Dansk Dyreværn Aalborg

Hunde der har fået nyt hjem

Her kan I se de hunde, vi har fundet nye hjem til, i den sidste tid. Alle hundene på denne side, har fået nyt hjem.

 

Vi håber, at de alle har det godt i deres nye hjem og trives med deres nye familier.

 

Held og lykke til alle.

Tjalfe:

Alder: 13 mdr.

Race: Berner sennen/labrador/Dk+Sv gårdhund/Rottweiler

Vægt: 24 kg

 

Tjalfe er en rigtig mild og sød hund, men han har dog en masse energi, som han skal have brugt. Han vil blive en kanon træningmakker, for hundeejeren der vil gå til hundetræning af en art.

Tjalfe er rigtig god, med de fleste hunde han møder, men enkelte andre hunde, skal lige have en lille skideballe, når han ser dem gennem tremmerne, her hos os, dette er kun intakte hanhunde.

Tjalfe er vant til at bo med børn, men han er for vild, til børnene syntes det er sjovt, så hvis han skal i et hjem med børn, skal de være helt store børn, på 15 +..

Han kan også være alene hjemme, er renlig og kan fint køre med i bilen.

Tjalfe er ikke helt færdig opdraget, han trækker i snoren og er bare lidt for vild, men han er super trænbar og kontaktbar.

 

Tjalfe er for den aktive familie, som gerne bruger tid på at aktivere og træne med sin hund. Han skal ikke i lejlighed, men i hus, gerne på landet.

Kaiser:

Alder: 2 år.

Race: Rottweiler

Vægt: 45 kg

 

Kaiser er en rigtig venlig og tillidsfuld dreng, han er rigtig glad for mennesker, og meget kærlig.

Kaiser er ikke en masse vant til andre hunde, men her hos os, reagere han kun negativt, hvis den anden hund gør det. Vi har ike haft ham løs sammen med andre, men på gangene, er han helt okay med de andre hunde.

Kaiser er renlig og kan være alene hjemme. Han er vant til katte, kan køre med i bilen.

Kaiser er en god dreng, men han er jo stor, så vi søger et hjem til ham, hvor man er vant til rottweiler, og forstår at opdrage på dem. Kaiser har nemlig et lille problem, på gåturen. Han går ret pænt i snoren, indtil lige pludselig, hvor han mener at han skal lege med snoren, og begynder at hive i den, så den er svær at holde.

Kaiser skal ikke i lejlighed, men i hus eller på landet.

Fnuggi:

Alder: 8 mdr.

Race: Papillion/chihuahua

Vægt: kg

 

Fnuggi er en super tillidsfuld lille mand, han vil give kys og knus til alle der kommer forbi. Han er en ret selvstændig og modig hund, som ikke lader sig stoppe af noget.

Fnuggi er vant til at være alene, men ikke mere end 4-5 timer af gangen. Han er renlig, vant til børn og andre hunde.

Fnuggi er en nem lille hund, som har det mest basale på plads, han er god til at indfinde sig, og kræver ikke en masse mere end kærlighed, god aktivering og lufteture.

Django:

Alder: 8 mdr.

Race: Boxer

Vægt: kg

 

Django er et rigtig livstykke, som boxere nu er, han er så glad for alle mennesker og hund, han er livlig og fuld af kærlighed.

Django kan være alene hjemme, han er renlig og er vant til at køre med i bilen.

Django er vant til at omgåes børn, men man skal dog stadig tænke på at han er ret livlig, så derfor skal han ikke ud til små børn.

Der mangler stadig noget opdragelse hos Django, han er ret slem til at hoppe op, og trække i snoren, men han er til gengæld rigtig god til at finde sig i at blive undersøgt og rørt ved alle steder.

Tidligere ejer, har konstateret at Django ikke fungerer godt i lejlighed, så derfor skal han selvfølgelig i hus eller på landet, og vi vil foretrække at man har erfaring med boxer, da de kræver en del aktivering, for at fungere godt.

Massa:

Alder: 8 mdr.

Race: Boxer

Vægt: 26 kg

 

Massa er en dejlig livlig og glad dreng, som bare elsker livet. Han trænger til noget opdragelse, men han er rigtig villig til at lære. Han trækker i snoren, og hopper op.

Massa er ikke vant til at være alene hjemme, så man skal påregne tid, til at træne dette med ham.

Han er renlig, vant til at køre med i bilen, og er rigtig glad for at komme i hundeskoven.

Massa er vant til børn, men grundet hans meget energi, skal han ikke ud til små børn, men 15+ børn.

