive midtpunkt i en familie - evt ved et ældre ægtepar, der går hjemme.

 

Tjalfe har behov for en familie uden for meget påstyr, og en familie der ikke har behov for at han skal være for meget alene.

 

Han er renlig

Tjalfe fik nyt hjem den 19. december 2016

 

Zilla

Race: Dansk Svensk Gårdhund

Alder: 5 år

 

Zilla er en skøn lille pige, som elsker at være familiens midtpunkt!

Hun er en rigtig kærlig hund, men som lige skal se nye mennesker an.

 

Zilla er god sammen med andre hunde.

 

Her på internatet er Tjalfe hurtigt blevet hendes bedste ven. Hun acepterer hurtigt nye mennesker, og er rigtig glad for godbidder.

Zilla vil ikke trives i et hjem, hvor hun skal dele opmærksomheden med børn.

 

Hun har boet hos et ældre ægtepar, og derfor søger vi en familie til hende, hvor hun kan være alene hund og familiens midtpunkt.

 

Hun er renlig

 

Zilla flyttede hjem til sin nye familie, den 14. december 2016

 

 

Penny

Race: Shelti/Border blanding

Alder: 15 mdr.

 

Penny er en glad og lydhør lille pige

Hun er vant til andre hunde, til at køre med i bilen og til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag.

 

Hun vil rigtig gerne træne og bruge hendes hoved, som en border collie vil (og "skal")

Penny er forholdsvis god til at gå løs, gå pænt i snor og kan de basale komandoer.

 

Hun er ikke tryg ved mindre børn, og et hjem uden børn er derfor et krav - hun er ikke vant til kat

 

Hun er renlig

 

Penny fik nyt hjem d. 28. november 2016

 

 

 

Råhøj 40, 9240 Nibe - 98341233 - ddv@danskdyrevaern.dk