 

Vi ønsker et hjem til Massa, som har tiden til at træne ham, og meget gerne har kendskab til boxer, da de er en ret krævende race, mht til træning og aktivering. Massa skal ikke i lejlighed, og ikke ud til små børn.

Vega:

Alder: 4-5 mdr.

Race: Ukendt

Vægt: 19 kg

 

Vega kom til os, efter hun blev fundet alene ude i skoven. Finder afleverede hende selv her hos os, så vi ved intet om hendes baggrund.

Vega har været i pleje hos en af vores frivillige, i et stykke tid, så vi kunne lære hende at kende. Dyrlægen vurderer at Vega ca. er 5 måneder, muligvis lidt yngre. Hun vejer 19 kg nu, så hun bliver en rigtig stor hund.

Det vi ved om Vega:

Hun er ikke helt renlig, men det går den rigtige vej. Hun er rigtig god til at være alene, men med anden hund, så man skal forvente noget tid til at træne hun kan være alene uden anden hund, dog har hun absolut ingen problemer med det her hos os.

Vega er vant til at køre med i bilen, går fint i snor og er yderst trænbar. Hun er god til andre hunde, men vild. Hun er en meget selvstændig hund, men er overraskende rolig.. Hun er vagtsom og en bestemt dame, men på ingen måde aggresiv

Hun er også meget kærlig, legesyg og vant til at sove i seng og sofa. Hun elsker at være ude.

Vega ødelægger aldrig noget. Hun er meget madglad, og har lidt en tendens til at vogte mad over for andre hunde.

 

Krav til Vegas nye familie:

Vi ønsker et hjem til Vega, hvor der ikke er børn eller andre hunde. Dette er primært fordi hun ikke er god til at dele livet med andre hunde, og sikkert heller ikke børn. Hun er glad for andre hunde, men det virker ikke for hende at bo med dem. Hun har ikke mødt en masse børn, og vi tror ikke det ville være et problem, men hun er ikke god til at være i et hjem med uro, så har hun svært ved at slappe af.

Familien skal have erfaring med store og vagtsomme racer, og man skal ønske at gå til hundetræning med hende.

Hun skal bo på landet/hus med have, med masser af plads og hundevenlige omgivelser.

 

 

 

Merle:

Alder: 2,5 år.

Race: Flatcoated retriver

Vægt: 28 kg

 

Merle er en fantastisk sød og venlig hund. Hun er en nem hund, som er opdraget godt, og kan alle de almindelige ting. Hun kan gå fri og kommer ved kald, men trækker dog i snoren, og kan finde på at hoppe op.

Merle kan være alene hjemme, hun er renlig og er vant til at køre med i bilen.

Hun er vant til andre hunde og børn.

 

Merle er en aktiv hund, som skal ud i et hjem, hvor hun skal være mere end en sofahund, hun skal bruges til noget, både fordi hun gerne vil, og fordi hun har noget energi der skal bruges.

 

Felix:

Alder: 10 mdr.

Race: Er registreret som pomeranien, men ligner langt mere Japansk Spids.

Vægt: 8 kg

 

Felix er en meget energisk dreng, hvor der bare gerne skal ske noget. Han er meget kærlig og tillidsfuld ved mennesker han kender, men lidt skeptisk ved nye mennesker.

Felix kommer oprindeligt fra Serbien, men er kommet til Danmark som hvalp. Han har haft endnu et hjem, end hos dem der afleverede ham her.

 

Felix er en hund, som kræver lidt at man starter forfra med ham. Han er næsten renlig, men der kan ske uheld. Han kan ikke være alene, uden at lave lidt ulykker, så det skal trænes. Han er ikke vant til verden udenfor, og er lidt lidt usikker når han møder nye ting. Andre hunde er spændende, men også lidt farlige, så han skal socialiseres.

 

Felix er ikke så godt til at køre med i bilen, uden at hyle/klynke en del, så det skal også trænes.

 

Felix er en super sød og dejlig hund, til den familie som har tiden til at arbejde med de småting der er med ham. Så vi søger et hjem, hvor man vil gå all in, for Felix, og give ham et hjem for resten af hans dage.

Jenny:

Alder: 6 år

Race: Dk/Sv gårdhund

Vægt: 7 kg

 

Jenny er en rigtig sød og kærlig, men meget livlig hund. Hun er meget knyttet til de mennesker hun kender, men reserveret ved fremmede, og skal lige se dem an. Der er fart over feltet, men vil også rigtig gerne putte, når der er tid til det.

Jenny er kommet ind sammen med hende søster Luna, men vi har valgt de skal ud hver for sig, da de ikke enes særlig godt. De bor i hver sin boks, her hos os, og det klarer de fint.

 

Jenny er vant til katte, børn og køre med i bilen. Hun er ikke super begejstret for andre hund, da hun hurtigt bliver overrumplet af dem.

Hun kan være alene hjemme og er renlig (dog sker der smuttere her om natten)

Hun er godt opdraget, og kan gå fri og komme ved kald.

 

Vi ønsker et aktivt hjem til Jenny, hvor man vil aktivere hende, men også hvor hun kan få en masse hygge sofatid.

 

Luna:

Alder: 6 år

Race: Dk/Sv gårdhund

Vægt: 7 kg

 

Luna er en skøn og glad pige, som bare har det bedste humør. Hun er altid glad og imødekommende, for de mennesker hund kender. Hun er , som hende søster, skeptisk ved fremmede, men tør op, hvis han lige får lidt tid.

Luna er kommet ind sammen med hende søster Jenny, men vi har valgt de skal ud hver for sig, da de ikke enes særlig godt. De bor i hver sin boks, her hos os, og det klarer de fint.

Luna er vant til katte, børn og køre med i bilen. Hun er ikke super begejstret for andre hund, da hun hurtigt bliver overrumplet af dem.

Hun kan være alene hjemme og er renlig (dog sker der smuttere her om natten)

Hun er godt opdraget, og kan gå fri og komme ved kald.

 

Søstrene minder meget om hinanden i sind, men Luna er knap så forsigtig som Jenny.

 

Vi ønsker et hjem til Luna, hvor man er aktiv med hende, og får brugt hendes energi på en god måde.

Trille:

Alder: 6 måneder

Race: Fox terrier/gravhund/dk+sv gårdhund

Vægt: 7,5 kg

 

Trille er en meget meget kærlig og tillidsfuld hund. Hun vil aller helst sidde på skødet af et menneske, og alle mennesker duer. Andre hunde er også en hit.

 

Trille er kommet til os, fordi tidligere familie havde en anden hund, som bare syntes at Trille var alt for meget. Så hvis den nye familie har en anden hund, skal denne hund være med på vild leg, og ikke var for gammel eller for forsigtig.

 

Trille en en virkelig sød og god hund, men der er stadig nogle opgaver med hende. Hun er ikke vant til at være en masse alene, og den smule hun har været vant til det, var med en anden hund, så man må påregne alene hjemmetræning. Hun er heller ikke helt renlig, men er ved at forstå budskabet.

Hun er vant til børn.

 

Trille kan godt bo i lejlighed, men man skal være obs på hun kræver en hel del aktivering, da hun er meget energisk. Træning og mentalopgaver, ville være super godt for hende.

Otto:

Alder: 7 mdr.

Race: Puddel mix

Vægt: 14 kg

 

Otte er en rigtig dejlig og sjov hund, med masser af puddel humør og fjollerier. Han er en glad og kærlig hund.

Otte har været ret forsømt, i tidligere hjem, og derfor har vi været nød til at klippe hans pels helt ned, derfor ser han lidt sjov ud i øjeblikket, men pelsen skal nok vokse flot ud igen.

I tidligere hjem, har Otto ikke oplevet ret meget, så derfor skal man betragte ham som en 8 uger hvalp, og være klar til at starte helt forfra med ham. Han er ikke renlig, han kan ikke være alene hjemme (dog er en renlig her hos os, og har det fint med vi går) og han mangler en del socialisering med omverden.

Her hos os, har vi haft ham sammen med en del hunde, og det går godt, bare de ikke er for voldsomme med ham.

 

Vi søger et hjem til Otto, hvor man går hjemme den første tid, for at træne alene hjemme, og renlighed. Ny ejer skal ikke være ældre mennesker, da der er rigtig meget energi i ham. Man skal bruge tid til at socialisere ham og opdrage ham. Han er ikke vant til børn, så han skal heller ikke i en småbørnsfamilie. Den nye familie, skal også være klar på en hel del pelspleje, da pudlen kræver meget på det område.

Otte har haft svamp i ørene, som vi har måtte behandle, og dette har desværre resulteret i at vi ikke længere kan få lov at røre hans øre, hvis han fornemmer at det er mere end kæl, uden han snapper efter os. Ny ejer, skal være opmærksom på at dette skal trænes af ham igen, så man fremover kan få lov at komme til hans øre, ved pelspleje. Vi hjælper selvfølgelig alt det vi kan, med denne træning.